Och så var man tillbaka till "verkligheten". Jag är "hemma", jag är med min familj. Jag är där jag "ska" vara.
Det känns så fel, jag vill tillbaka till England. England är hemma för mig. Jag älskar min familj och allt som jag har här men jag känner mig som hemma i England. Jag har hittat min stora kärlek i England så varför är jag ens här? För att Vanilla finns här. Hade jag inte haft henne så hade jag aldrig lämnat England. Nu ska jag fixa så att hon kan komma till England och sen drar vi. Jag har hittat mitt hem och det är tyvär inte Sverige.

Ska ha en heldag med min fina mamma idag. Hon ska iväg och klippa håret och jag ska följa med. Sen ska vi växla pengar, handla nagelack och allt möjligt. Solen är nästan framme och man ska väl inte klaga. Livet är inte så dumt, det är vad man gör det till. Så varför jag är i sverige egentligen vet jag inte men det skiter man väl i just nu.

Imorgon kommer Anna och Line hit, dom blir här två nätter sen åker vi hem tillsammans. Jag får då träffa Vanilla, underbart. Funderar även på att sluta blogga nu när jag befinner mig i sverige. Har inget att skriva om här, eller jag har väl massor men inget intressant. aja. hörs på

/stina
Grattis lillasyster! Min msn funkar inte men jag hoppas du har en jätte fin dag. Jag älskar dig och sänder all min kärlek över havet till dig! Saknar dig i massor, men snart ses vi igen. ps. i love u <3

Varit på stan idag med Chloe och Grace. Hittade ett par gula converse, yeah! Suck tänker nog min lillasyster men aja, skiter man väl i? Sen städade jag huset och nu är jag hos Justin. Jag börjar fatt nu hur bra jag har det, för första gången i mitt liv så är jag verkligen bortskämd. Han gör saker för mig hela tiden och även betalar allt hela tiden. Idag fick jag även en present, ett halsband i form av en stjärna. När vi var och kampade så sa jag att jag älskar stjärnor och skulle vilja ha en egen och nu har han köpt ett halsband med en stjärna på. Plutten <3 Han sa även att han tänkte köpa mina favorit blommor men jag åker ju hem på söndag så jag kommer inte ha sådan stor glädje utav dom. Jag har sagt en gång vilka mina favoritblommor är och han kommer ihåg det? Kan killar verkligen komma ihåg såna saker? tydligen! Just nu håller han på att laga mat åt mig, vet dock inte vad eftersom att han inte låter mig vara i köket med honom. hmmf.. aja blir nog bra.

/stina
Bloggen är död jag vet men jag har så mycket annat just nu. Jag måste hitta ett jobb i sverige, få ner alla mina saker i resväskan utan att överstiga maxvikten, jag måste kramas med min pojkvän och flickorna, jag måste hitta ett hem åt vanilla i 4-6 månader, och på samma gång så måste jag behålla lugnet som inte är lätt. Känns som att jag kommer få ulcerös kolit snart. Helvete. Har anställningsuntervju idag i Gävle. JIPPIE eller inte. Jag har skrivit klart och tydligt i mitt CV att jag befinner mig i England till och med söndagen den 20 Juni -10. Så varför bokar dom in mig på ett möte kl.13.00 Onsdagen den 16 Juni och berättar det samma dag? Går skit nu..

Dock längtar jag tills jag kommer till sverige och får en stor kram av min kära mami. Samt få äta svenskt godis, hårdbröd och kräm. Saknar att få vakna upp bredvid Vanilla och få leka med henne. Saknar lilla Nova som är full i bus. Ååh jag vill hem för en månad men sen vill jag tillbaka till min Justin. Men man kan inte få allt här i livet..

/stina
På söndag lämnar jag England, då kommer jag tillbaka till Sverige. Jag har panikångest och vet inte vad jag ska ta mig till. Funderar på att hoppa från fönstret och bryta benet för då måste jag vara kvar här i 6 veckor till. Det har till och med gått så långt att jag börjat fundera på att sälja Vanilla men då brister jag i gråt så jag kan inte sälja henne, hon är mitt allt. Jag är så rädd att förlora det vackraste jag sett, nämnligen MIN Justin. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag skulle förlora honom. Aldrig känt såhär och jag är stupsäker på att jag kommer gifta mig med honom.
Förlåt, jag orkar inte detta nu

/stina
Har varit i Sutton och shoppat med Grace idag så är helt slut nu. Var först in på djuraffären och kollade på alla djur, sen åkte vi in till centrum och kollade i affärer, sen åkte vi och storhandlade. Grace somnade dock i bilen på väg till affären så jag fick lyfta ur henne ur bilen och lägga henne ner i kundvagnen så hon kunde sova. Var inne och handlade i ca 40 min och hon sov hela tiden. Hon kan allt hon! hah! Hittade ett linne,skärp och en tröja åt Grace iallfall.

