FÄRDIGT PACKAT!! Underbara känsla! Jag hatar att packa, jag hatar att packa upp, men jag älskar att sova! Hur nu det passar in i det där. Skiter man väl i?

Justin är här nu och nu väntar vi på att Adele ska komma hem så sticker vi till Glyn sen. Justin ska laga mat och jag och Glyn ska sitta och kolla på. Njuta av utsikten som Glyn alltid säger. Haha ;) Imorgon är det äntligen PRIDE och som jag längtar! Dock kommer det nog vara regn, menmen man har väl kul ändå! :)

Justin vill inte att jag ska skriva nå mer så blev ett kort inlägg. Kommer inte upptadera här på länge nu, kommer hem 4 eller 6 Juni. Hörs på då :)


/stina
DET ÄR FREDAG!! DET ÄR CANDYDAY!! Denna låt passar så himla bra idag! http://www.youtube.com/watch?v=k5eKciJisnI&feature=related

Solen lyser och det är bara några få moln på himmelen. SOL! GODIS! SKRATT! BRING IT! Är på ovanligt bra humör just nu, kanske för att jag vet att jag går på helg 15.30 idag och efter det får jag spendera 10 dagar tillsammans med Justin och Glyn! Plus familjen då när vi åker och campar, men det bästa är att grabbarna ska med! WOHO! Ni får en bild på mina grabbar! Justin till vänster och Glyn till höger!

 

Ingen aning vad dagen kommer spenderas till, sitta och vänta på att det ska bli helg förmodligen. Började dagen med att krypa ner i Lois säng med henne, var så himla mysigt. Vi somnade om båda två sen kom Chloe in med Grace och hoppade på oss. Underbara ungar, hur ska jag någonsin kunna lämna dom? Ah jag vet inte ja e.

 

Kom på en plan igår förresten. Jag vill inte lämna England men jag vill inte sälja Vanilla, så jag kom på den fina iden att jag kan jobba en månad i norge sen åka och vara i england en månad och hålla på sådär. Det skulle funka om man skulle vara säker på att man fick ett jobb varje månad. Leva på nudlar med min hund i norge sen låta henne vara hos min farmor i en månad när jag är borta. Den planen tål att utvecklas, för då behöver jag inte vara utan England eller Vanilla. Om det är någon som är en bra lösning på den planen så hör av er, jag bjuder på en fika när jag kommer hem som tack!

/stina
Tvättat, dammsugit, torktummlat, strykit, diskat, torka golv, hämta barn, laga mat, bakat, diskat igen. Det har jag gjort hitills och dagen är inte slut. Men nu har jag BARA dessa saker kvar: Bada Grace, göra iordning Grace för natten, Göra i ordning flickorna för natten, leka med Grace, säga till flickorna igen, koka pasta åt Adele, Lägga Grace, bokstavligt talat klä på flickorna pjamasarna då dom fortfarande inte gjort det, hämta Adele, puss och kram i sängen. SEN SKA JAG SOVA!

sökt fem jobb idag också. Snälla rara söta fina gud, om du nu finns kan du ge mig ett jobb? Det behöver inte vara något stort, mäktigt och väl betalt. Bara ett litet så jag kan överleva. Är det för mycket begärt? Vi kan ju göra en deal, jag slutar svära och du ger mig ett jobb? Jag har redan Ulcerös Kolit och ont i lederna behöver du verkligen straffa mig mer? Jag ljuger ju inte ens!! Eller så skickar jag brev till tomten och frågar om jag kan få en julklapp i förskott. Jag har ju varit snäll i år och ätit mina grönsaker, så det borde ju gå. Jag kan ju erbjuda mig att jobba extra åt honom vid jul. hmm.. någon som har jultomtens adress?

I tisdags gjorde jag illa höger pekfinger, idag brände jag vänster ringfinger. Vad tusan är detta? Jag måste ha gjort något riktigt dåligt eftersom att detta händer. Men det skiter man väl i.

Tre timmar jobb kvar, hur tusan ska jag orka? Råkade skriva fan först men kom på att jag nyss lovade gud att sluta svära. Men imorgon går jag på helg tidigt, strax efter tre! Har jobbat sent tre fredagar i rad plus två lördagar så nu förtjänar jag faktist att få gå på helg tidigt. Och ja, jag orkar faktist inte bry mig om dom blir sur. Men det blir dom inte, det vet ja.

/stina

Snacka om att jag älskar Grace, hon får mig att skratta hela tiden! Underbara unge, hon bjuder på sig själv hela tiden. Idag är solen tillbaka och då måste man vara ute och leka, vilket betyder att man kommer bli mer brun (mindre vit?) Aja, man får väl offra sig för Graces skull. Vi skulle ha åkt till Glyn idag men "min" bil kommer lägga av när som helst. Turbon har gått sönder vilket betyder att bilen kommer dö när som helst. Tusan! Så vet inte alls hur det kommer bli nu, får ju bara köra den bilen. Jag och Grace som skulle till Derby och träffa Frida imorgon :( Antar att jag måste shoppa med Adele istället, blää! Hatar shopping!

 

Idag ska jag packa inför campingen. Åker till Justin imorgon kväll, vill inte vara här på lördag morgon. Sen är det PRIDE lördag och söndag! Satan vad jag längtar, kameran kommer vara med! Wohoo! Får se vad jag hittar på idag, har ingen aning. Åh förresten jag måste berätta vilken sjuk dröm jag hade inatt. Vet ni gaybloggaren Amir? Om ni inte vet så har ni hans blogg här: http://gaybloggen.com/
Jag drömde att jag vaxade hans rövragg! HAHAH! Hur sjukt är inte det på en skala 1 till 10? Jo typ 25!! Haha, jag har "roligt" även när jag sover. Inte lätt att vara smart jämt!

/stina

Har för mig att någon fyller år idag men jag vet inte vem. Kanske kommer på det senare eller så är det bara något jag fått för mig.

Sitter och skriver på min novell/bok/berättelse just nu. Har skrivit 5203 ord, vilket betyder 9 sidor i ett word dokument. Det är väl en början antar jag. Vet dock inte om jag kommer låta någon läsa den, min lillasyster kommer få en kopia av den då det handlar mest om henne och mig. Jag älskar dig Anna <3 Här får ni ett smakprov.
"Jag var lycklig igen men var fortfarande deprimerad eftersom att min lillasyster blev mer och mer likt ett monster varje dag"

Nu måste jag byta blöja på Grace, borsta tänder och sen stryka.

/stina

Ja som ni säkert märkte med förra inlägget så är jag extremt trött. "Tosdag 25 Maj" okej? ibland förvånar jag mig själv som sagt. Är så trött att jag ser dubbelt och klockan är bara 19.15 här i England. Stabilt, väldigt stabilt. Ska lägga Grace vid åtta sen lägger jag mig i 40min för att sedan hämta Adele 20.50 på stationen.

Blev inte att träffa Justin idag heller, suger! Vill få prata med någon som inte pratar jobb eller skriker.

