Är trött som satan idag, har sens halv sju tvingat mig att hålla mig vaken men nu skiter jag i det här. Ska skriva klart någon rad här sen så ska jag mysa ner mig under täcket och sova. För imorgon är det jobb igen! Skatteverket kom till jobbet idag och kollade personalliggaren. Chrille hade glömt att skriva i sig så han fick böter på 2000kr. Tur att man aldrig glömmer det för tusan vad arg jag skulle bli om jag fick böter. Usch.

Och justja, jag har fått nytt nummer. Anledningen är för att jag ringer så sällan så jag har skaffat ett abonemang där jag ringer för 19öre i minuten till alla nät och har fria sms. Men har mitt gamla simkort kvar utifall någon stackare med halebop vill ringa och prata några timmar.

Mina planer med att sova blev nu förstörda. Det är skrikande och berusade pojkar ute på gatan neranför mitt fönster. Men vi har ägg hemma så slutar dom inte så går det problemet att lösa. Så det så. Galen norrlänning, eller?

Imorgon är det dags för hundträff! Massa nakenhundar på ett och samma ställe. Kan det blir bättre? Tror knappast det. Jag kommer då ha med mig en trött hund hem och det gillar vi! Hoppas hon kommer ha kul, det är huvudsaken. Jag kan ha hur tråkigt som helst bara jag får se henne njuta. Det är hon värd. Mitt nakna lilla vilddjur! <3

Och till sist vill jag säga ett stort GRATTIS till världens bästa farfar som fyller 73år idag! Han är bäst! <3
Här får ni en bild på hur söt han är!


/stina
Jobba, jobba och jobba! Är fullt med jobb nu och det är härligt eftersom då har man något att göra. Sen är det ju ett plus att det är roligt och att man får pengar! Ett jobb ska inte vara ett måste, ett jobb ska vara ens livstil. Sen är det ju delade meningar om det men om man tänker efter lite så är det ju så. Den mesta delen av våra liv lägger vi på jobb, så då är det ju bäst att ha ett jobb som man verkligen gillar så man inte märker om man är på jobbet eller hemma. Jag måste faktist säga att jag njuter mer av att vara på jobbet än att vara hemma. Arbetskada? Vet ej. Men här hemma är det så tråkigt och det finns inga att prata med. Jo, Vanilla då såklart men hon svarar inte och hon ler inte åt mig. Det enda hon gör är att slicka på mina fingrar och i mitt ansikte. Hon visar ju kärlek och det ska jag ju vara glad för!

Men iallafall, mycket jobb nu som jag njuter utav.
Måndags : 11.00 - 17.00
Tisdags : 11.00 - 19.00
Idag : 08.00-19.00
Torsdag : 11.00 - 15.00 (kan bli till 19.00 om Chrille är dålig)
Fredag : 11.00 - 15.00
Lördag : 10.00 - 19.00
Söndag : 11.00 - 16.00

Måndag - Fredag : 11.00-15.00 (eventuellt förändringar)
Lördag - söndag : Ledig

Sen nu har jag en rolig sak att berätta och en mindre rolig. Mindre rolig är att min dator är sönder. Vänster musknapp på datorn är sönder. Bara för att jag inte har råd att köpa en ny! Ska man kanske ringa sin älskade far och fråga om tomten kommer tidigt i år? Eh, det är nog ingen ide. Kanske ska börja använda den mindre?
Och nu till den roliga saken. Min vän Johanna Nilsson har fått en son! GRATTIS! <3

Men nu är det dags för krubb. Chilikasslern väntar på mig i kylskåpet.
/stina
Idag är ingen vanlig dag för det är Malins fördelsedag! Grattis min norrländska goding!

