fan vad jävla trött jag är på blogg.se, vill ALDRIG funka för mig! Eller det funkar oftast men då ser det helt stört ut istället och jag kan inte ladda upp bilder. Ibland funkar det inte alls men nu funkar det iaf men då ser det cp ut. Dagens teknik säger dom eller nedrans kamel pung säger jag. Vad ska vi ha teknik/internet till om det inte ens vill fungera bra? Egentligen borde jag inte klaga för barnen i afrika har det mycket värre än mitt lilla bloggproblem, men det skiter man väl i? Förresten, är det bara jag som tänker på barnen i afrika när jag borstar tänderna eller dricker vatten? Ni vet när man "slösar" vatten för man orkar inte stänga av kranen medans man står lutad över handfatet och borstar tänderna? Är det bara jag som då tänker att det finns barn i afrika som skulle kunna döda för att få dricka det vattnet jag slösar? Jag börjar kanske bli vuxen vem vet.

Nog om barnen i afrika, JAG HAR MENSVÄRK! Världens f*ttigaste mensvärk! Har inte ätit frukost, borstat tänderna eller duschat! Inte ens klivit upp ur sängen. Justin kommer snart hem och då kommer jag vara körd! Men seriöst, tror aldrig jag haft sådan mensvärk! Jag har 45 min på¨mig innan Mr lovely kommer hem, ska jag eller ska jag inte skynda mig och göra allt jag redan borde ha gjort? Eller tror ni han kommer förstå mina plågor och massera min rygg? Jag vet inte det ja, killar verkar inte förstå detta med mensvärk...

/stina
Klockan är nu tolv här i England och vi är färdiga för en dag på stan i Birmingham! Justin behöver nya jeans för att ett par av hans har gått sönder och Glyn behöver ett par nya för alla hans är för stora. Min kluns går ner i vikt och fort går det så nu behöver han nya jeans. Ja, så jag ska med grabbarna och handla kläder. Jag som ÄLSKAR att shoppa (eller inte, fy!) själv för jag titta på och säga vad jag tycker för själv har jag inga pengar att köpa några nya kläder. Men inte sörjer jag för det, jag har det så bra ändå. Behöver dock en ny bh (eller två/tre!) mina börjar bli lite för småa. Men det skiter man väl i?

Igår kväll var vi till Glyn och åt middag. Han bjöd på grillad kyckling med sallad. Glyn och Justin åt även en bakad potatis till kycklingen men jag som inte kan äta potatis åt mer sallad. Kan man annat än att älska sallad? Glyn har även börjat att äta sallad även när jag inte är där för jag har fått han att börja gilla sallad. Dock tycker han mina sallader är godare än hans. Haha! Och Justin och Glyn har även dom blivit beroende utav fetaost, precis som mig. Inget klår en fetaost sallad, gaaash!

Ikväll vet jag inte vad vi gör, förmodligen hänge vi med Glyn. Kanske går ut och äter curry med Chet och Emma. Man får se vad som händer. Förresten, jag har hittat en "ny farmor" här i England, CHET! När jag var där igår så frågade han "Tycker du om ägg Stina?" och jag svarade att det gjorde jag så utbristet han "Vill du att jag ska göra en omelett åt dig`?" Så sa jag nej tack för jag var inte hungrig men han fortsatte att fråga mig om jag ville ha dittan och dattan. Haha, men man ska väl inte klaga.
Åh titta en bild på mig, ovanligt!

Det blir inge mer inlägg idag kära lillasyster så du behöver inte kolla min blogg nå mer idag. Jag älskar dig! <3

 

/stina

Jag vet inte vad det är för fel med blogg.se men något är det! Aja, Justin är på väg hem så inlägget blir kort. Nej nu är han hemma, här gåre undan! Men jag mår bra och det är väl vad ni behöver veta just nu :)

/stina
blogg.se är fortfarande cp. Bajskorv! Som många av er säkert vet så är Sverige det enda land som har ordet "lagom" . Lagom finns inte på något annat språk, det är bara vi "lagom" svenskar som har det. Det värsta är att vi använder ordet lagom ofta, tex om någon frågar hur mycket mat vi vill ha så säger vi ofta lagom. Vilket då betyder att personen som frågar ska kolla på våran längd och bredd och därefter förstå vad lagom är för just den personen. Här i England kan du inte säga lagom, du kan inte säga mittemellan. Det är antingen mycket eller lite, inge lagom. Anledningen till att jag tar upp detta är för att temperaturen i våran lägenhet är aldrig lagom. Om man sätter på värmen så blire för varmt och om man knäpper av den blire för kallt. Vart finns ordet lagom när man behöver det?