Favotit godis: Polly och ferraribilar!
Favorit mat: Köttfärslimpa eller grillat
Favorit väder: 1,5 meter snö med sol.
Favorit restaurang: "Leffes toppinopp food" (Min pappas hus!)
Favorit färg: Grön, Brun
Favorit bil: GT Shelby mustang
Favorit mobil: Iphone, har dock ingen.
Favorit GB glass: Twister och magnum dubble som tyvär inte finns.
Favorit parfym: Paris Hilton - cancan
Favorit musik: softrock. tex lifehouse
Favorit TV serie: Räknas top gear? Annars One tree hill
Favorit film: A walk to remember
Favorit designer: Mig själv
Favorit butik: BANK och Carlings
Favorit skådis: Angelina Jolie
Favorit drink: Blue lagon
Favorit frukt: Vattenmelon
Favorit semester ort: Sveriges skidbackar
Favorit träningmetod: ät bra, rör på dig och sov!
Favorit skönhetsknep: Sova och alltid le

/stina
Grattis till Magda Tallvid, Moa Malm och Nils Westberg för att dom fyller 20år idag!

Är yr och känner mig klen idag så datorn är inte min bästis idag. Men jag lever iallafall men min blogg kommer vara extra tör idag, ber om ursäkt för det.

Har gjort pastagratäng och ska snart sätta in den i ugnen, väntar på att Justin ska ringa först och berätta om han kommer över och ska äta här eller inte. Eller så skiter jag i det och äter ändå, haha. Taskigt men svälter ju.
Ska skjutsa Jill och Tom kvart i sju och nnär jag kommer hem efter det så tänker jag stoppa Grace och mig själv i säng. Underbart! Nej förlåt men jag skriver mer imorgon

/stina
Det finns en sak jag tycker är jävligt tråkigt och det är människor som hör av sig när det passar. Såna som inte svarar på mail,sms eller telefonsamtal utan bara ignorerar. Är det inte mycket lättare att säga att man inte orkar just nu eller vad man nu har för anledning. Jag bryr mig inte om mina vänner vill ha en "paus" ifrån mig och våran vänskap så länge dom är ärliga och berättar det för mig samt varför dom vill ha en "paus". Ignorera folk är så jävla lågt och jag kommer från och med idag inte ta upp kontakten med folk som håller på så. Är trött på folk som är vänner med en ena sekunden medans det inte passar andra sekunden. Sköt erat liv så sköter jag mitt och kom inte till mig den dagen ni har problem och behöver prata. Jag kommer inte lyssna den dagen, jag är trött på att ta hand om eran skit. The game is over bitch!


Har varit och shoppat med Grace idag. Hittade ett par shorts och en bikini så nu är jag redo för att åka och campa. Dock har jag ingen som helst lust men men, vad gör man inte? Hittade även en skit snygg kjol på barnavdelningen, var för 13åringar men passade mig skit bra. känns jävligt bra att kunna ha kläder för 13åringar när man är 20. hmm. haha!

Solen lyser som tusan idag och jag känner för att lyssna på musik i skuggan. Men dock så måste jag sitta inne och vänta på att Grace ska vakna eftersom att Adele och Gary är ute och handlar saker inför campingen.

/stina
Idag hade vi runt 30 grader här i England och jag har blivit brun, och åter igen så vill jag inte bli det. Jag trivs med att vara blek, ens tatueringar är mycket finare då. Men jodå såklart jag blir brun, jag blir brun direkt! Dock alltid små röd på näsan men det skiter man väl i. Har varit utomhus hela dagen med Glyn och Justin, dock avslutade jag kvällen med att kolla på top gear med Justin. Han vet vad jag gillar och inte gillar, så himla söt. Han hade köpt en leksak åt Vanilla, ett hundben i "flufftyg" och det var rosa. Så sa han "Jag kom på när jag kom hem att du hatar rosa så förlåt, jag skulle ha köpt ett blått!!" Plutten då.

Ny arbetsvecka imorgon men längtar tills på fredag. Blir att spendera helgen med Justin och Glyn. Är PRIDE<3 på lördag och söndag. På fredag blir det film med Justin, han frågade om jag ville det och jag lämnar mer än gärna huset. Familjen drar iväg och kampar på lördag och det kommer därför vara kaos här på lördag och då vill jag verkligen inte vara här. Så flyr fälltet istället. Jag, Glyn och förmodligen Justin åker ner och campar på måndag eller tisdag. Ser jag fram emot det? Njaa, jag vet inte om jag ska vara ärlig.

Men nu måste jag sova, i min säng! Mycket skönare än en soffa!

/stina
som alla vet så är jag en lättdrickare, jag klarar inte mycket sprit men nu är det fan illa. Drack tre glas vodka+sprite igår och jag minns knappt något. Och det var inte mycket sprit i dom för jag jämt jätte lite sprit i så att jag kan dricka fler glass, så att jag kan dricka socialt. Den planen gick inte igår! Någon måtta får det väl vara, tre glas vodka och det var mindre än en singel! Ja, ibland förvånar jag till och med mig själv.

Solen lyser och inte ett moln på himmelen och vart sitter jag? Jo inomhus i sängen. Jag vill ha snö, massor utav snö!! Dum i huvudet må jag vara men det är ju därför ni alla tycker om mig. Ska dra mig ut i solen senare, Justin kommer och han älskar solen så jag får offra mig. Ligga och prata lite i solen är inte fel, men jag hatar att svettas! Blää...

Vad händer ikväll då? Ingen aning får se om Glyn vill leka med mig. Hoppas det, då kan jag spendera natten hos honom och få sova ut. Vaknade 7.30 idag av att dom bråkade, satte då på mig hörlurana och somnade om. Vaknade sen klockan 9.30 av att Adele kommer in i mitt rum och blåser håret. Öööhm? Hallå? Tack för den..
Nej nu ska jag lägga mig och sova igen, borde dock färga håret men näää.

Min nya favoritlåt, lyssnar på den om och om igen. JAG ÄR KÄR I LÅTEN! <3
http://www.youtube.com/watch?v=KlJy_Cb21Lw&feature=player_embedded

Lagomt sliten!

/stina
Solen steker och det är 30 grader ute och jag sitter inne och gömmer mig. Min mamma skulle ha kastat ut mig med huvudet före om hon var här, men lilla fina mamma jag tycker inte om att knarka sol precis som dig. Jag bokstavligen HATAR värme. Jag gillar solen men inte när det är sådan värme. Jag vill få sitta i en snödriva med solen som värmer mitt ansikte. Ska vara småkyligt men solens strålar ska värma det som inte är under tjocka kläder. Jag antar att jag är störd men det är väl inte direkt någon nyhet?

Magen blir bara värre och värre och fruktar det värsta. INTE EN TILL SOMMAR MED ULCERÖS KOLIT! Nästan så jag funderar på att börja röka för att slippa denna jävla sjukdom. Enda sommaren som min mage varit bra var sommaren med Vickis, då vi sprang och puffra på cigg varannan dag. Sen var jag även till Turkiet den sommaren och det blev ju att puffra där med Jennifer också. Ja, så är det rökning jag ska spendera min sommar med? äh skiter man väl i.

