Fredag 21 Oktober

1kommentarer

Nu har det varit en dålig vecka med bloggen jag vet men har helt enkelt inte haft ork eller intresse för den. Är vecka 37+0 idag så 3 veckor kvar till beräknad förlossning men har fått en dålig nyhet som vilket också är en bra nyhet. Har fått gravidklåda vilket betyder att levern inte fungerar som den ska vilket kan vara farligt för bebisen så får ha ultraljud två gånger i veckan samt blodprov en gång i veckan tills bebisen kommer. Men vi ska träffa doktorn på tisdag för att bestämma ett datum som dom kommer sätta igång förlossningen och det låter som att det blir redan nästa vecka. Men om det inte blir nästa vecka så blir det veckan efter så två veckor kvar max! Så nu gäller det att vila för snart smäller det, eller man kanske borde skriva "snart spricker det" ?


Vecka 37+0. Börjar få fina bristningar under naveln nu men dom är inte på värsta viset iaf.
Har fortfarande inget killnamn så om det är en pojk lär han få heta Baby. Jag tycker dock att Elvis är ett kanon namn men min bättre hälft Justin tycker inte det.

Gravidklådan tar iallafall nästinpå kål på mig. Men har fått medicin emot det nu och det har börjat hjälpa redan så det är kanon, men kliar dock fortfarande. För er som undrar vart det kliar så kliar det överallt förutom på magen och det är värst på händerna och under fötterna. Men det är ganska vanligt att få den här sjukdomen när man är gravid och så länge man får behandling för det så behöver man inte oroa sig. Men vi får hoppas att dom sätter igång förlossningen redan nästa vecka, det vore ju kanon!


Var iväg och fikade med Helen i förrgår och var in på en affär som heter TKMax, dom säljer märkeskläder där. Enda skillnaden är att priserna är mycket lägre än om man köper dom i andra affärer. Men dom köper in ca 10-15 st av allt så ibland kan man hitta något och ibland hittar man inget. Men hittade en Lundemyr overall åt bebisen för £12.99 vilket är ca 130 kr. Blev helt paff över priset och att dom köpt in ett svensktmärke, står till och med älskling på rumpan så folk lär ju fundera vad det betyder. Kollade på internet och i Sverige så kostar den ca 799kr så skillnaden är ju stor! Och ja, den är äkta.



Ska försöka att bli bättre på att skriva nu innan bebisen kommer och efter att hn kommit såklart. Men mina dagar kommer mest att gå åt till att vila nu eftersom att jag nog inte kommer få någon chans till det när lill monstret väl är ute. Börjar bli spännande nu, börjar känna mig lite pirrig inför förlossningen. Men jag vet inte vad som kommer vara värst, smärtan eller Justin som inte kommer kunna sitta still för att han blir så uttråkad?


/stina

1 kommentarer

lilasyster

21 Oct 2011 17:25

Gosmagen!! <3 och vilken fin overall!

Kommentera

Publiceras ej