Ja vad svarade mina föräldrar på min fråga egentligen? Har inte fått nå svar av min pappa men har däremot fått svar av mamma. Och kan ni gissa vad hon svarade? Ja hon svarade nej, och när min mamma säger nej så är det nej. Det lärde jag mig i tidig ålder. Tror jag lärde mig det precis när jag kom ut.
Ja detta var vad hon svarade.

Så sorry Hugh, jag kan inte gifta mig med dig!

/stina
Kära Mamma och Pappa!

Det finns så himla mycket jag vill göra innan jag blir för gammal. Jag vill hoppa bungyjump, roadtrip i usa,australien, nya zeeland. Men allt kostar ju pengar, ingenting är gratis! Bara kärlek och det får jag av er så det tackar jag så mycket för. Men jag kan inte betala en resa osv med kärlek. Eller kan jag?
Så jag har nu en fråga till er mamma och pappa. Ni har skapat mig, en vacker tjej med föttern på jorden. (Oftast iallafall) Och eftersom att ni har skapat något så vackert som mig så känner jag att jag måste fråga innan jag gör nå fult med den.
Mamma och Pappa, är det okej om jag säljer mig? Säljer jag mig ett antal gånger så kan jag sedan opera in ett par stora silikontuttar och skaffa blontlöshår. Om jag gör det så kan jag gifta mig med  Hugh Hefner och då kan han betala allt det jag vill göra. När jag gjort allt så kan jag sen lämna honom, dra ut löshåret och operera tuttarna mindre.

Så älskade mamma och pappa, Är detta okej?
Tacksam för svar!



/stina
Nu är det bara två dagar kvar sen åker jag hem i två veckor. Känns både bra och dåligt. Jag vet att jag kommer bli rastlös och längta tillbaka. Kommer sakna flickorna nå grymt mycket, kommer även sakna Adele och Gary. Kommer sakna den engelska kulturen och gymmet. Men ingen ide att deppa över det.

Kommer iallafall bo hos min kära far. Har hans hus för mig själv under veckorna som jag fattade det. Vet inte om det är bra eller dåligt heller. Hatar att vara ensam i ett hus, så jävla mörkrädd. Visst jag har min "vakthund" men hon är ju översocial så jag vet inte hur mycket skydd hon är egentligen. Fast jag vet att hon skulle skydda mig om någon hoppa på mig. Eller som Gary sa "Om någon kommer in i ditt hus så springer han lika fort för han tror att det är en alien" hmmf..

Idag slutar flickorna tidigt eftersom att dom går på påsklov idag. Så ikväll ska vi ha sleep over. Dom lyssnade inte på Adele och Gary igår så då straffade jag dom med att dom inte fick sova i mitt rum. Men ikväll så ska dom sova där vilket som men kommer hota dom. Kommer sakna dom så himla mycket så ska kramas med dom ikväll och hela dagen imorgon.

På fredag ska jag träffa min gamla flamma Nisse. Vi ska äta pocorn, se film och bara vara. Det behöver jag nu. Kommer bli bra det, han är den enda jag kan dela hela mitt inre med så. Och ja, ni får tycka och tro vad ni vill om detta. Tyck vad ni vill, jag bryr mig inte. Jag gör det som känns rätt för stunden.


 

/stina

Jag förstår inte hur hjärtat kan värka så mycket som det gör just nu
Känns som att någon manglar det i en mangel
Tankarna i huvudet snurrar runt runt så jag blir alldeles spyfärdig
Tårarna rinner så mycket att jag snart kommer få vätskebrist
Hungerkänsla existerar inte
Fysisksmärta existerar inte heller
Men imorgon kommer det vara över för jag tänker inte slösa min tid på er
Min tid är för dyrbar för det
Ni får dock denna kväll, denna kväll som ni sa att jag aldrig skulle behöva uppleva
I slutet är det ni som kommer ångra detta
Men jag kommer blicka tillbaka och vara stolt
Stolt över att jag höll huvudet högt och fortsatte att gå



/stina
Imorgon är det onsdag vilket betyder att det är dags att börja packa. Tvätta, stryka och städa rummet. Köpa engelsk öl åt Maria och packa ner biljetter och pass. Det är dte viktigaste. Kläder,medicin och annat skit finns att låna eller köpa i sverige. Men utan pass och biljett kommer jag inte långt. Åker till Jack på torsdag kväll och spenderar natten där, han bor 50 min ifrån flygplatsen. Annars måste jag antingen sova på flygplatsen eller punda ut pengar för ett hotell. Nej då spenderar jag hellre en natt där. Kanske är sista gången jag träffar honom också innan han flyttar till Australien. Men nog fan ska jag hälsa på!

Och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med Australien. Har fått tre erbjudanden nu, förstår egentligen inte varför jag tvekar. Eller jo jag vet, Vanilla är mitt allt och jag tänker inte sälja henne. Ska prata mer med familjerna i australien och om det verkligen klickar så åker jag. Om jag hittar en extra matte/husse åt Vanilla vill säga.

Efter nyår eller nästa höst börjar jag plugga iallafall. Ska läsa upp engelskan och matten. Sen får jag se vad jag får för mig att göra. Men det är ju ett tag kvar tills dess och vem vet, jag kanske inte ens lever då. Eller kanske jag har hittat Mr drömprins och bor i canada eller nå. Man vet aldrig vad som händer imorgon och jag håller mina ögon öppna. Man kan göra en tråkig nyhet till en bra, beror helt och hållet på ur vilken vinkel man ser det på. Och nu börjar jag låta precis som min mamma, så det är nog dags att avsluta .



/stina
Som många redan vet så kommer jag hem till sverige i två veckor på fredag. Så för att folk inte ska klaga på att jag inte hör av mig så tänker jag nu lägga ut dagar som jag har fri så får ni helt enkelt boka en dag samt en tid med mig. Då kan ni inte skylla på att jag inte hör av mig. Nu har ni eran chans!

Fredag 2 : BOKAD
Lördag 3 : BOKAD
Söndag 4 : BOKAD
Måndag 5 : fri på eftermiddagen
Tisdag 6 : fri
Onsdag 7 : fri
Torsdag 8 : fri under dan
Fredag 9 : BOKAD
Lördag 10 : BOKAD
Söndag 11 : BOKAD
Måndag 12 : BOKAD
Tisdag 13 : fri
Onsdag 14 : fri
Torsdag 15 : Fri
Fredag 16 : fri
Lördag 17 : BOKAD
Söndag 18 : BOKAD TILLBAKA TILL ENGLAND

Anledningen till att jag gör detta är för att jag orkar inte höra gnäll när jag åker tillbaka. Nu har ni eran chans och bokar ni inte så blir det nog helt enkelt inte av att vi ses. Jag kommer spendera mesta utav min tid med min familj så om ni inte skriver att ni vill ses så antar jag att ni inte vill/har tid så då kommer jag lägga min tid på enbart familjen och min hund. Tack för förståelse! :)


/stina
Denna dag har helt plötsligt vänt till skit! Dagen började bra men ser ut att sluta som bajs. Orkar inte berätta varför, det rör bara mig så. Men jag visste att det skulle hända förr eller senare så jag får skylla mig själv. Men en sak gjorde mig glad nyss och det är att man kan handla på Nelly.se och betala i slutet utav juni och pang bom så har jag beställt en ny tröja och en klänning. Genast så känner jag mig lite gladare! Shopping på nätet är det bästa jag vet och allra mest när man kan betala det om några månader utan att behöva betala extra! Hatar att shoppa i affärer men på nätet går bra. Nej nu ska jag börja ladda för gymmet.



/stina
Har varit på en ny lekgrupp idag. Var en unge med downs där, han var helt otroligt söt. Jag började prata med honom och han skrattade och log. Fick sen veta att han brukar gråta när någon kollar på honom så jag var speciell sa dom. Det gjorde min dag då, att jag kunde få honom att le bara genom att le emot honom och säga hej. Helt underbart söt med bruna stora ögon. Hans storebror var också söt, haha! Men han ville inte kolla på mig för han är så blyg. Skillnad på dom!

Ska iväg till gymmet ikväll, underbart! Och sitta i ångbastun efteråt, ännu bättre!
Har fått ännu ett mejl från australien nu, från en svensk familj som har två döttrar. 15 och 12år. Vi får se, jag vet inte hur jag ska göra. Känner för att plugga vidare just nu till psykolog eller till hokuspockus tant. Sån som läker folk med hjälp av massage och örtpiller. Eller polis, mycket man vill med allt för lite tid. När jag var liten drömde jag om att bli brandman (brandkvinna), kanske ska ta upp den drömmen? eller?

Och snart får jag äntligen träffa mitt hjärta Vanilla! Få sova tillsammans, gå promenader, leka, duscha , JA ALLT! Jag saknar dig så himla mycket, du är mitt allt. Och jag lovar att vi snart ska vara tillsammans igen. <3



/Stina
Haft ett långt samtal med min vän Christian ikväll. Jag förstår inte hur du kunnat sett dom små sakerna, förstår inte hur du misstänkte det hela tiden. Skönt att fått berätta efter att burit på det i 10år. Dock kanske jag borde berätta det för den som borde få höra det men nej, det är jag inte redo för än. Kanske ska jag vänta tio år till? Fast man lever bara en gång så kanske borde berätta det? Nej, det klarar jag inte. Så fort jag möter din blick så börjar jag stamma så kan inte berätta det för dig. Det får stanna mellan mig och Christian helt enkelt. En dag kanske jag berättar det för dig.

