Morrn Morrn! Just nu ligger Leon och leker på golvet medan jag sitter och slöar framför datorn. Tror Leon börjar bli trött så han åker nog i säng snart så kan jag äta frukost i lugn och ro. Skulle vilja gå och lägga mig igen när han lägger sig men Joy våran granne kommer och hälsar på halv elva. Mötte henne utanför dörren igår och hon s aatt hon precis skulle komma och hälsa på oss så vi bestämde att hon skulle komma över idag istället. Så roligt att alla tanter på gatan tycker om Leon så mycket.


Hittade två hattar/keps åt Leon igår samt "solkräm". Men det heter väll inte solkräm? Vad heter det? Kan någon kommentera och berätta om det verkligen heter solkräm eller om det heter något annat. Åt lunch med Claire också sen åkte jag hem till Justins föräldrar och så kom Justin dit efter att han slutat.


Just nu håller jag på att tvättar så hoppas att solen tittar fram snart så jag kan hänga ut kläderna så jag slipper använda torktummlaren. Måste ta och klä på mig och kamma mig också så jag ser ut som folk när vi får besök.


/stina
Var inte riktigt människa igår och blogg.se ville inte funka. Men alla har vi dåliga dagar som vi måste ta oss igenom, tur jag har mitt lilla lyckopiller! Igår satt jag bara hemma hela förmiddagen och deppade men sen vid lunch så fick jag ett MMS från Justin med en bild på Chet och Emmas lilla pojke som föddes igår i vecka 34. Grät en stund men sen tog jag mig i kragen och tyckte att jag fick ju ett frisk barn i vecka 38 så jag ska vara glad. Deras lilla pojk vägde ca 2,3kg och andas själv men dom måste ju såklart stanna på sjukhuset ett tag. Är glad att vi inte fick Leon så tidigt för fy vad hemskt att behöva vara på sjukhus flera veckor! Förhoppningsvis så får dom ta hem honom snart.


Igår eftermiddag så tog jag en promenad med Leon och Abby sen när jag precis kommit hem ringde Claire och sa att hon var i parken med Stan och Joe så vi gick dit och åt glass med dom. Leon fick inge glass dock, fast han satt och stirrade på min. Just nu ligger han här i sängen med mig och leker lite med sin apa, tror dock han börjar bli trött igen så jag ska nog göra honom sällskap för en liten tupplur. Det är inte ofta som han sover i våran säng men känner idag att jag vill få mysa lite med lillprinsen!


Idag ska vi nog åka in till Solihull och köpa en hatt/keps åt Leon som han kan ha när solen steker vilket den har gjort den senaste veckan. Måste köpa solkräm också, heter det solkräm?


Lilla Leon med ett huvud full med hår! Vart tog det håret vägen?

 

Leon nu fem månader senare och flint! Eller nästan flint, han har ju lite fjun iaf!


Han var sötare när han hade hår om ni frågar mig! Men det kommer väl tillbaka en dag, frågan är vilket färg. Fjunen han har nu är ganska ljusa, han får väl råttfärgat precis som morsan!


/stina
Just nu så sitter Leon i sin stol och tittar på TV men ska snart klä på honom och ta en tur med vagnen innan jag ska göra mig iordning. Han börjar tycka om mat mer och mer nu, förr så var han inte så himla intresserad men nu kollar han på skeden och öppnar munnen stort! Igår fick han butternut squash blandat med morot och det gick verkligen hem! Dom gånger jag har provat mat från affären så har han inte gillat det men när det är hemlagat så går det hem utan några problem, vilket jag tycker är bra! Självklart är det väl dåligt på ett sätt om man tex är ute och så har man råkat glömt maten hemma. Men men, han lär sig väl att äta det också om vi försöker.


Han sov hela natten inatt utan att vakna. Jag och Justin frågade varandra om vi varit upp och gett honom nappen men ingen av oss hade varit upp så vi blev lite förvånade. Så idag har jag en glad bebis som sitter och trycker just nu tror jag, det luktar lite skumt! Fick hem Leons kläder som han ska ha på bröllopet nu på morgonen och dom är riktigt fina, dock ser dom lite stor ut men är stl 74 som han har just nu. Bättre att vara lite för stort än att vara för litet.