Men jag ska klaga lite till innan jag är färdig, mina knän värker så otroligt bajs mycket! Gör ont att sitta, gör ont att ligga, gör ont att gå. Skjut mig? nää. inte en vänta tills den dagen jag beter mig som ett fruntimmer. När vi ändå pratar om fruntimmer, hur fan tänker det kvinnliga könet egentligen?! Få kan köra bil, parkera en kundvagn rätt i gången är dom bäst på, prata med kassörskan är dom ännu bättre på, gå rätt ut i vägen bara för att dom vill komma över. MEN VA I HELVETE! Använd hjärnan eller stanna hemma. Köra bil borde ni verkligen inte göra. Att jag är av det kvinnliga könet hör inte hit, jag beter mig inte som dom! Fan vad less jag blir på kvinnor...

Och fan vad less jag blir på ungar som bara skriker och skriker och skriker fast att dom får det dom vill ha!!


/stina
Fattar ni att det redan är 21 Maj? Det är nästan sommar och sen pang bom så är sommaren slut. Allt går så himla fort och man hinner verkligen inte med allt man vill.

Har varit på picnic med Grace idag. Frukt, juice, mackor och kakor. Satt på en filt i parken och solen stekte verkligen. Det är för varmt och jag saknar snön, jag tycker verkligen inte om solen då jag tycker det är äckligt att svettas. Hatar att svettas, och enda sättet att slippa ifrån att svettes är att bära klänning eller kjol för det är luftigt men inte vill jag det e. Trivs mycket bättre i byxor. Eller ska jag säga att jag och min kycklingben trivs bäst i byxor.
Vi var i parken i två timmar och sen gav jag upp för det var för varmt. När jag satte mig i bilen som stod i skuggan så står termometern på 32 grader. Fattar ni`?! jag dööööör...

Nej nu ska jag ta en poxernap, solen tar kål på mig.

/stina
En månad kvar tills jag flyttar hem. Det hugger i hjärtat när jag tänker på det, vill inte lämna England och allt som det erbjuder. Men vem vet, kanske kommer jag tillbaka en dag. Man ska aldrig säga aldrig.

Vanilla var till veterinären igår och hon är öroninflammation, stackar liten! <3 Men nu har hon fått medicin iallafall för dte och hon har fått 1års sprutan så nu är hon under kontroll iaf. Nu måste jag bara hitta ett jobb och bostad, och hitta någon som vill köra ner till Örebro med släp då jag inte kan köra med släp. aja hör av er om ni känner er manade.

Idag ska vi till kyrkan och jag är inte alls sugen på det. Skulle ha träffat Justin men näe. Jobbar sent hela denna vecka och är inte så himla sugen på disco imorgon e. Men men, måste man så måste man.

/stina
Imorgon är det en månad kvar tills jag kommer hem. En månad är igenting! Börjar få resfeber och försöker hitta något att hålla tag i så jag inte behöver komma härifrån. Fast på ett sätt vill jag hem, jag vill hem till min älskade hund! Och till min familj såklart för snart kommer ju "min" lilla pjukis! Lilla Vilmer kommer snart ut och gud vad jag ska pussa på honom! Hade inte Anna haft Mattias så skulle jag tvinga henne att få vara med vid födseln. Jag längtar så fruktansvärt efter honom, fast att jag inte ens sett honom en. Längtar nå grymt efter min systerdotter Nova också, hon är så himla go och jag längtar tills jag får busa med henne igen!

Vi har nyss ätit lasagne och vad tror ni Grace gör? Jo drar skeden som är full av lasagne i håret. Så nu är det bara att fixa ett bad till henne, tror jag hoppar i med henne. Måste diska först, skulle egentligen behöva stryka lite också men får göra det imorgon. Får strunta i lekgruppen och ta en promenad istället om vädret tillåter.

Nej nu skriker babyn! Men nu sluta hon! Ni får lite bilder här. Grace låg på golvet tidigare, såg ut som att jag slängt henne in i väggen och hon dött eller nå. Hemskt dte låter men haha! Kolla själva. Sen lekte vi med en russinask.



/stina
Nu har jag och Gary bokat flyg hem. Söndag 20 Juni klockan 11.30 lämnar jag Engelsk mark. Är i Sverige 15.00 svensktid. Någon som känner sig manad att hämta upp en ledsen tjej som vill ha en stor kram? Hör av er isåfall, känner inte för att sitta på ett tåg i tre timmar gråtandes.

Helt otroligt att jag ska flytta härifrån, svårt att fatta det. Gary sa idag "Dont leave Stina, you cant leave!" jag känner samma men min hund betyder allt för mig. Så fort jag hittar ett jobb ska hon få rabies spruta och allt så att vi kan återvända till England tillsammans en dag.

Har klippt Garys hår idag och ska klippas Lois senare. Imorgon ska vi på komfirmation eller hur det nu stavas och på fredag är det disco. På lördag blir det nog att grilla hos Glyn och någon drink förmodligen. Blir nog att jag spenderar natten hos honom så jag får sova lite. haha. PÅ söndag ska jag träffa Justin men vet inte vad vi ska gör för dte får jag inte veta. Haha! Jävla filur det där!

Nej nu ska jag och Grace ut och leka med myrorna och spindlarna! :)

/stina
Idag körde jag för första gången till Glyns hus. Det är en 35-40 mins resa och jag hittade dit! Fattar ni vad stolt jag är? För er som inte vet så har jag sämre lokalsinne än en guldfisk så med andra ord är jag usel på att hitta från punkt A till punkt B så jag är så otroligt stolt nu!

Känner mig så otroligt less,grinig och allmänt negativ och jag vet inte varför. Försöker verkligen vara glad men det går inte för det känns bara som att jag ljuger.

Visste ni att det är en plåga att ha tre barn i en bil i 40 min? Fattar inte hur min mamma klarade av att ha fem barn i samma bil! Babyn skrek konstant i baksätet i 30min, Chloe satt och höjde volymen på stereon och Lois vägrade att få tyst på babyn. Jag höll på att bli galen! Varför skaffar man barn för? Vill man verkligen skaffa barn friviligt eller är det bara att man "måste" ? Jag vet att jag kommer ångra mig så fort jag åker ifrån den här familjen, att jag då kommer längta efter barn men just nu vill jag bara kräkas! Fya

Såhär ser mina drinkar ut som jag dricker just nu för att skydda magen från ett nytt skov. Men Gary fattar inte att jag måste göra det i några dagar för att sedan bli bra, han säger att jag måste äta. Kul att försöka förklara det på engelska. Är för trött helt enkelt. Men jag ska inte klaga så mycket egentligen för det hade ju kunnat varit värre, jag hade kunnat varit ful också.

/stina
Jag är så himla stressad men jag vet inte varför. Jag har ingenting att vara stressad över och jag har inget att oroa mig för men ändå så är jag så stressad/orolig att jag snart kräks. Har ingenting som är oavklarat men ändå?!
Så Ulcerös Koliten står väl runt hörnet och hoppar på mig snart. Eller snart den har nog redan hoppat på mig lite så nu går jag på flytande. Krånel jämt!

Kom precis på en sak som jag oroar mig för, ett jobb och en bostad! Men jag söker ju jobb iaf, det är ju en början.

/stina
Ey, vem är Broshan som tydligen ska starta firma? Haha! Känns som ett stort skämt men örru Broshan hör av dig igen med en epost. Haha!

Mycket som händer just nu. Varje helg fram tills att jag åker är bokade. Helgen som kommer nu är dock fri men då är Frida såklart upptagen. Suger skapligt.