BTW! Jag håller på att göra min första köttgryta och den smakar rätt så bra om jag ska vara ärlig. DOCK har jag ett problem, jag tror inte dom har svartvinbärsgelé här i England. Så detta betyder att jag ska äta köttgryta och ris UTAN svartvinbärsgelé..

BTW igen, dom vet inte vad pölsa är. Gash jag saknar svenskmat! Någon som kan skicka lite pölsa, svensk korv, svartvinbärsgelé och en påse polly?



/stina
blogg.se är helt cp därav inga inlägg. Har även varit iväg på mötet och lunchat med min fina pojkvän. Jag skriver mer sen när blogg.se vill fungera /stina

Mina fina syskonbarn Vilmer och Nova


Imorgon måste jag kliva upp halv nio för jag ska på intervju så att jag kan få ett "jobbförsäkrings nummer" . Man måste ha det för att få jobba i England. Får hoppas jag lyckas kliva upp då. Just nu sitter jag och väntar på att Justin ska komma hem från gymmet.


/stina
Jag kom precis på vad som är så bra med pocorn (POPCORN tänker ni, men nej POCORN!) Det är ganska mycket pocorn i en påse, alldeles tillräckligt många för att dela med någon du tycker om. Jag brukar dela mina pocorn med min hund Vanilla, men nu så är ju jag i England och inte hon så nu har jag ingen att dela mina pocorn med. Min fina pojkvän gillar inte pocorn (han är störd!!) Så nu till det bästa, eftersom att jag bara äter en halvpåse så betyder det att det finns en halvpåse med pocorn när man vaknar. Sådär mysigt sega och smörsmaken extra stark! Vilken bra start på en onsdag! Gamla vänner avsnitt och gårdagens pocorn, det är bra att vara gårdagens mode ibland!




/stina
Okej, nu gäller det att hålla tummarna för mig! Igår skickade jag in mitt CV till ett bolag som desperat behöver en svensktalande person, jag hoppas jag får det! Är ett telefonbolag som har kunder i sverige, så nu gäller det att hoppas. Skickade ett mejl istället för att ringa för jag har inte fått numret.

Hade en "deppdag" igår. Så dagen slutade med att min älskade pojkvän kom hem med blommor. Kan inte annat än att älska honom!

/stina
Ber om ursäkt för dålig bloggning men blogg.se har inte velat fungera för mig. Men nu så fungerar det.
Så vad har hänt sen sist? Jag har varit full och spytt på Glyns matta, otroligt nog så tyckte han att det var skit roligt vilket jag inte tyckte. Men kul hade vi, innan iaf om ni frågar mig. Jag drack 5 glas vodka+sprite och sen spydde jag, hejja mig!! Sen i söndags så vaknade jag klockan sex på kvällen, hejja mig igen! Sen somnade jag 6 timmar senare och sov tills klockan 8 på morgonen igår. Igår var jag och Justin på stan i Soulihull och letade efter jobb, var inte på jobcentret (arbetsförmedlingen) och skrev ut några jobb som jag ska söka. En kompis till Justin har även berättat att en av hans kunder behöver en säljare som pratar flytande svenska. Ska ringa dom imorgon när jag får numret av Chet.

Har pratat med världens finaste lillasyster idag, ÄNTLIGEN!! <3 Nu ska jag dock försöka göra någon nytta, måste tvätta och stryka. Om jag inte stannar kvar i sängen lite till, har man väl aldrig dött av.


Vill också säga att min hund Vanilla är bland det finaste jag har, hon är min bebis. Jag vet att man inte ska behandla sin hund så men hon är mitt allt. Och i februari kommer hon äntligen hit. Om jag så måste slåss för det!
JAG ÄLSKAR DIG VANILLA!!

/stina

Ligger i sängen med Chloe och Lois nu. Kollade på tre filmer igår och vräkte i oss godis,dricka och pocorn.  Är dock så jävla trött, vaknade 8.15!! Det är på tok för tidigt för mig. Jag skriver mer när jag vaknat till lite mer,


/stina
Nu har Justin lämnat mig, han har åkt iväg på festival över helgen. Han kommer hem på måndag. Så fyra dagar utan min klump, saknar han redan. Känner mig som en fjortonåring som är upp över öronen kär och saknar sin partner när man varit ifrån varandra i 5 min. Upp över öronen kär är jag, fy tusan.