Ser fram emot att få gå till frissan idag och fixa till färgen samt utväxten. Dock är jag inte så sugen på att låta henna klippa det för jag var inte alls nöjd sist. Får se hur pass slitna topparna blir, blir dom inte allt för slitna så kan jag låta dom vara den här gången så får jag be henne ta det yttersta nästa gång. Eller ringa systeryster och fråga om hon skulle vilja när jag kommer hem i maj. Aja, det löser sig! Nu ska jag klä på oss och sen ta en promenad innan jag ska måla mig lite!




/Stina
Imorgon blir min lilla knubbis hela fem månader! Tänk att han redan har varit här med oss så länge, vårat lilla hjärta. Men det är på två vis det där, på ett sett så känns det som att han alltid varit här men det känns ändå som att det var igår jag fick hålla honom första gången. Jag är så glad att ha mina två killar i mitt liv, känner mig så himla nöjd med mig själv samt mitt liv. Tänk att något som är gratis kan få en att må bra, kärlek.


I lördags så fick Leon vara med farmor och farfar som sagt och så åkte jag och Justin på zoo. Var ett zoo där djuren gick fritt så man fick åka runt med bilen, man fick även mata en del djur om man ville genom att sträcka ut handen genom rutan. Här är en bild när Justin matade en giraff, men jag matade den inte för jag tycker att deras långa blå tungor är så jävla äckliga!



Efter att vi varit på zoo så åkte vi och åt lunch, sen gick vi en promenad längs en å. Vart himla varmt hela helgen så man har kunnat gå i tshirt och shorts! Vi åkte till Justins föräldrar på eftermiddagen för jag saknade Leon så mycket. Vi var där i en timme eller nå sen åkte vi hem (utan Leon) och kollade på tv och myste hela kvällen. Somnade vid halv elva och vaknade kvart i tio, behövde verkligen den sömnen! Leon hade dock varit bökig hos Justins föräldrar. Han hade gjort två jätte bajsar som var överallt sen hade han också vart gnällig men tror han håller på att få tänder. Men inatt så vaknade han bara en gång, jag som trodde han skulle vakna titt som tätt hela natten. Just nu ligger han och sover men vaknar nog om en stund.


Imorgon ska jag iväg till frissan och fixa krullet igen så då får Leon vara med farmor och farfar. Sen går jag dit när jag är klar så hämtar Justin oss efter jobbet. Klockan är två här nu och jag har redan hunnit tvättat,städat, tagit en promenad på 45 minuter och lagat lunch. Kanske låter som lite men vi klev inte upp förens tio så har hunnit med en del, men resten av dagen blir nog slö!



Justin visade mig den här bilden i lördags eftersom att jag har tatueringar. Tycker den är så himla klockren för jag får frågor titt som tätt om vad jag ska göra med mina tatueringar när jag blir äldre. Vadå göra? Dom sitter där dom sitter! När jag sitter på ålderdomshemmet så får jag väl dra ut huden när jag ska visa tatueringarna.
Skriver en översättning under bilden utifall att!



Vad tänker du göra med dina tatueringar när du blir gammal? Jag vet inte, förmodligen skaffa ett fränt skägg och hänga med andra tuffa tatuerade personer och helt enkelt se tuff ut. Vad tänker du göra när du ser ut precis som alla andra jävla gamlingar?



/stina
Var på stan ganska länge med Helen igår så var helt slut när jag kom hem, men det var skönt att få träffa Helen och prata av sig lite. Sen få prata om något annat än bebisgrejer var himla skönt! Leon var glad och pratade med Helen men han blev trött efter ett tag och skrek lite (läs vrålade) men la honom i vagnen så blev det bra. Helen sa att Leon skriker inte ofta men när han skriker så vrålar han ju verkligen. Japp så är det, när han väl skriker så skriker han för kung och fosterland!


Igår kväll fick Leon prova sötpotatis blandat med palsternacka och det gick hem! Det tyckte vi var jätte gott. Sen har han börjat få "Creamy porridge" som är "krämig gröt", den smakar typ som mannagrynsgröt och det tycker vi om. Dock gör han grimarser ibland för han vänjer sig fortfarande med att äta puréer, men efter någon tugga så går det bra.


Idag ska vi iväg med Sara och Sofia till Primark. Primark är en klädaffär och är typ som HM, fast lite billigare. Kanon för att köpa skor sen kan man hitta något fint ibland också. Nej nu ska jag göra mig klar innan Sara kommer och hämtar oss.


Leon i sin onepiece

 

Leons kusin Eira i Leons onepiece

 

Är dom nå lika? Var en jobbarkompis till mamma som frågade om dom var syskon men mamma svarade nej dom är kusiner. Då frågade han/hon om dom hade samma pappa! Om ni frågar mig så är dom lite lik varandra!

