Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag saknar mitt hjärta så mycket, önskar jag kunde vakna upp imorgon och hon ligger bredvid mig i sängen. Är jag lycklig? Inte till 100% om jag ska vara ärlig. Jag kan inte vara 100% lycklig utan min livsglöd Vanilla.

 

/stina

IKEA måste vara världens bästa "uppfinning" , Med hjälp av IKEA kan såna som mig få köpa svenska råvaror i ett annat land! Som tex, hårdbröd, brunsås, JULMUST, Paradise ask, sill, svensk pepparkaks deg, osv. Hallå, JULEN ÄR RÄDDAD!! Nästan, men iallafall. Förstår ni min lycka? Nej jag tror inte ni gör det men jag vill att ni ska veta att när jag köpte hårdbröd och julmust på IKEA i söndags så var jag så himla lycklig. När julmusten rörde vid mina läppar och åååh, vad gott! Jag har till och med fått en osthyvel nu, EN OSTHYVEL! Aldrig har jag blivit så glad för så lite. Jag är lycklig

/stina
Jag försöker skriva här minst två gånger varje dag, men blogg.se vill inte att jag ska skriva här jämt. Oftast så cpar sig internet och slutar fungera. MEN jag försöker att gå in här flera gånger per dag, MEN det vill inte alltid fungera. Men nu fungerar det iallafall så då skriver jag lite.

Idag är det svärmors födelsedag, hon fyller 66 eller 67. Jag kommer inte ihåg om jag ska vara ärlig. Hoppas inte Mr lovely läser detta. Så vi ska ut och äta med Justins mamma och pappa idag. Om ca 45 min om man ska vara exakt. Och jag sitter halvnaken i sängen, SCORE. Dags att skynda kanske? Och dagen i ära så har jag fått en finne i örat och tre små i ansiktet, jag som ALDRIG får finnar. Men jag antar att något är knas nu då, fast ska iofs ha mens vilken dag som helst. Finns det någon som ärligt talat tycker om att ha mens? Fast är man inte på humör att rulla runt i sängen med sin älskling så är ju mensen en bra sak att skylla på. Kanske är mensen gifta kvinnors räddare i nöden varje månad. Jag vet inte jag, men jag lär väl få veta en dag.

Jag har fortfarande inget jobb så inget nytt på den fronten än tyvärr. Men det kommer väl när man minst anar det. Brukar vara så. Om jag inte ska få skäll när min prins kommer hem så måste jag nog skynda mig att klä på mig och inte sitta som en blåmes framför datorn. Vi hörs på

/stina

Jag vill även säga att jag saknar min systerdotter Nova nå hemskt! Jag tror aldrig jag saknar henne såhär mycket förr. Men snart kommer jag hem så jag kan busa lite med henne igen. Underbara unge! <3

 

/stina

Idag fyller en av dom viktigaste personerna i mitt liv år, nämnligen min Farfar! <3 För 9 månader sen visste vi inte ens om han skulle få uppleva en till födelsedag, men tack gode gud att han överlevde och fick fira ännu en födelsedag. Grattis farfar 74 år!

FREDAGSMYS!! Eller inte, nejnej. Mr Lovely är ute på grabbarna och jag är hemma med en påse tortillachips. Yiippiee, undrar vem som har den bästa fredagen. Men ja ä int bitter, det är bra om han kommer ut lite på egen fot och slipper släpa med mig. Men men. Såg i någons ramdoms blogg att första snön har kommit idag och jag insåg hur mycket jag kommer sakna svenska vintern. Är det så jag kommer känna varje år när första snön kommer till sverige? att jag också vill ha? Jag antar det. Jag skulle iallafall bli ÖVERLYCKLIG om jag får uppleva några snöflingor när jag kommer till Sverige i oktober. Men jag hoppas nog på för mycket, men hoppas kan man alltid göra.

Jag har inge mer att skriva, förutom att jag döööör utav uttråkning just nu. Så jag bjuder på en bild på min fina systerson Vilmer.



/stina
Förresten, alla ni som är trött på min design kan gå till http://nilsonee.blogg.se/ och säga till henne att ni är trött på min design. Kolla även in hennes magbilder då hon ska få barn 14 November. :) Och Emelie om du läser det här så har jag headern klar, behöver bara hjälp att klistra in den.

