GRATTIS GARY!!

Jag är så himla trött idag och jag tycker att jag bloggat flitigt hela veckan så idag tar jag en paus. Haft en rolig helg och hoppas att nästa blir lika rolig! Jag och Maria åker till Frida i derby och dricker vodka då. Blir bra det!

Kan även tipsa om filmen "My name is Khan" en lång film men så himla gripande! Man fastnar i filmen och tänker inte på att tiden går. Visste ni även att dom har äckligt mycket utrymme åt fötterna på biograferna här? Gillas starkt.
Och priserna är mycket bättre här också. 8 pund för två bio biljetter vilket är runt 100 svenska kronor. I sverige får man betala 80kr styck!

/stina
Love me or hate me! Min wabcam hatar mig eftersom att jag nöter sönder den! Men jag älskar det! Knäppa webcam bilder gör mig så glad!



/stina
GRATTIS PAPPA! JAG ÄLSKAR DIG!! <3

Har legat och funderat på allt mellan himmel och jord nu på morgonen. Kommit fram till att när jag vill så är jag smart och jag kan prata. Människor har lätt för att öppna sig för mig och många hör av sig till mig när dom har problem med sina tankar. När dom har svåra knutar som dom vill att jag ska reda ut. Jag är inte blyg och har nära till skratt. Folk känner sig glad i min närhet då jag inte är stel utan bjuder på mig själv. Så jag har börjar fundera på om det är meningen att jag ska ha en högre utbildning. Funderar starkt på att bli psykolog. Alla som bryr sig kan väl kommentera detta inlägg och säga vad NI tycker. Och ja, jag vet att jag har en frisör utbildning och jag älskar allt med hår och smink. Men det känns som att jag är menad för något större.

Har även planerat lite andra planer dom närmaste åren. I sommar ska jag hoppa bungy jump med Emil Ekman. Jag hatar höjder men fatta att kunna skryta med att man hoppat bungy jump? Kul grej att se tillbaka på. Kommer förmodligen kräkas innan jag gör det men det är väl så det är då! Ska hem till sverige och jobba i ett år sen ska jag åka jorden runt. Men sen ska jag hem och plugga till psykolog.

/stina
När känslorna skriker ditt namn mitt i natten
och vinden drar längs ryggen.
Du håller för öronen men skriken river dina öron ändå.
För en sekund frågar du gud varför han gör detta emot dig,
sedan kommer du på att gud finns inte.
Om gud fanns skulle han inte göra detta emot dig.

Varje dag ler du ett falskt leende emot falska personer.
Dom har precis lika mycket synd inom sig som du har.
Precis som dig jagar djävulen dem i deras drömmar för att till slut få tag på dom.
Ingen kan springa ifrån djävulen.
Inte ens du.
Hur ond och falsk du än är så kan du inte spela ett spel med djävulen.
Djävulen vinner alltid.

Vackra saker existerar inte längre.
Varför skulle det?
Du är ju inte ens värd det.
Pengar
Skönhet
Ärlighet
Har du det så är du värd något.
Då är du någon.
Men i allt det där glömmer du bort en sak.
Alla vackra saker är gratis.
Kärlek är gratis så varför slösa pengar på det?
Lycka finner du via kärlek och det gör dig vacker.
Ärlighet binder en familj samman och därför klarar dom allt.

/stina
Hur stavar du ordet lycka?
Lustig
Ytterst påhittig
C
ool
Konstig
Aldrig allvarlig

Sådär stavar jag ordet lycka. Fem ord som beskriver mig. Beskriver mig som person och när jag är mig själv så är jag lycklig. När jag är alla dom där punkterna så mår jag som bäst. Då känns det som att inget kan stoppa mig och döden finns inte. En dag kommer döden knacka på min dörr men inte idag. Och den dagen han gör det kommer jag säga "Tagen!! Du är!" och försöka springa. Förmodligen kommer jag inte komma långt men hur många har lekt tagen med döden? När jag lekt tagen med döden har jag gjort allt. Men tills den dagen ska jag göra allt annat jag vill göra. Jag vill välja livets väg själv och följa den tills jag möter döden.
Men för tillfället så är jag ung vacker och glad. När jag gråter är det tårar utav lycka. 




/stina
Godmorgon Sverige!
Idag är det fredag vilket betyder "candyday"! Bästa dagen på hela veckan! Ska även bege mig till derby och träffa min fina vän Frida. Kanske blir en dejt med en flaska vodka eller två också. Vem vet? Tar varje dag som den kommer då blir livet som bäst! Imorgon fyller min pappa 46år och känns tråkigt att jag inte kan fira honom . Men som min pappa alltid säger "det är inte alltid roligt att vara vuxen" och ligger nog lite sanning i det

Är väldigt trött idag men jag mår iallafall bra. Grace vill bara mysa hela tiden. Vill sitta och kramas i soffan och kolla på barnpogram. Såklart hon vill det idag när jag har saker att göra. Men får vara snabb så kan vi sitta där resten utav dagen sen.

Och alla ni som hatar mina webcam bilder bör vända er till min pappa. Det var han som köpte mig en dator med inbyggd webcamera. Jag älskar det men min kamera hatar det. Nöter sönder den när jag har tråkigt!
Och förresten vi alla googlar väl vårat namn ibland? Jag googlade Stina Arvidsson igår och min blogg kommer upp! Woop woop!



/stina

The man of my dreams.
Can I have one night?
Just one night with you and the stars.
I thinking of you almost every day.

You and me together like a dream.
So why did you leave?
Your voice is everything to me..

För många är det löning idag men inte för mig! Har löning imorgon precis som varje fredag!

Mår bättre idag men kroppen värker likt en överkörd ekorre fortfarande. Men har iallafall inte ont i halsen och det är jag då glad för! Mina två fina systrar skrattade åt mig idag. Dom skrattar åt att jag pratar britiska. Ja men klart som fan att jag pratar det när jag bor i england. Tror dom bara är avundsjuka, eller kan ju iallafall hoppas. Men jag pratar iallafall bättre engelska än dom så! Haha!

Min söta vän Maria Astner älskar min blogg för övrigt. Hon brukar sitta för sig själv och skratta. Hon tycker jag skriver precis som jag pratar och har så roliga tankar. Men det är väl bra det att man kan göra en annan människa glad med hjälp av lite text. Och på ONSDAG kommer hon ÄNTLIGEN hit och det ska bli så himla roligt! Då ska vi tammefan ligga sked när vi ska sova! För jag vill kramas och det är NU! Och hon ska även ta med sig svenskt godis!<3 All min kärlek till denna människa just nu!