 

 

/stina

Tänk att Leon snart blir hela fem månader, vart tar dagarna vägen? Står inte på förens han har sin första födelsedag! Tiden går så fort och jag njuter av varje sekund! Eller nästan iallafall, finns ju stunder man skulle vilja sova,äta och skita i fred. Men att ha ett litet underverk är det absolut bästa som finns. Vi trodde nästan att det var en till påväg men tack och lov så var det inte så. Jag vill ha en till men inte nu, vill få spendera tid med Leon först. Sen vill jag att han ska kunna underhålla sig själv lite också.


Igår var vi på stan med svärmor hela dan. Var tvungen att hitta en klänning till mig inför bröllopet och vi hittade en samt skor till! Ska knäppa kort på klänningen sen och många av er kommer nog tappa hakan lite, det är en riktigt tjejigklänning men den är så himla fin och jag trivdes faktist i den. Tror jag börjar gilla färg faktist! Brukade ju blanda både den ena och den andra färgen med varandra men vet inte vad som hände efter det. Men nu har jag hittat en klänning så nu kan jag slappna av, skönt!


Idag ska iväg och äta lunch med Helen som även har uppkörning idag, spännande! Hoppas hon klarar det annars är det bara att ta nya tag! Men åker nog in tidigare så jag kan köpa ett kort och en liten present om hon klarar det, annars får jag köpa en tröst drink!


/Stina
Och så var det måndag igen och jag längtar tills på lördag när jag och Justin ska få vara själva i 24 timmar! Jag tänker sova 12 utav dom timmarna kan jag lova så kommer jag vara som ny sen. Kommer sakna min lilla gosboll nå grymt men han är så lycklig hos farmor och farfar så det är ingen fara. Tror jag kommer sakna honom mer än vad han kommer sakna mig.


Idag blir vi bara hemma. Ska dock gå ut och gå med vagnen senare för det är riktigt härligt vårväder här idag! Solen lyser och det är varmt och skönt. Måste gå och köpa diskmedel som vi glömde handla i lördags. Imorgon åker vi nog in till Solihull för jag måste hämta mediciner och grejer, tror Justins mamma kanske skulle följa med oss också. Sen ska vi nog träffa Sara och Sofia onsdag eller torsdag sen har vi inte nå mer planer. Helen har uppkörning på onsdag så vi kanske träffar henne lite också. Vi får helt enkelt vänta och se vad veckan har att erbjuda!


Just nu ligger Leon och sover så jag håller på att kollar runt efter en klänning eftersom att vi ska på bröllop 7 April men jag kan inte hitta någon! Har kollat på varenda sida, både engelska och svenska! Har hittat en del som jag gillat men självklart är dom antingen lite för kort eller så är dom vit. Funderar på att köpa ett par svarta jeans, snygga klackar och en kavaj. Har sett en orange/persiko färgad blus som skulle vara skitsnyggt med det, men frågan är om det är tillräckligt fint? Äh, det är ju inte jag som gifter mig så jag behöver ju inte vara skitsnygg. Får diskutera saken med min andra hälft. Antingen det eller så ger jag han pengar så får han gå och köpa en klänning han tycker jag skulle vara fin i. Hatar att shoppa! Speciellt nu när det är hippiemode!


Leon fick smaka på broccoli och morotspurée igår och det tyckte vi inte om! Spottade ut det och grinade, så fick han banan istället så då vart vi nöjd. Vi får prova igen om någon vecka, kan ju ta några gånger innan dom tycker om en del saker. Eller så är han som mig och helt enkelt inte tycker om broccoli!


/stina
Idag är det morsdag här i England så jag fick sovmorgon och frukost på sängen! Eller? Nej det fick jag inte. Halv sju var jag uppe för att mata Leon och sen fick jag en morsdagspresent i form utav en stor bajs! Så var bara att tappa upp badet och bada skitungen. Mammas lilla underbaring! Men nästa helg så ska Leon sova hos sin farmor och farfar och så ska jag och Justin åka bort. Eller vi kanske stannar hemma och går på en fin resturang och spenderar pengar där istället. Vi ska bara få vara lite och få umgås (läs SOVA!!!). Sen så tycker jag ju somsagt att det är viktigt för Leon att få en bra relation med hans farmor och farfar så han känner sig trygg med dom. Självklart är det ju viktigt att han får en bra relation med sin mormor och morfar också men lite svårt när dom bor i Sverige och vi bor i England. Men det är tur att vi åker hem en hel del!