Jag tycker inte om folk söder om Hälsingland. Nej jag gillar dom inte alls! Dom är så larviga angående väder och allt är så himla jobbigt för dom! Imorse när jag tog bussen till jobbet så hade massor av folk mössa och vantar! Och när jag åkte bussen hem hoppade det på en tjej som hade vinterjacka och mössa! Det är bara 22 september! Och idag har det inte vart kallt här nere i Örebro. Det har känts som en sen sommarkväll i början på augusti. Nej, skärp er! Detta är inte riktig höst och knappast vinter! Okej att klä på sig, men vinterjacka? Nej.
Och när jag stod där och väntade på bussen så började en gubbe prata med mig och efter så säger han "Ja det börjar bli kallt nu. Det ligger nog snö i luften snart" Snö? Här? I Örebro? Nej skulle inte tror det. Första "snön" kommer väl hit i slutet utav november, innan lär vi inte se nå här. Och vi lär aldrig få se en vinter här heller då en vinter här bara består utav slask. Slask slask och åter SLASK! Är jag irriterad idag? Svar ja. Ska jag gå och dra nå gammalt över mig? Svar ja.


/stina
Håller på att baka för fullt nu, Mr j fyller år imorgon så. Har bakat choklad och vanilj muffins, biskvier och gjort tårtbotten till en choklad och banan tårta. Mr j som önskar allt så man får lov att vara en snäll flickvän och fixa det. Får hoppas han är lika snäll när jag fyller år. Så imorgon på morgonen ska jag fixa i ordning tårtan och ha på glasyr på muffisarna. Lägger ut bilder imorgonkväll eller nå så ni får se hur duktig jag är. Aja, försöka duger iallafall. Men hyffsat bra blir det iallafall. Får hoppas det smakar gott också!

Så imorgon ska vi åka till Askersund där Mr j´s släkt bor. Så vi tar med oss fika och hunden och åker dit. Dom kommer dock bjuda på mat och Mr j har även önskat mat så det blir pannkakor. Jippie! Eller inte, jag är väl inte stor älskare av pannkakor men tydligen ska hans mormors vara jätte goda så får väl se det då.

Och eftersom att både jag och Mr j inte kan hålla oss med överaskningar och är extremt nyfikna så ska vi fira hans födelsedag inatt 00.05. Han är född då också så ja, det får gå för den här gången! Nu är det dags för att försöka fixa nå mat, är hungrig. Får se om jag hittar nå annars blir det väl hårdmackor. Mys det också!

/stina
Migrän - CHECK
Ont i kroppen - CHECK
Ont i magen - CHECK
Ledsen - CHECK

Ja, som ni ser har denna dag varit långt ifrån rolig. Vart hemma ifrån jobbet idag då jag vaknade inatt av att jag hade migrän vilket ledde till att jag fick springa och kräkas. Ringde jobbet och sjukanmälde mig efter att syster Frida åkt. Gick och la mig och vaknade sen klockan ett med ont öga, ont i kroppen, ont i magen och ledsen. Så denna dag har varit långt ifrån bra. Men imorgon är det nya tag och ny arbetsdag! Arbete betyder pengar och pengar betyder kläder/skor och kläder/skor betyder LYCKA!

Vila i frid fina och älskade du. Du var alltid glad och pratglad när man träffade dig. Sorgligt att något dylikt ska hända en sådan fin människa. Hoppas du hittat inre frid nu och har det bra där du är nu. Vi alla saknar dig. <3

/stina
Jobb, jobb och åter jobb! Trodde verkligen inte det var såhär att jobba. Ska jobba varje dag till och med nästa fredag sen är jag ledig två dagar. Sist jag var ledig var förr förra söndagen. Sens dess har jag inte varit ledig. Men man får se det på den ljusa sidan, jag lär bli lycklig när lönen kommer!

Min läkare ringde igår, proverna såg bra ut. Så enligt proverna så har jag ingen ledsjukdom. Men jag har fortfarande jätte ont i kroppen. Och förresten, DEN HÄR VECKAN ÄR SISTA VECKAN MED KORTISON! Så snart blir jag mig själv igen, underbart! Och försäkringskassan ringde idag, nu är det på gång med mina pengar. Äntligen! Så kan ju hoppas jag får dom den 25. 

I slutet utav oktober ska jag åka till bollnäs. Har jag tänkt iallafall. För saknar dom där hemma. Och vill inte att Nova ska glömma bort mig. Hon som börjat på dagis och snart börjar gå. Nej måste åka hem i slutet av oktober.
Jag har bestämt att jag ska vara i bollnäs på julafton iallafall. Har jag flyttat ner för Mr j´s skull så får han fira jul uppe i södra norrland för min skull. Att bero på norrland så var det länge sen jag träffade min söta vän Malin så lägger upp en bild på oss!