21-22 Maj - Inget planerat förutom att jag ska på disko med Chloe och Lois
28-30 Maj - BIRMINGHAM PRIDE!!!
4-6 Maj -  Camping
11-13 Maj - AC/DC Lillebror kommer!
18-20 Maj - Siste helgen. Ska få se BIG BÄNNY i London! (förmodligen)

Tiden kommer gå fort och det suger verkligen. Denna tid har varit underbar och jag kommer kunna se tillbaka på den i hela mitt liv. När jag blir äldre ska jag berätta för mina barn och barnbarn (om jag nu får några barn) Jag tänker uppmuntra mina barn att resa och finna sig själva. Jag tror att enda sättet att finna sig själv är att åka ifrån allt, det är bara då man kan koncentrera sig helt och hållet på sig själv. Men nu måste jag verkligen sova.

/stina
Soligt som attan här idag och jag kör en familjebil utan AC. Gud såå mysigt! eller inte.. Jag börjar verkligen få nog av detta nu, kanske är det för att jag vet att jag ska hem snart. Längtar efter att kunna få sova hela dagarna när jag är ledig utan att någon står utanför min dörr och skriker på  någon annan eller kommer in med en gråtande baby. Längtar efter ett riktigt jobb med en riktig inkomst och längtar efter ett eget hem där jag bara behöver städa efter mig själv. När jag åkte hit längtade jag efter barn och nu vill jag absolut inte ha barn! Såklart jag vill ha barn men inte på fem år! USCH! Fast jag vet att jag aldrig skulle slå mina barn eller skrika åt dom. Såklart man skulle höja rösten men inte skrika och kalla dom rövhål. ALDRIG! Det är som att slå någon som ligger ner, man gör inte så.

Hur kan man ge sitt eget barn en örfil dag efter dag efter dag? Är det bara jag som inte skulle klara av det? Jag mådde dåligt den gången jag gav min fina lillasyster en örfil och hon är bara ett år yngre. Så hur i helvete kan föräldrar slå sina barn? Fattar inte alls. sjukt

Adele vill att vi ska åka till parken med flickorna men jag vet hur det kommer bli. Adele kommer stå och skrika på tjejerna när folk är runt omkring. Flickorna är inte bråkiga utan det är mamman som ballar ur totalt direkt. Jag och min fina lillasyster var så himla mycket värre än Chloe och Lois. Jag och Anna slogs jämt! Vi kunde inte ens mötas i hallen för då hoppa vi på varandra. Chloe och Lois kan sitta och kolla på film på samma dator, det skulle Anna och jag aldrig kunnat göra när vi var 11 och 12 år. Om jag och Anna gjort det så hade det sluta med att någon slängde datorn i huve på den andra efter 7 minuter högst!

Jag är himla glad att mina föräldrar orkade med mig och Anna när vi var som värst. Det är många gånger dom nog velat slå oss och kastat ut oss med huve före men istället så har dom skickat oss till vårat rum och låtit oss slagits där.

Det är väl nu jag borde säga att jag önskar mig lugna och uppfostrade barn men nej det vill jag inte. Jag har varit kaxig och rebell och det har tagit mig långt. När jag ser mina vänner som var lugna mammapojkar/pappasflicka så har dom inte alls kommit lika långt som mig och kommer nog inte heller göra det på några år. Och det säger jag inte för att vara dum utan det är bara ren fakta. Och jag menar inte "Titta på mig jag är bäst". Jag har självförtroende och det är jag stolt över. Om folk vill kalla mig dum i huvudet och bitch för det så kul för dom, det är bara avundsjuka.

Jag är vacker, kaxig och nyfiken, har ni problem med det?



/stina
Har sökt 10 jobb idag, förra veckan sökte jag 25. Sökt i Gävle, Uppsala och Stockholm, så vi får hålla tummarna helt enkelt. Jag har sökt allt mellan himmel och jord. Säljare, cafebiträde, köksbiträde, barnskötare, receptionist, biluthyrare , butiksbiträde, MAX. Hhaa, kan ni tänker er mig jobba på MAX? Fy tusan vad kul jag skulle ha och vad folk skulle bli glad när dom kom i drive in. "Tjena Snygging! Vad är du sugen på idag då?"  skulle ha så himla kul, handlar om att bjuda på sig själv.

Eller receptionist. Haha! "Yo bro, chilla läget vid kaffeatoumaten ey?" haha! Men biluthyrare skulle väl sitta finast.
"Fin bil de här. Där är tutan och där är gasen så nu äre ba å kör!"

Men mitt drömjobb är ändå på Carlings, gaash!

/stina
Hela helgen har spenderats hos Glyn, varit himla skönt. Har även berättat för flickorna att jag flyttar hem 20 juni och dom tog det bättre en vad jag trodde. Kommer sakna dom så himla mycket.

Allting är en röra just nu, vill bara få komma hem till sverige. Jag vet att många har sina dörrar öppna för mig om jag behöver boende och det känns så himla bra. Vill dock få ett jobb och egen lägenhet och börja livet på riktigt. Hur man nu lever ett liv. Det gör så ont inombords just nu och jag vet inte varför. Har berättat för tjejerna, ska boka biljett hem i veckan. Antar att det är dom där jävla pengarna som stör mig, vad var det för idiot som kom på pengar egentligen? Pengar gör inte en lycklig, långt ifrån! Nej jag tror jag ska åka och köpa tröst choklad eller en ben&Jerrys. äääh

/stina
Ar hemma hos Glyn ("Pappa" Garys bror) denna helg, jag behovde komma bort fran darhuset sa jag sover har. Kommer komma hem imorgon eftermiddag sa borjar blogga normalt da igen. Just nu sitter jag och dricker vodka och ater snickers, bredvid mig i soffan sitter max. Max ar en boxer och full av energi.Glyn och Justin ar uppe och "leker" dj, mixar musik med andra ord sa jag passade pa att sno datorn lite, Ska nog lagga mig och mysa med Max snart, ar helt kar i den honom men saknar min Vanilla sa otroligt mycket. Glyn har sagt att jag kan fa flytta in hos honom om jag vill komma tillbaka till England. Sa jag ska vaccinera vanilla emot rabies allt nar jag kommer hem sa om jag vill flytta hit om 6 manader sa kan jag gora det. Men man vet aldrig.

Det ar sa himla mycket just nu att jag till och med borjar kanna av Ulceros Koliten, FAN! tva veckor kvar sen ska vi beratta for flickorna och da kommer allt bli mycket battre. Ar himla glad att jag har Glyn som finns har for mig och allltid lyssnar, och blaser upp sin madrass nar jag vill komma hit och sova,

/stina
EY! Glyn har fixat min dator, jag ar så himla glad nu! :D Slänger ut en bild pa han och mig så ni vet vem han är. Men nu ska jag fortsätta att vara social vi hörs imorgon :)

 

/stina

Forlat for att jag inte har skrivit nagot har men min dator ar full utav virus. Alla pogram dor sakta men sakert och det poppar upp porr, NEJ jag har inte varit inne och kollat pa porr!! Och NEJ jag har ingen forklaring till varfor det ar sa, det enda jag vet ar att den ar cp sa just nu anvander jag Lois dator.

