Jag vat gnällig innan jag blev gravid men nu blir jag fan less på mig själv. Men igår så låg min bebis med all sin vikt på min urinblåsa vilket faktist var väldigt obekvämt, och inte ville h*n flytta på sig heller så den låg där i 3 timmar och sen hade jag lunch så då försökte jag väcka h*n så h*n skulle flytta på sig så skitungen sparkade runt i ca 15 min och sen blev det tyst och h*n hade flyttat sig ifrån min urinblåsa! Underbart! Men sen från klockan fem så fick jag så äckligt ont i ryggen så då hade skitungen säkert lagt sig på en nerv eller dylikt. Alla visste att jag haft ont hela dan och jobbat hela dan ändå så var jag tvungen att jobba till 23.15, är det bara jag eller är det fel att säga åt någon som är gravid och har ont att dom inte får gå hem? Och samtidigt som dom sa åt mig att jag måste se lite gladare ut men hur enkelt är det när det känns som någon hugger en kniv i ryggen på en? Less less less!! Men idag jobbar jag bara 12-16 och efter det ska jag förmodligen träffa Emily och dricka en mocktail. (alkoholfri drink) . Sen efter det går jag på helg och nästa vecka flyger jag äntligen hem till Sverige och ska bli så underbart skönt att inte behöva sätta min fot på jobbet för en vecka. Och det värsta i allt är att Mr lovely inte förstår hur jobbigt det är att vara servitris och vara gravid. Men han är go ändå <3

/stina
Har efter mycket forskning kommit fram till att vårat monster tycker om Foo fighters mer än Lifehouse vilket krossar mitt hjärta. Då Lifehouse ligger mig närmast hjärtat så önskade jag att vårat monster skulle gilla Lifehouse men h*n gillar helt klart foo fighters mer. Det är fullt liv där inne när jag spelar foo fighters, men jag gillar ju foo fighters också och Mr lovely tycker om dom också. Hade ju kunnat varit värre, h*n hade ju kunnat gillat Britney Spears. Då hade jag nog fått sagt att ungen var adopterad. Skämt å sido.

Så vad har hänt sens jag sist skrev? Jobbat och spenderat tid med Mr lovely eftersom att han jobbat så mycket på den senaste tiden så känns det som om vi knappt har sett varandra. Och om en vecka åker jag till Sverige för en vecka så då kommer jag inte få se han alls. Vet att mitt hjärta kommer värka på kvällarna när jag ska sova men ska bli så underbart skönt att få se min familj (+några fina vänner!) Har lite grejer jag måste fixa innan jag åker men gör det under helgen. Måste bla köpa en ny bh då en D-kupa inte räcker till längre, så dags för en dubbel D (E-kupa) och det värsta är ju att dom blir till och med större när du börjar amma, vart fan kommer detta sluta? F? G? FYA! Får hoppas dom inte hänger allt för mycket efteråt men det är väl glädjen med att få barn antar jag!

Alla dessa hormoner som snurrar runt i min kropp går mig på nerverna. Blir så jävla arg/irriterad/ledsen så lätt! Hade jag inte varit gravid så hade jag sjungit ut mina känslor inför min chef och sen vänt på klacken och gått ut genom dörren för att aldrig mer komma tillbaka. För man är tydligen sämre än en deltidsanställd när man är gravid och ger istället ansvar till folk som inte kan hantera det. Nog fan är jag fet och inte kan lyfta för mycket men nog fan kan jag prata med kunder och hjälpa andra. FY FAN säger jag bara!

Nej nu måste jag göra mig klar för ska iväg och träffa Helen! Såhär ser det ut när jag spelar musik för vårat monster btw/stina
I tisdags hade vi vårat andra ultraljud och allt såg bra ut. Vårat lilla monster är full utav liv och växer normalt. Är 21+0 idag och det känns som att veckorna flyger iväg. Står inte på föräns jag ligger där och skriker utav smärta när jag ska kalva ut vårat monster. Men det kommer vara värt det helt klart. Fick två bilder med oss hem också så tänkte att jag slänger ut dom så alla som fortfarande läser. Men det var skönt att allt såg bra ut och att det bara är en där inne. Har gått upp till 57 kg nu så skönt att vågen börjar gå åt rätt håll.

 

Idag ska jag iväg och ta prov sen ska jag iväg och se specialist barnmorskan eftersom att jag äter antidep mediciner. Dom vill väl bara kolla att jag mår bra osv vilket jag gör. Bättre att ta det säkra före det osäkra. Börjar bli jobbigt att vara servitris nu. Om jag har ett bord där det bara är 2 personer så är det lugnt men när det blir större bord så blir det lite obekvämt att försöka sträcka sig osv. Och när jag är bakom baren och gör drinkar osv så trycker bebisen emot lugerna när jag böjer mig ner hela tiden vilket leder till att man blir lite annfådd. Det är bara 11 veckor kvar med jobb men ser inte ut som att jag kommer kunna jobba tills september. Men Mr Lovely är ju orolig över pengar osv men det löser sig.

 

Här är en bild från när jag var vecka 20+4 och är väl ungefär samma storlek nu. Magen har börjat växa bra nog nu. Skönt att inte behöva känna sig lönnfet nå mer utan gravid.


Och jag har fått nog utav hundjäveln också. Förstår vårat ställe, river upp mattan och tuggar sönder väggkanter osv. Tuggar sönder hennes säng och håller på. Men Mr lovely är lite för kär i henne för att göra oss av med henne. Jag är trött på att vårat ställe ser ut som en svinstia pga en hund. Väggarna ser förjävliga ut och mattan i hallen har rivsår. Ser ut som några lodisar bor här. Less less less!!

Ikväll kommer Emily hit och vi ska äta tacos och kolla film. Justin ska ut med grabbarna och Ian (Emilys man) jobbar. Sen kan det vara tok skönt att få umgås med en svensk en helkväll. Som också är gravid precis som mig. Kan inte bli bättre!

/stina