Och min lillasyster Anna är tjock. Har aldrig i hela mitt liv sett henne så stor. Och så frågar hon mih "Syns det att jag är gravid?" Men snälla lillasyster din mage går inåt i vanliga fall och nu ser det ut som du svalt en fotboll. Ja det syns! Och nog tusan tycker jag det är bra för där inne finns ju mitt lilla syskonbarn! Som förövrigt ska heta Linus eller Vincent. Jag röstar för Vincent! Vilka är med mig?

Jag har fått nå nedrans utslag på ryggen! Kliar som tusan och är inte vackert! Jag som tänkte ha min blåa tubklänning i helgen men ser inte ut att bli så e! Men smörjer så hoppas det försvinner snart! Imorgon kan jag äntligen gå på gymmet igen. Jag längtar! Älskar att ha träningsvärk i magen, bara jag som tycker det är skönt?
Bjuder på en vacker bild på mig och Maria. Yeeah!



/stina

Min vackra lillasyster och hennes pojkväns dotter Line.

 

Mår sådär idag, kroppen värker mer idag men halsen känns lite bättre. Så länge jag inte blir magsjuk är jag nöjd. Baby Grace är grinig och ingenting duger. Chloe är hemma från skolan idag också och hon är inge pigg heller. Har tvättat och strykt idag. Är helt slut och vill bara sova. Men dagen är inte slut än. Gary börjar jobba klockan tre och kommer hem imorgon bitti klockan åtta. Adele kommer hem vid sju-åtta tiden ikvälll så jag ska laga mat ikväll. Får se vad det blir. Men efter att jag lagt baby Grace så kommer jag även lägga mig själv. Kommer även lägga flickorna om dom bråkar. Men dom är oftast snäll så då kommer nog vara uppe när jag lägger mig. Dom är ju tolv och tio år så. Imorgon fyller Adele år, vet dock inte hur mycket. Ska även färga utväxten imorgon men klippningen spar jag på ett tag. Vill inte att någon ska klippa mig för kort. Nu ska jag gå ut i frysen och kolla vad jag ska göra för middag.

 

/stina

KILLE FRÅN SVERIGE:
Om du säger ordet dejt till en kille i sverige så betyder det en nerladdad action rulle och pocorn hos honom. Och när du är påväg dit så kommer du få ett sms "Kan du köpa en cola? Jag glömde det. Puss" så då får man ta en omväg bara för att köpa en jävla cola som man egentligen inte ens vill ha. När man väl kommer dit så säger killen oftast "Om du vill ha pocorn så får du poppa dom" och man poppar dom. När ni sitter och kollar på filmen så sitter han och säger "oooh! Såg du vurpan eller?!" samtidigt som han kör ner handen i byxorna. Fem minuter senare tar han upp handen ur byxorna och dra den längs dina käkben och säger "Du är så jävla snygg"





KILLE FRÅN ENGLAND:

På måndagen får du ett sms "Do you want to go on a date with me on friday? x" därefter smsar ni hela dagen och bestämmer att HAN ska hämta upp dig en viss tid eller så säger HAN att ni ses vid en resturang inne i stan. När du kommer dit så öppnar han dörren åt dig och låter dig gå in först. Och ni är inte på en pizzeria utan något finare och han betalar. Sedan sitter ni och pratar halva natten innan ni skiljs åt. Men innan ni skiljs åt drar han dig emot sig och lägger handen på din rygg och kysser dig försiktigt. 10 min efter att ni skiljs åt får du ett sms "I miss you! x"

Någon som säger emot mig? Nej trodde väl inte det!

/stina
Nu är jag sjuk! Har så ont i halsen så att rösten försvinner ibland. Jag och Grace somnade på soffan imorse och sov i ca 30 min. sen vaknade hon så då gjorde jag mjölk åt henne och la henne i sin säng och la mig själv i mig. Då sov vi två timmar. Underbart skönt. Nu har Gary kommit hem så nu har jag slutat jobba eller vad man nu ska kalla det.
Och som alltid när jag blir sjuk så börjar mitt ansikte att klia så nu har jag utslag i ansiktet också. Menmen, skriver senare.

/stina
Nu har det roliga börja! Nu är Adele magsjuk och jag har halsont. Så imorgon är väl jag magsjuk också. Grace är hård i magen och gråter när hon ska bajsa och när det väl kommer ut luktar det som fan och man får kväljningar och då gör halsen ännu ondare. Och har precis kommit på en nackdel med england, dom har inga stora påsar med chips eller ostkrokar! Det är bara massa små påsar i en står. SKIT DRYGT! Tar ju år att äta ostkrokar. Förstår inte hur alla här kan vara lite små mulliga , blir dom inte frustrerade när dom måste öppna påse efter påse? Eller dom kanske ser det som träning?

/stina
Vem är Kristina "Stina" Arvidsson? Vem är jag?

Jag är en tjej som är lite för mycket allt för ofta. Jag har för mycket energi och för många drömmar. Mitt motto är att leva sin dröm för imorgon kan det vara försent. Jag tycker om motorer men kan ingenting om dom.  Denna bil är min dröm!

Jag är inte så himla nöjd med mig själv men jag tycker om mina ögon och mina läppar. Jag har en fin insida men den visar jag bara till dom som förtjänar det, annars är jag en riktig bitch. Ulcerös Colit är en sjukdom som förstört mina senaste fyra år. Fick diagnosen när jag var sexton år och sedan dess har den spelat fia med knuff med mitt liv. När jag nästan är i mål med något jag vill så knuffar den mig ut ur spelet. Förtillfället bor jag i england och jobbar som barnflicka, trivs väldigt bra här och vill inte komma hem. Jag har en kinesisk nakenhund vid namn Vanilla, hon är det bästa jag har och jag saknar henne nå grymt mycket. Syskon kan vara en plåga men också något fint, jag har fyra stycken och jag är i mitten. Emma är min äldsta syster och är den vuxxna och kloka utav oss. Frida kommer efter Emma och Frida är den nyfikna utav oss och hon är den som är mest rädd för kärlek. Sen kommer jag. EFter mig kommer min syster Anna. Hon är den som varit bråkigast och mest mystisk utav oss alla. Även kallad lillfarmor nu på senare dagar. Sist kommer min bror Wictor och han är inte lik någon utav oss. Han är nöjd med det han får och är alltid glad. Men när han blir arg blir han arg men det är en lång väg dit. Har en stor släkt, iallafall på mammas sida. Mammas sida är som kaniner, vi bara förökar oss! Pappas sida är det inte lika, den släkten är lite mindre och förökar sig inte lika snabbt. Min största idol är min farfar och min absolut bästaste vän är min lillasyster Anna. När jag blir stor vill jag bli lycklig och ha mycket pengar vore ett plus. Min dröm man är Elvis Presley men han är död. Så istället vill jag möta en mörkhårig kille med fina käkben och han måste ha en snygg bil annars kommer vi inte funka ihop. När jag blir stor vill jag ha en stor familj. tre barn minst men gärna fyra. Får jag en flicka ska hon heta Smila Milano. Får jag en pojk kan han heta Alfons. Jag har alltid drömt om att kunna sjunga, inte att bli känd bara att kunna sjunga fint. Jag skulle vilja jobba som tatuerare och piercare men jag kan inte rita så där sprack den drömmen. Och nu har jag slösat bort en tid av erat liv så ska nog avsluta nu.