Nu ska jag sova, sen duscha. Måste ringa Gary och Adele och fråga om flickorna ska äta här hos mig eller om dom äter innan. Aja, det löser sig

här får ni en bild på min mamma och hennes man. Bilder från deras bröllopsfirande. Det är snett och vint dock, men det skiter man väl i.


/stina
Detta har jag gjort idag! Satt in bilder på Nova, Vanilla och Vilmer. Dock sitter bilderna ganska snett men har försökt fått det rakt i 40 min så nu får det se ut sådär. Inte på värsta viset iallafall. Jag kan leva med det i några veckor innan vi köper små ramar så jag kan rama in dom riktigt då. Men nu kan jag se på mina små hjärtan när jag ligger i sängen, och det är det som räknas!





/stina
HÄR kommer det bilder på lyan! Jag ber om ursäkt för att köket är stökigt + extra rummet. Hoppas ni kan kolla på bilderna endå! :)


Detta är vår korridor eller vad ni vill kalla det. Såhär ser det ut när man kommer upp ifrån trappen. Hallen ligger nedanför trappen.




Jag vet att det är lite stökigt, men nu har ni en bild iaf. Och det är normalt att ha tvättmaskin/tork i köket.
ALLA har det, wierd i know!


Ett helt normalt sovrum



En liten toa med badkar. Vitt, fint, städat?



Vardagsrum, samt matsal. Den silvriga tavlan har jag ovanför den öppna spisen, mamma är aldrig för långt bort <3



Så detta är mitt hem. Min lya, mitt slott! Har jag berättat att jag även har två gyllene riddar i mitt slott? Inte? Låt mig presentera er för ....



OCH



Fina vaa?


/stina




Jag tror jag glömt att säga en sak, jag har världens bästa pojkvän! I måndags när han kom hem ifrån jobbet så hade han varit inne på affären och köpt tidningen och ett paket glass. Twister mini, fattar ni? Det hade han köpt åt mig! Och igår när jag stog och smörjde in ansiktet i badrummet så såg jag i spegeln hur han stod och kollade på min rumpa samtidigt som jag borstade tänderna. Är det bara jag som tycker det är sött? Att han tycker min rumpa är så fin att han står och kollar på den när han tror att jag inte ser? Kankse är jag som är wierd men jag tycker det var sött.

Imorgon kommer Chloe och Lois hit och sover över! Äntligen får jag mysa med mina "små systrar" igen. Har saknat våra sleepovers nå grymt. Men imorgon är det dags igen. Film, godis och läsk. Sen prata skvaller i sängen. Mys. Saknar min lillasyster hemma i Sverige nå grymt, men jag har ju iallafall mina bonus systrar Chloe och Lois här.

Justja, bilder på lyan var det...


/stina
Jag är less, så less! Hela veckan har min mage varit uppblåst och jag har mått illa stup i ett. Magen är upplåst och den känns konstig. Alltså det gör inte ont i magen, det bara känns konstigt? Och jag kan inte ens lukta på Justin utan att må illa, jag som älskar att dra ett djupt andetag så att hela näsan fylls utav hans doft. Men nej, inte nu. Nu får det mig att vilja kräkas och jag blir alldeles yr. Jag sover dåligt och måste gå upp två gånger varje natt för att kissa, vad äre som är fel? Jag som vanligen sover som en sten och vaknar inte en enda gång under natten. Och huvudvärk, ledvärk och migrän ska vi inte ens prata om. VARJE JÄVLA DAG! Och nu tänker min lillasyster "DU ÄR GRAVID!"  men så är det inte. Kanske har jag bara blivit riktigt lönnfet och är deprimerad över det och därför mår jag illa. Bläää..


/stina
Great, Grace klev (LÅG!!) i fårbajs idag. Fy vad det luktade! Hela hennes ben var fulla av bajs, hennes fötter samt hennes händer. Tror ni lukten gick bort med våtserveter? NEJ! Så ja, hela bilen luktade FÅRSKIT hela vägen hem. Även jag och Adele luktade fårskit. USCH! Har precis haft en låååång dusch och slängt in kläderna i tvättmaskinen. Nu ska jag förberade degen till blåbärspajen som vi ska äta senare.


