Torsdag 22 Mars

2kommentarer

Var på stan ganska länge med Helen igår så var helt slut när jag kom hem, men det var skönt att få träffa Helen och prata av sig lite. Sen få prata om något annat än bebisgrejer var himla skönt! Leon var glad och pratade med Helen men han blev trött efter ett tag och skrek lite (läs vrålade) men la honom i vagnen så blev det bra. Helen sa att Leon skriker inte ofta men när han skriker så vrålar han ju verkligen. Japp så är det, när han väl skriker så skriker han för kung och fosterland!


Igår kväll fick Leon prova sötpotatis blandat med palsternacka och det gick hem! Det tyckte vi var jätte gott. Sen har han börjat få "Creamy porridge" som är "krämig gröt", den smakar typ som mannagrynsgröt och det tycker vi om. Dock gör han grimarser ibland för han vänjer sig fortfarande med att äta puréer, men efter någon tugga så går det bra.


Idag ska vi iväg med Sara och Sofia till Primark. Primark är en klädaffär och är typ som HM, fast lite billigare. Kanon för att köpa skor sen kan man hitta något fint ibland också. Nej nu ska jag göra mig klar innan Sara kommer och hämtar oss.


Leon i sin onepiece

 

Leons kusin Eira i Leons onepiece

 

Är dom nå lika? Var en jobbarkompis till mamma som frågade om dom var syskon men mamma svarade nej dom är kusiner. Då frågade han/hon om dom hade samma pappa! Om ni frågar mig så är dom lite lik varandra!

 

 

/stina

2 kommentarer

lillasyster

22 Mar 2012 13:41

goungar <3

Elin

23 Mar 2012 23:06

inte sp lika nu men när Eira va nykläckt var dom sjukt lika!ja han har droppar och en speciell flaska för kolik men de hjälper tydligen inte :/ prata med bvc så skulle prova ge mer droppar..

får se om det hjälper. hoppas hoppas! :)

Kommentera

Publiceras ej