Imorse fick Leon "baby rice" med mosad banan i och det gick i kan jag lova! Han hann knappt svälja innan han ville ha mer, bara satt där och gapade. Vet inte hur jag ska beskriva baby rice men det är ett vitt pulver som man blandar med ersättning/bröstmjölk eller vatten så dom vänjer sig vid mat. Kanske har dom nå liknande i Sverige? Men han tycker inte om det om jag inte blandar i något annat.


Nej nu är vi grinig här!


/stina
blogg.se vill inte funka som det ska! Vad less jag blir! Bara för att jag skrev det så började det funka såklart. Heter det funka? Finns det ordet i svenskaordlistan? Har varit här borta i England för länge nu, blir helt förvirrad. Kan bero på att vårat lilla monster har fått för sig att börja vakna klockan fyra på morgonen för mat. Vi har försökt i flera nätter nu att få han att somna om men imorse fick jag ge upp och mata honom klockan fem. Har försökt att ge honom 240ml istället för 210ml vid nio på kvällen men han vill bara äta 200-210ml åt gången. Men nästa vecka börjar han ju med frukost och lunch/middag så blir väl kanske bättre då. Men är så sjukt trött efter så många stökiga nätter så ikväll lägger jag mig nog vid halv åtta och så får Justin mata Leon i tvrummet innan han lägger sig så att jag orkar gå upp vid fyra-fem för att mata. Inte lätt när det är svårt.


Idag blir vi bara hemma, tänkte åka in till Solihull för att kika runt lite men är så jävla trött. Skulle nog somna på bussen på vägen in. Fan vad gnällig jag är nu känner jag, men jag fungerar inte så himla bra med störd sömn. Tur att han är glad när han är vaken iallafall!


/stina
Idag har vi varit och hälsat på Justins mormor som fyller 92 år idag, tror det var 92. Alla tanterna var och pussade på Leon och var så glada över att få se en bebis. Dock har han varit lite hängig efter sprutorna igår. Han vaknade vid fyra och sen stökade han tills strax efter fem och då tog jag in honom till våran säng och han var jätte varm så fick ta av han pyjamasen innan jag la honom under täcket med oss. Men när vi vaknade var det bättre.


Nu på eftermiddagen har jag gjort sötpotatis purée åt Leon. Han äter bara gröt nu men ska börja ge honom både frukost och lunch nästa vecka så gjorde iordning puréen nu och frös ner det. Han fick dock smaka lite och jag tror han gillade det. Frågade honom om han tyckte om mammas hemlagade purée och detta fick jag till svar så ni kan ju avgöra själv. Mammas lilla charmis! Ja han har ju inte riktigt fattat hur man ska svälja allt men det är bara lite som åker ut iallafall!

/stina
Tårarna bara sprutade ner för Leons kinder när han fick sina sprutor idag, mammas älskling! Men det blev bättre när han fick mysa med mig efteråt, så han var nöjd i vagnen hela vägen hem. Tar dock bara två minuter att gå till hälsocentralen så är väl inte så mycket att skryta om. När vi kom hem så fick han äta sen somnade han och sov i nästan två timmar och nu har han varit vaken i två timmar så han vill nog sova en stund snart.


Har städat lyan nu så nu är det rent och fint igen. Finns det något bättre än att sitta ner och kolla hur rent och fint det är just efter att man städat? Sen ska vi iväg och handla ikväll så då kommer det kännas ännu bättre! Ren lya och full frys.


Klockan fyra imorse vaknade jag av att Leon låg och prata i sin säng, när jag gick upp och skulle ge honom nappen så stor flinade han och flaxade med armar och ben. Gav han nappen och så låg han och mös en stund tills han började prata igen och sådär höll han på ett tag tills jag fick nog och la honom i våran säng vid fem och då somnade han om direkt. Läste att om dom börjar vakna tidigare än vanligt samt vill äta hela tiden under dagen så är det dags att börja med puréer så det är tur att vi börjat på med det. Får hoppas att det rättar till sig snart så han börjar sova så bra som han brukade.


/stina
Igår var jag iväg till doktorn eftersom att allt inte känns rätt där nere efter förlossningen men allt såg fint ut och hon kunde inte se något ovanligt. Fick en bedövande kräm som jag ska använda när vi ska "vuxen kramas" och så kommer det att ge med sig med tiden sa hon. Skönt att ingenting var fel, får hoppas att krämen hjälper. Inte för att man har tid/lust att kramas så ofta längre!


