Klockan är nu 10 i England och jag har på tre timmar hunnit
  • Skjutsa Chloe till bussen
  • Klätt på Grace och gett henne både välling och frukost
  • Fixa håret på Lois
  • Packa väskan inför ikväll då jag åker till FRIDA! <3
  • Skjutsat Lois till skolan
  • Dammsugit
  • Diskat
  • Torka bordet + alla bänkar
  • Gett Grace frukt
  • Torka golven
  • Ladda en tvättmaskin

    Är det såhär det är när man blir mamma? Att man gör allt bra men i ett speedat tempo? Inte konstigt att min mamma nästinpå är utbränd. Tack mamma för allt du gjort och fortfarande gör för mig. Jag älskar dig.
Som sagt så är det sista april idag vilket betyder att många kommer ha sin första fylla, folk kommer smälla sönder fingrar/ansikte, folk kommer köra rattfull och någon unge kommer ramla in i kasen. Med andra ord : Varför firar vi denna dag när det bara händer dåliga saker? Jag vet att det är från förr i tiden då man skrämde iväg häxorna. Men om dom skulle se allt som hände idag så skulle dom sitta på sin kvast i himelen och kvida av skratt. Dom skulle inte åka hem till blåkulla, varför skulle dom det när dom har så många idioter att kolla på?
Aja, sitter och kollar på barnpogram med Grace just nu iallafall. En liten vilopaus innan det är dags att klä på sig. Väntar på att nan ska komma över och berätta vart jag kan köpa smink. Nan betyder grandmother för er som inte vet. Hon bor vägg i vägg med oss men hon är på gymmet nu och skulle kika in efter det. Nej jag ska kramas med Grace nu.


/stina

Idag är det äntligen fredag och äntligen sista april! Idag får jag äntligen träffa mina fina vän Frida! Åh så jag längtar! Jag vaknade upp med ett strålande humör och känner på mig att denna dag kommer bli bra. Cant wait!
Chloe och Grace kom och hoppa på min säng idag också för att väcka mig, så himla sött! Idag är Stina/Krissy/Vicky på strålande humör och ler upp till öronen.

Jag älskar hela min familj och mina vänner, jag hoppas ni vet det!

 

/stina

Förlåt för att jag är så himla dålig på att skriva men jag har fullt upp hela tiden. Sen spenderar jag mesta tiden av min fritid på min självbiografi. Fick för mig att skriva om mitt liv och alla stora händelser från att jag var 12 till att jag är 20. Handlar mest om mig och min fina lillasyster Anna. Dock kommer jag nog aldrig låta någon läsa den då det står för mycket privat i den.  Nog om det och mer om annat!

Var på lekgruppen med Grace idag men hon var så seg så efter en timme gick vi hem. Hon somnade direkt och sov från 11.30 - 14.15 . Jag sov också vilket var så himla skönt. Sen var det bara att skynda upp och stoppa i Grace en macka innan det var dags att hämta Lois. Sen åkte vi och handlade sen hämtade vi Chloe och till slut kom vi hem och jag lagade pastagratäng. Sen har jag gjort situps och vaxa chloes ögonbryn. Fullt upp med andra ord

Imorgon är det sista april och det ska firas i derby med Frida. I england firar dom inte sista april men vi ska pront göra det endå. Blir dock inga smällare eller kase men det skiter man väl i? Full och skit snygg ska vi vara. Sedan ska vi avsluta kvällen med mat för att sedan somna liggandes sked. Åh vad mysigt! Så frida om du läser det här så vet du vad som väntar, vi ska ligga sked! Haha, som förr när jag sa "Fryser du?" och du svarade "Ja lite" jag hoppade då glatt närmare och höll om dig och sa "Jag också" . Haha! Låter som ett kärlekspar men har man ingen pojk får man väl ta en vän. Duger bra det också!

På lördag ska jag träffa Justin. Vet inte vad vi ska göra får väl se vad vädret tillåter. Efter det blir det att åka till Glyn för att äta curry och dricka sprit. Awesome.

Men nu är det dags att varva ner och jag lovar att bättre mig.

/stina
Det är redan onsdag, SJUKT! Känns som att det nyss var fredag och jag festade med min bästa pojkar Kim och Andreas (+ Olle och Petter). Sen känns det som att jag var i London igår. Tiden går så himla fort att den skrämmer mig lite. Men man får leva för stunden helt enkelt, imorgon kan det ju faktist vara försent.

Igår kväll var det en som sa till mig att jag borde skriva en bok, att jag har potential för det. Det gjorde min dag! Jag har alltid drömt om att göra det så blev väldigt varm inombords. Sen fick jag en person att le via internet. Sånt får mig att må så bra, att jag kan få någon annan att le även om den är lååååångt borta.

