Onsdag 24 Mars

0kommentarer

WOOHOO! Idag är det 9 månader kvar till julafton! Så om jag skulle bli gravid idag så skulle jag få en lurv på julafton, men det kommer ju inte hända så mer julklappar åt mig! Wooop wooop! Sen vill jag inte vara tjock till sommaren heller. Så tummen upp för att jag INTE ska få barn på julafton! Iallafall inte detta år.

Känner mig helt galen idag! Mungiporna når upp till öronen idag och jag har så många knasiga ideer i huvudet. Menar det sista jag bryr mig om nu är vad andra tycker om mig. Och jag vill bara säga att om ni inte vill höra sanningen så ska ni inte fråga mig om saker. Hellre sårar jag er med sanningen än att ljuga er i ansiktet och få er att må bra. Så om ni frågar mig om ni är tjock så kommer jag svara ärligt så vill ni inte ha ett ärligt svar på en sådan fråga så fråga inte mig. Slutar ni prata med mig för att jag står för vem jag är och är ärlig så synd för er, ni hittar inte så många ärliga människor nu för tiden. Så var vänner med lögnare som får er att må bra för stunden eller med mig som bryter ner er för en liten stund men får er att växa som människa. Och när blev jag så jävla djup? Jag vet inte.

Var rastlös tidigare idag så passade på att trycka igenom en säkerhetsnål där navelpiercingen satt för. HARDCORE! Sen lekte jag lite med kameran som vanligt. Ni kommer nu få bevittna överskottsenergi eller bara ovanligt glad!

 

Ha en underbar dag!

 

/stina

Kommentera

Publiceras ej