/stina
Har sovit i stort sett hela dagen idag. Somnade vid elva igår kväll sen vaknade jag vid elva i morse, var ner och åt frukost och gick sen och la mig. Vaknade 16.15!! Så jag har då allt sovit ut eller vad man ska säga, känner mig dock skit trött än men som tur är kan jag lägga mig snart igen. Var nyss iväg till Tesco med Lois och käpte topup och godis. På vägen dit så sa hon "Jag vill inte ha en ny aupair, jag vill bara ha dig" , jag börjar inse mer och mer nu att dom är lika fäst vid mig som jag är vid dom. Om du inte är lite mer till och med. Grace har till och med börjat söka tröst hos mig när hon gråter. Många gånger sträcker hon armarna emot mig när Adele eller Gary försöker trösta henne. Men förstår det på ett sätt då jag spenderar mer tid med henne, när hon vaknar på morgonen eller mitt i natten så skriker hon till och med Stina. Det är synd att man kan hamna i fängelse om man kidnappar barn annars hade jag kidnappat dom alla tre, utan tvekan! Jag trodde inte att man kunde älska någon som inte är sitt eget blod på detta vis. Mitt hjärta kommer verkligen brista när jag lämnar dom och dom får en ny aupair(Stora syster). Men jag tror att jag alltid kommer ha en speciell plats i deras hjärtan, dom kommer iallafall att ha det i mitt.

Nej nu börjar tankarna flyga iväg och tårarna är nära på att komma så vi avslutar här.

/stina

Såhär tycker jag folk ser ut när jag är full. Känner mig full bara jag kollar på bilden. Med andra ord så tänder man på miffon när man är full? Fast många tycker att folk är snyggare när man är full för mig är det tvärtom, alla blir fulare! För mig är det en lättnad när jag dagen efter ser bild på gårdagens hångel. Och det tackar jag för!

 

/stina

Låg och tänkte på mat och kom och tänka på en sak. Jag förstår INTE varför man har alkohol i maten. Menar vin eller öl. Det är till för att DRICKAS och INTE ÄTAS. Vad är det för point att slösa det i maten? Man kokar ju bort all alkohol! Varför koka bort alkoholen när det är den man vill åt? Det är ju precis som att man skulle ha hårfärg i ansikte eftersom att det ger färg? Ha det som ögonskugga? Transparant ögonskugg, ordgrant vattenfast!

Så öl/vin/sprit ska DRICKAS. Koka inte bort alkoholen era idioter,
Och hårfärg ska vara i HÅRET och inte som smink.

Deal?

/stina
Länge sedan jag satt hemma en hel helg, känns konstigt men bra ändå. Dock känner jag mig rastlös just nu, funderar på att åka och köpa godis. Banta kan jag göra i graven så hit med godis! Förstår mig inte på folk som bantar, menar man lever bara en gång och inte tänker jag avstå godis mm den gången. Fast jag har bra ämnesomsättning så om jag inte hade det kanske jag skulle banta. Fast jag tror inte det, skulle nog bara att godis på helgerna. Försöker med det nu också men ja, det går ju sådär.

Tycker det är konstigt att en del kan smälla i sig så mycket fett men inte gå upp nå medans andra kan knappt kolla på en godisbit. Jag har aldrig varit den som tränat och ätit nyttigt så egentligen borde jag hete fröken fetröv. Har väldans tur måste jag säga. Haft tur under hela min ungdom, för det mesta iallafall. Hade inte finnar, hade hyffsade bröst redan i sjuan och har alltid varit smal. Men då har jag ju min sjukdom istället som tagit fyra år utav min ungdom. Skulle jag få välja så skulle jag välja att haft finnar,varit små fet och inte ha nå bröst i början av tonåren, hellre det än Ulcerös Kolit. Men hade jag inte fått Ulcerös Kolit så hade nog livet varit lite för enkelt för min del så det var väl meningen helt enkelt. När jag bodde i Örebro tillsammans med James så åt jag i stort sett godis varje dag, fika bröd varje helg och fetmat då och då men jag gick inte upp nå. jag gick ner istället. Bodde där i ett halvår, tränade ingenting och åt godis hela tiden. Jag tror dom flesta av er vet att jag är petig och liten i maten, det är helt enkelt inte roligt att bjuda mig på mat. Var nervös när jag åkte hit men det har gått bra. Men det roliga är att jag äter tre gånger så mycket än vad jag gjorde innan och jag har gått ner två kilo. Visst jag går på gymmet men har fått mer muskler i armarna och magen så borde ju ha gått upp? Knäppt det där men dom  säger att det vänder efter 25. Typiskt.


/stina
Här kommer lite bilder på allt möjligt. På bla våren här i england, huset osv. Se njut och kommentera!

 

/stina

Tog kort på familjen idag. Jag sa åt Grace att le emot kameran och detta gjorde hon då. Haha, hur ofta får man detta på bild? Underbara unge!

 

/stina

GODMORGON! Upp och hoppa klockan sju här i england, ska "jobba" idag också så. Men är utvilad nu så nu kör vi igen! delade säng med Chloe hela natten och det var ganska mysigt faktist. Borde nog bjuda in dom till min säng då och då. Blev väckt xantal gånger inatt av en glad Lewis, han insåg inte att jag sov så han ringde och smsade. Minns inte ens vad vi pratade om dom två gånger han ringde, jag sov sammtidigt haha. Men han ringer väl senare och berättar vad han sa, jag tror vi bestämde tvspel och wrestling ikväll men jag är inte säker. Haha. Vi får se.

Grace tog sina första steg igår!! Vet inte om jag skrev det igår men hon gjorde det iallafall. Hon satt på en sak sen ställde hon sog upp och gick fem steg. Jag blev helt paff, har aldrig bevittnat det förr. Helt otroligt att se. Men nu ska vi dansa till älskade ängel med lillbabs så vi hörs när vi hörs!



/stina
Ni vet systembolagetsreklam? Den dära där dom visar att man ska säga nej och inte köpa ut. Borde finnas en sådan reklam för barn. Att man ska säga nej och inte säga ja. Ni vet när ungar ler med hela ansiktet och säger snälla? Ja, det råkade jag ut för nu ikväll, alldeles nyss faktist. Flickorna bönade och bad om att vi skulle ha en "sleep over" eller pjamasparty. Kunde jag säga nej? Noppe så nu ligger vi alla inne i mitt rum. Dom har mig runt sina lillfingrar och jag har dom runt mitt. Så jag struntade i grabbarna ikväll och spenderar natten med flickorna. Så med andra ord så kommer jag sova inatt med tanke på att dom nästan somnat nu. Aja, dags att kramas.



/stina
Har sovit en timme idag på dan och en halvtimme i morse, känns ju att man lever kan jag säga. Vill ni veta nå roligt då? Ikväll kör vi en repris utav gårdagen! Hoppas dock att få sällskap utav Frida Ivarsson, hon skulle behöva skratta och det gör man med dom grabbarna. Jag tror iallafall att det blir repris ikväll, beror på om pussyn Matt kommer eller inte. Aja, men ska iallafall sova lite snart, tror jag. Eller så struntar jag i det helt enkelt. Gillar att vara överspeedad, haha!

känner mig dock såhär förtillfället men om 10 minuter är det fullt ös igen!



/stina
Vill kunna skriva godmorgon men då ljuger jag nå grymt! Det jag borde säga är godnatt och dra något ljudisolerat över mig. Blev en impulsiv trip till Lewis, Matt och Alex igår kväll. Kom dit vid halv nio och kom hem halv sju imorse. Så har sovit en halvtimme så känner mig död likt en överkörd kyckling. Ni vet, som om njurarna ligger tre meter bort, hjärnan är potatismos och ögonen har ploppat ur skallen. Men det är värt det, hade en sådan bra kväll/natt/morgon. Behövde det verkligen. Dock ska jag passa på att sova nu när Grace sover för kommer förmodligen umgås med pojkarna ikväll igen. Kommer aldrig få sova! Men jag har mig själv att skylla.

Kvällen/natten/morgonen var galen.
  • Vi brottades
  • Spelade tvspel
  • Spelade kort
  • Drack lite (JA LITE!!)
  • Lyssnade på musik
  • Pratade om allt mellan himmel och jord
  • och mycket mer

GODNATT!!

/stina
Är sjukt trött idag, nästan så trött att jag funderar på att skippa gymmet. Men jag ska släpa mig dit ändå, kan ju iallafall köra en 40 minutare. Skulle vara skönt med tystnaden. Men jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag har sovit middag. Vet inte varför jag är så trött men finns väl säkert någon anledning.

Jag och Frida har blivit bjudna på "House party" imorgon kväll. Men Frida det jävla kioskmongot (JA FRIDA JAG HOPPAS DU LÄSER DET!) vet inte om hon vill. Hallå? Hur många gånger får man inbjudan till en husfest i england? Och hur coolt är det inte? Fri alkohol!!  Jag säger då bara "Hi my name is Kristina and im from sweden!" och du borde också säga så Frida! Inte att du heter Kristina men du fattar!

Håller på med mat åt Grace nu. Klockan är tre i england så det blir en sen lunch. Hon sov länge idag, lika jag. Menmen, vi hörs på!

Frida Ivarsson är ett kioooooskmoooongooooo!!
And I love it! ;) <3

/stina
Godmorgon! Hade tänk att gå till lekgruppen med Grace idag men blev inte så. Hon vaknade klockan fyra imorse så hon kommer vilja sova om en stund så ingen ide att gå dit. Den slutar klockan tolv och då kommer hon vara så himla grinig och det vill jag inte.

Håller på att lära Adele om LCHF just nu. Hon vill gå ner i vikt men hon vill kunna äta saker ändå och då är ju LCHF perfekt. Jävligt bra diet och kilorna flyger iväg. Jag vill äta den men jag vill inte gå ner i vikt så blir lite svårt då.

Nej nu ska jag kolla upp tåg och grejer.



/stina
Chloe kom nyss in i mitt rum och och ville kramas, när vi kramades så sa hon
-Stina, I dont want you to leave.
Mitt glada humör fortsatte hela dagen trots att Grace var en grinig unge idag. Dock blev jag lite less i slutet utav dagen och flydde till gymmet i en timme. Så skönt att åka dit och få egen tid. Ingen som  skriker och man har inga krav. Jag tycker om att ha mycket att göra men jag tycker inte om krav. Krav gör det hela tråkigt. Precis som när man är liten, men andra ord så har jag väl inte blivit vuxen än och jag kommer nog inte bli det på ett tag heller.