Det ar ganska jobbigt nu och jag koncentrerar mig pa att halla min Ulceros Kolit borta ifran ett skov darfor valjer jag att valja bort bloggen lite. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen sa jag hoppas ni har forstaelse.

Men nu ar jag sa trott sa jag ska nog sova lite. Glyn ringde precis och berattade att han och Justin kommer hit senare. Tankte skriva gullpojkarna men maste nog skriva gullmannen. Hahah! Nu holl jag pa att borja skriva pa engelska ocksa, haha! Nej nu skriker sangen efter sallskap.

Forresten. jag har kopt ett nithalsband at vanilla och en troja. Trojan ar rod och sa star det "Im with stupid" haha! Tyckte den passade da jag inte ar klok nagonstarns!

/Stina

Denna dag har gått fort och det är bra för den har varit jobbig. Börjar dock kännas bättre nu, måste tänka på mig själv i första hand då jag ser världen via mina ögon. Både mamma och Gary har ställt mig samma fråga.
- Skulle du kunna sälja din hund?
svaret på den frågan är NEJ, kalla mig ego eller vad ni vill men hon är mitt hjärta. Hon finns där när ingen annan gör det och skulle jag sälja henne skulle det kännas som att jag sålde min andra hälft. Är det någon jag älskar så är det henne, för mig är hon mer en än hund. För mig är hon allt <3

 

Ni ser väl på denna bild, vi hör ihop. Det är kärlek. Utan henne kan ni aldrig se mig sådär lycklig. Hon är mitt allt och jag skiter i era åsikter. Tack alla som försöker hjälpa mig och som hjälper mig att inse vad jag vill göra här i livet, eller för stunden. Tack <3

 

Har inte gjort så mycket idag. Dammsugit,strykit och lagat mat. Just nu sitter jag och väntar på att Adele ska komma hem, sen senare ska jag låna Chloes dator så jag kan använda msn. Har virus på min dator så allt börjar gå sönder. Men Glyn ska kolla på den imorgon så kommer han nog blåsa den sen. Han ska även bjuda ut mig på middag imorgon för han vill att jag ska vara glad. Han är så himla snäll och rik, DOCK är han bög! Haha! :) Han är bög och bjuder en tjej på mat, inte illa då är man speciell! Jag sätter ribban högt för engelska tjejer då hans första "date" med en tjej är en svensktjej! Jag har till och med fått bestäma vilken typ av mat vi ska äta, INDISKT! <3 Både han och jag älskar det så blir ju kanon det.

Jag och Grace badade nu ikväll, hon älskade det. Hon skratta och stänkte med vattnet. Sen kom tjejerna inspringandes men dom vände lika snabbt då dom såg att jag var naken. haha! Dom är så blyg, jag  kan inte förstå att jag och min lillasyster Anna var sådär en gång. Nu förstår jag hur barnslig våran mamam tyckte vi var. Men jag skrek efter flickorna att dom fick vara i badrummet om dom ville för att jag inte brydde mig. Lois kom tillbaka men inte Chloe. Hon var för blyg.

Glyn sa idag att om jag vill komma tillbaka till England så kan jag fixa allt med Vanilla när jag kommer hem och sen flytta in hos honom om ett halvår. Tänk vad vänner ställer upp! Kanske gör jag det, får se hur dte känns när jag kommer hem.


/stina

Mamma jag älskar dig det vet du. Jag är inte arg och jag förstår vad du säger. Det är bara jobbigt just nu, men tack för att du fortsätter att vara vrång.  Utan din vrånghet skulle jag aldrig ha klarat mig såhär långt.

Pang bom så har allt vänts upp och ner. Höger är inte längre höger utan nu vänster. Så upp och ner är mitt huvud just nu. Alla viktiga dokument jag hade lagt längst bak till höger under gamla minnen har försvunnit. Har gråtit ögonen ur mig idag men det finns ändå tårar kvar. Har nu tagit det tunga beslutet att jag kommer hem om en månad. Mitt hjärta värker verkligen, har aldrig upplevt detta förr och jag vill aldrig uppleva det igen! När jag kommer hem ska jag skaffa ett boende åt mig och vanilla och ska sen vara med henne tills jag blir 27. Sen kan jag skaffa kärlek men innan dess är det hon och jag. Men det hinner väl ändras det å..

Förlåt men jag är hjärndöd just nu. Kommer hem om en månad och det är väl allt som behöver sägas

/stina
Om du lyfter på den där telefonen och ringer så lovar jag att du kommer få ångra dig.  Tro mig jag kan göra ditt liv till helvete om jag vill. Tar du ifrån mig det som är mitt allt så kommer jag göra något så hemskare emot dig, tro mig det är inga tomma hot. Jag känner sådant hat till dig just nu och jag tror inte du är någon själ. Du beter dig inte som det iallafall. Och jag kan inte förstå att du är släkt med dig, jag kommer aldrig förlåta dig.

/stina
Denna låt säger allt hur jag känner just nu. Världens sämsta låt dock!
http://www.youtube.com/watch?v=7PFVQjOxEWY&feature=related


/stina
Kristina Krissy Arvidsson svävar lte lätt, men hur var och varför är en hemlighet! ♥♥

Kanske är det töntigt att kalla sig själv för Krissy men det känns så himla rätt. Min vän Lew har kommit på det smeknamnet och jag älskar det. Jag presenterar mig som Krissy när jag är ute och dansar om jag inte är för berusad och säger Stina. Krissy känns som jag, känns hemma på nå sätt. Antar att det är ok att vara töntig ibland!

Igår så var vi och vandrade upp för att berg. Jag, Glyn (Garys bror), Adele och baby Grace vandrade. Det tog två timmar upp till toppen. Adele stannade dock halvägs med Grace eftersom att det blev för svårt att gå med vagnen andra halvan. Utsikten från toppen var helt otrolig och jag är så glad att jag klev upp klockan 9 på morgonen trots att jag var halvt död. Och nej jag drack inte i lördags jag var bara trött. Var en jätte mysig upplevelse iallafall.

Har även pratat med Gary och Adele om hur min vistelse kommer bli här. Jag vill dock inte avslöja när jag kommer hem då jag inte vet om flickorna översätter min blogg och läser den. Mina närmaste kommer få veta idag och det är det som spelar roll.



/stina

Jag har jätte mycket att skriva om men jag orkar inte, Av personliga skäl. Vill bara säga att jag älskar min fina vän Maria Astner så otroligt mycket. Jag skriver senare eller imorgon.

 

/stina

Finns säkert någon därute som har en fråga dom vill ha ett svar på.Fråga vad tusan ni vill så kommer jag att svara. Kan vara era frågor om kärlek eller om hur en elefant kom till. Jag tänker inte googla några svar utan kommer svara utifrån vad min hjärna säger. Ja det kan ju bli helt galet men det skiter man väl i? Har ni personliga frågor till mig så fråga det, är det om varför en gurka är grön så fråga det. Kommer lägga upp frågor och svar imorgon om jag får några vill säga.

 

Förresten, någon som är intresserad av videobloggar? Kanske ska börja med det ibland.