/stina
Kollade precis min statistik här på blogg. Trodde att jag legat på noll besökare varje dag under tiden jag varit på teneriffa och att jag trodde jag hade cirka fyra läsare nu efter att jag kommit hem. Men under tiden jag varit på teneriffa har jag haft i snitt fjorton besökare varje dag. Och dagarna efter att jag kommit hem har jag haft i snitt 25 stycken per dag. Igår hade jag 34 stycken! Otroligt. Måste ju säga att det värmer att det är så många som läser och bryr sig om mig. Eller bara är nyfikna. Men iallafall att det är så många som lägger sin tid på att läsa min blogg. :)



/stina
Idag är det två år sedan jag gjorde min första tatuering. Min duva på handleden. Tiden går fort när man har roligt.

Idag mår jag inte så bra. Kroppen värker och illamående ligger som en sten över bröstet. Innan dagens slut kommer väl även jag ha magsjuka. Usch. Menmen, sånt som händer. Jag är med barnen även om dom är sjuk för jag tycker inte att man ska ta avstånd bara för att någon är sjuk. Sen beror det självklart på hur sjuk. Men lite magsjuka kommer jag inte dö utav. Peppar peppar! Ett barn behöver kärlek även om den är sjuk. Det är väl nästan då dom behöver det som mest.

Igår kväll klockan åtta kom Clo in till mitt rum och hade ett problem. Hon hade inga byxor till spinningen imorgon. Och dom har regler på skolan att byxorna ska vara precis över knäna. Så vi fick kliba av ett par leggings och sy upp dom. Kan ni tro det? Att jag klockan åtta igår klippte,nålade och sydde upp ett bar leggings? Börjar bli en liten husmora av mig med! Och denna vecka ska jag börja laga mat, har saknat det lite. Gary jobbar natt vissa dagar och Adele sent. Så antingen får vi äta pizza/beans and toast eller så lagar jag mat. Då lagar jag väldigt gärna mat. Hatar att jag har en sådan prestationsångest! Är alltid rädd att misslyckas med mat och att ingen ska tycka om det. Aja, ska nog sluta tänka på det nu.

Här kommer även en bild på mig och flickorna och en på Adele. Så nu vet du hur hon ser ut Gugga!
Ni hittar även fler foton från teneriffa och mitt liv i england på denna sida
http://www.facebook.com/profile.php?v=info&id=517641682#!/album.php?aid=143983&id=738642876



/stina



My life
and
I live it like I want.
and
I never going to stop walking in my shoes.
and
I think you are to scared to walk your own way
But you just live once and live it right that time
Live it like you want
People is just full of shit
Just like you and me.
Someday I coming home

[v]

/stina
Hade en helt galen natt med Frida! Var ut på krogen i Birmingham, första gången där för både henne och mig. Två blonda svenska tjejer som aldrig varit i birmingham förr. Men vi överlevde! Blev varken våldtagen eller mördade. Dock så blev vi ju rånade istället. Eller rånad låter så hemskt, någon stal men mobil. Men jag har försäkring på den som tur är så jag behöver bara ringa tele2 så får jag en ny. Killarna i birmingham är dock idioter. Massa äckliga killar som inte vet vad nej betyder. Slog till en kille till och med för att han höll på att taffsa. Rätt åt honom, dock kollade folk på mig som att jag var dum i huvudet. Dom är verkligen inte vana vid tjejer som har fötterna på jorden här.

Natten var iallafall helt otroligt galen. Både jag och Frida hade druckit lite för mycket vodka men kul hade vi. Eller nej vi hade inte druckit för mycket. När man deckar så har man druckit för mycket och det gjorde vi ju inte. Jag var uppe till klockan halv sju tror jag och Frida var uppe till åtta någongång. Kom hem till huset klockan 13.20. Gary var så himla orolig att han var alldeles tårögd. Jag kan inte deras nummer utan till därför kunde jag inte höra av mig. Stackarn. Kände mig så dum men vad skulle jag göra. Kom iallafall hem så fort jag kunde.

En natt som var på tok för galen så jag tänker inte skriva ut mer här. Kommer sitta hela natten om jag ska skriva allt. Men tänker skriva en klockren kommentar utav mig och en klockren av Frida. Jag skrek "Mayday" när ploppen i badkaret åkte ur och vattnet började rinna ut. Men jag var snabb och satte tillbaka den och sa "I have fix the problem now!!"  Och frida sa idag "Den dödde i taxin" hon skulle säga att hennes mobil dog när vi satt i taxin.

Nu måste jag sova för jag är på tok för trött.


/stina


Nytt ord för bikinilinje. Kolla min efter solning. Nu är jag brun, eller som pappa skulle säga "Mindre vit"

/stina
Först vill jag säga GRATTIS till mig själv som haft körkort i två år idag! PRÖVO TIDEN ÄR ÖVER!!!

Och nu ska jag berätta om våran semester på teneriffa

FREDAG: Kom till teneriffa klockan två och var framme vid lägenheten vid tre. Jag och tjejerna sprang upp och bytte till badkläder och sprang sedan ner till poolen och badade. Solade,badade och åt glass hela eftermiddagen och sen var vi upp och packade upp allting och sedan gick vi ner till stranden och åt middag. Mysig resturang men skit mat. Sen gick vi hem och la oss.

LÖRDAG: Upp och hoppa klockan åtta. Jag och tjejerna åt frukost på pannkaks cafet. Pannkakor stora som en pizza! Tjejerna hade banan,chokladsås och glass på sina och jag hade jordgubbar och glass. Aldrig ätit så goda pannkakor! Sen spenderade vi resten utav dagen vid polen. Adele och Gary var och handlade mat och var borta i fyra timmar.