Imorgon är det lekgruppen som gäller och ska gå dit imorgon också. Om det inte regnar för då gråter bara Grace och jag hatar också regnet. Men vi hoppas på regnfritt så vi kan ta en promenad. Ska även ta lite vårbilder imorgon om vädret tillåter.

Gary är på sånglektion med Chloe förtillfället så jag sitter barnvakt. Kollar på barnpogram med Grace, dock gråter hon då och då. Hon är trött men är för tidigt att lägga henne för då kommer hon vakna inatt. Nu gråter hon igen....

/stina
WOOHOO! Idag är det 9 månader kvar till julafton! Så om jag skulle bli gravid idag så skulle jag få en lurv på julafton, men det kommer ju inte hända så mer julklappar åt mig! Wooop wooop! Sen vill jag inte vara tjock till sommaren heller. Så tummen upp för att jag INTE ska få barn på julafton! Iallafall inte detta år.

Känner mig helt galen idag! Mungiporna når upp till öronen idag och jag har så många knasiga ideer i huvudet. Menar det sista jag bryr mig om nu är vad andra tycker om mig. Och jag vill bara säga att om ni inte vill höra sanningen så ska ni inte fråga mig om saker. Hellre sårar jag er med sanningen än att ljuga er i ansiktet och få er att må bra. Så om ni frågar mig om ni är tjock så kommer jag svara ärligt så vill ni inte ha ett ärligt svar på en sådan fråga så fråga inte mig. Slutar ni prata med mig för att jag står för vem jag är och är ärlig så synd för er, ni hittar inte så många ärliga människor nu för tiden. Så var vänner med lögnare som får er att må bra för stunden eller med mig som bryter ner er för en liten stund men får er att växa som människa. Och när blev jag så jävla djup? Jag vet inte.

Var rastlös tidigare idag så passade på att trycka igenom en säkerhetsnål där navelpiercingen satt för. HARDCORE! Sen lekte jag lite med kameran som vanligt. Ni kommer nu få bevittna överskottsenergi eller bara ovanligt glad!

 

Ha en underbar dag!

 

/stina

Sitter och lyssnar på gamla favoriter nu. Lyssnade mycket på Ahslee Simpson förut så sitter och lyssnar på henne nu och så såg jag skivomslaget och kom och tänke på när jag var 15år. Jag var tillsammans med Nils och fick en Ashlee simpsons skiva utav honom som han köpt i kina och jag var helt förbluffad och frågar "Sjunger hon på kinesiska?! COOLT!" och han svarar med en suck och himmlar med ögonen men jag trodde fortfarande hon sjöng på kinesiska oich frågade igen om hon verkligen sjöng på kinesiska på skivan och Nils suckade igen och svarade "Nej det gör hon inte. Menar inte sjunger hon på svenska för oss?" och då insåg jag hur dum jag var. Men nu kommer det roliga dagen efter när jag var i skolan så hade jag skivan i min väska och visade den för mina kära vän Pia Nyberg och berättar att Nils köpte den i kina och Pia ser helt förvånad ut och säger "Sjunger hon på kinesiska?!?!" Man blir så som man umgås säger dom. Frågan är bara vem som har gjort vem korkad. Jag tror nog Jag och Pia har blåst bort våra hjärnceller tillsammans. Snart kommer jag hem till Bollnäs och då ska jag hitta på tok med henne. Härliga minnen ska bli fler!

/stina
Nu är alla dagens måsten avklarade. Gymmet,föda,handla osv. Äntligen är dagen över och jag får snart krypa ner i sängen för att sova. Krypa ner och lukta på kudden och täcket. Le sådär fånigt som man gör dagen innan julafton. Jag vet inte men jag är så himla glad. Egentligen borde jag inte vara det med tanke på att jag snart kommer bli väldigt ledsen. Men jag är trött på att ta ut allt i förväg, dom tårarna kan vänta. Just nu trivs jag med mitt leende och mina drömmar. Fast jag vet inte vad mina drömmar är riktigt men det känns bra ändå. För första gången i mitt liv har jag inga mål eller krav. Jag har jämt haft något mål/krav ett halvår framåt i mitt liv men nu har jag inget och jag har aldrig mått så bra! Känns som att jag har vingar och flyger, ingenting kan stoppa mig nu. Inte ens du. Ingen, absolut ingen. Jag lever mitt liv och jag kommer aldrig låta någon leva det åt mig igen. Jag lever idag för imorgon kan det vara försent. Jag tänker ta vara på varenda liten sekund utav min ungdom. Jag tänker ta vara på varenda liten sekund av denna lycka. Jag tänker ta vara på varenda liten sekund med Jack. Två månader sen sticker han men nog fan ska jag hälsa på honom i australien någon gång. En av världens bästa vänner den pöjken.

Här får ni bilder på vad jag handlade idag.

MINA NYA SKOR! 70 kr

NYTT HALSBAND TILL VANILLA. BLINGBLING! 50kr

SNUTTEFILTEN BERTIE TILL MIN SYSTERSON 50kr

VARNINGSSKYLT TILL MIN LILLASYSTER ANNA! 20kr

 

/stina

Sen bloggning idag men har utfört massa saker med Gary. Har haft en shopping dag så nu är allt fixat inför teneriffa. Har handlat kläder till Grace eftersom att nästan allt var för litet och vi handlade nya pjamaser också. Jag var ute efter ett par skor och jag hittade ett par för 70kr! Dom hade kostat 250kr så jag är nöjd. Hittade även ett nytt halsband till Vanilla och sen lite annat. Kommer visa bild senare men just nu har jag inte tid. Det luktar bajs här vilket betyder att det är dags att byta blöja. Sen ska jag till gymmet om en stund så skriver när jag kommer hem.

/stina

I got my rock moves and I dont need you

Sweet dreams

 

/stina

Solen lyser, har nyss tränat och livet känns helt underbart! För första gången på länge trivs jag så jävla bra med mig själv. Jag trivs med det jag ser i spegeln och kan till och med säga till mig själv att jag är vacker. Tycker även att jag är smal och inte mullig. Detta känns så himla underbart så jag kan inte ens förklara det med ord! Innan jag kom hit till England så kände jag mig ful, mullig och bara helt misslyckad men sens jag kom hit har allt ändras! Jag har varit med om saker som sårat mig här men jag känner mig ändå stark så jag fortsätter att gå och gräver inte ner mig. Jag är så stolt över människan jag blivit på bara 2,5 månad och jag längtar tills jag får se det färdiga resultatet. För varje dag som går så lär jag känna mig själv bättre. Jag har hur mycket tid som helst att bara vara jag och inte tänka på andra. Jag önskar jag gjorde detta för länge sen. England räddade mig från undergång helt enkelt.

Börjar sakna min mamma också. Jätte mycket! Jag vill få komma hem och få visa mina frammsteg för henne, visa att jag kan säga nej. Jag har lång väg kvar men jag har gått en bit på vägen iallafall. Och jag vill få komma hem och få se min mammas frammsteg. Ååh vad jag saknar min vackra mamma! <3

Och jag har tänkt på det här med utbildning. Alla tänker för mycket på utbildning,pengar och frammgång. Vem säger att en som är fattig inte kan vara lycklig? Jag tror man är mer lycklig om man är lite fattig, då uppskattar man alla dom där små sakerna. Och man tar vara på kärlek och inte utnyttjar folk. Folk spenderar många år för utbildning för att sedan jobba och till sist bli pensinär och ha det bra. Men jag skulle inte vilja byta liv med dom som studerar och tjänar massa pengar om några år. Dom kommer ha studieskulder höga som en elefant som står på bakbenen och jag vill inte börja mitt vuxna liv så. Hellre jobbar jag i en korvkiosk och är lite fattig. Jag tänker leva livet idag, jag tänker inte vänta tills imorgon. Jag är ung nu och jag tänker ta vara på det. Ung och dum, ja kanske men nog fan är jag lycklig. Och jag kommer förmodligen bli vuxen och fattig senare men jag kommer ha det bra ändå för jag har erfarenheter att se tillbaka på i mörka stunder. När jag är 25 så vill jag ha många olika minnen jag vill inte ha studieskulder och veta vad tysklands första kung hette. Jag vill sitta i min korvkiosk och tänka på den gången jag hoppade bungyjump i Australien. Vem bryr sig om tysklands första kung menar bungyjump är mycket coolare!!


/stina
Godmorgon! Eller god vet jag inte men morgon iallafall! Vaknade av att Adele stod och skrek och bankade på toadörren. Lois hade låst in sig där när hon skulle duscha vilket Adele inte tyckte var okej. Suck det var denna morgon det. Adele jobbar som sagt inte på måndagar så jag är ledig men jag var ändå inte så ledig. Halv åtta kom Chloe in med Grace i mitt rum för då hade Adele sagt åt henne att göra det. Och vad gjorde Adele? Jo skrek på ungarna hela morgonen. Så Grace är i mitt rum och hon har inte fått sin mjölk så jag går ner och fixar det åt henne. När hon druckit sin mjölk så tar jag ner henne och tar min medicin. När jag kommer ner har hon bajsat men Adele var redan på väg att byta och tackar för det. Så Adele tar med henne upp och börjar byta blöja och jag frågar om jag ska hämta kläder åt Grace men nej jag ska bada Grace. Så hon lämnar Grace naken på sängen och går ner medans jag är i badrummet och fixar i ordning badvattnet. Så jag gav henne ett bad,smörjde henne, satte på blöja och satte på henne kläder. Sen så tänkte jag gå ner och ge henne till Adele men där trodde jag fel då säger hon Hejdå för då skulle hon till gymmet. Så då fick jag ge Grace frukost också sen kom Gary hem så då gav jag henne till honom och han tackade så mycket iallafalll. Han undrade dock varför jag var uppe och hörde nyss att han sa åt Adele att jag inte ska jobba idag eftersom att hon är ledig och jag ska jobba på lördag. Gick upp efter att jag gett Grace frukost och sov till elva så jag ska inte klaga. Men det är skrämmande hur folk kan bli så bekväma fort. Menar Adele stryker inte längre. Hon tvättar men hon stryker inte vilket betyder att jag har två timmars strykning på schemat imorgon jippie! Eller inte.. Men jag har en väldigt bra familj så jag ska inte klaga. Så länge hon städar badrummet så är jag nöjd! Haha. Nej en tupplur nu sen iväg till gymmet. Ha en bra dag!

