Imorgon är det juni, fattar ni? Har ju varit lite dött här nu men det är för att jag varit i Sverige som sagt men får väl ta mig i kragen och börja skriva igen nu. Men vad äre man ska skriva om då? Händer ju inte precis mycket när man bara är morsa. Leon har iallafall fått två tänder som många säkert vet och är rädd att fler är på väg för jävlar i min själ vad grinig han har varit idag. Men han har ätit bra iallafall så kanske är något annat, vi lär ju märka!


Var iväg och vägde Leon idag och han väger 9,5 kg så han har gått upp prick ett kilo på en månad. Och ja, många av er tycker han är en liten (läs stor) tjockis men dom på BVC tycker han är en frisk och fin liten kille! Den ni!


Men nu ska vi åka och handla så vi hörs!


/stina
Leon är nu sig själv igen och är glad att leka själv på golvet. I lite mer än en vecka har han varit att han inte skulle ligga på golvet och leka själv men nu verkar det har vänt. Ligger här och rullar åt sidan och pratar (skriker) .


Idag ska vi äntligen till doktorn med Leons eksem, fick sitta i telefonkö i 20 min imorse innan jag kom fram och då var jag ändå nummer 2 i kön. Sjukt. Sen hade dom såklart inga tider men då sa jag att jag  försökt att ringa varje dag den här veckan och att vi åker bort nästa vecka så vi måste få hjälp så då fick jag en akuttid 12.30 men dom ringde sen och sa att dom fått återbud så vi ska dit 16.10 istället. Sen efter det kommer Justins pappa och hämtar oss så blire mat hos dom ikväll.


Imorgon ska jag iväg och fixa naglarna så dom är fin för sverige. Bara en vecka kvar tills vi åker, kommer sakna Justin så himla mycket och jag vet att jag skrivit det så många gånger redan. Får ligga sked med systeryster Frida om jag saknar närhet allt för mycket!


Såhär såg Leon ut igår efter han ätit middag, eller snarare lekt med middagen. Han tyckte inte om det så då drog han näven i käften och sen kan ni se vart det hamnade. Han fick åka ner i badet vilket han inte hade något emot.

 

 

/stina

Leon vaknade bara två gånger inatt vilket var skönt men känner mig ändå så himla trött, men man har väl en hel del sömn att ta igen. Han var ju inte riktigt sig själv förra veckan men tror han börjar bli sig själv igen. Vet inte vad som har varit fel men verkar vara sitt glada jag igen. Men man ska väl inte hoppas på för mycket.


Vädret är trökigt fortfarande men idag regnar det iallafall inte så vi kanske vågar oss ut på en promenad. Verkar som ni i Sveriga har fått det fina vädret som vi hade för några veckor sen. Så länge det inte regnar är jag nöjd men med min tur så regnar det väl imorgon igen. Skulle behöva åka in till Solihull och fixa lite innan vi åker till Sverige nästa torsdag men kanske spar det till nästa vecka vi får se. Måste skriva ut biljetten också men det gör vi nog hemma hos Justins föräldrar i helgen. Leon ska nog sova hos dom på lördag, vi får se hur det blir.


Det är väl det enda jag har att skriva, händer ju som sagt inte så mycket just nu. Sitter mest hemma och trökar.


/stina
Hade inte tid att skriva tidigare så får bli ett sent inlägg ikväll. Vi ligger nu i sängen med varsin kopp té, precis som varje kväll. Vi lägger oss alltid i sängen nio på kvällen om inte tidigare med en kopp, sen kollar vi på tv ca en timme och sen somnar vi. Vi var så innan vi fick Leon också, men sängen är skönare än soffan så kan vara därför. Kommer bli jobbigt att vara i sverige i 19 dagar utan min bättre hälft, inge tvmys i sängen med en kopp té. Får ha tvmys med systeryster Frida istället. Kanske tvmys med systeryster Anna en kväll också? Och en kväll med systeryster Emma? Gud vad jag längtar efter mina syskonbarn nu när jag börjar tänka på mina systrar. Filur-Nova, Bus-Vildmer, Söt-Eira och Lill-Ellen! Gud vad jag ska mysa med dom två mindre och busa med dom två större. Om Leon tillåter vill säga. Äh, får ta och byta ungar en stund!


Leon åt kyckling igår! Jag hade gjort egen mat åt honom med grönsaker som det var bitar i för han äter bitar ibland men igår skulle han inte ha det så fick ta en burk istället. Justins mamma hade köpt en med kyckling och grönsaker så tänkte kan ju alltid prova och han åt det med glädje. Blev helt paff! Nej men det var smaskens tyckte han och flinade samtidigt som han åt.


Leon får som sagt bara nappen när han ska sova nu vilket han är rätt så nöjd med men nu har han börjat med tummen lite under dagen istället. Men tror han biter på den. Så dilemma där. Ska man låta han ha nappen under dan så han inte börjar med tummen eller hoppas på att han bara biter på den och inte kommer börja suga på den? Nej nu ska jag mysa ner mig!


/Stina