SÖNDAG: Var iväg till en annan by och lekte turister. Kollade på allt möjligt och åt pizza på en resturang. Väldigt god pizza. Jag och tjejerna badade i havet och åt glass medans Adele och Gary drack öl. Var även i svenska kyrkan som finns på teneriffa och var med på gudstjänst. Därefter åt vi semla där och min engelska familj tyckte semlor var bland det godaste dom ätit. Jag däremot hatar semlor och tog en fejk. En med vaniljkräm i. Haha! Sen åkte vi hem sent på kvällen och åt mackor och drack te för att sedan lägga oss.

MÅNDAG: Tog en promenad längs stranden. Var väldigt vackert och jag är förälskad i ön. Var ute och gick i två timmar sedan satte vi oss på en bar och åt glass. Adele och Gary drack öl som vanligt. Haha. Efter en timme där gick vi hem och solade och badade. På kvällen hade jag och flickorna filmkväll med godis och chips. Adele och Gary gick ut och tog några drinkar tillsammans i lugn och ro.

TISDAG: Var till golfklubben och solade vi deras pool. Jag kollade när folk spelade golf och blev sugen måste jag säga. Gick dock hem efter en timme då det blåste för mycket och var för kallt för att bada. Hemma vid våran pool var det däremot varmare och vi badade och solade där istället. Senare på kvällen gick vi och åt på en resturand nere på stranden och Grace hade en show. Hon satt på bordet och gjorde massa tokiga saker och alla i resturangen skrattade åt henne. Jag skrattade tills jag grät. Hon är så himla rolig.

ONSDAG: Adele fick den fina ideen att vi skulle åka till stranden eftersom att det var en vindstilla dag. Vi andra protesterade lite eftersom att det var gråa moln på himelen men vi gav efter. Åkte iväg och hade en trevlig dag dock ingen strand eftersom att det var för kallt. Gick runt och kollade i affärer istället och satte oss sedan i en bar och drack. Adele och Gary drack öl medans jag och flickorna drack läsk. Väntade sedan 40 min i kylan på bussen hem, bussen skulle ha kommit efter fem minuter men icke. Till slut kom bussen iallafall och vi åkte hem. Lagomt till att vi stiger av bussen börjar det spöregna! Aldrig varit med om liknande. Det gjorde ont när man stog still och det gjorde ännu ondare när man sprang! Grace kunde inte andas för att det gjorde så ont och hon grinade. En snäll kvinna stannade och plockade upp oss och körde oss till lägenheten. Vi tjejer spenderade resten utav kvällen i lägenheten och hade filmkväll och åt godis. Gary gick ner till baren trots regnet.

TORSDAG: Solade och badade hela dagen för att sedan på kvällen bege oss ut för våran sista kväll på teneriffa. Var iväg till ett hotell först och lyssnade på musik och hade trevligt. Grace kröp omkring, dansade och sjöng. Hon hade jätte roligt. Sen gick vi till ett annat ställe och drack drinkar och lyssnade på kareoke. Gary sjöng till och med. Killen som höll i det hela sjöng en Abba låt till mig eftersom att jag är ifrån sverige. Drack världens godaste blue lagoon där. Var perfekt! Gary blev för full. Jag och Adele blev lagomt full och vi skrattade så tårarna rann när vi gick hem till lägenheten. Jag och Gary gjorde även en kiss paus vid vägkanten. Dock på olika ställen. Haha.

FREDAG:
Var vid polen en timme och åt sedan mat i baren. Därefter begav vi oss till flygplatsen och klockan sju var vi tillbaka i england och jag har aldrig varit så glad över att komma hem. MIN SÄNG! <3

Där har ni det stora hela iallafall. Bilder kommer senare idag. Ska iväg till gymmet nu så lägger upp dom senare.
And keep doing your thing! Tomorrow it all can be over.

/stina
ÄNTLIGEN HEMMA! Jag älskar att resa och se nya saker men det finns inget bättre än att komma hem. Och jag är helt slut efter en vecka på teneriffa. Vi har bott fem personer + en baby i en liten tvåa. Sovit i en säng som varit lika bred som jag själv och jag är van att ta upp en dubbelsäng så det har varit svårt att sova. Jag mår jätte bra nu, nerbäddad i min säng med musik. Åh, ibland älskar jag livet.

Är sjukt trött nu så ska sova sen imorgon ska jag iväg till gymmet så lägger upp bilder och berättar om våran semester imorgon eftermiddag.

Och jag vill säga grattis till min lillebror som blir stor idag. Han blir 13år idag! Känns som att han föddes igår. Tiden går fort och min kärlek bara växer. Jag älskar dig Wictor <3

/stina

Ny design igen! Denna gång har jag gjort headern själv men Emelie hjälpte mig att få in den. Jag är teknisk som en åsna som pissat på ett elstängsel. Alltså minus 25! Menmen! Nu ska jag lägga mig iallafall eftersom att vi ska upp klockan fem imorgon. Kommer vara död, men det är bra för då kan jag sova på flyget. Har en fyra timmars resa framför oss. Imorgon kväll ska vi äta kinesiskt iallafall. Sitta i värmen med en drink och äta god mat. Nej men det låter ju inte fel!

Så vi hörs igen om en vecka. Kommer inte ha tillgång till internet på en vecka men hoppas ni återvänder till min blogg när jag återvänder. Menmen, ha det så bra så hörs vi när jag har blivit brun!

/stina
Satt här och tänkte på att framtiden och så kom jag att tänka på att min lillasyster snart kommer bli en MILF! För er som inte vet vad en MILF är har missat något och borde därför läsa om det nu. Länk finner ni här:
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000000029&conference=10500000000000288&posting=19500000005359249

Nu vet alla vad en MILF är så då behöver ingen fundera på det nå mer! Och ja syster Emma du är också en MILF. Men min lillasyster är min LILLAsyster! Kan knappt förstå att hon ska bli mamma, men jag är väldigt glad för det. Minns det som igår när vi badade i badkaret hemma hos pappa tillsammans. Alla gånger vi hittat på bus och alla gånger vi nästan slagit ihjäl varandra. Tänk att min vackra omogna lillasyster med ADHD har växt upp till en vuxen kvinna. Är avundsjuk på att hon ska få barn men jag ska ju iallfall få bli gudmor och jag är så himla glad! Började gråta när min vackra lillasyster Anna berättade det. Är så lycklig!