Och förresten, jag saknar redan min blonda flickvän i sängen! Känns tomt sens du lämnade mig imorse babe! ;) Haha! <3

/stina
Frida är här nu och det har hon varit några timmar nu. Och nu när jag sitter och skriver detta så inser jag att hon inte har ätit så ska slänga henne över axeln och bära ner henne till köket snart! Vi har kollat på småstadsliv 1 och käkat ostbågar mm. MYS! Hon ska även spendera natten här med mig, Grrr... ;)



/stina
För en månad sedan satt jag och Frida och åt på en kina resturang i Birmingham. Den kvällen var så sjuk men den var väldigt rolig. Det spårar alltid ur när jag och Frida går ut tillsammans. Förstår inte varför!! Men Gary säger att det kan inte annat än att spåra ur när två blonda svenska vikingar dricker vodka tillsammans i england och kanske har han rätt. Jag och Jack åkte till Fridas jobb igår kväll och tog ett par drinkar medans hon jobbade. Jag blev även erbjuden jobb där men jag vet inte. Är 40 min bort så vet inte om det är värt det, vi får se. Roligt att bli erbjuden iallafall. Var ut och dansade i derby efter att Frida slutat iallafall sen var det tänkt att vi skulle sova hos Frida men det blev massa krångel så det slutade med att vi tre sov på hotell. Frida jag finns alltid här för dig hoppas du vet det! <3

Checkade ut vid elva så då skjutsade jag och jack hem frida och sen åkte vi hem till mig. Han var in och hämtade sin jacka och tackade för gårdagens middag sen åkte han hem till sig. Ibland funderar jag på om Jack är min tvillingsjäl för när jag tittar på honom så ser jag mig själv. Vi delar samma tankar, känslor och önskningar. Som idag så pratade vi om hur vi vill dö och så säger han "Jag vill dö när jag kör en motorcykel. När adrenalinet flödar som mest då vill jag dö för då kommer jag dö som lyckligast" så himla äckligt att han sa det eftersom att jag vill dö i en bil eller på en motorcykel när adrenalinet flödar som mest. Det har jag alltid velat så länge jag kan minnas. Jag trodde inte på det där med tvillingsjäl men jag börjar tro på det nu. Kunde inte ha hittat en bättre killkompis här i england.

Och ikväll kommer Frida hit. Blir att kolla på småstadsliv och kramas. Folk måste tro att jag är lesbisk eftersom att jag skriver att jag ska kramas med mina tjejkompisar. Jag har få tjejkompisar men dom få jag har betyder väldigt mycket. Har fler killkompisar och det har jag alltid haft, jag vet inte jag kommer helt enkelt inte överens med tjejer. Kanske för att jag inte är en tjejig tjej? Kankse, kanske inte..

/stina
Godmorgon!
Blev en sen kväll igår med trevligt sällskap. Jack är översocial och det ledde till att vi blev kompis med bartendern vilket i sig ledde till att vi blev kvar efter stängning. Dom stängde vid tolv och vi åkte hem vid halv tre. Var en väldigt trevlig kväll men det var skönt att komma hem och få sova. Vaknade dock av att det var slagsmål här, som vanligt. Menmen! Ikväll är det rugby night! Vilket betyder att det blir hemmagjorda burgare,alkohol och rugby! Efter matchen ska nog jag och Jack åka till våra vänner på puben! Så får se om vi kommer fira eller tröstdricka!

Nu blir det att slappa och sen klockan ett ska vi hämta Lois från skolan. Har nyss klivit upp nu men funderar starkt på att ta en powernap!

/stina
Allt har sin mening säger alla och även jag men varför händer det så himla mycket skit när man följer magkänslan då för? Jag är less på att få så mycket skit när jag följer magkänslan. Jag kastar inte skit på folk som följer sin magkänsla, jag avundas dom! Enda gången jag kastar skit är när någon gör någon i min familj riktigt illa och det händer inte så ofta.

Men jag förstår inte hur du kan bete dig som du gör nu
Efter allt vi upplevt tillsammans
Efter alla dessa dagar tillsammans
Du sa att du ville att jag ska må bra och lyssna på min magkänsla
Varför trampar du på mig nu då för?
Du trycker ner mig och får mig att skämmas för mig själv.
Förstår inte varför, jag har inte gjort något.
Jag är uppriktig emot dig hela tiden och säger som det är
men när jag väl säger ifrån så vänder du dig om och
kastar fula ord på mig över datorn.
Tycker du jag förtjänar det?
Efter allt jag gav dig?
Det är stunder som denna jag ångrar att jag gav dig mitt allt.
Du har inget kvar att hämta hos mig
och jag vill inte ha ditt hjärta nå mer.
Hade du verkligen älskat mig och velat mitt bästa så hade du
inte hållt på som du gör nu.
Jag frågade dig en enkel fråga igår som jag trodde du skulle svara ja på
men du svarade nej.
Jag tänker nu svara på din fråga och svaret är nej
Nej det finns inget mer att kämpa för
Allting dog i den stunden du började behandla mig som skit.
Tack för alla minnen
Jag kommer behålla dom, spara dom i huvudet
och jag tycker du borde göra detsamma.
Sträck på dig och bete dig som en man, det vi hade var fint.

/stina
Min moster Petra är en räddare i nöden! Hon har nämnligen skickat FYRA påsar Polly till mig! FYRA RÖDA PÅSAR!! <3 Åh vad glad jag blev idag när jag fick paketet, helgen kan inte börja bättre! Så ikväll är det tjejkväll med film,makeover och tacos, sen klockan tio ska jag gå ut på puben med Jack och sitta och prata. Ska även ta med mig mitt svenska godis så han ska få smaka! Får se om han tycker om det! Haha! Och för er som undrar vem Jack är så är det en bra kompis, enda killkompisen jag har här i england. Han är som mig helt enkelt, galen och bryr sig inte om vad folk tycker och tänker. Han kommer dock flytta till Australien i Juni men vi kommer vara vänner ändå! :) Tur man har msn!



/stina
Vi lär oss av våra misstag. Jag har lärt mig mycket utav mina.
Ge inte upp dina drömmar, familj och vänner
för någon som aldrig skulle göra detsamma för dig.
Ge aldrig ditt allt till någon som aldrig
kommer ge sitt allt för dig.

/stina
Haha! Har fått en "make over" av Chloe ikväll och resultatet blev ju sådär. Tror inte hon ska sattsa på en karriär inom smink och skönhet. Menmen, kul hade hon. Inte varje dag man får göra sin barnflicka till en översminkad fjortis. Hmm..



/stina
Sitter och målar naglar med tjejerna nu. Här får ni mitt resultat. Jag tror inte jag har någon karriär inom naglar men inte är jag ledsen för det!



Nej nu ska jag laga mat. Vitlökslax pasta. Jani, vi får se hur det blir!

/stina
RAMMEL!
Har suttit och funderat på det ordet i en halvtimme nu! Har tänkt så det nästan gjort ont, verkligen grävt längst in i huvudet! Satt och tänkte vad skräp/onödiga saker heter på hälsingemål. Visste att det heter skräp på "riktig svenska" och rubbish på engelska, men jag kom verkligen inte på vad det hette på hälsingemål! Men nu så kom jag på det! Det heter ju rammel! Känner att det börjar bli dags att åka hem till hälsingeskogarna nu! Är så himla svårt att skriva på svenska nu för tiden. Får verkligen skriva om flera meningar varje dag. Men men, har väl kanske sin fördel också?

Träffade på en norsk kvinna idag på lekgruppen! Hon var barnflicka i england när hon var ung och sen blev hon kvar och skaffade familj. Verkar vara väldigt många som stannar kvar här i england och skaffar familj. Men träffar jag en engelsman så tar jag med mig honom hem till sverige och punkt slut!

/stina
Vaknade av att Grace hoppade i min säng. Så söt så det var en bra morgon idag! Än så länge har dagen varit bra men det har bara gått två timmar utav den så. Det är molnigt här idag och jag ska gå till lekgruppen med Grace så jag hoppas att det inte börjar regna när vi går hem. Om det börjar regna så kommer jag bli skit sur men sen börja skratta. Efter regn kommer solsken så.  Ska nog iväg till gymmet en sväng senare fast att jag är sjuk IGEN. Hatar att vara sjuk och jag vet att man inte ska träna då men jag måste. Jag vill, eller om jag nöjer mig med att ta en 30 min promenad. 30min dit och 30min tillbaka. Ja vi får se. Promenad och sen mina mattövningar här hemma? Skulle nog funka det också så springer man på gymmet imorgon. Ja men vi gör så va? Kanske.

Nu har jag en baby som hoppar på mig och datorn så dags att avsluta nu!


/Stina
Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med Australien. Får fundera på den nöten lite.  Linda Sjöberg sa åt mig att tacka ja så löser sig resten sen. Jag vet att allt alltid löser sig men frågan är om det löser sig så bra som jag vill? Jag vill inte sätta henne på foder eller sälja henne. Eller jag kan sätta henne på foder hos någon jag känner. Helt enkelt jag behöver hundvakt i 6 månader. Och är du sugen på att ha en underbar liten hund i 6 månader så hör av dig. Hon har goda referenser!

