Leon sov 19-06 inatt så vi är hyfsat utvilade nu och håller på och försöker städa lite eftersom att vi får besök imorgon till söndag. Svenskt finbesök!! Jag och Leon ska iväg och träffa Helen och äta brunch om en och en halv timme så ska göra oss klara nu.

Bloggen får lida nu när jag inte har någon dator men tänkte prova att blogga från mobilen, har fått Justins gamla iPhone eftersom att han har den nyaste nu. Har precis varit iväg med Leon till hälsoventralen där han fick 1års sprutan. Tre hemska sprutor var det men han blev glad när han fick ett klistermärke efter :) lägger ut en bild från i lördags när Leon öppnade sitt paket!

Skulle precis blogga och sa dor min dator saklart sa anvander nu Justins dator sa det ar darfor jag inte kan skriva riktigt sa ni vet. Leon drog ner min dator i golvet igar och tror det ar darfor den inte vill fungera nu. Javla skit, alla bilder pa Leon som liten bebis. Har en del utskrivna men anda, helvetes javla skit. Ganger som denna man onskar att man inte varit snal och kopt en externhardisk flera manader sedan. Far forsoka fa liv i den senare, tur att Justin har nagra fa bilder pa sin dator iaf, sen finns det ju nagra pa facebook ocksa. 
 
Nu maste jag radda gardingstangen innan den dras ner i golvet ocksa. 
 
Tänk att jag var såhär stor för ett år sedan, tänk att våran lilla grabb (som inte är så liten längre) låg där inne. Vet inte varför bilden är så himla stor, försökte förminska den men då blev hela bilden konstig. Gillar att jag har världens kula men ingen rumpa eller lår. Storlek 34 på byxorna och dom sitter löst som ni ser, snyggt!
 
Idag har vi inte mycket planerat, jag jobbar 18-23.30 ikväll som vanligt. Sitter och kollar runt efter julklapp och present till Justin men hittar såklart inget. Han fyller år den 20 December sen är det julafton den 25e så försöker hitta något nu så jag slipper vara ute i sista sekund. Jag tyckte vi kunde skippa julklappar/presenter nu när vi har Leon men Justin tyckte att vi ska köpa något åt varandra. Jag är värdelös på att köpa julklappar/presenter, fantasin är lika med noll. Eller kanske jag ska säga att budgeten ligger nästan på noll, jobbar ju bara deltid (om ens det) så har ju inte så mycke att spendera. Han säger att det är tanken som räknas men ja. Är det någon som har någon ide? Helst inte det gamla vanliga som parfym,kläder osv.
 
Och om du läser detta älskling, sluta översätta min blogg din lilla skit. :)
 
 
 
Såhär fin var våran lilla kille idag! Fotograferingen gick jätte bra och bilderna blev så fina. Bilden ovan är min favorit och har en förstoring på den som vi ska rama in. Fick alla bilder på en skiva också. Tänk vad fin och älskad han är våran grabb!
Idag fick vi sovmorgon, Leon sov ända till klockan 6! Han har vaknat 5 varje morgon den senaste veckan, så att vakna 6 var ju underbart. Våran underbara lilla kille som varit nappfri i 1,5 vecka nu. Så bra som vi sover nu har vi inte gjort sens jag var gravid. Leon har vaknat minst 2grr varje natt för nappen sens han föddes, men dom senaste 3 månaderna har han vaknat 3-5 gånger per natt men sens vi tog bort nappen så har han sovit oavbrutet 19-05 vilket är så mycket bättre än störd sömn 19-06 . Men han har vaknat till några nätter men då har vi bara behövt gå in till hans rum och strykit huvudet 2 sekunder så har han somnat om.
 
Igår jobbade jag 12-22 och var full rulle hela dagen, eller vi hade en lugn timme efter att jag haft min rast. Tycker om när det är mycket folk i resturangen/baren så man har många bollar i luften. Tycker det är så tråkigt när det inte finns något att göra.
 
Idag ska jag, Leon och svärmor in till Solihull och ta 1års kort på Leon. Dom gör det billigt i en affär där så vi tänkte att vi slår till, kul att ha ett fint kort på han också. Hoppas han vill sitta still!
 
 
Våran lilla kille tittar på sjölejon i Portugal.
Innan jag flyttade till England så trodde jag att England och Sverige skulle vara ganska lika, visste att dom åt mer skräpmat/godsaker här men att det var såhär extremt visste jag inte. Här börjar dom stoppa ungarna med skit innan dom ens fyllt ett år, dom börjar till och med proppa dom med skit innan dom ens är födda. Helt jävla korkat om ni frågar mig. Dom tycker det är okej att dricka ett glas vin eller en öl (5.2%) i veckan när man är gravid. En/Ett glas varje vecka under hela graviditeten! Justin sa flera gånger att jag kunde ju faktist dricka lite men jag idiotförklarade honom varje gång han sa det. Varför skulle jag vilja göra det? Visst var jag sugen på en cider ibland men finns ju så många alkoholfria drycker att välja på som är mycket godare. Tappade tråden där, tillbaka till barn som äter skit.
 