Imorse var det kaos här. Ett tag trodde jag att Adele skulle slå ihjäl Lois. Det är dagar som denna som jag inte vill vara här. Jag hatar när folk bråkar, alla helst när dom bråkar här. Nej nu har jag en extremt grinig unge här

/stina
Vart fullt upp hela dagen idag. Skjutsat flickorna på morgonen och sen åkte jag och Grace till en lekpark i en timme. Sedan var vi till Tesco (är som coop) och handlade lite. Lois fyller 11år på måndag så var in och köpte present åt henne. Köpte bara ett paket pennor eftersom att hon behöver såna men ska åka in på någon hobby affär någon dag också tänkte jag. Grace höll på att somna i bilen på vägen hem men när vi kom in så vägrade hon att sova. Försökte lägga henne två gånger men hon bara skrek, hon var övertrött tror jag. Slutade med att jag la mig i min säng med henne och då somnade vi båda två. Vaknade efter två timmar och då ville hon inte gå upp utan låg och myste i 30 min innan vi givk upp för att äta lunch och sedan hämta Lois. Sitter nu och väntar på att Chloe ska ringa så ska jag åka och hämta henne vid bussen. Sen blir det att laga mat och se till att flickorna spelar piano och gör läxor. Är det bara jag som hatar att lyssna på piano? Jag ska lyssna på två timmar piano varje kväll. Jag kommer dö. Jag hatar det! BLÄÄÄÄÄ!

Ska laga mat idag också. Bulgur med lamm. Har ingen aning vad jag ska göra. Eller jo, skära lambitarna i bitar och göra en sås på creme fraiche och kryddor. Hoppas familjen gillar det men det tror jag.

Det är jätte varmt här idag. Man kan gå i linne och kjol om man vill. Är så sjukt varmt. Jag dör! Är inget större fan av värme vet inte varför. Kanske för att jag älskar snön.

Ni får bilder på vad vi gör just nu också.





/stina
Ett stort grattis till min fina vän MARIA ASTNER som fyller 20år idag! <3

Jag och min fina lillebror Wictor ska se ACDC 11 juni i ENGLAND! Min lillebror kommer och hälsar på mig i england och då ska vi se dom! Plus några fler. Vi ska på download festival, är som swedenrock. Tror dock att vi bara går en dag, den dagen som ACDC spelar. Sen ska vi hitta på massa annat. Jag längtar så himla mycket!

Grace har varit helt slö hela dagen och bara legat och myst. Alla är trötta här tror jag. På torsdag ska Chloe få tandställning, tycker synd om henne men då kommer hon ju vara tyst ett tag iallafall. Haha!

Nu är det middag här, underbart. Solen lyser som bara den här förresten. Man kan gå ute i bara tshirt och man fryser inte. Helt otroligt. Dock känner jag av pollen mer och mer för varje år. Jag trodde saker och ting blev bättre för varje år men tydligen inte.


/stina
Då var det måndag och jag är tillbaka till arbetet eller vad man nu ska kalla det. Jag är sjukt trött och känner redan nu att det blir en tidig kväll ikväll. Var tänkt att vi skulle åka på lekgruppen idag men Grace somnade i mitt knä för en timme sedan så blev inge. Hon vaknar väl om en timme så jag tror jag ska passa på att vila ögonen en stund.

Fick reda på igår att Glyn och grabbarna ska till London på lördag och dom tyckte jag skulle med. Men jag vet faktist inte, jag saknar Frida för mycket. Vi märker väl hur det blir.



/stina
ÄNTLIGEN ligger jag i min säng i mitt rum i BIRMINGHAM ENGLAND! Känns så underbart. Hade en helt otrolig kväll igår i London. Var på tre gay klubbar och två "vanliga". Jätte trevligt sällskap, var helt underbart helt enkelt.

I fredags så blev det party i uppsala med mina fina grabbar Kim och Andreas. Olle och Petter hängde också på och kvällen var jätte bra. Det var skratt, öl spel och bra musik. Och vill säga tack till Petter som fick mig att komma ner på kalas och dansa loss. Hade väldigt roligt och jag ser fram emot att se er igen i augusti. Då äre fest igen.