/stina


Jag ska bli gudmor! Jag gråter utav lycka just nu <3

/stina
Dagenslåt: Demi Lovato - Dont forget

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig på ett plan eller så är vi framme på teneriffa. Vet inte när planet går så. Fick även veta att alla har en varsin TVskärm på planet så nu börjar jag fundera på vad det är för plan vi ska flyga med. Haha! Men jag tackar inte nej till egen skärm. Får även mat på planet. Blir kanon det här.

Idag blir det att packa det sista och städa så vi kommer hem till ett rent hus sen. Är sjukt trött så jag förstår inte hur jag ska kunna komma upp klockan fem imorgon! Försov mig i 40 min idag också, FYA! Men babyn sov så det gjorde inget. Puuh. Inte för att dom skulle bry sig men ändå.

Så kommer inte skriva här i bloggen på en vecka nu, kommer inte ha tillgång till internet. Men om jag får tillgång så kommer jag skriva så ni får veta. Men skriver mer senare.

/stina
Har nu kommit hem från gymmet, fick tid att åka dit ikväll. När jag började på gymmet klarade jag av att springa fyra minuter sen kunde jag inte andas och mina knän värkte. Men idag kunde jag springa åtta minuter! Dock behöver jag bara göra fyra minuter för uppvärmning. Men skulle kolla hur långt jag klarade. Och jag pratade med min pappa i telefon samtidigt. Och jag klarar av att göra 140 situps. Inte för att ni bryr er men jag måste berätta för någon. Är stolt över mig själv. Vem vet kanske jag har magrutor när jag kommer hem? Haha, eller inte!

Imorgon är det lekgruppen med Grace iallafall sen hem och dammsuga och torka golverna så det är rent när vi åker på fredag. ska bli så skönt att få sola och bada. Och har vi regn hela veckan så får man hitta på något annat helt enkelt.

Helt otroligt att man kan bli så pigg efter att gymmat. Innan jag åkte dit så somnade jag nästan vid köksbordet och nu är jag jätte pigg. Menmen, finns väl nå bra i det dåliga. Kanske är meningen att jag ska vara vaken inatt? Ödet kanske, man vet aldrig.

/stina
Har nu kommit hem från gymmet, fick tid att åka dit ikväll. När jag började på gymmet klarade jag av att springa fyra minuter sen kunde jag inte andas och mina knän värkte. Men idag kunde jag springa åtta minuter! Dock behöver jag bara göra fyra minuter för uppvärmning. Men skulle kolla hur långt jag klarade. Och jag pratade med min pappa i telefon samtidigt. Och jag klarar av att göra 140 situps. Inte för att ni bryr er men jag måste berätta för någon. Är stolt över mig själv. Vem vet kanske jag har magrutor när jag kommer hem? Haha, eller inte!

Imorgon är det lekgruppen med Grace iallafall sen hem och dammsuga och torka golverna så det är rent när vi åker på fredag. ska bli så skönt att få sola och bada. Och har vi regn hela veckan så får man hitta på något annat helt enkelt.

Helt otroligt att man kan bli så pigg efter att gymmat. Innan jag åkte dit så somnade jag nästan vid köksbordet och nu är jag jätte pigg. Menmen, finns väl nå bra i det dåliga. Kanske är meningen att jag ska vara vaken inatt? Ödet kanske, man vet aldrig.

/stina
Har inte varit på gymmet på hela veckan och börjar få spunk! Måste få komma iväg, måste ha min lilla tid i tysthet. Och få röra på mig, bli utmattat för att sedan nästa dag vara pigg! Är så himla mycket nu när Gary börjat jobba riktigt och vi ska åka till teneriffa på fredag. Allt måste tvättas,strykas ja allt! GAAASH! Jag vill bara få komma iväg till gymmet. Men ska iallafall ta en promenad med Grace idag har jag tänkt, om inte tvätthögen och strykhögen hindrar mig. Blir efter att hon sovit iallafall för jag behöver också sova. Sjukt att man blir så himla trött efter bara någon dags uppehåll. Måste jogga när vi åker till teneriffa.

Och jag saknar min hund! Och jag saknar min mamma så jag vill att hon ska ringa mig! <3

/stina
Titta!
Mitt lilla syskonbarn som ligger och suger på tummen!
14 Juli kommer den lilla pjuklarven ut! Åh vad jag längtar!
Och jag kan redan nu säga att jag älskar den!

 

/stina

Och helt impulsivt en måndags kväll så äre "bestämt" att jag ska åka till turkiet i sommar. Så nu blir det att leta ett extra jobb här. Men sen ska jag hålla mig i sverige! Iallafall ett tag! Och kanske blir så att Jennifer följer med mig. Vi var ju dit två år sedan. Pratat lite med henne nu så får se senare om hon är seriös med att hon vill åka. Annars åker jag själv. Haha!

Men förresten! Satt och kollade på facebook nu ikväll, precis som alla andra ensamma stackare. Vad tror ni jag upptäcker denna kväll då? (Ja man upptäcker faktist något nytt varje dag på facebook!) Jo att en pojk som gick på kilafors skolan har gått och blivit man! Inte trodde jag att han skulle bli så snygg. Han har alltid varit söt men det var allt. Men nu ikväll när jag såg bilder på han så tappa jag bokstavligt talat hakan. Kom på mig själv med att sitta med käften öppen. Och nu undrar ni vem det är, och det är ingen mindre än

Petter Platzgummer Söderström!!

Till vänster Robin och till höger Petter. Och jag ska även meddela Petter att jag snott denna bild.

Ni får även länken till hans blogg. Rolig blogg faktist!
http://psoederstroem.blogg.se/

/stina
Grattis till mig och James! Idag har vi träffat varandra i ett år. Ikväll klockan åtta är det ett år sedan våra blickar möttes för första gången. Inatt någon gång kring tolv är det ett år sedan vi hade våran första kyss. Tiden går fort.
På fredag åker vi till teneriffa och det ska bli så härligt. Ligga i solen och bli brun. Och för första gången på 7år så ser jag fram emot att sätta på mig badkläder och visa mig "halvnaken". Ja för nu har jag en lite finare mage. Dock har jag en bit kvar men iallafall.

Jag ber om ursäkt för mitt inlägg igår men behövde få ut känslor och tankar. Så idag mår jag mycket bättre och livet leker igen! På söndag är det alla hjärtansdag och då ska jag och tjejerna ha myskväll på teneriffa. Jag har sagt åt Gary och Adele att gå ut och äta tillsammans så tar jag flickorna. Så vi ska köpa godis och äta glass eller nå i den stilen. Vi ska mysa iallafall.