Den sista meningen i detta inlägg är tillängnat specielt till min älskade mor men också mina syskon. Dom förstår det roliga i den meningen. Hoppas den bringer ett leende på era läppar, för vill att ni ska känna er lyckliga. Det borde ni, ingen av oss må vara äckligt rik och ha allt vi vill ha. Men vi har något som många andra inte har, vi har ömsesidig kärlek. Vi har en familj med starka drag till varandra. Så det jag vill säga er är
Punkt slut hej då!


/stina
Dom på Resturang Timjan tycker att jag är så duktig så jag har fått heltid där! Inte illa att man lyckas få det efter fyra pass! Känner mig duktig faktist. Har jobbat hela helgen och kommer förmodligen att jobba enda till söndag sen vet jag inte. Får reda på mer imorgon samt får ett schema i slutet av veckan, skönt!

Och i fredags hände en rolig sak! Jag och Jess var ut och rastade Vanilla då en berusad tjej kommer fram och frågar om det är en nakenhund och berättar sen att hon själv har en nakenvalp. Fast hon har en hane. Så fick jag hennes msn och idag har jag kontaktat henne och nu ska vi förmodligen ses något tag framöver så våra söta nakenfisar får träffas och leka lite. Har sett bild på honom och han är jätte söt!

Ikväll står det städning på schemat. Men som tur jobbar Mr j så då får jag göra det i lugn och ro. Annars kommer han bara och stör. Nu har jag bara Vanilla som springer och gömmer sig för dammsugaren och jagar golvmoppen. Men det är så med valpar, dom är fulla med bus. men det är mys. Och hennes klor behövs klippas men jag vågar inte. Det får Mr j göra.

Känns bra att ha lite flyt nu. Kan inte klaga på livet precis. Fick jag dock önska så skulle jag och Mr j bo på samma ställe som min familj och hans. Ja att alla bodde på samma ställe. Men man kan inte få allt. Får vara nöjd med det jag får!

Nej nu skriker dammsugaren efter mig.



/stina



Bloggtorka jag vet, jag är inge duktig på att blogga. Men det händer massa saker hela tiden som gör att jag inte hinner. Det är bara jobb, jobb och jobb. Inte trodde jag att det var såhär att vara vuxen. Jag trodde man hade lite mer tid hemma iallafall. Av personliga skäl så har jag slutat på Viasat, men jag har fått ett nytt deltids jobb på resturang Timjan här i Örebro. Jag vill inte diskutera varför jag slutat på Viasat, jag önskar att jag inte behövde sluta då jag verkligen älskade att jobba med det men jag kanske kommer ta upp det igen. Ska träffa min Teamleder någon dag så ska vi diskutera detta. Han vill ha mig kvar men som sagt av personliga skäl vill jag inte just nu. Och jag kan säga på en gång att NEJ jag slutar inte för att det inte gick nå bra. Det gick faktist jätte bra för mig. Jag har bara råkat ut för något som jag hoppas att ingen annan på Viasatbehöver råka ut för.

Nog om det! Resturang Timjan är ett jätte trevligt ställe som är jätte roligt att jobba på. Högt tempo och man har alltid något att göra vilket jag älskar. Personalen är jätte trevliga och allt fungerar kanon. Det är bara ett deltids jobb men just nu känns det som att det räcker. Ska leta något mer om någon vecka. Men men,

Vill bara säga att jag saknar min systerdotter Niova så sjukt mycket! Och jag saknar min kusin Sigge. Känns bajs att inte få vara i Bollnäs och se dom växa. Men jag har själv gjort detta val så.

Hur jag mår? Ont i kroppen, känner mig som en 80åring. Tror nästan min gammelmormor är piggare än mig. Nästan iallafall. En sak är säkert och det är att min mormor är piggare än mig iallafall. Nej sug på att behöva vara sjuk. Men det är väl karma eller nå?

Och till sist vill jag säga att jag saknar mina syskon.
Och, JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! <3

/stina