Igår började min resa klockan 7. Hade du inte sovit något och var fortfarande berusad. Självklart var tåget försenat så jag kom fram till Arlanda 40 min innan mitt plan skulle gå, så fick springa in på arlanda för att checka in. Sen fick jag gå före i kön för att checka in bagaget. Sen springa till där dom kollar väskorna för att sedan springa allra LÄNGST BORT till gaten. Hann gå på toa för en snabb kisspaus och sen var det dags att stiga ombord. Flög först till finland så sov på planet och åt sedan frukost på flygplatsen där och sen var det dags för nästa flyg. När jag stog i kön för att gå ombord så var det en fransman som började prata med mig och OLYCKLIGTVIS så satt han bredvid mig. Jag fick inte sova en blund, när jag somnade så petade han på mig och fortsatte sen att prata. Till slut så kom jag fram till London och lyckades ta tunnelbarnan från flygplatsen in till London. Sen börjades det drickas igen, var på olika pubar på dagen och gick sen hem för att duscha och byta om sen gick vi ut och dansade och drack mer. Åkte hem vid tre och värmde pizza i mikron för att sedan sova. Jag fick då välja mellan att dela på soffan med Glyn eller dela säng med Justin. Glyn snarkar som jag vet inte vad och Justin snarkar inte alls så var ett ganska enkelt val. Justin är dock blyg så blev nog lite jobbigt för honom först när jag kommer in till gästrummet i trosor och tshirt och säger att jag ska dela säng med honom. Haha. Det var ju en stor säng så jag tyckte det var okej. Idag frågade han om jag vill gå på bio och äta någon gång och jag tackade ja. Min mamma hade blivit arg på mig om jag tackat nej då hon tycker jag ska dejta honom. Men som sagt jag är inte redo för kärlek än men gratis bio och mat kan man ju inte tacka nej till.



/stina


Jag har förnekat det. Jag har så himla länge förnekat mina känslor. Jag har hittat min andra hälft men jag är inte lycklig för det. Trodde man skulle vara lycklig när man hittat sin andra hälft så varför är inte jag det? För att jag inte kan ha honom. Våra vägar följer inte varandras. Så nu har jag erkänt det och det känns bättre. Men vem han är orkar jag inte ta upp. Inte ens med dig kära lillasyster. Inte nu, kanske om en månad.

Nu ska jag gå och träffa min andra stora kärlek, mina favorit grabbar Ben&Jerry. Om jag orkar gå till affären vill säga. Eller ligger jag här och tycker synd om mig tills Nisse kommer hem från jobbet och håller om mig.

 

/stina

Hejhopp Lingonsnopp!
Sixten har magsjuka och jag är paranoid. Känns ju inte så stabilt! Nu kommer jag gå runt hela dagen och tro att jag ska spy vilket kommer leda till att hjärnan tror att den måste det, så med andra ord jag kommer spy idag. WOHO! Eller inte.. Jag har börjar få så himla ont i kroppen så jag kan bara föreställa mig hur ont det gör att spy med denna värk! Ulcerös Kolit, Värk i kroppen och fattig. Men jag säger som jag sa till min älskade mamma : "Det kunde ha varit värre, jag kunde ha varit ful också!" Men ändå, jag vill inte kräkas då dte kommer kännas som att kroppen ska vända ut och in på sig. Okej kanske ska sluta med att ta ut förlusten i förväg.

Idag lämnar jag Uppsala för två nätter. Åker hem till min söta vän PissNisse, blir där i två dygn. Kanske mer beror på min älskade mamma när jag får komma tillbaka till Uppsala. Haha! Menmen, lite sällskap har väl ingen dött av? Fast det har man ju. Men det skiter man väl i?

Jag har återigen blivit spelberoende. Av vadå? JO SIMS 3! Jag har varit fast för Sims sedans jag var 9-10 år. Alltså i 10 jävla år ! När ska jag tröttna? Nej aldrig verkar dte som. Menar jag är ju 20år kanske dags att växa upp? Nää förresten jag kan växa upp när jag blir 30. Livet örjar vid 30 säger dom, eller är det vid 40? Minns inte alls nu. Okej mitt liv börjar vid 25, låter det bra?

Är det bara jag som sitter och ler när jag läser min blogg? Jag skrattar till och med för mig själv ibland. Jag förstår inte vart jag får allt ifrån och jag förstår inte hur jag lyckas formulera mig på det sätt jag gör. Och hur jag ofta tappar tråden och bara sitter och pratar om mina tankar. Men hörrni, det är ju min blogg so take it or leave it! Eller nå. Detta är ju som min dagbok, fast att alla kan läsa den. Tur att jag är så himla ärlig då, eller kan ju vara dåligt också. Men iallafall, jag läser min blogg typ tre gånger per dag och sitter och små fnissar. Är det de dom kallar att bjuda på sig själv?

Justja, jag kom och tänka på det här med att vara kär och ha en pojkvän/flickvän. Jag behöver ingen partner. Jag har Sims 3 som underhåller mig och jag har min hund som pussar på mig och sover med mig. Så va tusan ska jag med en partner till?