Och blir inge gym idag. Har inte någon tid. Eller har tid vid sju men det är försent för mig. För då kommer jag hem vid nio och då kommer jag inte somna förens tio eller halv elva och det förstör hela tisdagen isf. Men det gör inget om jag inte går en dag. Det är ju inte så att jag är fet och behöver förlora vikt för hälsans skull. Tränar för att bli piggare och bli starkare i rygg och axlar.

Ikväll ska Adele laga mat. Gud hjälpe mig. Adele kan inte laga mat har ungarna och Gary berättat för mig. Jag sa att jag kunde göra maten men nej då hon klarade det sa hon. Så får se om man får någon middag idag. Blir iallafall bolognese är det tänkt, får väl se vad det kommer smaka. För en vecka sedan föreslog hon att vi skulle äta panerad fisk och pasta. Förstår ni nu varför jag är orolig?

Det roligaste är att hon inte tror att jag kan laga mat och inte köra bil. Haha! Hon är dålig på dom sakerna så hon har bara fått för sig att jag är lika. Hon trodde inte ens att jag kan koka morötter eller värma på bönor. Ja hon trodde att jag var dum i huvudet med andra ord. Haha! Men snällt att hon inte förväntar sig för mycket inom mat väg så. Men jag är faktist tjej och min farmor älskar att laga mat så jag har det i generna. Och min pappa älskar motorer och är inte blyg att trycka på gasen, så det ligger även i mina gener att kunna köra bil.

Nu ska jag hjälpa Lois att färglägga något.



/stina
Innan du läser detta så vill jag att du lovar dig själv att inte kommentera en gnällande kommentar om att jag ska sluta tycka synd om mig själv. Lovar dig och mig att du inte ska gnälla på mig och fråga vad som är fel. Om du inte kan lova det så läs inte detta inlägg.

Rädd
. Har ni tänkt på att det ordet är likt ordet rätt? Är det så att man blir rädd för saker som är rätt? När det gäller mig är det så. Jag är rädd för att misslyckas, men det är rätt att misslyckas då man lär sig saker utav det vilket leder till att man utvecklas som människa. Jag är rädd för att vara kär, men det är rätt att vara kär. Jag är rädd för att öppna mig själv för folk, men jag vet att det är rätt(bra) att öppna sig. Men jag har öppnat mig en gång och det slutade inte bra. Jag är rädd för att träffa nya människor då jag är rädd att jag inte ska duga som jag är. Men det är rätt att vara den man är, för det är så man lever livet. Jag är rädd för att säga jag älskar dig till någon jag älskar, men jag vet att det är rätt då imorgon kan det vara försent. Jag är rädd för att berätta om saker som sårat mig, men jag vet att det är rätt att berätta då det läker såren. Jag är rädd för att växa upp men jag vet att det är rätt(bra) att växa upp, för det är då livet börjar. Jag är rädd för att vara ensam, men jag vet att det är rätt. Det är inget fel att vara ensam och många gånger kan det vara bra. Jag är rädd för att jag en dag ska få reda på att jag ska då, men jag vet att det är rätt (naturligt) att man en dag ska dö. Jag är rädd för att inte kunna finnas till för dom som betyder mest för mig, men jag vet att det är rätt att tänka på sig själv eftersom att man ser livet via en egens ögon. Jag är rädd för att komma tillbaka till sverige men jag vet att det är rätt för det är där min familj finns. Jag är rädd för att se folk i ögonen men jag vet att det är rätt. Jag är rädd för mig själv, men jag vet att jag är rätt. Jag är rädd för mig själv för att jag alltid förstör det som är rätt för att jag är rädd. Så varför är jag så himla rädd för att göra saker som är rätt?

Känns som att jag har förlorat mitt hjärta och mina tankar. Jag fann mig själv men känns som att jag tappat bort det. Känns som att det ligger en hög med silvertejp där mitt hjärta ska vara. Har lagat hjärtat så många gånger så nu är det bara silvertejp kvar. Känns som att jag misslyckas med allt jag verkligen vill. Känns som att jag föddes med ett regnmoln över huvudet. Känns som att jag föddes till att misslyckas. Känns som att jag får ta alla smällar men inte får något tillbaka. Känns som att jag kommer sabba min vistelse i england. Känns som att jag kommer såra någon eller bara göra något fel.

Jag har ett nytt liv utan bakgrund här. Jag har en ny chans här som jag kan göra vad jag vill med. Jag har en dröm som jag lever just nu. Jag har ett liv hemma i sverige som jag lagt på hyllan för ett tag. Jag har flytt från sverige och alla problem. Jag har flytt från sverige till england så att jag kan tänka på enbart mig själv ett tag. Jag har med andra ord tagit semester ifrån mitt liv. Jag har alldeles för många tankar och jag önskar att jag kunde fly från dom.

Aldrig har jag accepterat mig själv.
Aldrig tyckt jag varit bra nog.
Aldrig tillräckligt bra syster.
Aldrig tillräckligt bra dotter.
Aldrig tillräckligt bra barnbarn.
Aldrig tillräckligt
bra flickvän.
Aldrig tillräckligt bra kompis.
Aldrig tillräckligt bra matte.
Aldrig tillräckligt bra elev.
Aldrig tillräckligt bra anställd.
Aldrig tillräckligt bra kund.
Aldrig tillräckligt bra kusin.
Aldrig tillräckligt
bra människa.
Aldrig tillräckligt
bra kock.
Aldrig tillräckligt
bra på utsidan.
Aldrig tillräckligt
bra på insidan.
Aldrig tillräckligt bra på att vara jag.

Försöker läsa bara det som inte är överstrukit och ta åt mig, jag får nästan alltid höra att jag är bra. Men jag har tänkt för mycket på att jag inte är tillräckligt bra. För er som inte vet hur jag är som person så vill jag bara säga att jag får sånna här svackor. Jag försvinner i depp, imorgon kanske jag är sprudlande glad och ler igen. Jag vet inte, ni vet inte endast ödet vet. Och min blogg är det stället jag kan göra av mina tankar. Här kan jag skriva allt jag känner, tycker och tänker. Jag kan dela det med er utan att behöva prata. För mig finns inte ni i mina tankar när jag skriver, jag vet bara att någon kommer läsa detta och det betyder att jag inte är ensam. Jag vet att någon som har det mycket värre än mig kommer läsa detta och se ner på mig som har det bättre men ändå klagar. Det finnas alltid någon som har det värre men detta är min blogg och om mina åsikter/tankar/känslor går er på nerverna och stör er så borde ni inte läsa den. Jag skriver blogg för min egen skull, det är med den jag arbetar med mina känslor/tankar/åsikter. Det är min blogg och det är erat liv, så slösa inte erat liv och kommentarer på min blogg om ni inte gillar den.