Var och tränade igår så nu kan jag inte ens hosta utan att det gör ont i magen. Och både jag och Grace är sjuk. Vi hostar och snorar. Den ena värre än den andra. Men det är väl sånt man får ta det. Imorgon är det lekgruppen så ska kolla om Adele kan skjutsa dit mig och Grace så vi kan vara där i en timme iallafall. Tror Grace skulle uppskatta det. Har inte varit där på hur länge som helst iallafall.

Och till Frida Ivarsson vill jag säga: På lördag är det EXAKT en månad sedan vi var i Birmingham och partade. Kommer aldrig glömma den kvällen för det är den sjukaste kvällen jag varit med om. Min telefon blev stulen men jag fick nå så mycket finare tillbaka. Börjar starkt fundera på karma!

Ni får två bilder på mig och Grace här. Vi låg och myste i sängen. Finns nog ingen mysigare unge!

/stina

Jag har blivit erbjuden jobb i Australien i höst.
Så nu ber jag er om hjälp, ska jag tacka ja eller nej?
Det är ett jobb som barnflicka. Jag känner inte för att flytta hem till Sverige.
Men jag har Vanilla att tänka på, är tillräkligt svårt nu att hitta hem till henne.
Jag vet att jag kommer ångra mig om jag tackar nej men är
kanske på tiden att jag börjar tänka på fler än mig själv?
Okej hjälp mig snälla. Kommentera detta inlägg och skriv vad ni tycker jag ska göra.
Snälla?

/stina
Gud vad bra denna dag började! Eller inte!! Morgonen innehåll skrik och slagsmål. När alla väl försvunnit ur huset så har jag en fet hund efter mig. Han följde VARENDA steg jag tog och efter 10min insåg jag att ingen hade varit ut med honom på morgonen så jag släppte ut honom. Hade inte så mycket till val när det bara var jag och Grace hemma. (OKej Gary är hemma men han sover för han har jobbat natt) Efter ca fem minuter så ställer jag mig och ropar efter hunden. Tror ni hundjäveln kommer eller? Nej!! Åh vad less jag blev och självklart börjar Grace att bli gnällig i samma veva. Jahapp tänkte jag är väl bara och skita i hunden då och fixa mjölk åt Grace. Medans jag värmer mjölken så går jag ut och skriker på hundjäveln igen och jag ser han. Han tittar på mig sen springer han åt andra hållet. Då trodde jag att jag skulle nästinpå slita av mig håret. Kommer in och tar Grace under ena armen och mjölken i den andra handen. Eftersom att Gary ligger och sover så skulle jag försöka få henne att somna i min säng så han kunde få sova i lugn och ro MEN det gick INTE! Hyper baby helt plötsligt och hoppade på mig och vände flaskan upp och ner så det vart mjölk i min säng! Men tillslut så lägger hon sig ner och snuttar på min tröja men då ringer såklart hemtelefon. Så jag springer upp ur sängen och ner och svarar då är det bilaffärn som ringer då är hundjäveln där. Så då var det bara att springa upp igen och då har Grave fått energin tillbaka och hoppar upp och ner i sängen. Så var bara att klä på sig ordentliga kläder, lägga Grace i sin säng trots att Gary låg och sov och sen gå och hämta hundjäveln. När jag skulle gå och hämta hundjäveln så letade jag efter kopplet men självklart hittade jag det INTE så jag fick gå upp till bilaffären hämta hunden och sen hålla fast honom i halsbandet hela vägen hem! När jag väl får in honom i huset så springer han runt runt som en jävla idiot men då blev jag less på riktigt och knuffa in han i köket och stängde dörren! Sen var det bara att gå upp igen och hämta Grace men då har hon redan somnat i sin säng så då fick jag en ledig stund nu. Det var det enda bra hitills idag! Men nu ska jag ta mig en skön jävla tupplur!

/stina
Jag vet vad jag vill bli när jag blir stor! (äldre?)
Jag vill bli rockstjärna! Så nu ska jag bara lära mig sjunga.
Fast det funkar nog att skrika och slå sönder gitarrer.
Det kan jag iallafall.



/stina
Mars - April - Maj - Juni - Juli

Det är dom månaderna jag har kvar här i england. Känns lite ledsamt. Den tiden kommer gå snabbt, lite för snabbt. Men när jag återvänder till sverige så har jag fått ut det jag ville utav denna resa. Bli bättre på engelska och ha minnen för livet. Frågan är vad jag ska göra när jag kommer tillbaka. En sak är säkert och det är att vara med min vackra hund. Är det någon som vet om man får ta med hundar till australien? Skulle vilja åka dit men inte utan Vanilla. "pratade" med henne igår och hon sprang runt och letade efter mig! Det betyder att hon inte glömt mig än! Åh vad jag saknar dig mitt hjärta, du är det absolut finaste jag har! <3

Gary ligger och sover just nu. Han börjar jobba klockan tio ikväll så, men jag ska väcka honom om 30 min för då ska vi hämta Lois och jag ska till gymmet. Lugn och ro för en stund. Tystnad helt enkelt. Ingen som skriker mitt namn, ingen vet vem jag är och jag får bara vara ensam en stund. Fast jag vet att jag börjar sakna flickorna direkt! Blir nog en tripp till Frida Ivarsson i helgen och ja dricka lite vodka. Men när jag säger lite så är det lite för jag blir full direkt så det är ju en bonus! Men får se, skulle vara skönt att slappa en helg också. Och det är ju förfan rugby på lördag. Eh blir att åka till Frida efter rugbyn isåfall. Tänker INTE missa den och jag hoppas verkligen att england spelar bättre denna gång!



/stina
Klockan är nu halv elva i england och jag är dödstrött så det är dags att sova middag. Undrar hur jag ska kunna bryta denna ovana när jag kommer hem till sverige igen och skaffar ett normalt jobb. Eller så startar jag något eget och inför siesta! Kanon. Skulle ju vara underbart!

Pratade med min älskade mamma igår. Hon var glad men ett tag trodde jag att hon hade smuttat vin hela kvällen eller nå liknande. Ett skratt förlänger livet säger dom! Och ja Mamma, jag fixar det där åt dig när jag kommer hem oroa dig inte. Har redan börjat kolla! Jadu Mamma, nu på senare dar så har jag insett att jag inte är adopterad och att jag inte blev tappad i golvet jag är helt enkelt dig upp i dagen. Men om det är bra eller dåligt det får folk avgöra själva jag tycker det är toppen iallafall! MEN jag funderar fortfarande på om pappa är min pappa. För om han var det så borde jag ha blå ögon och normalstora fötter. Jag väntar fortfarande på en förklaring på den biten och kom inte och säg att Farmor har stora fötter och gröna ögon för det har hon inte!

Hemma ensam med tjejerna ikväll, får se hur det går. Men det ska väl gå bra. Bara att knäppa på tvn så sitter dom som klister där sen. Men justja, det är dags att sova!


/stina
Om ni skulle få två månader tillsammans med någon.
Endast två månader och sen skulle era vägar säras.
Vad skulle ni då göra med den personen?
Ta vara på tiden med mys och kramar eller göra saker ihop?
På något sätt skulle jag vilja göra båda sakerna på samma gång.
Men blir svårt att mysa och upptäcka saker på samma gång.
Eller? Jag tror jag har en plan..

/stina
För en månad sen befann jag mig i solen på teneriffa. Men jag känner mig inte ledsen för det, har sol utanför mitt fönster nu också så. Dock inte lika varm men jag gillar inte värme för mycket. Tycker inte om att svettas och sen gillar jag snö och vinter mer. Menmen!

Har städat,diskat och lagt Grace nu. Funderar starkt på att lägga mig själv också. Ska iväg och träna senare. Vet inte riktigt när det blir, beror på när Adele kommer hem. Adele jobbar inte på måndagar men jag jobbar ändå. Menmen ska väl inte klaga. Frida Ivarsson har det värre så. På fredagar så städar jag och stryker allt så att allt är undanröjt inför helgen sen på måndag är det ändå bråk om att inget är stryket. Det är faktist inte mitt fel att det inte är stryket det är deras. Så idag tänker jag inte stryka nå det kan hon få göra själv.

Gary är jätte duktig på att laga mat och jag tror jag aldrig har ätit sådan god vardagsmat förut. Förlåt mamma,pappa och farmor men så är det bara. Jag är iallafall ärlig. Och eran mat är god den också, jag lovar! Menar mammas enchiladas, pappas köttfärsås och Farmors köttfärslimpa! Tillbaka till att Gary lagar god mat nu. Flickorna gnäller nästan varje måltid över att något är fel. För starkt, inte gott osv. Men när jag lagar mat klagar dom inte nå, då är dom knäpptyst och slänger i sig maten. Först trodde jag att dom tyckte det var äckligt och ville bara få det överstökat men nu har jag fått reda på att dom älskar min mat. Haha! Känns så konstigt när jag är en amatör motför Gary. Men jag lagar iallafall bättre mat än Adele. Fast hon kan om hon vill men bäst är Gary.

Nej nu ska jag kolla runt lite sen ska jag ta en tupplur. Skriver senare. Ha en strålande dag för det tänker jag ha!

/stina
Har nu kommit hem från Glyns. Glyn är Garys bror och han lagade söndagsmiddagen idag. Var en trerätters och var super gott. Mätt blev man dock börjar jag bli hungrig nu. Haha! Är super trött så ska sova alldeles strax. Tjejerna har bråkat konstant sen igår! Så idag hemma hos Glyn så bråttade jag ner dom på golvet och släppte dom när dom lovade att sluta och dom har inte bråkat sens dess så nu vet jag hur man ska göra. Och vem sa att våld inte löser något?

På fredag är jag barnvakt. JIPPIE! eller inte men flickorna är ju snälla så. Barnvakt till klockan tio så är ju inte så illa iallafall. Funderar på att göra tacos då, är OTROLIGT sugen på det! Så ja, tacos blir det! Och nu blir det sängen!

