Den 8 Januari fyller jag 20år och jag har nu hittat vad jag vill ha. Jag vill ha pengar så jag kan besöka denna kvinna. Hon har botat folk med kroniska sjukdomer (som min tex) Folk som varit hos henne klarar sig utan sina mediciner och lever ett normalt liv. En bekant till mig har en bror som har/hade Ulcerös Colit och han var hos henne och idag äter han inga mediciner och mår hur bra som helst. Så, jag vill ha pengar när jag fyller år. Eller ett betalt besök hos henne.

http://www.madeleinemarcus.se/index.htm

/stina
Det värsta som hänt mig:
Jag hatar Ulcerös Colit, VERKLIGEN HATAR. Finns inget värre. Eller det finns säkert väldigt många saker som är värre. Som cancer, det är nog värre. Men jag hatar ändå Ulcerös Colit, det är det värsta som hänt mig. Jag har blivit sårad på så många olika sätt som satt sina ärr på min insida, är osäker på om dom ärren någonsin kommer försvinna. Men Ulcerös Colit är det värsta som hänt, jag hoppas verkligen dom finner ett BRA botemedel mot det så att ingen mer behöver genomgå det jag fått och får göra. Jag hoppas verkligen att inga fler i ung ålder behöver få det. Jag fick det som sextonåring och enligt mig själv har jag inte och inte kunnat levt ett normalt "ungdomsliv" sens dess. Ätit massor av kortison och svällt upp samt svettas. Folk har snackat bakom ryggen om att jag blivit fet. När kortisonet sen väl försvunnit så har folk sagt "Stina du är inte lik dig själv, känner inte igen dig" Tack, men jag ser ut såhär. Jag är söt och inte en uppsvälld svettande padda. Ja, enligt mig själv är jag söt.
Gjorde ju en tarmundersökning igår, så idag är jag öm i hela jävla tarmen. Från bröstet och neråt. Och så har jag såklart världens mensvärk. Kan inte böja mig ner för då börjar jag att gråta. Kan knappt sitta ner för att det gör så ont i magen. Tarmen är så jävla öm att när jag går på toa så nästinpå gråter jag av smärta och det leder till att jag börjar må illa för att det gör så jävla ont. Och ja, jag tycker och tänker tycka synd om mig. För ni som inte gått egenom detta kan verkligen inte föreställa er hur det är. Ni vet inte hur det är att äta mediciner som gör er tjock och som gör att erat går blir tunnt. Ni vet inte hur det är att som sextonåring märka blod i avföringen och sen ligga på sjukhus 10mil hemmifrån och knappt veta vad som händer. Och jag tackar verkligen min mor,min far och min dåvarande pojkvän att ni varvade med att hålla mig sällskap. Jag var livrädd dagarna jag var själv på sjukhuset. Sens den dagen jag fick diagnosen Ulcerös Colit har jag inte kunnat leva fullt ut enligt mig själv. Hela tiden måste man i bakhuvudet ha att man får inte stressa,måste ha medicin och får inte hålla sig när man måste gå på toa utan måste gå direkt.


Det bästa som hänt mig:
Jag älskar James Turesson, VERKLIGEN älskar. Han är det absolut bästa som hänt mig. Har aldrig varit så kär, har aldrig känt sådan lycka. Har aldrig känt mig själv så bra som jag gör nu. Han begär ingenting, han begär inte att jag ska älska honom, han vill det men han begär det inte. Det han vill är att jag ska vara honom trogen och vara med honom. Och det är två självklara saker för mig. Men jag måste också säga att min otroligt älskade hund Vanilla är det bästa som hänt mig. Hon ger mig så mycket glädje även om jag är på mitt värsta humör. Hon älskar mig oavsett.


Så ibland funderar jag på om jag fått det dåliga Ulcerös Colit för att kunna få det bra James Turesson. Att jag fått utså det dåliga för att förtjäna det bra. Om någon sa att jag kunde få välja mellan att vara helt frisk och inte ha James Turesson eller få vara sjuk och ha James Turesson så skulle jag nog bli ställd ett tag. I ett par minuter skulle jag tveka men sen skulle jag veta svaret. Självklart skulle jag välja James Turesson. Hellre är jag tjock och har honom än att vara smal och ensam.

James, tack för att du finns. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, om inte mer!

/stina
Länge sedan jag skrev nu men det händer ingenting. Jag äter,sover och jobbar. Ligger och degar framför tvn efter jobbet och går en sväng med Vanilla. Sen då? Nej ingenting. Med andra ord, jag tror jag börjar bli vuxen.

Men igår hade jag en rolig kväll. Fick dricka laxeringsmedel för ska ta prover på tarmväggen idag klockan två. Åh vad roligt! Men får lugnande iallafall. Myspys! Så just nu får jag bara dricka saft,te och vatten. Jag är hungrig. Sista gången jag åt var igår halv två. Jag ska då äta när jag kommer hem från sjukhuset!

Just nu ärjag hundvakt åt Bilbo. En kinesisk nakenhund som är ca 15-17 veckor. Är osäker. Han är jätte rädd för Vanilla och skäller på henne och hon tycker det är skit kul. Tycker nog inte James som ligger och sover.