 

/stina

Önskar att jag kunde vara super glad nu och skriva att jag ska få åka hem till England imorgon eller dagen efter men tyvär så äre inte så. Jag vet inte alls när jag får åka hem. Priserna stiger i höjden och jag har inga pengar. Min älskade pappa ska betala min biljett och jag förstår att han inte vill betala 4300kr för en enkel biljett. Hade jag pengarna så hade jag inte tvekat, jag vill bara hem. Min fina mamma säger däremot att detta har en mening.  Om jag inte kommer iväg till England på lördag så är det inte meningen att jag ska tillbaka säger hon. Men vad fan ska jag göra i Bollnäs då? Nej jag SKA tillbaka om jag så måste köpa en båt och ro! Eller nej det vågar jag inte, är på tok för rädd för vatten. Sket sig det där..



/stina
Nu skulle jag ha varit i england. Nu skulle jag vara påväg ut för mat med Glyn för att sedan ta en sväng i parken med Glyn, Justin och hunden Max. Jag skulle ha varit i 16-20 graders värme. Jag skulle ha varit så jävla lycklig just nu med andra ord. Men istället sitter jag här i Uppsala, men jag har det bra. Det är mysigt att vara här och det är inga som helst fel på någon här. Det är bara det att jag vill tillbaka till England, jag trivs helt enkelt lite för bra där antar jag. Jobb erbjudanden runt om i världen kommer in på mejlen och mina tankar bara snurrar mer och mer.

- Australien - Turkiet - Holland - England - USA -
Ska man välja någon av dom eller helt enkelt åka hem till sverige och plugga igen? Jag känner inte alls för att plugga då jag har typ 2% chans att komma in på polishögskolan. Vad vill jag då bli? Jag vet inte. Vart vill jag vara? Jag vet inte. Jag hoppas jag kommer på det snart eftersom att min familj i england vill veta om jag tänker stanna efter augusti eller inte. Men jag vet att jag vill en sak. Jag vill ha en egen lägenhet tillsammans med min hund. Jag bryr mig inte riktigt vart i världen men jag vill ha mitt. Jag vill ha mitt ifred och ingen som stökar ner för mig, det kan jag göra själv om jag vill ha det stökigt. Jag är väl en hopplös romantiker med för höga krav när det kommer till kärlek. Men varför ska jag sänka mina "krav" när det finns någon där ute som kan uppfylla dom? Varför ska jag sänka mina "krav" bara för att slippe vara ensam? Jag kan väl vara tillsammans med ensam? (ensamheten) Så vid jul och så kommer folk fråga "Kommer Stina och Ensam också?" Ja, det är jag och jag. Nu tappar jag tråden här känner jag.


Jag har iallafall lekt med Sixten idag. Spelade fotboll och lekte i lekparken. Och ja, JAG spelade fotboll! I en timme! Den ni! Inte illa! Sparkade även en unge på smalbenet utav misstag. Då utbrast jag "Nej! Fan!" och så kom jag på mig själv och sa "oh shit vad säger jag!" haha. Inte lätt när det är svårt.

/stina
Imorgon var det tänkt att jag skulle åka till England. Om 24 timmar skulle jag ha varit i England med trevligt sällskap om det inte hade varit för den jävla vulkanen! Men i övrigt mår jag bra. MEN känns så himla surt. Jag saknar mina flickor och jag saknar mitt engelska liv.

Började gråta igår när jag lämnade Vanilla hos mormor eivor. När jag gick ut genom dörren så kollade jag bakåt och hon stod där bakom mig och la huvudet på sne. Trodde inte det skulle vara så jobbigt. Hon är min andra hälft helt enkelt. Men snart är det augusti och då är vi tillsammans igen.

Känns så surt när morgondagen var planerad. Jag skulle ut och äta med Glyn ("Pappa" Garys bror) och hans vän Justin. Justin är förövrigt en kille Glyn tycker jag ska dejta. Vet inte om jag nämnt det här. Men jag vill inte ha en kille i mitt liv nu. Orkar inte med det. Sen har jag två vänner hemma i England som behöver mig. Jag vill bara få finnas där för dom och torka deras tårar men tyvär så kan jag inte det.

Det är så himla mycket negativt nu. Känns som att jag cyklar i motvind, men jag är så jävla envis och ska klara det. Två vänner i england som mår dåligt, En vän i fängelse här i sverige, punktering på cykeln när jag cyklade häromdagen, kommer förmodligen inte kunna bli polis och bara BLÄ på allt!

Just nu går dagarna åt att läsa aftonbladet, kolla nyheter och kolla mailen. Vilket kaos det är just nu. Kanske kommer det bli som filmen 2012? Jag har inte sett den men jag måste nog göra det nu.

