Fredag 16 September

2kommentarer

Vecka 32+0 idag, så bara 8 veckor kvar. (Mer eller mindre) Ska bli så skönt när bebisen äntligen kommer ut så jag slipper ha denna smärta i revbenen och ryggen. Är så hemskt när bebisen fastnar med armen/benet under revbenen, fya! Och att ha ont i ryggen och ens partner inte vill ge en riktig massage är surt, men har ju min spikmatta så bättre än ingenting antar jag. Men skulle hemskt gärna ha min mammas man här så han kunde massera min rygg! Det skulle vara guldvärt! Och jag vill inte bli nå större, nu får det vara nog! Att behöva få hjälp upp ur soffan för att det gör ont när man spänner magmusklerna är jobbigt. Lika när jag ska kliva upp ur sängen, då måste jag rulla över på sidan först, sen upp på alla fyra och sen kliva upp ur sängen. Nu små ler ni va?


Blogg.se ville inte fungera igår därav blev det inget inlägg. Så vad hände igår? Var till specialist barnmorskan och berättade om mina panikattacker samt deprisson som jag hade innan jag började äta antidep medicin. Fick berätta hela min bakgrund och efter att ha berättat allt så sa hon att hon tyckte att jag verkade frisk nu så hon vill försöka få mig att sluta med den medicinen när bebisen är ca 3 månader. So i will give it a try! Sen efter det så höll jag på i barnkammaren lite, packade upp saker och klippte bort lappar från kläders osv. Sorterade ut vad jag vill ha med i BB väskan för mig samt bebisen, lika bra att börja förbereda sig för det är ju inte långt kvar nu och man  vet ju aldrig när lill monstret känner för att komma ut. Måste skriva ett förlossningsbrev också, eller Justin får skriva det så att allt är korrekt. Jag kan sitta brevid och säga hur jag vill ha det.

 

Så, ska vi ta och gissa när detta lilla monster kommer ut och om det är en pojk eller en tjej? Jag äter ju mediciner som ökar "risken" att bebisen kan komma ut förtidigt, inte mig emot om jag ska vara ärlig. Och vi vet ju inte om vi väntar en pojk eller en tjej eftersom vi vill ha en överraskning. Så vem tror nu gömmer sig där inne och när kommer h*n komma ut?

Min gissning:
2 November - Pojk - 3600 g

 

/stina

2 kommentarer

Storasyster Emma

16 Sep 2011 22:23

Min gissning:

8 november - tjej - 3370gr ;)

Storasyster Frida

17 Sep 2011 08:24

Haha jag smålog inte jag storflinade ;) synd bara att det kommer vara jag om några månader säkert! men jäklar vad svårt.. jag har ju inte riktigt reflekterat över det där...

11 November - tjej - 3560 g

Kommentera

Publiceras ej