Tunt overzise linne


Midjeskärp med nitar


Rollingstones tshirt åt Grace


Ska göra linnsoppa med köttfärs åt familjen idag, sen kommer Justin och hämtar mig och vi åker hem till Glyn och äter middag. Jag tror han ska laga curry. Och nej det är inte curry som i sverige du curry smakar som currysås. Det är en brunmassa med massa kryddor och så äre antingen lamm,kyckling eller räkbitar i den. Och så äter dom det med nanbröd. Låter ganska äckligt men det är helt ok, dock inte min största favorit då det lätt blir för mycket för min del. Men men, alla i england älskar det. Tror nästan det är deras nya "fish and chip"

Nej nu ska jag börja bryna köttfärsen och löken så att jag har lite förberett så jag inte behöver vara hemma hela kvällen. Behöver duscha innan Justin kommer och skulle vilja måla naglarna också men dte kan jag nog drömma om. Aja, hörs på!

/stina
Fina syster Emma, du ser ut att vara 22 och inte 35. Jag förstod att du skulle gnata om att jag skrev att du var gammal. Haha! Du är inte gammal och du är vacker så njut av det och låt inte min blogg ge dig åldersnojja!

Har bloggtorka jag vet men det finns så mycket annat jag hellre gör nu innan jag åker hem. 10 dagar kvar sen flyttar jag hem till Sverige för några månader. Längtar efter att få pussa på Vanilla. Längtar även efter att få krama om min familj och busa med min systerdotter Nova. Det är mycket jag längtar efter men kommer sakna så himla mycket också. Kommer sakna Justins leende ögon på mogronen när han väcker mig, kommer sakna kvällarna hos Glyn och jag kommer sakna familjen. Kommer också sakna kulturen här, även om jag saknar svenskmat dock. Jag kommer sakna att alla är trevliga och inte lika ohyffsade som oss i Sverige. Men jag kommer flytta hit en dag och det får mig att orka fortsätta. Hade någon berättat för mig när jag var 15 att jag skulle åka till England i 5 månader när jag var 20 så skulle jag aldrig ha trott dom. Men jag är så himla stolt att jag gjort det även om det bara är 5 månader. Så jag struntar i om folk säger "men vadå du har ju bara varit i England i 5 månader" och? Jag har iallafall varit här, lämnat allt där hemma och tagit en chans. Jag är så glad att jag gjorde det för annars hade jag aldrig mött Justin. Eller Glyn, Adele, Gary, Lois, Chloe, Grace , Jill, Tom , Yvonne, Daniel och alla andra! England är det bästa beslutet jag gjort i mitt liv. England och beslutet att skaffa Vanilla. Den dagen jag och Vanilla flyttar till England kommer vara min lyckligaste dag, för då börjar MITT liv på riktigt.
Berättade för Justin igår att jag är stolt över honom. Att han dejtar/är tillsammans med mig även fast att jag inte pratar flytande Engelska. Jag tror inte jag skulle kunna göra det. Dejta någon som inte talade flytande svenska eller fllytande Engelska. Jag skulle bara bli irriterad. Men jag pratar väldigt bra engelska och jag ska studera engelska när jag flyttar hit så jag kan prata och skriva det flytande sen. Justin har även lovat att lära sig lite svenska så han kan prata med min mormor,farmor och farfar. Plutten då. Det var han som sa att han ville lära sig.

Idag är det molnig,blåser och allmänt tört väder. Så vi har spenderat några timmar på lekgruppen och nu ligger Grace och sover. Jag sitter och letar jobb och gruvar mig för att ta tag i strykningen. Blää. Och Gary ville ha stark kyckling till middag så får se om jag klarar av dte. Men det borde inte vara någon konst.

btw Emma, hoppas du har saxen i högsta hugg när jag kommer hem för jag sliter av mig håret snart! Vi måste göra något tufft med det för jag ser på tok för tjejig ut nu. Långt och jävligt. blää


/stina
Se på fan det är redan onsdag! Denna vecka flyger förbi och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag vill hem till Sverige och få vara med Vanilla men jag är så in i helvete kär i Justin och vill inte vara utan honom i en minut! Kommer ha sådan ångest när jag åker hem till Sverige, men självklart ska det bli kul att se alla igen. MEN jag känner mig som hemma här och Justin är killen som jag ska gifta mig med. Lite tidigt att säga kanske men det är så jag känner. Detta är rätt!