/stina

Imorgon har jag varit här i en månad. Imorgon är det en månad sedan jag fyllde 20år. Imorgon är det ett år sedan jag träffade James för första gången. Och idag är jag nere så bloggar imorgon. Har just nu för mycket att tänka på. Ska sova en stund sen åker jag nog till gymmet eller så stannar jag hemma och slår huvudet mot väggen hela dagen,kvällen ovh natten.

/stina


Bye bye! Im going to the pub now!

/stina
Vill börja med att detta inlägg kan uppfattas fel, jag är INTE arg. Vill bara att ni ska förstå.

Jag skriver det jag känner här på bloggen och igår skrev jag att jag älskar Nils Westberg som en VÄN. Och om det är fler än min vackra lillasyster som missförståt det så vull jag bara säga att för mig är det okej att älska eb gammal kärlek så länge man älskar den som en vän. Och denna blogg är om mitt liv och mina tankar här i england. Många kommer finna saker störande men det är jag som skriver den sen är det upp till er att läsa den. Nisse var min allra bästa vän och jag har aldrig haft en sådan bra vän sens dess. Har ni varit med om samma sak så förstår ni och om ni inte har det så förstår jag att det är svårt att förstå. Och jag tänker inte sluta minnas saker från min första kärlek bara för att jag har ett förhållande. Jag vill inte glömma den tiden för den tiden har satt djupa sår i mitt hjärta och därefter format mig till den jag är idag. Tack vare honom så kan jag knappt lita på folk idag vilket är dåligt men på andra sidan är det bra för man ska inte ha allt för många nära hjärtat. Då kommer man bara få det förstört.

Så det jag vill säga är att jag älskar Nisse MEN som VÄN. Inte mer. Och jag kommer aldrig försöka glömma våran tid. Det var min första kärlek, vem vill glömma det? Och han var min allra första riktiga bästa vän. Vi delade ALLT när vi hade det som bäst. Och jag har inte haft en sådan bästa vän sedans dess.

Dock anser jag att min otroligt fina lillasyster är min bästa vän nu. Men jag kan inte berätta allt som händer i mitt liv och mina tankar för henne. Det är för mycket saker och det skulle lägga sig om en sten kring hennes hjärta. Tack för att du bryr dig om mig, det betyder mycket för mig. Jag älskar dig. Jag älskade dig igår, jag kommer älskar dig idag och jag kommer älska dig imorgon. Förlorar jag dig så förlorar jag mig själv . <3



/stina
Idag är det fem år sedan min moster Monika gifte sig och det betyder att idag är det fem år sedan jag och Nisse sov med varandra första gången. Min första riktiga kärlek, Nils Carl Westberg Löfgren. Blev förälskad i honom när jag var 14år och 11 dagar efter min 15års dag blev vi tillsammans. Vi förlovade oss efter ett halvår och vi var tillsammans i 1år och 8 månader. Sen gjorde vi slut och efter ett halvår blev vi tillsammans igen och var tillsammans ett år sen dess har vi gått skilda vägar. Han var min bästa vän och min pojkvän och jag saknar honom vid min sida. Saknar honom som min bästa vän. Ibland tror jag att vi kommer gifta oss en dag men det är nog bara den där gammla kärleken som ligger och spökar. Det var iallafall mitt första riktiga förhållande, det mest hårda och sårande förhållandet men även det gladaste. Så PissNisse om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra även fast både du och jag gjort felsteg. Du kommer alltid vara en av dom som satt mest spår i mitt hjärta. Kommer alltid älska dig som min bästa vän.

/stina
Och då var det fredag igen och en till vecka i england har gått.  Och jag vill verkligen inte åka hem till sverige för jag har äntligen hittat mitt hem. Jag mår bara bättre och bättre och känns som att jag börjar få reda på vem jag är. Trodde inte livet kunde kännas så bra. I love it.

Var och shoppade idag. Köpte fondation, sminkbortagning och en svamp att lägga sminket med och det gick på 100kr och då var det inte rea på något. I sverige hade jag fått betala minst 150kr. Jag tycker verkligen om england, vet att jag tjatar om det men så är läget!

Ska iväg till gymmet om två timmar eller något, vart inget igår då Gary var tvungen att hämta Adele från jobbet. Så kör lite hårdare idag då. Min mage har redan blivit hårdare. Dock tränar jag inte för att få en ny kropp utan för att få komma ut från huset som sagt. Dags för lite kunch nu snart. Får se vad man hittar på eller om jag väntar på Gary. Ja är väl snällt om jag gör det så slipper han äta själv.

/stina
Lärde mig precis en ny sak. Vet ni vad lmao betyder?
laughing my ass off!! Haha!

/stina
Har kommit hem från lekgruppen nu så nu är det tid att sova middag. Så skriver senare för även jag är sjukt trött!

/stina
Nu har jag bakat "kärleksmums" med Chloe och Lois. Chloe ska sälja dom i skolan imorgon och pengarna går till dom i haiti. Så kändes bra att baka det med dom. Det hade det gjort annars också men nu vet man att pengarna går till något bra. Ja och anledningen till att jag skrivit "kärleksmums" är för att vi inte gjorde efter orginalreceptet. Hade oboypulver istället för cacao, inge kaffe och strössel istället för cocosflingor. Så blev kärleksmums som är med passande för engelskaungar. Och det är inte bra om det är nå nötter så därför bytte vi ut cocosen.

Ska iväg till gymmet nu snart, blir dock bara ett kort pass. Blir 45 min eller nå. Är för trött och måste lägga mig tidigt. Ska till lekgruppen med Grace imorgon och då behöver jag all energi jag kan få. Har även fått lektion i hur man stryker. Ja gnäll inte på att jag inte kunde det så nu kan jag stryka kläderna också. Tycker det är skönt att stå och stryka. Sen har det inte hänt nå annat. Bara det vanliga. Men imorgon SKA jag komma ihåg kameran när jag åker till lekgruppen. Jag ska jag ska jag ska. Ska iallafall försöka!

Nej nu säger min kropp att det är dags att kliva upp och bege sig till gymmet. Men gillar inte att träna sent för då är alla spännisar där. Alla överkåta spännisar. Blääääääää.

/stina
Nu har jag börja drömma på engelska också. Sjukt! Men det finns väl någon mening med det också.