/stina
We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for

What good is a life
With no one to share
The light of the moon
The honor of a swear
we could try to live the way of which you speak
Taste the milk of your mother earth's love
Spread the word of consciousness you see
We are everything we need



En riktigt skön slapp dag idag. Dagen började bra, men blev inte så bra i mitten av dagen! Jävla vulkan helvete att få utbrott nu! Kunde den inte få det på måndag?! Jag vill hem till England, jag vill inte vara kvar här nå mer. Jag vill bara få sätta min fot på engelskmark och börja prata engelska igen. Vill få vara med mina flickor, min grabbar och Frida Ivarsson såklart! <3 Hoppas dagen avslutas lite bättre iallafall, ska iväg till Pillan och klippa henne. Sen skulle jag klippa någon mer sa hon. Hon får mig alltid att må bra så hon kan nog avsluta denna dag till det bättre.

För er som inte läst om vulkanen får en länk här. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6958567.ab . Som det ser ut nu får jag inte flyga hem på söndag. Nu blir jag äckligt deprimerad. Nej nu ska jag klä på mig och sätta upp håret för om en timme ska jag knalla iväg till Pillan.

 

/stina

Jag ska in på polishögskolan så är det bara! Om jag så måste ligga med en äcklig gammal gubbe för att få ett falskt intyg på att jag är frisk. JAG SKA IN! Jag är så jävla trött på att bli förknippad med ulcerös kolit och är trött på att den sätter stopp på mitt liv och mina drömmar. Alla är värda en chans även om dom har en sjukdom! Jag har inte orsakat den sjölv så varför ska jag då behöva straffas? Jag ska in så är det bara! Jag ska göra allt jag kan och säger dom att jag absolut inte kan komma in då raderar jag sverige från kartan och flyttar till USA. OM jag ska vara kvar i sverige så ska jag vara polis annars tar jag mitt pick och pack!!

punkt slut hejdå!

/stina
Stina - Gud vad liten den är! Skulle aldrig klara av att ha en sån här liten ja e!
Anna - Vet, den är liten. Men den är lämplig i sovrummet.
Stina - Jo det har du nog rätt i.

Mattias - Lyssnar ni på vad ni säger eller? Låter som att ni pratar om något annat!

Jag och Anna satt och diskuterade datorer och Mattias satt och lyssna. Ja det lät ju som något helt annat än datorer. Haha! Inte lätt när det är svårt!

/stina

Förlåt för att jag bloggar så dåligt nu men snart är jag hemma i England igen och då blir det bättre. Dagarna har gått i snigelfart och nu plötsligt är det redan tisdag! På fredag åker jag till Uppsala och spenderar två nätter med min fina mamma. Kommer bli så skönt, jag längtar så himla mycket! Kommer även få vara med min lillebror!

På söndag när jag kommer hem så kommer jag nog även att träffa Garys bror Glyn. Han vill att jag ska hänga med honom ut och träffa en vän till honom. Han tycker nänmligen att jag ska börja dejta hans vän Justin. En sån där "anabola Gorilla", haha! Nej men han tränar väldigt mycket men han är ingen dålig människa!

Menmen, min lillasyster har en rolig webcam!




/stina

Ber om ursäkt för dåligt bloggande under helgen. Har helt enkelt inte haft tid. Ska skärpa till mig nu.

Igår så var jag på stan med min  fina syster Emma och lilla Nova. Lilla nova som förövrigt inte är så liten längre. Var på stan och sen åkte vi hem till våran fina syster Anna och fick lite mat. Dom bestämde sig för att åka till barnenshus så jag drog till Maria istället. Gjorde även premiär på systemet! Kändes fel men attans vilken kick jag fick. Haha! Sen klippte jag Maria och Martin. Blev awesome! Blev en fin liten utgång på tranan på kvällen med Maria och Fredrik. Dock tappade vi bort Fredrik men dte skiter man väl i? Hel kul kväll som slutade med blod i käften och bula i pannan. Nej inge slagsmål, bara Maria och jag som höll på.

Idag har jag och pappa varit och ätit kålpudding hos fina syster Anna. Var jätte gott. Pappa berättade även att han köpt en pick up. Jag är galen för det är min dröm! (Den billiga drömmen) Den är skit fin! Gash, jag vill ha!!
Men är helt slut så jag ska spendera resten av kvällen med musik, hörs på!

/stina
Och omvandlingen är igång. Nu tar vi fram Krissy och lämnar sedan Stina hemma i hälsingland. Tar upp henne när jag kommer tillbaka. Går det att boka om flygbiljetter förresten? Jag vill verkligen åka hem tidigare.