 
Anledningen till att jag tar upp detta ämne är för att dom ger barnen glass,chokladtårta, kakor osv på Leons dagis. När vi var där och pratade med dom innan Leon började så sa jag klart och tydligt att jag inte vill att Leon ska äta sötsaker då han är så himla glad att äta frukt eller yogurt. Menar yogurt är ju sött nog så det räcker väl? Leon ser yogurt som efterätt så varför inte hålla till det så länge som möjligt? Men iaf, dom sa att det var okej och att dom skulle ge honom frukt eller yogurt som efterätt men nu har dom ändrat sig och vill att Leon ska ha lika efterätt som alla andra barn, vilket är chokladtårta osv. Men jag tänker stå på mig även om Justin tycker att han kan väl lika gärna få äta det då han bara är på dagis en gång i veckan, men jag vill inte att han äter sånt en gång i veckan.
 
 
Jag tycker att dom kan få smaka en kaka eller nå ibland, men inte varje vecka och absolut inte choklad/glass. Självklart ska Leon få äta tårta när han fyller 1år men inte vill jag att det ska bli en vana. Leon bryr sig inte för tillfället om vad dom andra barnen äter men om han skulle börja bry sig om några månader och blir helt galen när han inte får äta lika som dom andra så kanske jag måste ge upp min fight men tills dess tänker jag stå på mig.
 
 
Bjuder på en bild på Leon där han äter en av alla dessa kakor som finns i barnhyllan här i England.
Svärföräldrarna köpte dom och jag antog att dom var helt sockerfria, men jag hade fel. Dock är det inte mycket socker i dom men ändå. Vad är det med detta land och deras jävla socker?
 
 
 
Helt otroligt hur man kan älska någon så mycket så det gör ont.
Leon John Bertil Whitehead, 27-10-2011 Klockan 18.03
3235 g och 48 cm kort.
 
Om en vecka fyller Leon 1år, ett helt år. När Leon föddes sa alla åt oss att njuta av bebis tiden för barn växer upp alldeles för fort. Önskar att jag hade vetat hur rätt dom hade, kanske hade jag njutit lite mer av att ligga i sängen och somnat tätt intill Leon. Kanske hade jag njutit mer av att ha en klängig bebis på bröstet, vem vet.
 
Många som börjar fråga oss nu om inte Leon ska få ett syskon snart och svaret är nej för tillfället. Jag är rädd för att skaffa ett till barn. Fatta mig inte fel, jag är inte rädd för en till förlossning utan jag är rädd för att vara tvåbarns morsa. Skulle jag ha ork nog att klara av två barn? Skulle vi ha ekonomi för två barn? Har jag tillräckligt mycket kärlek att ge ett till barn? Men det jag är mest rädd för är att inte ha lika mycket egentid med Leon som jag har nu. Nu är det ju jag och Leon om dagarna och mamma,pappa, barn på helgerna. Leon är mitt allt och att inte ha lika mycket tid åt honom som jag har nu skulle krossa mitt hjärta. Jag vet att när man får ett till barn så får man det att fungera. Kanske jag känner såhär för att jag är en utav fem och när jag var liten så ville jag så gärna ha ensam tid med mina föräldrar och att det bara är 1 år och 5 månader mellan mig och min lillasyster har ju aldrig gjort saken lättare. Jag tyckte det var hemskt jobbigt att ha en lillasyster så tätt efter mig, men om du frågar henne så säger hon att det var jätte kul att vi var nästan lika gamla. Såklart det var roligt att ha någon att leka med men var inte alltid man var sams och när man var störst fick man ALLTID skulden.
 
Så vad försöker jag säga egentligen? Att jag vill ha ett till barn men jag vill inte att Leon ska känna precis som jag gjorde när jag var liten. Kanske det är lättare om man bara har två barn och man är två föräldrar, dock kan det ju ta slut mellan mig och Justin. (Dock känns det inte så just nu)
 
En bra sak med att ha ett till barn snart är att dom börjar skolan nästan samtidigt och jag kan börja plugga och utbilda mig. Men jag har inte bråttom, jag är ju faktist bara 22 år. Sen har jag sagt till karln att det inte blir nå fler barn innan han friar. Så antingen friar han snart eller så får vi inga fler barn, i nuläget ser det andra allternativet mer lovande ut tyvär.
 
 
/Stina