/stina

Ni trodde väl inte att ni slapp se bilder på mig idag va?
INTE INTE!
Självklart är det webcam bilder även idag!
Woop woop!

/stina
Idag är det morsdag här i england. Varför har dom inte morsdag på samma dag på hela jorden? Skulle ju bli så himla mycket enklare! Menar alla firar ju alla hjärtansdag på samma dag? Nää vilka dumheter!

Vaknade upp med ett leende på läpparna idag. Vet inte varför men känner mig så himla glad så jag vill bara hoppa i sängen och skrika. Kanske beror det på ett samtal jag fick inatt. Fick mig att le så. Hela min dag brukar bli förstörd när jag blir väckt mitt inatten av att någon klump ringer. Men detta samtal som varade i 1 minut och 49 sekunder fick mig att må bra. Helt otroligt vad en röst långt borta kan göra.

Min dag var strålande bra enda tills jag började läsa alla bloggar som jag läser. Jag läser Kenzas blogg för jag tycker om hennes tips om kläder. Sen läser jag Fokis blogg för jag tycker om hennes tips om prylar. Läser även Jackie Ferms blogg för att jag gillar hennes stil. Hon är som mig hon är sig själv och kör sitt eget race. Och sist så läser jag Kissies blogg för att jag tycker hon är så jävla korkad och sitter bara och skrattar åt henne. Men idag blev jag bara less på henne. Hon har skrivit om att Jackie stoppar upp bhn. Men vänta nu? Gjorde inte Kissie precis samma sak? Hon photoshopade även sina tuttar! Nu har hon istället operat sig och fått ett par alldeles för stora tuttar. Ni ser iallafall inlägget här http://www.kissies.se/?p=4819#comments . Seriöst jag ska flytta till Stockholm och om jag ser Kissie så kommer jag bryta henne på mitten.  Skiter om jag får straff för jag kommer bara göra hela svenska folket en tjänst! Och förresten Kissie, varför operera brösten när du verkligen behöver operera din polska näsa! Och gör något åt din hy. Och kom inte och säg att jag är avundsjuk och att du är snyggare än mig för så är det inte. Jag kan gå ut utan smink vad kan du?

/stina
Är nu glad och lycklig igen efter några dagars deppande. Nu känns det som att allting flyter på igen, jag har hittat mitt leende. Jag vet att jag är helt ensam, det enda som jag har som jag kan kalla mitt/min är min hund Vanilla. Jag har ingen bostad och inget jobb i sverige. Jag har bara ett liv här i england men känns inte som att jag har ett liv i sverige. Kanske för att jag stack ifrån det jag hade. Men i juli kommer jag hem och börjar om. Förmodligen flyttar jag till stockholm. Tycker det verkar lite roligt att bo där även om folk är idioter där. Måste prova på det mesta för att kunna bli den bästa! Funderar även på att åka till australien, men jag vet inte. En sak vet jag och det är att jag inte vill bo i bollnäs eller örebro. Gävle känns inte så lockande heller. Stockholm känns hyffsat bra förtillfället. När jag blir äldre ska jag bo i bollnäs tror jag. Eller kanske australien? Då kan min mamma bo i mitt hus.

Nattliga funderingar som vanligt. Livet är en lek och jag leker leken.
Vanilla, mamma kommer snart hem! <3

/stina
Först vill jag säga GRATTIS ÄLSKADE SYSTER FRIDA!!

Blev en sen kväll igår. Det var Derby,Vodka,Frida och Jack, Kan det blir mer galet? Troligen inte! Började med att Jack kom hit och sen bestämde vi oss att åka och hälsa på Frida i derby och det hela slutade med att vi följde med ut. Jack sjöng älskade ängel, eller han försökte iallafall och jag har aldrig skrattat så mycket. Han är så klockren. Och han kan säga en sak på svenska och det är "Vart är du?" och han låter som en indisk man som försöker prata svenska. Skrattar lika mycket varje gång! Ikväll blir det att vara hemma med familjen, ska kolla på rugby med Gary (Maoom) om en stund. Hääärligt! Just ja, jag hamnade nästan i slagsmål igår! Det var en tjej som hade en klunk kvar i sitt glas och jag råkade spilla ut det men jag sa förlåt och att jag var hemskt ledsen men hon började bitcha upp sig ändå och knuffa mig så jag knuffa tillbaka och precis när jag skulle slå till henne så drar Frida tillbaka mig. Men vi kom på sen varför hon var en sådan bitch. Hon hade stått och pratat med Jack och sen kom jag och frida ut och då gav jag Jack en kram. Då blev hon sur. Och hon hade feta lår och stor näsa så hon var väl bara avundsjuk. To bad 4 u girl!

Just nu är det bara jag och Chloe hemma. Gary (maoom) och Grace kommer hem om en stund, dom är och handlar. Lois är på skolan och har extra lektion. Hon ska göra något smart test snart och därför går hon dit fick jag veta. Adele är och tränar och här sitter jag och svullar godis. Men hallå, vad gör man inte dagen efter?

Blir nog att sova lite nu, är så otroligt trött. Fattar inte, varje gång jag går ut med Frida så blir jag så otroligt trött! Fast två svenska brudar i england? Jag tror jag inte behöver säga mer...



/stina
Imorse när jag satt på toa/kontoret så kom jag och tänka på en sak. Allt är tvärtom här i england!
  • Dom kör på FEL sida utav vägen
  • Dom låser upp dörren åt fel håll
  • Röd mjölk är lätt mjölk och blå mjölk är fetmjölk
  • Dom börjar veckan med söndag
  • När dom spelar spel går dom åt fel håll. Inte enligt klockan
  • När man handlar så packar man först och betalar sen
  • Dom borstar tänderna innan frukost

Det där är bara några saker. Finns mer som jag inte kommer på nu. Men så kommer frågan är det vi eller dom som gör allt fel? Jag tror det är dom. Jag tror att england i grund och botten är skapat utav inavel. Att förr i tiden skickade dom alla som var inavel till england. Dom fick en egen ö så vi normala inte behövde besläktas med dom. Menar dom gör allt fel här och dom ser ut som stryk! Så jag tror att jag har rätt. Dock finns det några som ser bra ut men dom måste ha blivit räddade i utvecklingen med hjälpa av skandinaviskt blod eller nå. England, landet som är uppbyggt på inavel. Ja, någon som håller med mig?

Dags att sova middag nu. Och mamma, jag är säker på att jag är i england. Indiska killar har mycket pengar och bjuder på drinkar så det är därför du hittat bilder på mig med indiska killar. Och indiska killar vet att ett nej är ett nej det vet inte engelska!


/stina
Vem uppfann sparken egentligen? Ni vet "In sweden we call it a kick" . Den har ju funnits bra längen men vem är så dum att dom får ideen att sätta medar på en stol? Jag har svårt att fatta att det är en svenskuppfinning! Låter mer som en engelsk eller amerikansk! Menar förr i tiden hade dom slädar som drogs med hästar och sen efter det har vi haft bilar så varför uppfinner man en stol med medar på?! Är det bara jag som inte förstår det? Jag tror att det var en gift kvinna som kom på ideen. En lat och arg kvinna som utnyttjade sin man och kanske även sina barn. En kvinna som inte hade råd med en häst och en släde eller en bil, därför uppfann hon en stol med medar på så hennes man och barn kunde skjutsa henne. Och sen kom hon på den briljanta ideen att kalla den för spark eftersom att man sparkar med ena benet. Jag skulle vilja träffa den kvinnan och säga "Men äru dum eller? Varför sätta medar när du kunde sätta hjul?!" tål att tänkas på det där mina vänner eller googla det. Jag trivs bra med denna uppfattning så jag tänker inte googla det. Eller jag "googlade" det i mitt huvud och detta svar fann jag. Och vart jag fick dessa tankar ifrån vet jag inte. Men seriöst, vem fan sätter medar på en stol?!

/stina

Du får din sista chans att vara en del av mitt liv nu
Jag klarar inte av så som du beter dig nu
Gör ditt val, var en del av mitt liv eller inte
Just nu bringer du mer smärta en glädje
Du är en av dom närmaste vänner jag har
trots efter sådan kort tid
När jag kollar på dig så ser jag mig själv
Just make up your minde now..

/stina
Har precis hämtat Lois från skolan och sitter nu och väntar på att Chloe ska ringa så ska jag hämta henne vid bussen. Ikväll blir det kyckling och ris. Men jag vet inte vad jag ska göra med kycklingen. Finns inge cremefraiche eller grädde hemma. Får köra med lite mjölk. Hittar nog på något iallafall. Så länge det blir ätbart.

Imorgon är det fredag vilket betyder sista jobbdagen sen är det HELG! Och jag ska sova länge på lördag. Gud så skönt! Minns inte när jag sov ut sist. Är det såhär min mamma känner sig? Jag har inte sovit riktigt på en vecka och jag känner mig död. Min mamma har inte sovit riktigt på 24år så jag ska sluta tycka synd om mig. Helt otroligt att hon ser så pass ung ut än. Ska iallafall försöka lägga mig i tid ikväll. Försöka duger..

Idag är det molningt här i england men hyffsat varmt ändå. Tshirt och skinnjacka och man fryser inte ett dugg. Hej våren! Du är inte välkommen från min sida. Jag vill ha min snö. Förhoppningsvis finns det lite kvar när jag kommer hem. Håller tummar och tår!

Kolla Grace snygga tröja! Älskar den! Och ja, det var jag som övertalade Adele att köpa den!


/stina
Klockan är 11.30 här i england vilket betyder att det är dags för att sova middag! Underbart! Jag älskar verkligen mitt jobb, kan inte bli mycket bättre än såhär.