 

/stina

Ja detta är min blogg och kan ni inte hantera mina känslor,tankar och åsikter ja då behöver ni inte läsa den. It´s all about me och kommer inte handla om någon annan. Kommer inte vara en sminkblogg eller en modeblogg. Detta är en patetisk blogg som jag skriver för min lillasysters skull. Det handlar bara om Krissy, mitt liv i england och mina tankar om sverige. När jag flyttar hem kanske jag kommer skriva om något annat men just nu handlar den om mitt halv tråkiga liv i england som jag älskar. Är det ok yellow niggah? Awesome dude.

/stina
Idag har jag varit här i fyra månader. För fyra månader sedan var jag på väg emot arlanda för att flyga till en okänd familj i england. Jag var lycklig och ville bara få komma hit. Nu fyra månader senare är jag fortfarande lycklig men längtar hem. Inte så att jag gråter men saknar min familj bara. Sitter just nu och väntar på att Adele ska komma hem, vore skönt om hon kom snart så jag kan få lägga mig igen. Klockan är 9 här i England så jag tycker det är dags att komma hem då jag är ledig idag. Kommer hon inte inom en timme sp blir jag galen, jag vill sova! Jag vill inte vara barnvakt åt en grinig bebis idag när jag ska vara ledig. Åh vad jag gnäller, jag kan inte bli mamma än på ett tag. Jag vet någon som inte tänker kliva upp på måndag då hon är ledig, då får hon skjutsa ungar osv själv, klarar jag att ta hand om tre ungar varje morgon så kan hon det också. Det är hon som är morsan.

Äckligt negativ jag VET men jag är så jävla trött och vill bara få sova. Glyn vill att jag följer med honom ut i birmingham ikväll och jag vill inte svika honom. Han behöver en kväll ute så jag tänker ställa upp, sen så saknar jag "min" bög. Haha, han får mig att skratta så himla mycket.

Mamma kolla mina pupiller är småa! Jag måste verkligen lida av sömnbrist! Dom är små får att vara mig..


/stina
Its candyday today! woop woop! <3

Fredag betyder godis. Idag betyder det även dvd och pjamasparty. OCH det betyder även att jag är barnvakt till ungeför 8-9 imorgon. Kul? NEJ! Fick veta det nu. Adele bara slängde ur sig det att hon skulle sova där också. Kommer vara arg som en liten vessla imorgon när Grace vaknar klockan sex. Plus att hon nog kommer vakna runt ett inatt och hoppa på mitt huvud. UNDERBART eller inte.. Tror jag ska lägga mig i ett av mina fyra hörn i mitt rum och tycka synd om mig själv en stund, men sen är det dags för godis. Så nu är frågan, ska man gå och lägga sig sådär vid 11-12 eller ska man vara uppe och vänta på att Grace vaknar vid ett? Jag vet inte ja e, känns lika lönlöst båda två. Det värsta är att Grace håller på att få fler tänder så hon är grinig likt en schimpans gorilla som har pms, då förstår ni hur jobbig hon är. Kommer slå in pannbenet på mig själv så att jag slipper lyssna på gnället. Det tar seriöst kål på mig! Jag är så himla glad att jag inte har barn! Och snälla ni den dagen jag får barn påminn mig att ALDRIG skämma bort dom! Inte innan dom är 15år.

Jag bara gnäller och gnäller, egentligen borde jag hålla käften. Men det kan jag göra när jag dör. Jag har alltid varit stor i käften och haft ett ordföråd som fått folk att bli mörkrädda och inte tänker jag sluta med det nu. När jag är här i england så känner jag mig som en spansk kvinna. Men ni vet på filmer när en spansk kvinna säger några fula ord på spanska. Så är jag här när jag kör bil. Men inte mitt fel att alla pantade hängpungs gubbar inte kan köra bil! Sluta klaga var det ja..


/stina
Det är dagar som denna som jag känner mig skit snygg! Dagar som denna som jag går och ler till folk som kollar på mig. Det är dagar som denna som jag känner att jag kan övervinna allt! Men jag saknar min fina lillasyster så jävla mycket! Längtar tills jag får komma hem och krama om dig och "min" lilla pjuklarv! Och jag längtar tills jag får komma hem och kittla min söthög Nova <3 Åh gud vad jag saknar er där hemma! <3

Eftersom att jag känner mig så jävla snygg idag så lekte jag även med kameran lite. Folk får tycka jag är en bitch men kul för er isf. Jag mår bra med mig själv och det borde ni också göra. Man ska vara glad för det man har och uppskatta sina drag. Jag tycker inte om min näsa eller mage, men jag älskar mina läppar och mina ögon. Man får helt enkelt koncentrera mer på det bra och mindre på det dåliga! Gillar dom här två bilderna. Ena ser ut som mörkrets häskarinna och den andra ser bara ut som en kåtblick? Ja vet inte! Jag gillar översta bilden då den visar mig så bra. Först vet man inte vad man ser men när man kollar närmare så ser man ett djup.

 

/stina

Har grovstädat köket idag. Jag fick nog helt enkelt. Papper och rammel överallt, jag höll på att bli galen! Men nu är det fint för stunden iallafall, får se hur länge dte håller.

Ikväll tänker jag fuska så dte bara skriker om det. Jag tänker äta pringels, kommer ha en mage stor som en balong som värker imorgon men det skiter jag i just nu. En grön pringelsburk ska jag ha, så det så. Och choklad såklart, det är faktist "candyday" idag!

Kom att tänka på en sak idag när jag sminkade mig. Gud vilken skillnad det är mellan ett sminkat öga och ett osminkat.På bilden nedanför så har ja smink på ena ögat. Mascara, kajal och ögonbrynspenna. Vilken skillnad lite smink kan göra, helt otroligt. Och jag måste bara säga att jag älskar min ögonfärg! Hade dock kunnat få varit lite mer grönt i dom men dom är fan snygga ändå. Dock har jag ju alltid överstora pupiller.

idag är det ingenting planerat iallafall. Eller jag hade ju planerat att ha träningsvärk eftersom att jag körde all in på gymmet igår. Har jag träningsvärk? NEJ! Såklart inte. Jag gjorde 200 situps för jag ville ha träningsvärk i magen, plus massa andra övningar. Jag skakade så jag nästan kräktes när jag var klar på gymmet men inte fan har jag träningsvärk. Självklart inte. Bajs apa då!

Det var något jag skulle säga/berätta/filura på men det har jag ju glömt såklart. Inte lätt alla gånger.
Förresten, jag har 30 unika besökare varje dag men jag vet bara ca 7 stycken som läser min blogg. Vilka är dom andra 23 styckna då? Ja ni kan ju lämna en kommentar så jag får ett humm om vilka som är här inne och snokar!

 

/stina

Nu har jag avsluta denna jobbdag precis. Fick även laga mat idag. Paneradfisk, ris och ärtor. Ja funkar bra det också. Nu ska jag iväg till gymmet och köra tills jag är nästinpå död. Kommer vakna upp med träningsvärk imorgon och jag älskar den känslan. Nej jag är inte ironisk jag älskar att vakna med träningsvärk. antar att jag är en av dom få som gör det. Men det skiter man väl i?

Fick en lång tupplur idag! Grace sov från halv ett till tio över tre. Så jag sov från ett till tio över tre. Så jävla skönt! Så nu har jag mycket energi att använda på gymmet!