Idag fyller min fina syster Frida 24 år! Önskar jag kunde vara hemma och födelsedagsfika! Men jag och Leon går iväg och tar sprutor istället! Tre stycken ska han få idag men efter det så ska han inte ha några fler förens han är runt året. Gruvar mig för jag vet hur hemskt det är, han skriker verkligen rakt ut och sen tar det en stund att trösta honom och så snyftar han. Ååh mitt stackars mammahjärta! Så idag så blir vi bara hemma och myser.


Vi har även börjat på att ge Leon puréer nu vilket han tycker är gott! Dock så förstår han inte riktigt hur man ska föra maten bakåt i munnen men det går bra, har inte blivit allt för mycket kladd. Så denna vecka får han 1-3 skedar gröt sen nästa vecka blir det både gröt och grönsakspuréer. Fick hem ett "lära sig att äta" schema typ vilket jag tyckte var kanon. Så vi får se hur det går!


Såhär nöjd var vi efter två skedar gröt igår!


/stina
Jag ljög för er igår, Leon hade vaknat vid tre för nappen men Justin hade gått upp så jag vaknade inte. Men inatt så sov han från 21.15 till 05.45! Var himla skönt måste jag säga. När han vaknade så åt han sen gjorde han en stor bajs som läckte upp på ryggen så var bara att bada han sen efter det somnade han om vilket jag också gjorde.  Sen tänkte jag att vi skulle gå ut och gå med vagnen nu vid lunch men självklart ville han gå och sova tidigare så hade inte hunnit fixa mad vagnen. Kan gå en sväng sen om vädret håller i sig. Funderade på att gå till Justins föräldrar vilket tar runt en timme, vi ska dit och äta middag ikväll. Håller vädret i sig så tar vi nog en promenad dit, skulle vara bra för mammafläsket!


Ska iväg till hälsocentralen vid halv fyra för att få nytt recept på mina mediciner. Måste komma ihåg att fråga om en gynundersökning för det känns inte riktigt rätt där nere efter att jag haft Leon. Så får se vad dom säger. Imorgon får vi ÄNTLIGEN träffa Helen igen vilket ska bli så kul.


Jag är riktigt dålig på att ta bilder på Leon och måste bli bättre på det eftersom att han bara växer upp en gång. Men tog en del igår som ni fick se i förra inlägget men tog även några fler som ni får se här. Detta är mina tre favoriter! Våran goa lilla grabb!

 

/stina

Igår var vi iväg och vägde lillkorven och han väger nu 7,1 kg! När han låg på vägen så hade han ena handen bakom huvudet och låg och tok flina! Hur lång han är vet jag inte eftersom att dom inte mäter dom som jag sagt förr. Men skulle tippa på att han är runt 68 cm för en del av hans kläder börjar på att blir tajt nu så måste nog börja köpa nya kläder om några veckor. Hon sa att jag inte behövde oroa mig över att Leon inte lyfter huvudet när han ligger på mage eftersom att han är så pass stark i övrigt, men att jag ska fortsätta att lägga honom på mage varje dag ändå så han vänjer sig. Sen tyckte hon att vi skulle prova ersättning för hungriga bebisar och om det inte hjälper så får vi börja med pureér, men hon tyckte vi skulle försöka vänta en månad till vilket vi också vill. När vi ändå pratar om Leon så kan jag berätta att vi inte behövde gå upp och ge honom nappen på hela natten! Dock vaknade han till vid fem och grinade lite men precis när jag klev upp ur sängen blev han tyst och när jag kom in i hans rum så hade han somnat om, liten blir stor! Sen sov han till 07.20 dock gjorde inte jag det eftersom att jag trodde han skulle vakna vid halv sju. Nu har han precis gått och lagt sig igen så jag ska nog vila lite också. Han är så duktig, vi behöver bara lägga ner honom så somnar han. Eller 9 av 10 gånger iallafall, ibland får vi gå in och ge nappen osv.


Igår var det jätte fint väder ute så Leon fick ha kusin Novas vårjacka som är stl 80 så den var lite stor men det gjorde inget. Jag hade på mig skinnjackan men efter att ha gått i fem minuter så åkte den av. Jag hoppades på att det skulle vara lika fint idag så vi kunde ta en promenad med vagnen men när jag tittade ut imorse så regnade det men vi kan ju hoppas på att det blir finare sen.


