Tisdag 27 September

1kommentarer

Som min lillasyster så fint märkte i förra inlägget så råkade jag skriva han en gång när jag pratade om bebisen. För att göra allt klart så vet vi inte om det är en pojk eller en tjej men jag är stensäker på att det är en pojk så ofta när jag pratar om bebisen/magen så säger jag han. Skulle bli väldigt förvånad om det är en liten tjej där inne!


En sak är säkert och det är att när man är gravid så drömmer man konstiga (Läs sjuka) saker. Inatt så drömde jag att jag vaknade upp hemma i sängen och gravidmagen var borta och Justin var inte hemma. Så i panik så loggade jag in på internet och såg att vi hade fått en bebis, en liten tjej. Och strax därefter kom Justin hem och jag grät och frågade vad som hänt. Han blev då sur och frågade om jag inte mindes att jag hade fått värkar igårkväll och att vi åkte till sjukhuset och att våran dotter föddes. Men att dom hade skjutsat hem mig så jag kunde få vila i lugn och ro eftersom att bebisen var förtidigt född så var hon tvungen att stanna på sjukhuset. Men jag mindes ingenting utav det och fick sen reda på att jag hade fått epidral och allt möjligt så jag var ganska borta men jag tyckte att jag skulle ha kommit ihåg värkarna innan vi kom till sjukhuset. Sen vaknade jag och slog händerna emot magen för att känna att den var kvar. Var sådan sjukt verklig dröm så man funderade ju när man vaknade. Lill tösen var vacker iaf, liten och mycket blont hår. Men jag är säker på att det är en pojk med mörkt hår, vi får helt enkelt vänta och se.


Var ju till min doktor idag angående min tarmsjukdom. Så frågade dom angående mina mediciner om jag kan amma och dom avråder mig ifrån det då det inte finns tillräckligt med forskning. Eftersom att mina "farliga" medicin är imunsänkande så vet dom inte hur mycket som går över till bebisen vid ammning. Men dom sa att jag skulle diskutera det med specialist barnmorskan när vi ska dit 18 Oktober. Jag vill ju amma men jag vill ju göra vad som är bäst för bebisen så vi får se var barnmorskan säger. Bara att hålla tummarna, annars får man bita ihop och gå upp och göra välling mitt i natten. Jippie! Fast å andra sidan kan det vara bra för då kan jag säga "Its your turn darling" till Justin. Man måste försöka se dte possitiva ur det negativa!


Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund innan det är dags för lunch! Kolla lillmagen i vecka 16! Lite skillnad nu när jag är vecka 33. Vart tog den där mysiga lilla kaggen vägen? Och jag tyckte jag var stor där, om jag bara visste vad som skulle komma. Den där bilden är tagen dagen innan jag kände första sparken <3




/stina

1 kommentarer

Martina

28 Sep 2011 20:57

Får du äta medicinen när du är gravid fast inte när du ammar?! Har de mer forskning på det då eller, nyfiken bara.. :)

Kommentera

Publiceras ej