/stina
Sitter och kollar på "Nanny 911" . Jag förstår inte hur folk kan behandla sina barn på det viset. Skrika åt dom och säga åt dom att dom är dåliga barn osv. Hur kan man göra så mot det vackraste man har? Hur kan man vara så kall och "mobba" sina barn? Jag blir äcklad när jag ser nå dylikt. Och det är ännu värre att se det irl

Så vad gör jag nu? Jag är fortfarande arbetslös och ligger i sängen hela dagarna. Men jag har det br ändå. Det finaste i världen är gratis, nämnligen kärlek. Och jag har min Mr lovely som är 100% min och 100% gratis. Man behöver inte pengar för att vara lycklig, men det hjälper till en del.

Idag så vaknade jag av att det kändes som att någon sparkade mig i magen, men när jag vaknade så kände jag att det var magen som kurrade/var full utav luft. Haha, fick lite panik där ett tag då jag för 1 sekund trodde jag var med barn. Men kom sen att tänka att
  1. Man måste vara gravid x-antal veckor innan man kan känna en spark
  2. Jag hade mens för en månad sen (snart dags igen, SUCK!)
  3. Jag skulle ha en större mage än normalt
Men jag blev rädd/paff när jag vaknade av den känslan. Haha, inte lätt att inte vara smart jämt.



/stina
Jahaja, hur gick det för mig igår? Jo det gick väl hyffsat. det var ingen salong, det var en "barber shop" , ja en barberare. Om ni kollar på bilden nedan så ser ni hur långt hår pojken har uppe på och så långt har dom flesta som kommer in där sen flint (eller näst inpå flint) runt omkring. Det är som en tävling vem som har fulast frisyr. Och är det bara jag som tycker att det känns fel att klippa någon så fult du kan för då kommer kunden att tycka om det? Öhm, njaa. Detta var inget frisörjobb om du frågar mig. Man var tvungen att glömma allt man har lärt sig. från att "pointa" till hur man ska hålla fingrarna för att få en fin linje. GLÖM ALLT! Fram med trimmernn och försök göra det så fult du bara kan.

 

På fredag ska jag på en annan intervju, det är en ny öppnat Café. Så hoppas jag får det. Bara att vara possitiv, annars kan man aldrig få ett jobb. Så det så.

 

/stina


Jag och Justin var på utflykt i lördags. Kameran var med så blev lite bilder. Vi såg världens roligaste fågelskrämma eller vad man nu vill kalla mästerverket för. Jag skrek rätt ut när jag såg den så Justin fick stanna bilen så jag fick ta kort.

zorro

Vi besökte också en kyrka/kyrkogård. Hade aldrig gått dit om det hade varit på natten. Men det var mysigt att gå dit på dagen och ta kort iallafall. Justin ville dock inte vara med på kort så fick ta ett litet smygkort. Dock blev den lite frän när jag kört den PhotoScape och ändrat ljus osv.

Och jag ber om ursäkt att det inte blivit nå skrivande här på några dagar men blogg.se suger hästpenis. Ursäkta mitt ordval men jag vill att ni ska förstå hur trött jag är på blogg.se. Jag ska försöka flytta min blogg eller helt enkelt starta en ny på en annan sida. Jag hatar när blogg.se ska klångra hela tiden. aja nog om det.

 

Idag ska jag på arbetsintervju på en salong. Dom ringde och väckte mig 9.30!! Jag var helt borta och visste knappt vad jag hette men vaknade till efter någon minut. Ska dit klockan 3 (4 svensktid) . Sen sa dom åt mig att ta med mig mina verktyg, lät som att jag är en snickare. men dom vill väl se att jag inte är någon som bara säger att jag kan klippa osv.

 

Och förresten, jag är så besviken på sverige! Hur fan kan vi låta Sverige demokraterna komma in i riksdagen? Har hela Sverige fårr hjärnsläpp? Nej inte hela men dom som röstat på Sverige demokraterna måste ju ha en skruvlös.

