Lördag 27 Februari

1kommentarer

Låg och tänkte på mat och kom och tänka på en sak. Jag förstår INTE varför man har alkohol i maten. Menar vin eller öl. Det är till för att DRICKAS och INTE ÄTAS. Vad är det för point att slösa det i maten? Man kokar ju bort all alkohol! Varför koka bort alkoholen när det är den man vill åt? Det är ju precis som att man skulle ha hårfärg i ansikte eftersom att det ger färg? Ha det som ögonskugga? Transparant ögonskugg, ordgrant vattenfast!

Så öl/vin/sprit ska DRICKAS. Koka inte bort alkoholen era idioter,
Och hårfärg ska vara i HÅRET och inte som smink.

Deal?

/stina

1 kommentarer

Emma F

30 Mar 2010 12:31

En idé kan ju vara att använda alkoholfritt vin eller öl till matlagning i så fall så slipper man slöseriet! :D

Kommentera

Publiceras ej