/stina
Om jag har jobbat idag? Såklart jag har. 11-15 stod på schemat, skönt tänkte jag. Men det slutade med 11-19. Suck. Och imorgon ska jag öppna, vilket betyder 8-15. Och jag blir inte förvånad om det blir längre. Men det är ju pengar! Men på lördag och söndag är jag LEDIG och då ska jag SOVA. Sen ska jag SOVA och sen ska jag SOVA lite till. Och pussas lite med min fina sambo!

Ska försöka slänga upp en bild på mitt nya ljusa hår. Har fått bra kommentarer om det. Min sambo gillar det, jag ser mycket gladare ut säger han. Och dom på jobbet tycker att mina ögon kommer fram jätte mycket så tummen upp för ljust hår!

Och nu har jag börjat planera julklapparna också. Vet nästan vad alla ska få. Underbart. Slippa panikhandla 20 december.

/stina

I torsdags så hände en hemsk sak! Dammsugaren gick sönder, tvär dog och sa hejdå till detta liv. Hur det känns? Förjävligt. Det kommer bli hur skitigt som helst ju! Och så ska man slänga ut pengar på en ny, och man vill ju ha en bra och inget skit för en femhundring. Usch, fy och blä. Jag vill ha sängbord. Och jag vill åka "hem" till Bollnäs! Jag hoppas då verkligen att jag kommer ha råd med det, annars skiter jag i dammsugaren! Punkt slut!

Och som vanligt, jobb jobb och jobb. Min kära sambo klagar på att jag är tråkig. När jag kommer hem är jag en surkärring som varken vill äta eller kolla på film säger han. Jag vill bara duscha och sova tycker han. Och ja, det är väl sant. Men jag orkar inte hålla ögonen öppna. Jag bara går och längtar efter att få sova. och man är inte så hungrig efter att stått och serverat mat hela dagen. Nej.

I onsdags var jag och fotograferade Vanilla. Hon var jätte duktig. det kosatde ingenting, kostar bara om man vill köpa bilderna. Så får se när dom kommer om dom är bra!

 

Och detta gjorde min dag, när jag såg att min älskade mamma kommenterat. Gud vad jag älskar den kvinnan, min fina mamma!<3 Nu orkar jag lite mer, när jag vet att dina vaniljbullar väntar på mig. Du är bäst, Jag älskar dig!

Postat av: Mamma

Jobba,sova,betala räkningar... mer jobb,betala fler räkningar och gode gud låt mig få sova..
Ont i kroppen trött i knoppen..
Bryta ihop eller bita ihop?! =)

Lilla söta Stina,när du kommer "hem" så ska jag baka sjukt goda vaniljbullar åt dig! Älskar dig!Puss!

 

/stina

 

 

 

Jobb, jobb , jobb! När man blir vuxen så finns det bara jobb, knappt någon fritid. Och tar man sig tid till fritid så är man nästan död dagen efter på jobbet. Och ska man hitta på något några dagar ja då  måste man ta ledigt och då förlorar man pengar. Och huvudet hänger inte alls med i svängarna. Glömmer bort allt! Känner mig som min älskade mamma. Lika virrig. Men som tur är har jag min man som håller reda på mig. Tur jag vet vad jag heter och vart jag bor!

Ja, har ju ett tag haft den fina iden om att bli ljus/blond säga vad man vill. Så satte den planen i verket igår kväll. Ja, dom skratta åt mig på jobbet. Men ska bleka en gång till imorgon så då blir det bättre.

Imorgon jobbar jag elva timmar, 08.00-19.00. Kanon!

/stina
Vet att jag suger på detta. Men jag bara jobbar hela tiden och när jag kommer hem ligger jag död i soffan eller sängen tillsammans med min hund och min sambo.

Idag är det söndag. Söndag betyder städning. Och tydligen är det kanelbullensdag vilket jag tycker SUGER. Kanelbullar är bland det äckligaste jag vet. Varför finns det inte vaniljbullensdag? Jag tänker då aldrig fira kanelbullens dag, jag tänker fira vaniljbullensdag. Precis som att jag inte tänker fira semlornasdag, jag tänker fira krämbullensdag. Så det så.

Jag mår bra iallafall. Magen är bra, jag är bra, dock har jag ont i kroppen men det är väl bara att acceptera antar jag. Jag håller på att få mer timmar på jobbet också, det är bra! I fredags kom arbetskläderna, dock var storlekarna konstiga så dom ska skickas tillbaka så ska vi få nya. S var som M om inte L till och med. Och L, om jag hade en tvilling så skulle vi både få plats i den.

Idag kommer min älskade vän Malin hit. Vi ska exprimentera med våra hår. Det blir skoj. Hon och hennes lillasyster har även skaffat en hund vid namn Kastor som jag ska passa fem dagar i veckan i tre veckor. Vad är han för ras? Jo en mexikansk nakenhund! Eller okej, en pälsad mexikans nakenhund. Så det blir tvp nakenhundar här. En pälsad och en naken. Kan det bli mysigare? Nej. Dock är Kastor "lite" större än Vanilla. Ska knäppa kort och lägga ut så ni får se. Han är jätte fin! Nej nu ska jag tvätta min nakenfis sen ska jag städa, Tummen upp!

Och Mamma, Emma, Frida, Anna och Wictor , Jag saknar er och älskar er.
Och självklart saknar och älskar jag dig också Pappa!


/stina