 

/stina

 

.
Hur ska man kunna smälta att ens vän förmodligen mördat någon? Att en vän samt hans två vänner mördat en kille? Dock vet man ju inte vad som är sant just nu. Jag hoppas att dom ska hitta killen och att han "bara" är misshandlad. Fast då borde dom väl ha hittat honom vid det här laget. Det bästa som kan hända nu är att dom hittar honom och att han är rejält misshandlad men vid liv. Men som sagt, chansen är väldigt liten. Så istället hoppas jag att dom hittar han i skogen(eller var som helst!) och att han är misshandlad och har sedan avlivit utav sina skador, för då hade dom inte med avsikt att mörda honom. Utan bara ge honom stryk sen lämna honom i skogen så han fick gå hem. Hur som helst så tycker väl 99% av alla som läser detta att jag är en idiot, att jag sitter och hoppas på att dom "bara" har misshandlat honom och lämnat honom i skogen. Igentligen borde jag avsky min vän och känna sorg för den saknade killens familj. Men jag kan inte det, förlåt. Jag kände/känner inte den andra killen så jag tänker må dåligt över min vän. Jag tänker tycka synd om honom för att han gjort nå så dyligt. Uppenbarligen så behöver han hjälp och jag hoppas han får det nu.


Många gnäller säkert nu och säger "Men ni var ju inte ens vänner?" . Jag spenderade mer eller mindre sommaren 08 med honom och grabbarna. Det var min bästa sommar för det var jag, vickis och grabbarna. Och varje gång jag stött på honom så har vi gett varandra en kram och frågat hur det är. När vi varit rund under fötterna så har vi spenderat ca 15-30 min på att prata. Jag spenderade en hel kväll på en strandfest på en bänk med honom och en annan kille, bara pratade hela kvällen. Dock är jag närmare vän med hans bror som tyvär sitter inne. Han försökte dock inte mörda någon, han sitter inna pga andra anledningar.


Dom bröderna är  bland dom goaste killarna jag vet. Jag har alltid varit avundsjuk på hur nära varandra dom är. Har spenderat många timmar med hans bror och jag var förstörd i veckor när hans bror åkte in, och jag vet nu hur förstörd hans bror kommer bli när han får reda på det här. Jag känner inte Christian och jag kan tyvär inte känna hans familj sorg. Men jag känner bröderna Flykt, och det är dom jag tycker synd om. Det är dom jag tycker så synd om att jag inte kan sova på nätterna. Varje natt ligger jag och hoppas på att nästa dag när jag vaknar att det ska finnas en ny artikel där det står att Flykt inte längre är misstänkt. För det sista jag vill är att Storebror Flykt ska bli förstörd, Storebror Flykt är speciell för mig och det kommer han alltid vara.

Jag är inte kristen men nu ber till och med jag. Jag ber för Flykt.
och det är mitt val.

/stina

Här kommer bilder på mig och mitt hjärta.
Lady Twilight Vanilla
01-05-09

 

För er är det bara en hund, för mig är det min bästa vän, mitt hjärta, mitt allt.
Det går inte en dag utan att jag saknar dig. Känns som att mitt hjärta jag spricka för jag saknar dig så mycket.
Du är det finaste jag har

 

/stina

Vanillas blodprov kom tillbaka possitivt! Vilket betyder att jag nu kan skaffa ett pass till henne!
Vilket då också betyder att jag och Justin förmodligen bilar hem till Sverige i februari.
Jag älskar dig Vanilla <3

Jag gillar denna bild på mig och Vanilla, detta är nog min favvo bild på oss.
Vi båda är nakna, jag ser lycklig ut och Vanilla är så otroligt söt i sin lilla toffs <3

/stina

Jag tänker inte skriva ett långt inägg idag, jag tänker istället dela en länk.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7778403.ab

Jag känner en av dom, det är allt som behövs sägas.
Och lillasyster, jag behöver dig nå så grymt mycket just nu ... <3

/stina
Du vet att din mamma älskar dig när hon skickar :
2st 200g Marabou, 1 paket migrän medicin och 2 askar med panikattacks medicin till dig.


Det är vad jag kallar äkta kärlek. Nu kan jag knappra mediciner och äta choklad. Tack världens finaste mamma! <3

/stina
Och så var helgen över och jag är utan min prins igen. Jag hatar att vakna upp utan honom i sängen. Och på helgen så gnäller jag när han klockan 10 på morgonen säger "Hun, i cant sleep anymore. Waky waky" men nog är det mycket bättre att kliva upp 10 med honom än att vakna halv 12 själv.