Här har ni steg 1 i förvandlingen iallafall. INgen bra bild men kommer mer senare.
'

 

/stina

Jag känner oftast att jag har precis allt jag kan önska och lite mer. Känner sällan en saknad efter någonting, men idag saknar jag något. Jag saknar en som håller om mig och bara låter mig somna in i dens armar. Bara någon som finns där varje sekund. Låter som ett förhållande men nej det vill jag inte ha. Jag klarar mig själv, kan gå min väg utan stödhjul. Kanske det som är problemet, att jag inte låter någon hjälpa. Att jag är så jävla envis om att jag kan själv och ska vara rebel. Men jag vill inte att någon ska leva mitt liv åt mig, det gör jag så bra själv. Och jag vill inte släppa in någon, jag vill inte ge mitt hjärta till någon. Jag antar att jag är rädd. Rädd för mig själv och för andra. Men jag vet hur allt fungerar. Folk kommer till mig när dom behöver råd sen hör dom inte av sig förens dom behöver råd igen. Men när jag kommer och vill ha råd så säger dom "Jag vet faktist inte Stina. Men jag måste gå nu, vi hörs en annan dag" . Varför är det så många människor som bara tar och tar men aldrig någonsin ger? Och varför råkar jag ut för alla dom? Många säger att dom tycker jag är så snäll, kanske är det för att dom bara tar och aldrig ger. Jag bara ger och ger. Den ända jag tar ifrån är min älskade mamma, hon är den ända som ger mig råd när jag behöver det. Så jag antar att jag är den som tar i vårat förhållande. Förlåt Mamma om det är så, jag ska ge tillbaka!

Med andra ord
Ni som läser detta, se till att ge och inte bara ta. Skit inte i era vänner/kära bara för att ni inte har tid. Är det så farligt att ägna 10 min åt en vän/kär som har problem? Nej det är det inte. Du kan vänta 10min med att handla eller vad du nu har så bråttom till. Vårdera dom i eran närhet, annars kanske dom gör som mig och stänger er ute.

Många tror att jag pratar med dom och att dom vet allt om mig men så är det verkligen inte. Det folk vet är bara ytan av vad jag gjort och tänker. Jag kommer nog inte släppa in någon på ett tag. Kommer inte släppa in varken en ny vän eller en kärlek. Kärlek vill jag verkligen inte ha nu så. Min mamma kommer nu säga åt mig att man måste släppa in nya människor då det kan vara ens stora kärlek eller ens nya bästa vän. Men mamma, jag är så himla trött på att bli sårad. Mitt hjärta värker många gånger och jag vill bara läka det. Jag kan säga nej nu men jag vill ändå inte släppa in någon. Jag är så jävla lycklig just nu och har aldrig mått så bra, men det ända jag saknar är ett par armar att kunna få somna i. Utan krav på att vara dens förevigt. Livet är svårt men det gäller bara att hitta sen genväg.

/stina
Dags för förändringar. Jag har ändrat inställning till livet så nu tänker jag även ändra mitt utseende. Jag tänker färga håret rött, jag är som lyckligast i den färgen. Riktigt rött och ingen mesröd. Färgstark och varm helt enkelt. Jag tänker slänga bort Stina tills jag kommer hem till Sverige igen. Tar istället fram Krissy som jag ofta blir kallad i England. Ut med det gamla och in med det nya.

Krissy is taking over, take it or leave it because i dont care!

Hejdå Blondie!!

När jag kommer hem från England ska jag nog raka av mig håret och flytta till Stockholm. Av med det gamla och på med det nya. Mitt liv, mina val och min vardag. Passar det inte er så lägg då inte eran tid på denna blogg. Denna blogg är full av ärlighet, mina tankar och helt enkelt mitt liv. Jag tar dagen som den kommer och om ni då kallar mig dum i huvudet så tror jag bara ni är avundsjuka. Lev idag för imorgon kan det faktist vara försent!

/stina
Idag är jag 20 år och 3 månader gammal och jag har inte varit på systemet än. Är detta skandal eller är jag bara duktig? Inget förmodligen eftersom att jag köper alkohol i England så. Fast där får man köpa när man är 18 så är ju ingen big deal.

Var på stan med Moster Madde, mina kusiner Felix och Lisa och Mormor Eivor. Lisa och Mormor handlade kläder, Madde handlade present och jag köpte ett par glajjor! Dock tycker alla dom är fula och min syster Emma sa att hon aldrig skulle kunna gå ut med dom. Vad tycker ni? Jag älskar dom.


Efter att vi varit på stan så åkte vi ooch hälsade på min lillkusin Sigge. Han är 1,5år. Var där och lekte lite med honom och sen åkte vi hem till Moster Monika och grattade min kusin Hanna som fyllt 7år i måndags. Dock hade jag ingen present så får fixa det till veckan. När vi kom dit så stog Monika och stekte pannkakor så då fick jag även mat där. Säger som min mamma alltid sa till oss när vi var små "Det som är gratis är gott så ät när det bjuds!" Jag antar att det lever kvar än idag. Många får kalla mig tiggare men vad är då min mamma? Robin Hood?

