Måndag 30 Juni

2kommentarer

Och så är det snart augusti. Efter augusti kommer september och efter september kommer oktober vilket betyder att Leon fyller 1 år. Men va? Vart i hela friden tar månaderna vägen? Hänger inte med ett dugg och skulle vilja stoppa tiden lite, fast å andra sidan kan jag inte vänta tills han är lika stor som Nova (4år). Vad kommer han ha för personlighet? Favourit mat osv. Känns som han alltid har varit här men ändå så har vi så mycket att lära om varandra. Mammas finaste hjärta!


Leon är nu 9 månader och kan inte sitta upp. Han är sen men inte så det är på värsta viset sa dom på BVC, han är helt enkelt bekväm av sig (läs lat). Men vi försöker få honom att sitta upp och det går väl framåt, sakta men säkert. Sen ska vi försöka få honom att mata sig själv lite mer. Lägga bitar av bröd/frukt/mat på brickan och verkligen försöka få honom att plocka upp dom själv. Han har blivit bättre på det iaf.


Har haft två jobbiga veckor nu med först tänder och sen dunder förkylning för Leon. Hosta, snorig, feber och lite ögoninflammation. Dock är han mycket bättre nu och febern är borta. Är fortfarande lite grinig men förhoppningsvis så vänder det snart./stina

2 kommentarer

Mathilda

30 Jul 2012 14:42

http://www.nattstad.se/mpeterssons?id=3618081Visst är hon gryyym? :D

Storasyster Frida

30 Jul 2012 16:16

<3

Kommentera

Publiceras ej