I lördags var vi ut och firade Justins kompis Anth som fyllde 30 år. Och alla stod och pratade om att dom snart skulle fylla 30 också. (Dom flesta fyller dock 30 nästa år) . Och en tjejkompis till Justin frågade mig när jag fyller 30. Tack sa jag men det är 9,5 år kvar innan jag fyller 30. Men tack ändå. Men kul var det, för hon mådde så dåligt över det i 5 minuter och sen säger hon "VAA!? Är du bara 20!?" Haha. Sen blev hon helt till sig att jag kommer fylla 21 i Januari, för det skulle firas tycker hon. Men jag är inte taggad att ordna en fest när jag fyller 21 medans alla andra fyller 30. Njaa..

Igår var vi till ett djurhem. Jag hade aldrig varit till ett så jag ville åka och kolla på ett. Det var en hund som jag ville ta med hem. Det var en tjej och hon hette bambi. Hon hade opererats så hon hade en tratt på huvudet och hon var så himla mager. Det var verkligen synd om henne! Nästan så synd att jag skulle kunna ge upp Vanilla och köpa henne bara för att ge henne ett bra hem. Men Vanilla är min bebis och jag kan inte ge bort henne till min farmor och farfar. Även om dom så gärna vill ha henne. Nej nej..



/stina
Grattis till "min lilla" prins Vilmer som blir hela två månader idag! <3 Mosters guldklimp!

 

Hur är denna dag då? JO SKIT! Tror ni inte jag har världens huvudvärk idag? Och jag har självklart spytt två gånger också. Bara för att jag ska på köttbulle kalas hos Glyn ikväll, BAJS! Så nu tycker Justin att vi ska ställa in det. Aldrig i livet säger jag! Jag tänker äta köttbullar om jag så måste kräkas  så fort jag svalt dom. JAG SKA HA MINA SVENSKA KÖTTBULLAR MED LINGONSYLT OCH BRUNSÅS! Så det så. Min fina pojkvän kommer att få bo med en bitterfitta hela helgen om han inte låter mig åka dit ikväll. Nu låter det dock som om han bestämmer men så är det inte riktigt. Min pojkvän bryr sig bara lite för mycket ibland, vilket dock är bra. Förutom idag, jag SKA ha mina köttbullar om jag så måste gå dit och spy på vägen tillbaka.

 

/stina


Om en timme ska jag på lunch hos Glynis! Kaviarmackor på koktägg på leksand hårdbröd! Och så lite rökt renkött! Det vattnas i munnen kan jag lova, gash!

Försöker skriva detta inlägg men det går inte så bra eftersom att min fina vän Frida Ivarsson avbryter mig stup i ett. Just nu pratar vi om köttbullar och för 10 min sedan så pratade vi om att vara ute på och dansa. Fattar ni vilken kväll man skulle kunna göra utav det? Först äta hemmagjorda köttbullar och sen gå ut och dansa? (Självklart menar jag i England) Vilken toppen kväll! Sen avsluta kvällen med att möta en "Birthday boy" HAHAA. Findus, du är den enda som fattar det och det är nog bäst att det förblir så. Haha. Gud vad jag saknar dig! <3

 

Denna bild är till dig Frida Ivarsson!
Minns du kvällen i Birmingham?
Minns du kvällen i Derby?
Minns du denna kille? lmao

- Hur är lägeet?
Vart är du?
Jag är kåt, sug min kuk

 

Fy fan vad jag saknar dig Frida


/stina
Är det inte konstigt hur folk kan förändras så himla mycket på sådan kort tid? Eller hur folk helt enkelt kan förändras från en person till en annan. Andra kanske vill kalla det att växa upp medans andra kallar folk omogna och att dom låtsas vara någon annan för att vara cool? Jag skulle nog helt enkelt kalla det att man hittar sig själv. Jag tänkte skriva att jag har många vänner som hittat sig själva men då skulle jag ljuga, för jag har inte många vänner. Jag har några få, som dock är ganska nära. Jag får nog skylla mig själv att jag inte ör omringad utav vänner. Mitt största problem har alltid varit att släppa in folk och jag har alltid haft min åsikt om folk innan jag ens pratat med dom. Men ingen kan egentligen klandra mig, för folk har alltid haft sin åsikt om mig också innan dom ens pratat med mig. Men jag förstår dom lite, jag är en bitch. Jag är aggresiv och jag vet att jag ser hyffsat bra ut. Så varför skulle inte andra tjejer snacka skit om mig? Jag har lättare att bli kompis med killar än med tjejer. Kanske för att jag känner att jag är mer lik killar än tjejer. Och kanske för att tjejer säger att jag är en bitch men när dom träffar mig så spelar dom falsk och säger "Heej! Hur är det?! Läser din blogg att du är i england det är så himla fränt!" So? Ni får inte komma och hälsa på.

