Måndag 23 Januari

2kommentarer

Har blivit sjuk med min Ulcerös Kolit under helgen. Blöder och kan bara äta flytande så man har inte direkt mycket energi. Ringde sjukhuset där jag regelbundet träffar en specialist doktor och berättade hur dålig jag är och fick en tid 14 Februari. Öhm va? Hörde du precis hur dålig jag är? Första lediga tiden fick jag till svar. Men hur fan tänker man då? Ska man verkligen behöva vänta så länge när man är akut sjuk? Väntar jag så länge så kommer jag vara så pass dålig att jag behöver ligga på sjukhus i en vecka eller två. Jag berättade även att jag har en bebis att ta hand om så jag måste få träffa en doktor nu innan jag blir värre för det är redan svårt att ta hand om honom när jag mår såhär. Tyvärr har vi inga tider innan 14 Februari fick jag till svar. Jag vill säga kärringjävel och slänga på luren. Istället tackade jag för tiden jag fått och sa hej då. Är så arg så det nästan ryker ur öronen på mig. Ska iväg till hälsocentralen senare för blodprov så ska fråga dom om jag verkligen ska behöva vänta så länge. Tycker inte att det ska behöva vara så. Bara för att göra allt värre så tror jag att Leon fått öroninflamation, hans vänstra öra har jätte mycket vax i det. Medans hans högra inte har nå och han har varit grinig. Får be dom kolla på det när jag går till hälsocentralen.I lördags så var jag ut och firade Helen, var kul men saknada mina pojkar nå grymt. Jag åkte hem strax efter tolv för då hade jag fått nog och vill få åka hem och mysa. Dock så sov mina grabbar så jag fick anstränga mig för att inte väcka dom. Var dock jätte glad när klockan äntligen var sex och Leon vaknade så jag fick mysa! Fick ny energi av att vara ifrån dom några timmar. Men det dröjer innan jag går ut igen även om jag hade kul. Drack inte mycket heller. Drack lika många glas med isvatten som drinkar tror jag.


Nu vaknar lill snöret så ska ta och ge han lite mat och sen ska jag ringa Justins föräldrar! Bjuder på en bild från i lördags.

/Stina

2 kommentarer

lillasyster

24 Jan 2012 12:12

<3

lillasyster

24 Jan 2012 19:48

Hoppas du får en ny tid tidigare, och att du blir bättre snart.. önskar att jag var hos dig. <3 jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig :(

Kommentera

Publiceras ej