Det enda jag hatar med att gå på gymmet är att jag måste ha året uppsatt. Eller jag måste ju inte men jag gillar inte när det hänger i ögonen och bak i nacken. Jag känner mig så himla naken i uppsatt och lite fet i ansikte? Haha. Men man får väl sluta bry sig om sånt. Är ju ändå bara sliskiga anabola Gorillor som går på gymmet, och vem fan vill ha en sån? Och ja dom ser ut som gorillor! Hår ända ut på  ryggen, spyyyyr!

Jag tycker att uppsatt hår är bland det finaste på tjejer. Framhäver ögon och drag. Är bara super snyggt. Dock ser mina ögon ut som jordklot som har rökt gräs. Och pannan är för hög och ser bara mupp ut. Lite fet skulle jag nog uttrycka det. Nej men nog om det och mer om gymmet. Telefonen har laddat lite nu så nu har jag musik. GO KRISSY GO!



/stina
Grattis till Pia Nyberg och Mikael Sköld som fyller 20år idag!

Idag är det lekgruppen som gäller och tacka för det. Sitta på en stol och dricka te medans Grace kryper omkring. Låter bra idag. Chloe kom in och väckte mig i morse och sa att hon skulle hoppa på mig men jag frågade om vi inte kunde mysa istället och det gick lika bra så hon hoppa ner i sängen med mig så låg vi och myste och pratade i en kvart sen var hon tvungen att göra sig klar. Det gjorde min dag att hon kom och myste.


Som varje dag denna vecka så har jag varit uppe sent pga Def Leppard, ja jag är nog lite småkär men det skiter man väl i? Vi bor ju i olika länder men kärlek har inga avstånd eller ålder. Sjukt att man helt plötsligt kan se en person ur en annan synvinkel. en person man känt i sex år men först nu ser dom fina sidorna. Var kanske inte redo att se Def Leppard på det sättet förr?

Kom att tänka på att mitt hår växt skit mycket sens jag flyttade hit! Är 4 månader sens jag kom hit på lördag.

Så här såg det ut när jag åkte hit för fyra månader sen.

 

Så här ser det ut nu

 

Håret är längre och ansiktet är smalare. Tänk vad man kan förändras på fyra månader. Jag är lyckligare men ser ut som en lurv. Ska ändå raka av mig det när jag kommer hem, säger jag nu ja men kanske ändrar mig. Klippa det ska jag absolut göra när jag kommer hem! Tills dess spar jag det så jag kan göra nå fränt när jag kommer hem! Ska dock gå och toppa det snart då det är blä av allt.

Nej nu är det dags att borsta tänderna och ge sig iväg till lekgruppen. Ny design är på väg snart också. Ut med det mörka och in med det ljusa .

 

/stina

 


Jag kan egentligen inget om politik, dagens samhälle eller religon men vi bor i sverige så varför ska vi bygga en moske?  Jag låter förmodligen helt dum i huvudet nu och rasistisk. Men jag har inget emot folk pga deras hudfärg eller religon. MEN sverige är svenskt (än så länge) och varför kan vi inte få bevara det så? Vi får ju inte ens sjunga nationalsången i skolan längre! Sången som hyllar vårat land, och nu ska vi kanske bygga en moske får massa svenska pengar som större delen svenskar betalat! VARFÖR!? Kan vi inte istället lägga dom pengarna på svenska skolor,dagis och äldrevård? Nejdå vi ska  bygga en moske till folk som inte ens gillar sverige? Vissa gillar sverige det vet jag men nu pratar vi om marioteten.

Om jag åker till Grekland så vill jag komma till en grekiskkultur. Åker jag till spanien vill jag mötas av en spankskultur och åker jag till turkiet vill jag mötas av en turkiskkultur. I sverige har vi kyrkor, inte moskeer! Jag låter så äckligt rasistisk jag vet men det är kulturen som är det fina med varje enskilt land. Jag står för att jag tycker såhär och återigen så har jag inget emot kultur eller hudfärg utan jag vill bara bevara landskapet i sverige svenskt. Det är allt.


Måste även säga en smart sak min kära vän Maria frågade mig förr.
Maria- Varför luktar pruttar mer när man badar? Du vet när en fisbubbla smäller?
Stina- Men för att det inte finns nå filter som tar bort en del av lukten
Maria- Vadå filter? JAg har väl aldrig nå filter?
Stina- Men dina trosor och byxor fungerar ju som ett filter pucko
Maria- Jaha, HAHAH!

/stina
Jag lät precis Chloe tvätta mitt hår, STORT misstag. Det hela slutade med att det såg ut som att jag deltagit i en wet tshirt tävling. Hmmf. Men det var det värt, hon tvättade ju mitt hår i tio minuter och det tackar man ju inte nej till. Chloe ville även ha en bild på oss som hennes profilbild på facebook, dock skulle jag muppa mig såklart på båda. Ena kollar jag snett och på andra halv stänger jag ena ögat så det ser ut som att jag har ett "lazy eye" Haha. Man kan väl inte alltid vara normal? Jag har försökt vara normal men det var dom värsta fem minuterna av mitt liv. Efter fem minuter kände jag mig som hulken när han blir arg. Först normal sen brister det bara. Ja jag är nog lite av en hulk.



Pratade med min lillasyster nyss också. GUD VAD JAG SAKNAR DIG FINA ANNA! <3 Men snart är jag hemma igen. Längtar tills "min" lilla pjuklarv föds så jag kan snuffa på han (Snuffa=Lukta) Har ju lilla Nova redan men hon börjar bli så himla stor så hon vill ju inte sitta i knä.

Jaha vad ska man göra nu då? Bara vänta och se. Har sökt jobb efter jobb efter jobb i uppsala. Allt från försäljare till dagis. nu är det bara att hitta en lägenhet, woho! Inte det lättaste precis. Ska ta och slå en pling till Inge-Ling-Pling tror ja. Han vet nog mycket om sånt där han den körven. Ja han käkar ju kola utan papper så då borde han veta hur man hittar lägenhet i uppsala. Såklart han lyckas fått en lägenhet i uppsala när han käkar kola utan papper hela tiden. Ojoj Inge-Ling-Pling, inte klok nånstarns du e!

/stina
Sitter och pumpar musik med Grace just nu, om en timme ska vi bege oss till doktorn. Jag ska dit och ta reda på vad som är fel med mig. Önskar att Frida kunde vara där med mig, men jag vet att hon alltid är med mig även om hon är långt borta. Saknar min lillasyster också, vill ha hennes kramar och hennes stora mage här nu.

Håller på att söka jobb i Uppsala för fullt nu. Har även kikat på jobb i Gävle men vi får se.
blir bara ett kort inlägg nu eftersom att Grace hoppar på mig. Hörs efetr doktorn.