Jag har en vän som trodde att jag hade haft sex med ett tiotal killar när jag var 17, när jag i själva verket bara hade haft sex med två. Medans h*n hade haft sex med desto fler. Många tror att jag är någon som hoppar från säng till säng, kul för er. Jag skulle aldrig ha sex med någon för att få uppmärksamhet. Min kropp är något speciellt, jag har en "amazing body" och det skulle jag aldrig få för mig att att visa för någon bara för att få uppmärksamhet. Och vad jag egentligen vill säga med detta vet jag inte. Jag har alltid varit den jag är och jag vill aldrig förändras. Kanske har även jag hittat mig själv under åren och vuxit upp. Men vet ni en sak? Jag kommer alltid vara en bitch som vet att hon ser hyffsat bra ut.

Många i min ålder har problem varje dag, världsproblem om du frågar dom. Deras största problem kan vara att dom måste bo hemma hos mamma och pappa för dom har inget jobb. Jag skulle älska att bo hemma hos mamma eller pappa. Folk som är ett år yngre eller mer än mig har däremot ett annat stort problem, nämnligen vem som ska fixa alkohol till dom på fredag. Dom flesta har dock många saker gemensamt som tex : Deppar över att vara singel, inte har råd att göra en frän utlandsresa med vännerna, går upp i vikt, för kort hår, inte tillräckligt snygga kläder osv. Jag önskar att dom som deppar ihop över saker som detta kunde förstå att detta är inte det värsta som kan hända. Ni ska istället vara glad över att saker som dom är era "problem", det kunde varit så hemskt mycket värre. Tillåt mig att göra en lista
  1. Deppig över att vara singel.
    - I själva verket ska ni vara lite glad över att vara singel, för när ni hittar en partner så måste ni dela allt. Och du kan inte längre göra vad du vill när du vill. Kärleken dyker upp när man slutar leta efter den.
  2. Inte ha råd att göra en frän utlandsresa med vännerna.
    - Varför skulle en utlandsresa göra dig lycklig? Du kan få HIV och bli rånad tex. Det finaste sakerna är gratis. tex hitta en fin plats vid en sjö i en skog och slå upp ett jävla tält.
  3. Går upp i vikt
    - Det har gjorts många undersökningar och dom visar att 95% av alla killar föredrar tjejer med något att klämma på. Så varför slösa tid på dom resterande 5% som är idioter?
  4. För kort hår
    - Sen när är kort hår något fel och okvinnligt? Håret kommer inte växa ut snabbare om man deppar över det. Sköt om håret och få det att passa dig så kommer tiden gå snabbare.
  5. Inte tillräckligt snygga kläder
    - Nål, tråd och fantasi är allt jag tänker skriva på denna punkt.

Så vad vill jag ens säga med detta inlägg? Jo, jag önskar att jag kunde förstå detta för 6 år sedan när jag var 14 år då fyra av dom punkterna var mina största problem. Nummer 2 var inte aktuellt för mig då. Jag önskar verkligen att jag hade kunnat svara på dom frågorna och löst dom själv istället för att deppa ihop över dom. Jag önskar verkligen att jag inte hade oroat mig över vikt, hår, kläder och kärlek. Jag önskar att jag hade kunnat varit glad över att vara frisk. Jag önskar så hemskt mycket att jag hade kunnat se mig själv i spegeln och sagt "Jag är ju snygg och frisk iallafall, och det är jag nedrans glad över"
När jag var 16år fick jag min sjukdom (Ulcerös Kolit) och den har hittills tagit 4 år från mig. Jag kan ha dagar då jag vill gråta över att jag inte har snygga kläder och att jag gått upp 2 kg, men det är bara vissa dagar. Mitt största problem varje dag är att komma ihåg att ta det lugnt och inte stressa för då kommer jag bli sjuk igen. Men på samma gång måste jag hitta ett jobb då min medicin kommer ta slut inom en månad.
Jag skiter i kläder, utlandsresor, vikt, kort hår och kärlek. Det jag vill ha slutet av månaden är pengar att köpa medicin för.

Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, för så dåligt har jag det inte. Jag ser hyffsat bra ut och jag har en underbar pojkvän och familj. Men jag vill att ni inte ska oroa er över saker som dom 5 punkterna, så länge ni är friska så ska ni vara glada.

/stina
Jag har aldrig blivit så till mig av att besöka IKEA förr, jag kände mig som hemma! Det enda som fattades var en älg och ABBA i högtalarna. Alla sakerna hade svenska namn, dom hade svensk mat i resturangen och svenska 5 kronors korvar i slutet! Så ja, hade det funnits en Älg där och lite ABBA musik så hade jag nästan trott att jag var hemma. Om jag hade blundat och sniffat på älgen så hade det jag trott att jag stog hemma på svenskmark! <3

Imorgon ska jag på lunch hemma hos Glyn. Vi ska äta kalles kaviar mackor med ägg och så ska vi äta rökt renkött som vi köpte på IKEA idag. På fredag ska han laga hemmagjorda SVENSKA köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt. GASH! Underbart

Nu sitter jag och kollar på engelska big brother som suger, det är värre än vad den svenska var. Men jag orkar inte byta kanal och jag hoppas att min prins ska komma hem snart. Han är ute med pojkarna, dom ville att jag skulle följa men jag tycker det är bra om Justin får leka med sina kompisar utan mig ibalnd.



Hittade även fräääsigaaa glajjor idag. Jag tycker dom framhäver mina ögon.
Vad tycker ni? Är jag inte fin? :)

 

/stina

Om 4 månader fyller jag 21, jag hade åldersnojja när jag skulle fylla 20 men detta är fan värre. Jag skulle ha lyssnat på min pappa att åren flyger förbi när man blir äldre och då är det inte roligt att fylla år längre. Förra året "flydde" jag ifrån att fira min 20årsdag, jag undrar hur jag ska göra med denna födelsedag då 21årsdagen är stor här i England. Här firar man 21 istället för 20. Kanske ska fly hem till Sverige? Varför vill man fira att man blir gammal? Poff säger det snart och så är jag 45 och behöver en bröstoperation .. suck.

Ska till IKEA idag med Glyn, woho! Undrar om jag ska unna mig en tallrik med IKEAS köttbullar och potatismos. Kommer dock får lida imorgon när jag ligger i kramper men det är det kanske värt. Mmm.. köttbullar..



/stina
Jag har världens finaste mamma, jag vill att alla ska veta det!


/stina
Ja, jag fick ett jobb i fredags men idag så sa jag tack och hej till det och gick hem. Det var mer skit än jag trodde.
16 Oktober är det dop för min fina systerson Vilmer, får jag inget jobb snart så är det bara att börja ro till Sverige. Flörta till mig en gummibåt och sedan börja ro. Varför har pengar sådan stor betydelse i ens liv? Pengar gör ingen lycklig, men nog fan kan dom sätta käppar i hjulen för en!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket. Imorgon ska jag ut och leta ett BRA/HYFFSAT jobb, önska mig lycka till!

/stina
Ja, jag är sämst på att blogga jag vet. Men när min fina pojkvän inte jobbar så är jag mycket hellre med honom och myser till en film eller liknande. Jag fick iallafall jobbet, men det är ett skit jobb. Men jag måste ju börja någonstarns och det kommer ju förbättra min engelska iallafall. Det är ett säljar jobb, ett jävla knacka dörr jobb. Men man får se det från den ljusa sidan
  1. Jag får motion
  2. Jag får pengar (dåligt betalt dock!)
  3. Jag får nya vänner (om någon vill vara kompis med den svenska flickan!)
Man måste försöka se det från den ljusa sidan även om det verkar som att det inte finns något bra i det dåliga.

Idag är det lördag och vi ska till Glyn och grilla senare. Adele, Gary och flickorna kommer också det. Underbart! Jag och Justin har städat hela lägenheten nu på morgonen så nu är det så fint här. Har precis ätit frukost nu så ska klä på oss om en liten stund för att åka och handla. Måste handla lite saker att ta med oss till "grillfesten". Jag ska göra en sallad och två pajer. En äppelpaj och en blåbär, ska även göra hemmagjord vaniljsås och jag hoppas jag lyckas. Här i England har dom inte vaniljsås, dom äter paj med vispad grädde eller glass eller  så häller dom ovispad grädde över pajen. Låter dumt men är inte så dumt. Aja, jag ska försöka göra hemmagjord vaniljsås iallafall.