/stina
Ibland funderar jag på om jag är helt blåst. Vissa gånger är jag säker på att jag inte har något innanför pannbenet! Och det hände idag också eller snarare 15min sedan! Grace satt i soffan och kollade TV och jag var in i köket för att lägga i en tvätt och när jag kommer in i TVrummet igen så sitter inte Grace i soffan! Det första jag tänker är "NÅGON HAR KIDNAPPAT BABYN!" blev helt panikslagen och kollar mig omkring och pulsen slår hårt! Då ser jag hur hon är och kryper i trappan. Hon har aldrig tagit sig ner från soffan för så därför blev jag panikslagen. Men jag borde ju kunnat ha tänkt att hon tagit sig ner från soffan men nej jag tänkte det värsta. Haha!

För tillfälligt är det 26 grader varmt här inne! Det är nå fel på den man ställer värmen med! Har knäppt av den, återställt den och allt man kan göra men den går upp till 26 grader igen! Är så jävla varmt så man för svettringar nästan! Och när jag säger nästan så menar jag nästan, det är inte långt ifrån! Har ringt Gary men han svarar inte. Kommer dö utav svettnigar i ett engelskthus. Imorgon när ni läser tidningen kommer ni mötas utav:

"Svensk nanny dog av värmebölja i engelskthem"
Det var igår vid 16.00 tiden som en svensk nanny avled av värmebölja i ett engelskthem. Även en 18 månadersbaby avled. Det var kvinnan som bor i huset bredvid som hittade dom och ringde genast efter ambulans men deras liv gick inte att rädda. Orsaken till värmeböljan är ännu oklar men tekniker är på plats för att lösa det. Det finns inga misstankar om att det skulle vara mord men annhöriga kommer att förhöras under dagen

Återigen så börjar jag fundera om jag slog huvudet som liten..

/stina
Sitter i soffan med Grace nu och kollar på engelska barnkanalen. Jag har ett väldigt bra "jobb"! Kollar på tv,leka och sova middag varje dag. Vill inte återgå till ett normalt jobb igen det här är mycket bättre! Händer inte så mycket här idag. Denna unge är så jävla söt och så himla rolig! Aldrig sett en 18månaders unge sitta och göra grimarser till webcamen! Haha!



/stina
Min fina Maria har lämnat mig idag. Saknar henne redan men vi ses snart igen.
Du får mig att må bra och Jag älskar dig!



/stina
Nej nu har jag slagit mig själv på käften och hittat min hjärna! Jag försöker lyssna på mina egna ord då jag vet att dom är kloka. Om mina ord kan hjälpa så himla många andra så borde dom ju kunna hjälpa mig själv också. Skulle dock kunna göra allt för att få ha Vanilla här just nu. Även en liten Pissnisse. Är det någon jag verkligen kan prata med så är det Nisse, kommer alltid vara en nära vän. Var en kärlek förr en gång men bara vän nu för er som undrar. En annan jag kan prata med är min vackra lillasyster men just nu vill jag ha en pissnisse.

Ikväll ska jag och Lois laga mat tillsammans. Köttfärsås blir det. Jag är själv med ungarna tills klockan sju tror jag. Lois tycker det är jätte kul att laga mat medans Chloe hatar det. Sådan skillnad på dom två men tycker om dom lika mycket. Chloe kom in på mitt rum igår och gav mig en kram för att jag var ledsen. Så himla gulligt utav henne hon gör aldrig något sånt. Började nästan gråta igen för jag blev så rörd! Men idag är jag Back on track igen. Jag har min hund och min lillasyster (+ hela min familj/släkt såklart!) så jag behöver inte nå mer. Jag har det jag behöver. Jag mår bra nu. Och tårar ändrar ingenting dom tar bara upp värdefulla minuter/timmar utav ditt liv. Gråt aldrig över någon som inte är värd det.

Umgicks som vanligt med min webcam idag, den får mig att le. Eller den? Jag ler väl åt mig själv. Är nog lite konstig men vem är inte det? Ibland funderar jag på om någon tappade mig i golvet hårt när jag var liten för jag förstår inte vart jag får allt ifrån. Jag kan hitta på egna låtar på en sekund! engelska eller svenska spelar ingen roll. Jag får blixtar från himelen full med ideer! Full utav bus och hyss. Jag undrar vad jag hittar på här näst!

Titta jag ser ut som en hasch-tomte! Jag vet inte hur en sådan ser ut men jag tror dom har ett huvud stor som en svamp eller vad tror ni?



/stina


Idag är första gången som jag känner mig ledsen i england.
Hela livet här har varit en dans på moln och haft världens bredaste leende på läpparna hela tiden.
Men idag är det inte så. Har tappat mitt leende och vet inte vart det är. Vill bara gråta. Vill blunda och öppna ögonen när allting ordnat sig. Men frågan är om det kommer ordna sig?
Det är tider som denna jag börjar fundera på vad en vän är?
Allt jag kan säga är att jag en väldigt nära vän jag har träffat här i england
kommer försvinna ur mitt liv och jag kan inte hindra det. Jag har inte gjort nå fel
utan får bara acceptera den andres val. Du kan inte läsa svenska men tänker ändå säga
Du betyder så himla mycket

/stina
Var iväg till Frida i derby igår och kom hem halv tre imorse. Så är sådär lagomt pigg nu! Men hade en väldigt trevlig kväll så det är värt att vara trött idag. Maria och jag lekte en lek i bilen och dte gick ut på att vi skulle tuta varenda gång vi såg en minicoper! Folk kollade på oss men kanske inte så konstigt. Visste ni förresten att man får köra hur fort man vill på deras "e4"?! Det utnyttjade vi kan jag ju lugnt säga! Så underbart att få lägga gasen i botten och veta att man gör det lagligt! Idag ska vi iväg på stan, eller vi ska iväg när ungarna slutat skolan.

Nu ska jag passa på att sova middag en sväng. Är trött och ikväll lär vi vara uppe sent då det är Marias sista kväll här.


/stina

Jag finner det svårt att lite på folks ord.
Vad dom än säger så kan det vara en lögn
och det spelar ingen roll om det är en vit eller en svart lögn.

Jag tycker att många människor tror för mycket på vad folk säger.
Det var länge sen folk skaffade sig en egen uppfattning om saker.
Och allt fler tror på det dom läser.
Många tror att allt som står på facebook är sant.
Så om jag skulle ändra min relationsstatus till
"I ett förhållande med Gugga Andersson" så
skulle alla tror att jag var tillsammans med Gugga.

Jag har svårt att lite på mig själv.
Hur kan jag vara säker på att det jag känner är rätt?
Jag kanske lurar mig själv undermedvetet?
Är det verkligen rätt att tänka på sig själv i första hand?
Och hur kan jag vara så säker på att detta inte är en dröm?

Jag måste börja inse att jag åldras.
Att jag blir äldre.
Jag mår dåligt när jag tänker på det och när
jag ser på bilder hur jag har blivit äldre.
Jag vill verkligen inte åldras
Vill inte få rynkor och hängpattar.
Vill ha en fast rumpa och inte gråtthår.

Det är mycket man vill men det är lite man får

 

/stina

 

Idag har jag varit här i två månader! Två underbara månader och jag längtar inte hem. Saknar dock Vanilla men snart är jag hemma igen. Men frågan är ju om jag vill hem till sverige. Funderar starkt på att hitta ett jobb här i england och bosätta mig här. Självklart flyttar Vanilla hit då. En sak är säkert att efter juli i år ska jag och min hund vara tillsammans igen!

Idag var det tänkt att jag och Maria skulle gå på stan lite men  Adele hade andra planer. Egentligen ska jag vara ledig på måndagar men Adele tycker inte alltid det. Som idag tex. Jag jobbade på lördagen men ska ändå jobba idag. Tänkte ta med oss Grace till stan för då passar jag ju ändå henne men nej då idag ska jag städa huset för att det kommer en som ska värdera huset idag! Nu undrar ni vad Adele gör på sina lediga dag kanske? Jo hon är på gymmet!! Och efter det ska hon och kolla på ett nytt hus. Ursäkta men det är fel. Jag har inte kunnat gå till gymmet på två veckor pga henne! Jag känner hur jag blir irriterad när jag inte får gå dit och jag är så himla trött. Ska nog ta en tupplur.



/stina

Hej och hå! Partykväll i Derby igår då med Frida och Maria! Var mycket folk ute men ändå lite om ni fattar vad jag menar. Alla blev ju lite för full och visste knappt vad vi hette men det skiter man väl i! Var en trevlig kväll igår men vi avslutade den tidigt, klockan halv två åkte vi hem och sov. Underbart att få sova! Men som alltid när man är ute i england så lär man sig något nytt. Detta läre vi oss igår

  • Du kan ta bort smink med remover för naglar. Dock svider det. Fråga Maria hon vet!
  • Vakter på engelska klubbar är väldigt sugna
  • Om du sjunger/pratar på svenska ute på gatan kommer någon att försöka härma dig!
  • I england har dom vinäger på sina chicken nuggets! *spyr*
  • Om du beställer tre cheeseburgare så undrar dom i kassan om du ska smuggla dom för dom förstår inte att en smal tjej äter tre cheeseburgare innan hon går ut.
  • Det är alltid efterätten man vill åt men dock ska man tänka på det innan man beställer tre cheeseburgare...


Men vi hade ju kul iallafall! Nu ska vi försöka se ut som folk igen sen oss ska vi ge oss iväg för et är ju efterätten man vill åt! Så nu blire Mcdonalds snart för mer cheeseburgare och EFTERÄTT!!