Jag förstår inte varför alla är så utseende fixerade. So what om du lägger ut en ful bild på dig själv? Personligen bryr jag mig inte så mycket. Visst jag gillar inte att lägga ut bilder där jag ser ut som världens fetto. Ja när jag äter kortison då med andra ord. Bilderna här på min blogg är långt ifrån vackra men dom speglar min personlighet. Crazy,rubbade och helt ur fokus. Finns många som fösöker vara crazy och ta "fula" bilder och så men man ser hur mycket dom ansträngt sig. Den bilden dom lägger ut är en fin bild på dom när dom är ful. Ja hoppas ni fattar. Är iallafall less på att alla ska bry sig så himla mycket om sitt utseende. Visst ens utseende kan öppna många vägar men det är insidan som får en att stanna på den vägen. Många tycker att jag är konstig och måste ha nå fel i huvudet. Men jag vill inte vara som alla andra och jag är mig själv. Det är väldigt få som är sig själv nu för tiden. Alla bara följer strömmen. Så ja, hellre är jag utan uppmärksamhet och är mig själv än att fälja strömmen och vara en i gänget. För vem kommer längst ? Jo jag.

Man kan leva på sitt utseende för en stund men efter ett tag tinar ens skönhet bort och folk märker att man bara hade sin vackra utsida. Nej hellre mindre vacker och ha en personlighet som heter duga. För jag vet att mina vänner gillar mig bara för att jag är udda. Varför min pojkvän gillar mig vet jag inte. Han är en sån som vill veta vart han har allt. Men jag tror han gillar mig för att han aldrig kan sätta ett grep om mig. Tror det var därför han fortsatte att träffa mig för att han inte kunde förstå sig på mig och ville därför veta mer. Ja världen är bra underlig, det är väl kanske därför man är som man är. Eller kanske man blev tappad i golvet som liten. Om min mamma eller pappa tappade mig i  golvet när jag var liten lär jag ju aldrig få veta men tanken finns ju. Eller jag kanske helt enkelt är adopterad från furuvik. Kanske därför jag har så stora fötter?

Och där blev det en långt jädrans inlägg om tankarna i en idiots huvud!



/stina
Dagens låt : Thåström - fanfanfan

På måndag har jag varit här i en månad. Det känns som att jag har varit här i tre till fyra månader. Allting har och går så himla bra så jag tror det är därför. Jag känner inte alls att jag vill åka hem om fem månader. Blir ledsen när jag tänker på det. Vill inte lämna mitt engelska liv. Jag trivs med vem jag är här och hur folket bemöter mig. Jag trivs med att ingen vet min bakgrund, vet inte mina misstag, inte min sjukdom och helt enkelt inte vem jag är. När man växer upp på små ställen som Bollnäs så bildar folk en personlighet åt en och sen tror alla att man är sån. Men jag vet att jag inte är den som dom i bollnäs tycker att jag är. För det är dom som klagar på att dom vill komma iväg från bollnäs, om man verkligen vill så kan man ge sig av. Jag erkänner att jag själv är en sån som klagar när jag har lösningen framför mig. Men jag klagar inte inför alla. men nog om det.

Idag har jag iallafall varit iväg till gymmet. Snubblade självklart i trappen. Det var väl mitt straff för att jag varit sjuk och inte varit där. Sen har jag bara lekt med Grace, hämta Lois och följt med när Gary hämtade Chloe från skolan. Nyss har vi ätit mat och nu ligger Grace i sängen och ska sova. Adele kommer hem om 1,5 timme ungefär. Men vid det laget ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på min dejt över natten. Jag har hört att han är en riktig player, att han sover med flera olika personer varje kväll. Men jag gillar honom ändå, för han ger mig ro när jag ska sova. Och han är väldigt omtänksam. Han heter iallafall John Blund.

Imorgon ska jag baka med Chloe, hon ska sälja kakor i skolan på torsdag. Får se vad det blir då för hon vet inte riktigt vad hon vill baka. Menmen, det löser sig väl. Sen ska jag på gymmet på eftermiddagen också. Skönt. Där är det lugn och ro. Bara svettiga personer.

På lördag ska jag ut med Lewis och hans kompisar. Jag fick äran att vara med på korvfest. För er som inte vet vad korvfest är så är det när det bara är killar. Dock kommer det ju inte vara det nu när jag är med. Dom gillar inte att gå ut med tjejer då dom bara klagar. Ja vi alla vet ju hur tjejer är. Men han sa att jag är så himla crazy så jag kunde få följa med. Och ja, tack säger jag för jag tycker inte om att umgås med tjejer som sitter och säger att dom är tjock,ful och sedan blir för full och ligger inne på toa och spyr. Nej nu klagar jag för mycket. Men dock är det sanning. Tack gode gud att jag inte är sådan säger jag. Ibland undrar jag om det var meningen att jag skulle blivit kille.

/stina
Om 10 dagar åker vi till Teneriffa! Då ska jag bli brun och fin! Och dom kommer bli röda. Haha! Adele sa att hon skulle dra in mitt gymkort och mata mig med friterad mat och hamburgare så att jag inte ska vara smal. Haha! Ska försöka få ett kort på henne så Gugga ska få se hur hon ser ut.

ska iväg till gymmet nu snart. Det är inte lika mycket spännisar där på morgonen och Adele börjar jobba klockan tolv. Idag fick jag även göra i ordning lunchboxarna till flickorna också. I den här familjen gör pappan allt som har med mat att göra. Adele kan inte ens göra lunchboxarna, sjukt. Men hon är himla snäll när hon inte är arg. Haha!

Nej nu hoppar en snorig ettåring på mig och datorn. Hon vill att jag ska sluta sitta här och dansa med henne. Ja hennes önskan är väl min lag då så skriver senare!


/stina
Och pangboom så var det februari! Här går det undan och snart är jag 40år och tuttarna hänger nere vid fötterna på mig! Dom säger att det har sin charm men jag vill inte bli gammal. Jag trivs att vara ung och dum! Kollade på nyheterna häromdagen och dom pratade om tonåringar och jag insåg att jag inte tillhör den gruppen mer. Jag håller på att bli gammal. Jag kommer säkert bli som Madonna, försöka se ung ut tills jag dör. Eller kanske dör ung? Man vet aldrig vad som händer en. Men jag hoppas jag blir gammal en dag, en snygg sur kärring! En annan anledning till att jag inte vill bli gammal är för att när jag blir gammal så kommer inte Vanilla leva. Känns hemskt att tänka så!

Ska iväg och handla med Adele nu, skriver senare. Och ja Gugga, du ska få se en bild på henne och hon har inte horn och bockfot. Även om man tror det ibland! Hah :)

Bild på Grace som jag gjort!



/stina