Min farfar är den bästa farfar´n. När jag var liten var han min idol, men jag erkände det aldrig eftersom att alla skulle ju tycka man var töntig om ens idol var ens egen farfar. Alla andra hade ju Britney Spears och dom som idoler. Men jag hade min farfar, eller hade? Jag ska nog säga att jag har han som min idol. För han är alltid så himla glad, rolig och snäll. Med andra ord helt OTROLIG! Varje gång man träffar på honom har han ett nytt sår i huvudet. Min farfar är flintis och lite dålig på att avgöra avstånd mellan saker så det leder till att han jämt slår huvudet. Så varje gång han har ett nytt sår så får man höra historien om hur det kom till och man hör hur farmor skrattar lite åt honom och han brukar lägga till "Men vad skrattar du åt då?" och farmor fortsätter att skratta lite för sig sjäv.
Och alla gånger jag legat på sjukhus så har han och farmor kommit upp och hälsa på. Och hans leende och varma hjärta fick en jämt att må lite bättre. Varje gång som man ringer hem till dom så svarar farfar så småpratar man jämt med han och han berättar nå tokigt och sen brukar han tilläga "Vill du prata med mor?" och jag svarar alltid "Ja jag måste väl det annars blir det väl liv i huset" och farfar skrattar och säger "Men då kommer hon här. Ha det så bra då. Hejdåååå!" och jag börjar skratta för mig själv och ler så där fånigt likt en sjuåring på julafton när tomten knackar på dörren. Att bero på julafton så brukar jag sitta i hans knä, även om jag egentligen är både för gammal och för tung men jag sitter där och så brukar han säga "börjar inte du bli för gammal att få paket?" och jag brukar le och säga "Jag blir aldrig för gammal. När jag är 25 så kommer jag nog också sitta i ditt knä och vilja ha julklappar!" och han brukar då lägga till en förvånad min och säga "Tror du att du får det? Då ska ju jag få julklappar!" sen brukar han killa mig och jag säger emellan allt skratt "Nej men man kan ju hoppas!" Min farfar gör mig alltid så himla glad, även om jag är totalt nere. Han, bara han kan konsten att få mig riktigt glad. 

Farfar jag älskar dig och du får inte dö! <3

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!! :D
Vilket betyder att jag snart får träffa min familj igen och då får jag även träffa syster Frida som jobbar i norge. Underbart underbart underbart! Även om våran älskade mor är Grinchen själv. Eller hon är nog lite värre till och med. Med andra ord våran mor hatar julen men vi älskar henne ändå! :)

Nej, ska iväg till jobbet nu vilket inte är ovanligt. Men vad gör man inte när man är vuxen?

/stina
Idag åker jag tillbaka till Örebro och det känns skönt. Längtar hem till min underbara sambo och våran underbara säng! Självklart kommer jag sakna ALLA här uppe men som dom brukar säga "Borta bra men hemma bäst" och det stämmer nog. Men nu dröjer det ju bara drygt en månad innan jag kommer upp igen och det går nog fort. Har hunnit med nästan alla. Men man är ju inte gjord utav tid så det får bli såhär nu. 15.01 startar jag och Vanilla våran resa tillbaka till örebro och är framma vid sju. Ska verkligen bli skönt. Hem och storstäda och sen mysa ner sig i sängen med en kopp te. Underbart. Och sen imorgonbitti kommer james hem ifrån jobbet så då får jag träffa honom och Rajo, som jag längtar!

Nej nu ska jag trycka ner lillebror i golvet och tvinga honom att säga att han är en bäver. Det blir förmodligen sista gången för när jag kommer hem till jul så är det väl han som trycker ner mig i golvet och tvingar mig att säga att jag är en bäver. Eller jul nu ljög jag, när jag fyller 20 kommer han väl görat. Vid jul så tar jag honom men sen så, sen är det min tur att vara en bäver. Men men, blir väl kul det med!/stina
Tack Emelie för hjälp med bloggen! Jag är jätte nöjd, bättre än förväntan! :)

Klockan 17.05 går tåget till Bollnäs. Är framme 20.54 och har då ett byte i Gävle. Ska bli roligt att komma hem men jag kommer sakna James nå grymt! Men det är en fin sak att få sakna.
Det är jag och Vanilla som åker. Lite tjejtid tillsammans, det uppskattar hon nog! Rajo blir hemma med James så.
Hur många som helst som man ska hinna med och träffa på denna lilla tid. Men hoppas jag hinner med dom flesta iallafall. :) Ikväll sover jag hos syster Anna, mys! Då får Vanilla träffa kusin Lipton och kusin Jerry. OCH JAG FÅR TRÄFFA SYSTER ANNA! :)

Och imorgon får jag träffa min älskade moder! <3

/stina
Hej Stina.

Nu är jag klar. Vad tycker du?
Är det något jag ska ändra på eller så?
Säg till!!

/ Emelie
Nästa helg åker jag hem till Bollnäs! Jag och Vanilla tar tåget torsdagen den 19 November! Längtar som en dåre, ska bli så skönt. OCH MIN ÄLSKADE MAMMA SKA BAKA BULLAR ÅT MIG! Om hon är frisk och pigg vill säga! :)

Har blivit sjuk med magen nu igen och förskyld. Men ska vara frisk tills på torsdag så jag orkar med alla hemma i Bollnäs. Har inte alls mycket att skriva just nu, ska iväg och lyssna när min kära sambo sjunger imorgon så ska ta lite bilder och slänga upp då så blir det lite mer då.

justja, fick skäll utav min doktor i tisdags för att jag inte tagit vaccinet. Men ingen hade talat om för mig att jag var i riskgruppen. Och nu är det tydligen slut på vaccin i örebro. men jag vill inte ta den så TUR!

/stina