/stina
  • Vad äre för fel på mig?
  • Varför är jag aldrig nöjd?
  • Varför ska jag alltid vara värst?
  • Varför ska jag så långt bort ifrån allt som ligger mig nära?
Vad det är för fel på mig kan jag verkligen inte svara på. Jag har ingen aning om det. Varför jag aldrig är nöjd vet jag inte heller. Jag var nöjd en gång men det förlorade jag. Kanske är det därför jag nu pront ska fly ifrån allt och vara en rebell? Anledningen till att jag alltid ska vara värst är nog för att jag sedans liten har knarkat uppmärksamhet. Nu idag känner jag inte att jag behöver den, visst tackar man väl inte nej till den men jag känner inte lika stort behov längre. Nu har jag bara tagit lite för hårt på att leva varje dag som om den vore den sista. Om man lever så så kommer man inom en snar framtid vara med om sin sista dag. Varför ska jag bo så långt bort ifrån alla jag har nära? Jo för att jag försöker fly ifrån deras problem så att jag för en gångs skull ska kunna ta hand om mina egna. Men det funkar inte. Så är det meningen att jag ska flytta till bollnäs, vara nöjd med det jag har och aldrig försöka vara värst? Bara tanken gör mig deprimerad. Vad är meningen och hur ska jag hitta den?

En sak som är fan dabby dozy är:

Def Leppard

Han är jag svag för
Han drömmer jag om på dagarna
och på nätterna
Han får mig att skratta mellan tårarna
Han får mig att få huvudvärk men jag
fortsätter ändå att tänka på honom
Mitt hjärta hoppar till en extra gång när jag ser hans namn
och jag börjar småflina för mig själv som en 14årig tjej
Jag har inte kontrollen över någonting
och kan inte fokusera på något förutom honom.
När jag hör hans röst så smälter jag och stor ler
Det är han som håller i trådarna
Men det känns bra
/stina
Något är fel på mig så imorgon ska jag till doktorn. Kroppen värker och fungerar inte som den ska. Ingen ide att oroa sig i onödan som min mamma skulle säga men nog fan gör man det ändå, alltid! Jag hoppas det inte är något som är fel iallafall.

är fortfarande sjukt trött och babyn sov bara i 40min innan Adele väckte henne. Underbart, så ni kan ju gissa hur hon är. GRINIG. Vill ingenting och ska inte ha hjälp med något. Kommer få fan över det imorgon. Nu när hon knappt sovit så kommer hon somna vid halv sju ikväll och då kommer hon vakna vid tre inatt och vara vaken i ca en timme. Vaknar hon inatt så kommer hon hoppa på Adele och Gary vilket leder att Adele kommer vara jätte grinig imorgonbitti. Då kommer hon och Lois bråka jätte mycket och hon kommer vara en surpuppa. Förstör ens dag det. Så jag vet precis vad som väntar mig imorgon.

Jag tror jag ska laga mat idag också, jag har ingen aning. Jag vet seriöst inte nå vad det är tänkt att jag ska gör idag. Adele tog bilen till jobbet så jag kan inte ens hämta ungarna, hur ska dom komma hem då tänkte hon? Gå? Som tur var så kunde Jill (mormor) hämta dom. ska gå ut i frysen och kolla vad jag kan laga. blir nog ris och fisk eller nå. Ska prata med familjen idag att jag åker hem i juli om dom kan få en ny au pair tills dess. jag känner mig färdig här nu och vill hem till vanilla

/stina
Kvart i sju blev jag väckt i morse, en halvtimme tidigare. blää! Babyn är grinig idag och jag är så jävla trött. Kroppen värker och huvudet är på ett helt annat ställe. Jag orkar inte det är för mycket. Vad vill jag bli? Vart vill jag bo? När vill jag åka hem?  Jag orkar inte ens skriva här, tiden spenderas på att lyssna på för hög musik i mina hörlurar. Vila huvudet och ögonen lite.

Everyday, everyday, without you in my heart
Everyday, I'm falling apart
And I know you know I think about you
Everyday, till I see you again
Everyday, I'll try to pretend
But I know you know I think about you
Everyday, out of my head, I've been dazed and confused
Everyday, I'm lost but it's you that I don't want to lose
Everyday, we're torn to giving ourselves to each other

http://www.youtube.com/watch?v=UDvszcUDb-c


/stina
Och så var det måndag igen och solen lyser. Dock blåser det ganska mycket men det skiter man väl i.
Jag har försökt att leva i min lilla lyckobubbla länge nu och det har gått bra tills idag. Idag small den riktigt och jag får i golvet men näsan först. Men min mamma lyckades få in mig i lyckobubblan igen så nu svävar jag vidare.
Det är mycket som händer nu och jag vill inte ta upp allt här i bloggen men det är utbildning, min hund, vart jag ska bo osv. DET ÄR FÖR MYCKET! Önskar att jag fick ett mejl av någon som sa "Jag tar hand om din hund tills du kommer hem och när du kommer hem kan du bo hos mig" Ja då skulle jag kunna lugna ner mig igen, men just idag så tänker jag försvinna från verkligheten och inte oroa mig över det där.

Idag ska jag träffa Justin, han kommer och plockar upp mig om en timme. Får se vad vi hittar på, åker nog hem till Glyn vid fem och firar Lois. Jag vet inte alls hur dagen ser ut och jag orkar inte oroa mig för den heller. Jag har nog inte ork till något just nu men det är bara att le och vara glad.

men stackars lille bullen som inte har någon deg till farsa men ett pulver till morsa. Men det är väl ingen ide att oroa sig över att den bullen ska jäsa innan man satt på ugnen eller?



/stina
Idag fyller Lois 11 år men flickorna är på läger så hon är inte här så jag kan fira henne. Hon fick sin present och ett kort igår innan hon åkte. På framsidan av kortet så står det "To my sister" och sen stod det massa om hur en syster är och hon slängde kortet på golvet och sprang fram till mig och kramade mig hårt. Sen började hon gråta. Tänk att ett kort kan göra någon så glad. Dom är som mina halvsystrar och det kommer dom alltid vara. Jag kan inte kalla dom för mina vänner för dom betyder så mycket mer. Konstigt att man kan bli fast för någon så fort.

Var med Lew igår. Hela natten, satt och pratade om allt. Känns så skönt att få pratat med någon en hel natt. Jag lyssnade på honom och han lyssnade på mig. När jag berättade jobbiga saker så höll han om mig och sa att jag var för bra för att behöva stå ut saker som det. Han är den första som faktist velat lyssna på vart jag kommer ifrån, vad jag gått egenom hela mitt liv. Vad min favoritfärg är, mat, tvpogram, film osv. Tänk att det finns vänner som han, jag är lycklig lottad som har han som vän och jag tackar någon högremakt för det.

Det här går inte nu e.

/stina
maj maj måne jag kan lura dig till skåne!

Galen kväll, HELT GALEN! Jag minns inte mycket men det jag minns är galet. Men kul hade ja, så himla kul! Det var typ sju stycken som kom fram till mig och fråga vart jag var ifrån och jag svarade att jag var från Birmingham, då sa dom nej men vart är du ifrån så jag var tvungen att säga att jag var från sverige. SJU STYCKEN! Det kändes som att det stod NOT ENGLISH eller SWEDISH i pannan på mig. Helt sjukt.

Somnade halv åtta imorse och vaknade sen kvart över tio, är nu skit trött men måste fortsätta. Ska till Lew och muntra upp honom nu så har inte tid att sova. Dock ska jag sova medans han tittar på fotboll annars kommer jag bli grinig. haha. Jag tror inte han vill umgås med en grinig Krissy.

Men vi hörs senare eller imorgon. HÄJ!

/stina