Måndag 19 September

0kommentarer

Hår går det undan, redan 19 September! Skulle vara underbart med 19 November så våran bebis kunde vara här! Blogg.se kan trycka upp något där solen aldrig skiner förresten, blir så otroligt jävla less när det aldrig vill funka när jag vill! Eller det funkar ju nu men har försökt komma in hela dan men inte har man lyckats med det inte.


Imorgon är det dags för ultraljud nr 3 så då får vi se om lill monstret växer som h'n ska eller inte. Jag tror h'n växer som h'n ska eftersom att min mage är ganska så stor men vi får helt enkelt se imorgon. Ska bli kul och få se h'n igen, får se om vi ens kan se något eller bara massa "mönster" om ni fattar. Tänkte bebisen lär ju vara stor nu så lär ju bli mest en smet av allt. Får se om vi ser en liten snopp eftersom att jag tror det är en kille, men vi tänker inte fråga. aja, hoppas allt ser bra ut!


Imorgon kväll så åker vi och sover hos Justins föräldrar för vi ska måla lister och lägga klinkers här hemma så det kommer lukta nå hemskt så vi sover där istället. Sen på onsdag åker vi iväg på våran lilla mini semester och kommer hem igen på söndag så blir ingen bloggning dom dagarna med tanke på att vi kommer på i en husvagn. Eller husvagn och husvagn, den har två sovrum, allrum och toa så man ska väl kalla det trailer. Blir nog mys. Men nu ska vi iväg och handla pizza, önskar dom hade "svenska pizzor" här i England för det skulle vara underbart gott nu. Skriver imorgon om hur det gick på ultraljudet!


/stina

Kommentera

Publiceras ej