Många som är och hälsar på sin släkt och vänner brukar räkna hur många dagar det är kvar innan dom måste åka hem. Men jag är tvärtemot och räknar hur många dagar det är innan jag äntligen får åka hem. Jag kallar inte ens Sverige för hem längre för det känns inte som mitt hem. I England är jag lycklig och England känns som mitt hem. Inget emot mina nära och kära men England är mitt hem. Jag har svårt att se att jag kommer flytta tillbaka till Sverige så just därför ska jag vaccinera Vanilla emot rabies och ta med henne till england om 6-7 månader. Menmen, ingen ide att tänka på det nu. Nu ska jag däremot ringa Maria. Kolla vad hon har för hyss för sig.

/stina
Jag vet att man aldrig ska ta ut något i förväg, att det inte är bra att vara överlycklig om man inte är säker på att det kommer vara så ett tag framöver. Man ska aldrig ta ut segern i förskott säger dom. Men då tänker jag såhär, det kan vara försent imorgon. Så varför inte njuta av något som gör en glad för stunden även om det kommer göra mig ledsen imorgon? Då kan jag ju se tillbaka och minnas hur glad jag var. Kanske ska man lyssna på sitt horiskop? Detta var mitt idag:

''Kristina sweetheart, love is a great risk. But not loving is of greater risk - even though you may have been hurt badly before - a great love will come to you soon and you must be ready to accept it.''

Ni säger kanske att man inte ska lyssna på sådant, men vad ska man egentligen lyssna på då? Jo sitt hjärta. Och det där stämmer med mitt hjärta så borde dte vara hyffsat sant. Jag ska börja använda hjärtat mer och hjärnan mer. Hellre tar jag en risk och provar än att sen sitta och tänka att jag borde ha gått in hel hjärtat. Jag ångrar hellre det jag gjorde än att jag ångrar att jag inte gjorde något. Om ni fattar.

 

/stina

Och så var årets första dopp avklarat! Jag och Honken badade på karlslund inatt, kallt men en fin uppplevelse. Hittade ett ställe där det inte var is. Man lever bara en gång och den gången ska man göra det fullt ut. Haha!

Var även och klämde på min vackra lillasyster igår! Hon har blivit så himla stor och större ska hon bli. Jag förstår inte hur min magra lillasyster kan ha blivit så stor, helt otroligt.
Ikäll blir bara en hemma kväll iallafall. Ligga och lyssna på musik och bara vara. Lite ensam tid helt enkelt.

/Stina

Känns som att det är söndag idag. Kanske för att jag var ut igår med Pia och Ida, och för att det är en helgdag. Kvällen igår var riktigt lyckad, jag var inte berusad alls men hade så himla trevligt. Folkj trodde dock att jag var full eftersom att jag pratade och sa exakt vad jag tänkte. Men det är jag helt enkelt. Behöver inte alkohol jag är underbar ändå! Träffade en ny människa också som heter Fredrik. En riktigt rolig filur som ska bli pilot. Lika galen som mig.

Och jag har nu bestämt mig för att bli polis, eller så känner jag nu iallafall. Jag vill köra polisbil och leka med dom tuffa grabbarna. Haha, eller nå. Händer inte så mycket här i Sverige och dte är väl inte så intressant att läsa om heller menmen. Inte lätt när det är svårt!

/stina
Legat och funderat nu på morgonen. Vad jag har och vad jag inte har. Har kommit fram till att jag har precis allt som jag behöver. Jag har allt som gör mig lycklig. Jag behöver ingenting mer, absolut ingenting mer. Jag är som lyckligast nu och jag kommer aldrig låta någon ta det ifrån mig. Är trött på att bli sårad och utnyttjad, från och med nu ska jag bygga upp en mur och inte släppa in några nya människor. Jag har det jag vill ha och jag behöver ingenting mer. Trött på att lita på människor och försöka få dom att må bra när dom bara slänger bort en och ignorerar en när dom mår bra igen. Förlåt dude, men jag är mer värd än det. Folk som slängt mig och tagit upp mig och sedan slängt mig igen kommer inte få chansen igen. Jag är trött på att jag är den som ger men aldrig får. Jag är värd så mycket mer än det och det vet jag. Och jag är så trött på ALLT som har med känslor att göra. Det finns en jag verkligen verkligen älskar och det räcker för mig, det är Vanilla. Kärleken för henne kommer jag aldrig att kunna beskriva men hon både ger och tar. Jag antar att jag funnit äkta kärlek i en hund, men så är det bara. Hon utnyttjar mig inte iallafall.

Äkta kärlek är att ge och ta. Inte bara att ge eller bara att ta. Nej game over för alla er skitar och game on för mig!

less less less


Och vad trodde jag egentligen? Jag vet inte, jag trodde väl absolut ingenting men jag hoppades väl. Jag trodde väl helt enkelt på alla ord. Men vet ni? Det ligger aldrig någon sanning i ord, sanningen ligger i känslor. Känslor kan man visa och beskriva utan ord. Man ser det i ögonen, leende och kroppspråket. När jag träffar på det så ska jag riva min mur men tills dess ALDRIG!