/stina
Det här med bloggandet går trökt, måste vänja mig igen. Men snart så äre några inlägg varje dag, hoppas jag! Ska ta bilder lite senare för just nu sitter jag i min rosa morgonrock med datorn i knä. Ja, jag känner hur några av er börjar le när ni tänker er mig i enn rosa morgonrock. Jag skrattar varje gång jag går förbi en spegel och ser mig själv.

Igår var på och kollade på "greyhounds race" , vad kallar man det på svenska? Hundar som springer runt runt? Precis som hästar? Nu låter det bara stört.. aja men vi var och kollade på det iallafall. Justins kompis Andy fyllde 30 år och detta firades med att kolla på greyhounds race. Jag tror Andy blev ganska full för han blinkade åt mig när jag och Justin skulle åka. Justin såg det inte dock och tur var väl det för då hade han nog inte blivit så glad. Var där i två timmar och sen åkte vi hem och kollade tv i sängen.

Idag ska jag träffa Adele och Grace. Ska åka och leka i parken tror jag, får se vad vi gör. Ikväll kommer Glyn och äter middag här, det blir fajitas. FY SATAN VAD GOTT! Har sett fram emot det hela veckan! (Det vill säga två dagar!)

Nej ska ta och göra mig klar och ta bilder på lyan

Här får ni en bild på min fina systerson Vilmer som föddes den 10 Juli. Mosters "lilla" heffaklump! <3



/stina
Såg att intresset av att se våran lya är ganska stort, hela två stycken vill se den! WOHO! Ja, man kan ju tolka det hur man vill. Jag ska fixa bilder senare för just nu har jag lite att göra, eller egentligen inte men jag är för lat just nu. Ikväll dankas det köttfärspaj med svamp, har aldrig lagat en matpaj så vi får se hur det går. Håll era tummar och tår för mig tack!

Träffade Grace, Gary, Adele, Glyn , Yvonne och Daniel igår. Yvonne är Gary, Glyn och Daniels mamma. Så med andra ord har ni säkert lista ut att Daniel är Gary och Glyns lillebror. Justin släppte av mig hos Glyn när hon åkte till gymmet så var jag där och lekte med Grace samt pratade med resterande människor där ofc. Gary berättade att Grace hade blivit hysterisk när hon vaknade upp förra lördagen och jag inte var där. Hon somnade i mitt knä så bar jag upp henne till hennes säng och sen åkte jag och Justin. Så när hon vaknade och kom ner och jag inte var där så blev hon hysterisk. Gary och Adele försökte säga att hon skulle få träffa mig en annan dag igen men hon ville inte förstå så dom fick ett helvete i 3 timmar. Sötnosen! Vi lekte som vildar i en timme igår iallafall, sprang runt och hoppade, brottades, sjöng och helt enkelt busade. Åh så glad hon var att få leka med mig igen. Man kan verkligen se att hon saknat mig och det känns så skönt. Gary sa också att han inte tror att Grace kan få ett så starkt band med någon annan än med mig, det kändes skönt att höra. Men hon tycker om den nya au pairen så det är bra, jag vill att flickorna ska ha lika roligt med henne som dom hade med mig.

Nej nu ska jag peta mig i naveln och äta glass innan jag ska börja med pajen. Bilder kommer ikväll eller imorgon, deal?



/stina
The bitch is back and she´s not black!

Nu ger vi bloggen ett nytt försökt så "alla" där hemma kan snoka och få reda på vad som egentligen händer här borta i England om dagarna. För er som inte vet så har jag nu flyttat till England, PÅ RIKTIGT! Håller på att leta ett "riktigt" jobb så jag kan försörja mig och stanna i England förevigt. Jag jobbar inte som au pair längre,  jag bor med min fina pojkvän Justin Whitehead och jag har det jävligt bra! Just nu försöker jag dock hitta ett jobb, men är inte så fel att bara vara hemma och sova till 11 varje dag heller. Mmm.. semester! haha.

Vanilla kommer att komma hit i februari och jag längtar nå grymt. Justin pratar om det varje dag och han längtar tills hon kommer, han saknar henne lika mycket som mig. Sjukt, men sött. Han har redan börjat kolla efter en hundkorg, matskål och allt! Plutten då.

En ny design är på G, en lite ljusare. Om någon är intresserad utav våran lya så kan jag slänga ut bilder på det. Måste dock ta några först, ja men om det är utav intresse så fixar jag det. Nu vet ni vad som hänt och vad som är på G, jag slänger upp ett till inlägg senare och berättar vad som hände idag.

/stina