Tisdag 3 April

2kommentarer

Sens Leon föddes så har han sovit bra på nätterna, jag har fått varit vaken med honom ca 3-5 gånger och då har det bara varit typ en timme. Annars har han ätit och somnat om men sens han var 8 veckor så slutade han att äta under natten och har bara vaknat för nappen 1-3 gånger varje natt, vissa nätter har han inte ens vaknat för nappen. Men nu håller han på att få tand/tänder och vaknar varje timme! Egentligen borde jag inte gnälla när han har varit så himla duktig ända tills nu men det är lätt att gnälla när man inte är van att ha det såhär. Jag är så himla trött att jag knappt vet vad jag heter. Har aldrig haft sånhär dålig sömn, när Leon ammade under nätterna så fick jag ju iallafall sova tre timmar i sträck men nu är det två timmar i rad max! Men han är hyffsat glad under dagarna iallafall.


Leon kan nu hålla upp huvudet när han ligger på mage, bättre sent än aldrig! La honom på mage i fredags och då höll han upp huvudet och sen efter en liten stund fick han nog och rullade över på rygg! Jag blev helt paff! Först håller han upp huvudet och sen rullar han över på rygg. Sen börjar han stoppa in nappen i munnen själv om man ger honom den, dock tar han ut den ur munnen också vilket inte är lika kul. Bild på Leon från i fredags när han höll upp huvudet för första gången!

 

Idag ska jag iväg och göra naglar så då får Leon vara med farmor och farfar så går jag dit när jag är klar. Sen äter vi middag där ikväll, skönt att slippe laga mat och diska. Dock är det nästan alltid Justin som lagar mat men ändå. Resten av veckan vet jag inte vad som händer, vi åker iallafall dit bröllopet är på fredag sen gifter dom sig på lördagen och vi kommer hem på söndagen.

 

Min fina pappa har köpt en flygbiljett till mig och lill monstret så 10 Maj till 29 Maj kommer vi till Sverige. Stannar länge den här gången men sen får vi se när vi kommer nästa gång, kanske dröjer ett tag. Nej nu ska jag lägga Leon och sen ska jag försöka äta frukost i fred!

 

/stina

2 kommentarer

Ida Dahlberg

04 Apr 2012 06:48

OJ! Det var en lång Sverigevistelse! :D Hoppas vi hinner träffas lite längre denna gången :D Saknar er! :D

Frida

04 Apr 2012 16:36

10-29?? Det är ju nästan tre veckor :D tjoohoo! Hur ska du klara dig utan Justin så länge då? hehehe! MEN VA KUUUL! :D

Kommentera

Publiceras ej