Tisdag 13 Mars

0kommentarer

Tårarna bara sprutade ner för Leons kinder när han fick sina sprutor idag, mammas älskling! Men det blev bättre när han fick mysa med mig efteråt, så han var nöjd i vagnen hela vägen hem. Tar dock bara två minuter att gå till hälsocentralen så är väl inte så mycket att skryta om. När vi kom hem så fick han äta sen somnade han och sov i nästan två timmar och nu har han varit vaken i två timmar så han vill nog sova en stund snart.


Har städat lyan nu så nu är det rent och fint igen. Finns det något bättre än att sitta ner och kolla hur rent och fint det är just efter att man städat? Sen ska vi iväg och handla ikväll så då kommer det kännas ännu bättre! Ren lya och full frys.


Klockan fyra imorse vaknade jag av att Leon låg och prata i sin säng, när jag gick upp och skulle ge honom nappen så stor flinade han och flaxade med armar och ben. Gav han nappen och så låg han och mös en stund tills han började prata igen och sådär höll han på ett tag tills jag fick nog och la honom i våran säng vid fem och då somnade han om direkt. Läste att om dom börjar vakna tidigare än vanligt samt vill äta hela tiden under dagen så är det dags att börja med puréer så det är tur att vi börjat på med det. Får hoppas att det rättar till sig snart så han börjar sova så bra som han brukade.


/stina

Kommentera

Publiceras ej