/stina

Efter en kväll i Birmingham med Maria inne på en vodka bar så kan jag medela följande
  • Det är inte klokt att slå två kloka huvuden ihop ordagrant!
  • Det är inte alla som har sjungit svenska nationalsången på en offentlig toalett i england
  • Det är inte alla som dunkat huvudet i en engelsk hotellvägg med flit
  • Är du från sverige och har drick tävling med engelsmän kommer du vinna
Var på bio igår kväll med Maria,Chloe och Lois. Vi såg Alice i underlandet i 3D. Var väldigt bra och engelska saltade pocorn är väldigt goda. Jag vet att det heter POPCORN men jag säger pocorn! Efteråt stannade jag och Maria i Birmingham för några drinkar. Några drinkar slutade med kannor. Jag hade drick tävling med fem engelsmän. Drack med sugrör från kannor som var fylld med alkohol. Jag vann och blev därefter kallad "The Wiking" Maria dansade loss istället men blev på något sätt för full ändå och hamnade inne på toa och spydde. Klockan två åkte vi hem. Vi båda somnade och så vaknar jag upp av att taxigubben säger "Okeeeej ladies! 21 chester road!!" jag kollade ut och det var inte mitt hus jag såg. Var typ tio minuter ifrån. Haha men vi kom hem tillslut och det var så skönt att få sova! Var dock inte lika skönt imorse när jag klev upp klockan sju. Jobbar idag. Men har legat i Adele och Garys säng med Chloe och Grace så jag och Grace har sovit medans Chloe har kollat tv. Nu har även Maria vaknat så ska göra lite lunch här och sen ska vi vänta på att klockan blir fem för då kör vi igen! Vodka i derby ikväll!!

/stina
GODMORGON!
Vilken underbar morgon! Vaknade upp och såg Maria bredvid mig! Igår kväll låg vi och myste. Låg tätt intill höll handen och hade fistävling! Knäppte lite bilder nu i morse när hon sov. Jag är så elak !



/stina

Om ni kollar noga på bilderna så ser ni att läpparna blivit större och jag har även tyckt att dom blivit större. Jag och Maria har nu suttit och diskuterat det hela och kommit fram till varför dom är större. Jag har fått biverkning av försvarets hudsalva! Alltså jag har fått silikonläppar för 20kr! Så nu återstår det bara en sak, ska jag sluta eller inte? Jag älskar försvarets hudsalva men jag vill inte se ut som en fisk om några veckor. Eller okej ser ut som en fick nu så kommer väl se ut som en val om några veckor! Återkommer imorgon med mitt beslut..

/stina
Idag kom äntligen min maria! Klockan tio hämtade vi henne på flygplatsen och jag har aldrig varit lyckligare! Var så underbart att få se henne igen! Idag har vi dock inte gjort så mycket, men ska ut och gå imorgon så hon får se lite. Har gjort pannkakor nu ikväll och det var gott! Adele och Gary jobbar sent så det är bara jag,maria och flickorna hemma. Dock längtar jag tills Grace går och lägger sig så jag kan vara ifred med Maria och bara prata skit! Fick en liten stund idag iallafall.

Chloe och Lois tycker det är roligt att hon är här och vill gärna prata och berätta saker. Dom pratar dock för fort så Maria hinner inte uppfatta allt men hon har ju bara varit här en dag så. Imorgon ska vi på bio och kommer bli kanon! Popcorn och sprite! Underbart! Men nu ska jag göra ordning Grace för natten så kan jag stoppa henne i säng om en stund.

Imorgon kommer bli kanon. jag känner det i hela kroppen.


/stina

I've got my things packed
My favorite pillow
Got my sleeping bag
Climb out the window
All the pictures and pain
I've left behind
All the freedom and fame
I've gotta find
And I wonder
How long it'll take them to notice that I'm gone
And I wonder
How far it'll take me

/stina
Sitter i min säng med baby Grace just nu. Jag tror att små barn förstår känslor bättre än vad vi tror. Jag har suttit här och gråtit en stund nu och varför går vi in på en annan dag. Grace satt och kolla på mig och sen gav hon mig hennes snutte så jag kunde snutta på den. Sen torkade hon mina tårar och pussade mig. Nu sitter hon och gosar och låter min snutta på snuttefilten ibland. Hon är bara 18 månader men verkar förstå så himla mycket ändå.

/stina
Har precis pratat med min vackra mamma nu! Om det är någon jag ser upp till så är det henne! Hon kan få mig att tänka om och tänka rätt på ett ögonblick. Jag älskar verkligen min mamma och hon är värd all lycka här i världen. När jag pratar med min mamma så känner jag jämt hur lika vi är inombords. Hur vi båda kan komma med hjälp och läsa andras problem men kan inte lösa våra egna. Vi är fulla utav kloka ord men lyssnar inte på dom själv. Jag förstår nu vart jag fått det ifrån. Det måste vara det finaste jag fått utav min mamma. Men min mamma pratade nyss vett i mig och jag ska nu försöka börja lyssna på mig själv. Vad jag vill! Jag säger det jämt till alla andra men gör jag det någonsin själv? nej tyvär inte! Jag skriver ofta här på bloggen att jag lever mitt liv och ser världen via mina ögon. Jag ska öppna ögonen helt nu och börja leva det precis som jag vill och SLUTA tänka på vad som kan hända.

Och mitt hjärta ska få flytta till sin gudmor! Med andra ord: Vanilla ska flytta hem till Maria tills jag kommer hem. Så är det tänkt iallafall. Vet att Maria kommer må himla bra utav det. Saknar mitt hjärta så mycket. Vanilla jag älskar dig!

Ja men ska väl ta och fixa lite engelsk lunch då! Vad blir det idag? Wrap med svamp,skinka och något annat som vi kan finna. Men ska nog göra något annat åt Grace.

Och än en gång: Mamma jag älskar dig!

/stina
Idag vaknade jag upp med ett strålande humör! Använder bh idag och det är första gången på fem dagar! Känns konstigt men jag känner mig inte så sunkig längre iallafall! Har städat och donat idag men nu ligger Grace och sover så då tar jag en rast också. Menar mitt jobb är så krävande. Haha!
Mår inte illa eller nå mer men självklart har halsontet kommit tillbaka. Ska det inte vara det ena så ska det vara det andra såklart! Men så länge jag är frisk ifrån Ulcerös Kolit så är jag glad! Peppar peppar!

Men som sagt så vaknade jag upp med strålande humör idag! Som vanligt satte jag mig nyss och nötte min webcamera lite och vad tror ni jag ser? Jo något som förstörde min dag.. Kolla den inringade partiet..
Nu får jag en tjugoårs kris igen!



Jag är livrädd för att bli gammal! Jag vill vara ung och söt hela livet! Vill inte få grått hår och rynkor! Ska flytta till något ställe där det inte är mycket sol! Har hört att man får rynkor utav solen! Och kom inte och säg att jag ska sluta färga håret då det kan ge rynkor och massa annat! Det skiter jag i! Jag tänker inte ha rynkor och råttfärgat hår! Men nu kom jag på en lösning! BOTOX! det kan väl inte vara så himla dyrt? Inte för att fixa ögonen lite. Kanske ska fixa läpparna på samma gång? Haha aldrig! Skulle aldrig förlora läpparna, skulle så ut som en guldfisk då! Men hakan vill jag fixa och göra tandblekning. Sen skulle det ju vara trevligt med mindre fötter men det finns väl inget att göra åt det tänker jag. Eller?

Och jag tycker inte att folk som har rynkor är fula. Jag tycker min mamma är en av dom vackraste jag vet och hon är 44år nu i sommar! Förlåt mamma för att jag avslöjar din ålder men du ser ändå ut som 36! Jag hoppas jag kommer vara lika snygg som min mamma när jag är 44! Fast många säger att jag är lik min mamma så jag kanske kommer se ut som henne när jag blir äldre? Jag ser ut som hon såg ut när hon var i min ålder, dock har jag inte åttiotals håret. Och det tackar jag för! Inget illa menat mamma, du var vacker ändå! Och förresten Mamma jag väntar fortfarande på ditt samtal! Det är onsdag idag du skulle ringa måndag eftermiddag. Du har mitt nummer så ring när du har tid. Jag älskar dig! <3



Imorgon kommer Maria hit. Klockan 08.55 engelsktid är hon här. Saknar henne så himla mycket och ska verkligen bli underbart att ses igen. Ska kramas med henne varje dag och ge henne massor utav pussar! Ska även säga hur mycket jag älskar henne! Varje natt ska vi ligga sked och mysa. Och nej jag är inte kär i henne men hon är min bästa vän! <3

/stina
Tack Monika,Hilma,Elin,Hanna och Tobbe! Ni gjorde min dag idag! Har fått en försenad födelsedags present!


EN LURVPÖSE!!

/stina
Hallå!
Nu mår jag bättre dock värker magen än men kräks iallafall inte. Lös i magen är jag än och det SUGER. Men imorgon kommer Maria Astner hit och det kommer bli awsomeeee! <3

Baby Grace kan nu säga Stina klart och tydligt! När jag är på övervåningen och hon hör mig gå så skriker hon "STINA!! STINAAA!!" Haha! Hon är så rolig! Igår låg jag på mitt rum hela dagen så att jag inte skulle smitta henne. Vad tror ni hon gör? Jo hon kryper upp för trappen och skriker "Stina! Ja!! Stina!" Haha! Så hon säger nu ja,titta och hejdå ibland. Men nå nya engelska ord vill hon inte lära sig. Rolig den där ungen. Ska bli skönt att Maria kommer imorgon iallafall då hon kan hjälpa mig. Har inte orken att leka med Grace så kommer låta Maria göra det. Men hon är lätt att leka med så det blir ingen fara. Hon vill bara hoppa på min mage idag så det uppskattas inte. Baby Grace kommer älska maria. Grace flörtar med alla så maria kommer smälta!

Men nu ska jag vila. Har en lång dag idag. Adele kommer inte hem förens 9 ikväll. Så jag ska hämta henne på stationen då. Så jag ska passa på att vila nu så jag orkar med Grace hela dagen.



Förresten! Kolla denna bild! En närbild på mina läppar. Ser ju ut som att jag sprutat in silikon!




/stina
Förlåt men ser inte ut att bli nå skriva idag heller. Ligger i magsjuka och toan är min bästa vän idag. Föroppningsvis blir jag piggare senare och isf skriver jag.

Såhär bedrövlig ser jag ut idag. Dock känner jag mig ännu värre.



/stina