Fredag 3 Augusti

2kommentarer

Ibland känner jag mig väldigt ensam och uppskattar inte livet så mycket som jag borde. Jag har en underbar pojkvän och världens finaste son så varför klaga? Ibland jagar saker ikapp en helt enkelt och jag börjar sakna min familj hemma i Sverige och mina vänner. Ibland önskar jag helt enkelt att jag kunde ha båda. Önskar att jag kunde få krama om mina systrar,lillebror och systerbarn när jag vill. Bara få titta förbi på en snabb fika. Helt enkelt få vara en sån stor del av deras liv som jag egentligen vill.


Vet att detta inlägg är depp och att jag tycker synd om mig själv som är så långt borta. Jag vet att det är jag som gjort det valet och jag klandrar ingen. Jag bara önskar att jag kunde få ha båda delarna och inte behöva välja. Men jag vet att min familj i Sverige alltid finns där för mig vilket glädjer mig, men dagar som denna önskar jag att vi bodde i samma land,stad och hus.


/stina

2 kommentarer

Lillasyster

03 Aug 2012 11:17

Jag önskar också att du bodde här... Kan ni inte bo halvårsvis? ;) önskar också att jag hade råd att åka till dig.. Saknar dig <3

Storasyster F

04 Aug 2012 21:00

Önskar att du var här åxå <3

Kommentera

Publiceras ej