/stina
Känns himla konstigt att vara i Sverige igen. Känns konstigt att alla bilar kör på rätt sida av vägen, känns komstigt att alla pratar svenska och dte känns så himla konstigt att alla är så otrevliga! Har inte tänkt på det förut men alla är otrevliga i Sverige. Tror inte folk vet vad snälla eller vad tack betyder här. Nu förstår jag varför alla idiot förklarade mig i England. Haha!

Är fortfarande kvar i Gävle iallafall. Orkade inte åka "hem". Vet inte vad hem är nu förtiden endå så. Men har ju mina fina systrar att bo hos och min älskade pappa.

Och min fina syster Annas bonusbarn har fått vattkoppor så dit kan jag inte åka än. Varför då undrar ni kanske? Jo för då har jag väldigt stor risk att få bältros. Fick det för 1,5 år sedan och jag vill absolut INTE ha det igen. Så älskade syster, jag kommer när Line blivit frisk! :)

Vad händer ikväll? Ja om jag det visste. Jag tror det utlovades kramar här borta så ska nog röra mig dit. Kanske man får en puss? Haha, man kan ju hoppas! Vet ni hur skönt det är att kunna sova med en kille som inte tar på en överallt? En man kan pussas och kramas med utan att man är tillsammans? Jo det är helt underbart. Finns det kärlek i detta rum nu? Ja det finns det MEN inget mer än vänner. Vad framtiden visar vet jag inte men jag trivs så som det är nu. En puss och en kram är allt jag vill ha!



/stina
Godmorgon! Min resa gick bra och jag kom fram med både väska och mig själv! Maria och Patrik hämtade mig på flygplatsen och dom hade Vanilla med sig!! Åh jag började nästan gråta och sen fick jag både en snus och en kexchoklad i bilen så då var min lycka gjord! Blev en väldigt rolig hemfärd med skratt,gråt och bara rumpor. Tror Patrik hade väldigt roligt som körde iallafall. Haha! ;)

Klippte både Nisse och Vanilla igår. vanilla såg ut som något som katten släpat in så skämdes ju! Så tog Nisses rakgrej och rakade båda två. Så nu har jag två snyggingar här och det tackar man ju inte nej till! Synd att man sticker ut nu då bara! Måste ta tag i mitt hår med, eller ja min fina syster Emma måste ta tag i det!

Nej nu ska jag hoppa på Nisse i sängen och säga att det är dags för frukost! Ha en bra dag så ses och hörs vi snart!

 

/stina





Börjar min resa hem till Sverige om cirka 45 min så kommer inte skriva nå mer här idag. Kommer nog ett inlägg imorgon kväll men kan inte lova. Annars slänger jag upp ett inlägg här på lördag.

Sista kvällen i england på två veckor, hur spenderar man den? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag ska sjunga "I just havent met you yet" i en bil klockan sju ikväll. sen har jag ingen aning. Jack the man som bestämmer. Men nu ska jag kramas med mina tjejer. Ha en bra kväll, det ska jag!



/stina
Ni läste aldrig rubriken i förra inlägget va? Torsdag 1 April!! SÅ APRIL APRIL! Självklart kommer jag hem för det är ingen strejk med bolaget som jag flyger med. Haha! Där fick jag er! ;) Iallafall mina två systrar!

Jag har fått långt förresten så jag har flätat det idag! ;)




/stina
Men rolig morgon då! Vaknade och var jätte glad över att jag imorgon ska få åka hem MEN så kollar jag min mejl och har fått mejl från flygbolaget. Dom går i strejk från och med idag till och med tisdag. Roligt? NEJ! Får jag pengarna tillbaka? NEJ! Åååh vad less jag blir! När allt känns som bäst så blir det som sämst. Men Adele och Gary tyckte så synd om mig så dom ska betala min resa hem. Ska kolla upp biljetter senare idag när Gary kommer hem.
JÄVLA FITTDAG! Vill bara lägga mig under sängen och försvinna. Vad less jag blir..
Det enda possitiva är att jag får lite mer tid med flickorna men ja, fortfarande less. Var så glad över att jag skulle få träffa min älskade Vanilla imorgon. Upp som en sol och ner som en pannkaka! JAJAMÄN! Äääh...

Tjejerna har sovit här inatt som sagt så kommer lite morgon bilder nu. Chloe cisar även att hon dragit ut två tänder igår. Hon var jätte duktig men värre var det med mig som blev alldeles vit i ansiktet och nästan kräktes. Åh vad jag hatar tandläkaren! Är så glad att jag föddes med perfekta tänder och aldrig behövde tandställning.


 

/stina