Har gjort pizza idag, allt är klart och ska bara in i ugnen. Hoppas det blir bra efter gårdagens krångel. Annars blir jag less. Justin kommer hit och äter sen åker vi hem till honom och jag spenderar natten där. Underbart.

Grace springer omkring hela tiden och hittar på så himla mycket hyss! Haft sönder en tavelram idag men som tur var hade hon inte sönder kortet! Hade hon gjort det så hade jag varit en död au pair. Åh förresten, fick även reda på att jag jobbar natt nästa onsdag och jobbar nästa lördag. Kul, nää. Onsdagen bryr jag mig inte om men jag och Justin och Glyn hade ju tänkt att åka till London på lördag. Men icke sa nicke... Justin tar mig till flygplatsen iallafall och det kommer göra så ont att säga hejdå. Kommer vara som i en dålig film. vill inte ens tänka på det

/stina
Tro på helvete att allt ska brännas här! Såfort jag bakar så blir det svart eller smakar bajs! Är less, så sjukt less! Det händer aldrig när jag är i sverige! Jag har samma tempratur och har en eggklocka men nog fan helvetes ***************!!

Sjukt less, vill bara sova.. Min fina lillasyster skickade en video med Vanilla och jag började gråta. Saknar mitt hjärta så himla mycket! LÄngtar tills jag får se henne igen, min skatt <3

Mitt hår är så äckligt långt nu och jag har dte uppsatt hela tiden. Längtar tills jag kommer hem och ska klippa det. Börjar känna mig så vuxen. Börjar tycka att jag ser så vuxen ut, att jag för varje dag som går börjar likna min mamma och min syster Emma mer och mer. Eller så som Emma såg ut när hon var i min ålder. aja..

 

/stina


Det är tisdag, det regnar och jag är trött. Vad ska vi hitta på idag då? Jo vi ska till leklandet, jippie! Just nu känner jag mig inte taggad men jag vet att det kommer ändras när jag kommer dit och jag kommer vara den som leker mest. Haha. Det är jag Lois och Grace som ska dit eftersom att Lois är ledig från skolan idag. Lärarna har planeringsdag eller nå, vet inte riktigt. Längtar som en tok tills imorgon för då får jag träffa Justin igen, plutten! Jag kallar honom för plutten hela tiden istället för älskling/Darling och ibland så härmar han mig och säger plutten och det låter så himla roligt! Jag måste spela in det så jag kan lyssna på det när jag åker hem till Sverige. Min plutt är allt bra söt. Även om min fina lillasyster säger att han är en fjant ;) Jag är himla glad att jag gick med på att träffa honom även om jag tyckte att det var för tidigt. Kan inte få nog utav honom, vill bara vara nära honom hela tiden. JA JAG ÄR KÄR! SÅ IN I HELVETE KÄR! Här har ni plutten!




Men nu måste jag in i duschen sen äta frukost. SEN ÄRE LEKLANDET!!

/Stina
HALLÅ!
Nu är jag tillbaka igen efter 1 vecka och 2 dagars uppehåll. Hoppas ni haft bloggar att läsa ändå. Nu vet ni att jag öever iallfall men jag har så himla mycket att göra idag så jag slänger in ett snabbt inlägg bara och skriver mer senare.

Har iallafall varit och campat, varit på pride och spenderat tid med min pojk Justin. Ja, han är min. Nu har ni säkert hundra frågor. Ska vi gifta oss? Ja om han friar en dag. Ska vi skaffa barn? Det vet man aldrig. Ska jag flytta till England för alltid eller ska han flytta till sverige? Jag ska flytta till England, eller jag och Vanilla ska. Har ni fler frågor så fråga på, jag svarar på allt.

Grace går för fullt, eller går hon springer snarare. Men som sagt skriver senare. Ni får en bild på hur jag såg ut innan jag åkte och hur jag ser ut nu, känner mig som en neger. Förstår inte hur jag kunat bli så brun, men det är alltid så. Jag blir brun och har märken efter biking/tröja efter 1 timme. Aja.. hörs på!



/stina