Jag har även fått en kompis, en SVENSK! Vi träffades på jobbintervjun, hon är 91 och blond. Så med andra ord kanske jag inte vill vara kompis med henne. Hon kanske tar min Mr lovely ifrån mig, hmmf. Haha, nej då. Hon heter Emily och hon kanske kommer följa med till Glyn ikväll. 

NEJ, nu ska jag göra mig klar.

/stina
Idag gäller det, idag är dagen D, domedagen är här. Är det nu mitt arbetslösa liv kommer ta slut eller kommer jag möta människor som skrattar åt min svenska dialekt? Hade ju kunnat varit värre, jag hade ju kunnat sett ut som stryk och ha en svensk dialekt. Klädproblemet är löst iallafall, Mr lovely köpte en klänning åt mig igår. En klänning jag själv aldrig skulle ha köpt, men vill man ha ett jobb i England så måste man klä sig "smart" och se ut som en tjej om du är en tjej. Undrar hur jag ska lösa frillan då? Nejdå, huvudsaken jag har "smarta" kläder, och tjejiga skor. Hallå, varför kan jag inte få ha mina gula converse? Dom kommer ju få se dom första dan på jobbet om dom anställer mig, så det så! Eller kanske inte första dan, vill ju inte förlora ett jobb när jag äntligen fått ett.

Just nu håller jag på att läsa om dom olika bolagen. Ena bolaget har världens dåligaste hemsida och man fattar ingenting. Dom borde anställa någon som kan fixa en hemsida åt dom istället för någon som pratar flytande svenska. Det andra bolaget har en superduper hemsida men MASSOR utav information, dom borde ha en intervju med någon som är ett proffs! Inte med en svensk liten tjej på 165 cm som NÄSTAN pratar flytande engelska. Men kanske kommer dom bli charmade av denna lilla tjej på 165cm med en svensk dialekt? Kanske kommer dom börja älska mig för min sprudlande personlighet och mitt leende? Kanske är inte så dumt ändå. Säger som figurerna i den teknade filmen "Herkules" "Om, Om är bra!"

Mer läsa och mindre bloggande. Måste även röra på min feta röv snart och göra mig iordning. Justins pappa ska hämta mig klockan 13.15 och skjutsa mig in till Birmingham. Den är 11 här nu i England så jag har två timmar på mig. Men ska duscha, sminka, fixa håret, äta frukost/lunch, packa alla papper, stryka jackan och klä på mig. I denna ordning är det till och med. Jag ska bara läsa lite bloggar först

Kan man ha rött läppstift på en intervju? Nää.. kanske inte. Är sjukt sugen på att ha det idag till klänningen iaf. Men då slutar det väl med att man har läppstift på tänderna. Så nej, inge läppstift. Eller?

/stina
Fick ett till samtal idag så jag har ännu en intervju imorgon och jag måste klä mig likadant på den och tur det. Vet inte hur jag skulle ha lyckas byta kläder emellan annars, haha. Har även fått ett mejl att ett annat företag är intresserad utav mig och vill att jag ringer dem. Lugnar mig med att ringa dom efter att jag träffat dom två andra företagen imorgon. Känns tillräckligt mycket med att ha två möten imorgon, är rädd att jag ska glömma bort all engelska jag kan och sitta där som ett fån. Nejdå, jag är säker i mig själv så det ska väl inte vara nå problem. Love me or hate me, i give a shit. Eller kanske inte, men ni fattar.

Jaha, men vad ska man ha för kläder?! PANIK!


/stina

Jag har en intervju imorgon! Hejja mig! Min första riktiga intervju på engelska här i england, bara jag som tycker det är coolt? Och ja, jag är nervös! Och jag måste vara klädd professionellt, hur fan är man klädd då? Jag har ingen kvinnlig kostym eller dyligt, skit. Måste ringa Adele och fråga hur man klär sig professionellt, hon vet nog det. Nej fy, nu är jag ännu mer nervös.

Jag har fortfarande världens mensvärk, men jag har också världens bästa pojkvän. Han gjorde iordning ett bad åt mig igårkväll och masserade mig när jag kom upp. Finare kille finns inte! Eller min klump Vilmer är nog den finaste killen <3 Min "lilla" systerson, storprutten.

 

Måste även säga att världens finaste tjej är min systerdotter Nova <3
Finare leende på en tjej får man leta efter.



/stina