Nu skiter jag i blogg.se. Ni hittar mig nu på denna sida, vi ses där!
http://stinaarvidsson.devote.se/

Om inte länken funkar så skriv in detta där du skriver in dina andra interntsidor.
http://stinaarvidsson.devote.se/
Och så pang bom så var det oktober, stört! Månaderna går så himla fort och snart är det jul, efter det så är det Januari och då är det 1 år sedan jag åkte till England. Vart fan tog tiden vägen? Är det verkligen möjligt att ett år kan gå så fort? Snart säger det väl poff så står jag här med en skrikande unge. Ungdomens dagar är räknade, snart är jag 21 och inte ung. Står väl inte på förens man är 30 och har hus och tre ungar. Nejnej.

Jag har fått job på ett café. Heja mig! Så nu är det slut med att sova hela dagarn. Börjar på torsdag och jobbar hela helgen. Får se hur jag jobbar efter det. Skulle vara toppen om jag fick vara ledig måndag. Mr lovely har åkt till tyskland med jobbet idag och kommer hem natten till fredag, sen är han ledig över helgen samt måndag. Så skulle vara underbart om jag är ledig på måndag så jag får kramas med min prins.

Ikväll blir det eventuellt middag hos Mr Townley (Glyn) . Vi får se hur det blir, beror på när Glyn slutar.

I lördags fyllde Justins kompis John 30 år. Vilket självklart firades. Väldigt trevlig kväll men Justin drack lite för mycket och var bakfull på söndagen. Haha, skadeglädje! Tur att man fortfarande är ung så man slipper bli bakis. Bjuder på en bild på mig och Justin som togs i lördags. Justins ansikte beskriver väldigt bra hur full han var. Jag älskar förresten min nya klänning som jag har på bilden, fick den utav Justin i lördags. Ibland är man bortskämd./stina