Ja, det går lite upp och ner meb bloggandet. Men händer inte mycket och internet dör 9 av 10 gånger när jag ska logga in. Men passar på att skriva lite nu när det ville fungera.


Leon är full i bus och får tag i allt nu för tiden. Han sitter inte än och kryper inte heller men om det är något nära till hands så får han tag i det. Men han kan sitta liten stund men sen slänger han sig bakåt men det kommer väl så småningom. Han äter nu kött, fisk osv utan några problem och bryr sig inte om det är "klumpar" i maten. Mycket mer än så är det väl inte på "Leon fronten" just nu. Eller just ja, fick klippa håret hans runt öronen igår för första gången. Jag är en sån som hatar när killar (bebis som man) har hår som ligger över öronen så igår klippte jag bort det så nu kan jag kolla på Leon utan att bli alldeles nervös. Fast det kanske var att ta i.


Vad händer på "Stina fronten" då? Inte mycket. Har ju som sagt p-stav och har blött till och från i fyra veckor men det verkar ha slutat nu. Peppar peppar! Så har varit klen,trött och hängig. Börjar fundera om blodvärde är dåligt så kanske skulle ha tagit en sväng om till hälsocentralen för att kika på det.


Leon sov hos farmor och farfar inatt och han är fortfarande där men kommer hem om en stund. Gud så jag längtar efter mitt lillhjärta. Har haft så tråkigt idag och förstår inte vad jag hade för mig om dagarna innan vi fick Leon. Men var skönt att få slappa lite men nu kryper jag ur skinnet snart av längtan!


På fredag åker vi på "mini semster" med Justins föräldrar till Wales. Ska på i en stor husvagn (kallas trailer kanske?) över helgen. Dock ser det ut att bli regn men vi hittar nog på något ändå. Dom har inomhuspol så vi kan bada med Leon iallafall. Leons farmor har köpt ett par badbyxor åt honom så han kommer vara riktigt snygg!


Mammas sötsnöre!

 

/stina

Nu funkar det! Antingen så dör internet när jag ska logga in eller så ser layouten helt konstig ut och jag kan inte lägga in bilder eller välja hur inlägget ska se ut. Blir så less. Sen har jag ingen ork till att blogga heller eftersom att vi bara sitter hemma eftersom att det är skit väder ute och bara regnar. Men idag ska vi ge oss ut ändå och åka hem till Emily och lille Chris! Skönt med lite svenskt umgänge såhär dan efter Sveriges nationaldag! Blir helt klart regnskydd och paraply! Men Justin hämtar oss när han slutar så det känns skönt.


Så vad har hänt senaste veckan? Justin hade långhelg och började inte jobba förens igår eftersom att England firade att drottningen varit drottning i 60 år så då blev måndag samt tisdag röd dag. Dock blev det väldigt förvirrande i mitt huvud och tänkte att igår var måndag men insåg på eftermiddagen att det var onsdag och att jag skulle träffa Emily idag och inte om tre dagar. Känner mig full nästan hela tiden och vet knappt vad jag håller på med. Går runt i en liten bubbla med Leon och vad som händer utanför bubblan har jag ingen aning om. Tur jag har koll på Leon iallafall.


Vi har bytt bilstol till Leon nu vilket han verkar gilla starkt för nu kan han titta ut genom fönstret och han sitter framåt. I England sätter man dom framåt och går knappt att få tag på en bilstol som man sätter bakåt. Men bilstolen har tre lägen. Så just nu är det väldigt mycket bakåtlutad så om han somnar så hänger inte huvudet som det gör på en själv när man somnar om ni fattar?


Leon har även fått besöka badhuset för första gången och gissa om vårat lilla badmonster var glad? Hoppade, plaskade och tjoade så det stog härliga till så vi får allt ta och åka och bada igen. Först kollade han bara runt och fattade inte men efter någon minut så var det full fart! Mammas lilla go hjärta!!


Han har även börjat rulla till mage hela tiden, dock fastnar armen så man får hjälpa honom. Sen kör han rumpan i vädret och försöker skjuta sig fram med hjälp av benen. Både jag och Justin är helt paff med tanke på att han hatar att ligga på mage samt är ganska "bakåt" eller vad man ska säga. Inte så mycket framåt med att lära sig saker, han är nöjd med att bara vara. Dock har han ju en röst som räcker för minst två ungar till. Så vem vet, kanske han kryper om en månad! Att lära sig sitta går ju sådär, han har inte hittat balansen än men i lördags så satt han typ i en minut. Jag och Justin bara tittade på honom och var helt häpen. Men frågade på kliniken (BVC) när dom normalt brukar lära sitta och dom sa 8 månader så jag behövde inte vara orolig. Sen sitter han väldigt mycket framåtlutad när han sitter (tänk er donkey kong) men dom sa att det är nog för att han inte tycker om att ligga på mage så han har nog inte så starka muskler i ryggen än men att jag inte behövde oroa mig. Han lär sig när han lär sig helt enkelt. Men inte skulle jag vilja ligga på mage om jag var tjock och nog skulle jag tycka det vore jobbigt att försöka lära sig sitta om man är fram tung!


Annars då? Han biter tag i skeden när han äter och ibland vägrar han att släppa och bara ler emot en. Han har börjat äta hemmagjord mat med kött i och han äter fingermat väldigt bra. Ska försöka få honom att dricka vatten ur en pipmugg nu bara. Gick ganska bra när jag provade i Sverige. Justja, sen har han fått sin första  tandborste så nu borstar vi tänderna morgon och kväll vilket han inte har något emot. Försöker bara slicka på tandborsten.Mammas sötsnöre med dom stora bruna! <3


/stina
Blir så jävla less på blogg.se!! Bloggar när skiten vill funka som det ska.