På lördag är det möhippa som gäller. Det blir drinkar,middag, show och mera drinkar! Vad för show undrar ni kanske? Manliga dansare! Egentligen kan man inte kalla det möhippa för det kommer vara mer som en svensexa för det är vad bruden har önskat, kommer bli en galen kväll och jag kommer längta ihjäl mig efter mina grabbar! Justin kommer och hämtar mig för han ville inte att jag skulle åka tåg/taxi själv, vilken kille jag har!


En bild som jag tog för en stund sedan samt en bild på mina grabbar från i måndagskväll.



/stina
Leon har sovit i sitt egna rum två nätter nu och det har gått bättre än förväntat! Normalt brukar han vakna till vid två och sen vid fyra, sen brukar han oftast vara lite stökig mellan fem och sex. Men nu när han har sovit i eget rum så har han vaknat till vid fyra och fem för nappen vilket jag tycker är underbart för jag har fått sova sex timmar i sträck två nätter nu! Han sover mycket bättre i sitt eget rum vilket känns himla skönt, sen somnar han alltid om när han vaknar vid fyra och fem. Vi behöver bara ge han nappen så somnar han om för att vakna för mat vid sex. Våran stora kille! Det slog mig imorse att han blir hela sex månader i slutet av nästa månad, förstår inte hur tiden kan gå så fort samtidigt som det känns som att han alltid funnits.


Igår tvättade jag hela dagen så nu är allt rent, mycket mer hände inte igår. Hade en slapp dag vilket behövdes efter att farit omkring i Sverige. Leon har börjat rycka nå hemskt, ni vet som bebisar kan göra och han skriker nå hemskt när han gör det. Vet att han förmodligen bara skrämmer sig själv men han skriker precis som om han har ont. Verkligen vrålar så det skär i mitt mammahjärta. Men ska iväg och väga honom idag så får fråga dom om det eftersom att han inte hållt på sådär förr, men är väl ingen fara. Sen vill han fortfarande inte lyfta upp huvudet när han ligger på mage men han håller upp huvudet när han sitter upp så han är ju stark. Kan ju vara att han helt enkelt inte tycker om att ligga på mage, får se vad dom säger.


Efter att jag varit och vägt Leon så kommer Justins föräldrar och kidnappar honom för dom ville få låna honom lite eftersom att dom inte sett honom på en och en halv vecka. Vi var ju där och åt i söndags men vi var ju bara där i två timmar så dom ville få spendera lite tid med honom. Så jag och Justin åker och handlar när han kommer hem så hämtar vi Leon efter det. Leon är hungrig hela tiden nu, äter var tredje timme. Han brukade äta var fjärde men nu är det var tredje om inte oftare så vi ska köpa annan ersättning som är för hungriga bebisar. Har prövat att ge honom 240 ml när han äter man han vill bara äta 210ml åt gången så får prova att ge honom den andra ersättningen. Den är väl mer lik välling, alltså lite kraftigare eller vad man ska säga. Funkar inte det så måste vi väl börja med pureer men vi vill helst vänta minst en månad till.


Även jag har varit söt en gång i tiden! Justin tycker att Leon är lite lik mig, den enda likheten jag ser är det fjuniga håret samt det runda ansiktet.




/stina
Har haft tio fantastiska dagar i Sverige men är hemskt glad över att få vara hemma igen. Slippa bo i en resväska samt kunna sitta hemma i lugn och ro, inge mer fara och flänga på ett tag. Just nu är jag inte sugen på att åka till Sverige på ett tag för resan hem var ju bara krångel nästan hela vägen hem. Allt började på arlanda där jag var tvungen att checka in barnvagnen för man får inte använda sin egen barnvagn enligt Arlandas regler sa kvinnan bakom disken till oss, men vi skulle få låna en barnvagn men tyvär skulle vi behöva bära Leon på fltgplatsen i Amsterdam. Så vi checkade in väskorna och sen var vi tvungen att gå till special bagage och checka in barnvagnen, där säger dom att vi måste ha en påse till barnvagnen och säger åt mig att gå och köpa en. Går till stället dom sa åt mig men när jag kom dit så sa dom åt mig att gå till ett annat ställe och så höll det på fem gånger innan jag kom rätt! Väl där så kostade påsen femtio spänn vilket är ett skämt, när vi väl checkat in vagnen så frågar jag vart jag kan få en lånevagn ifrån och till svar får jag "Finns det inga där så är dom slut" Men va?! Om jag nu MÅSTE checka in min vagn så tycker jag att jag verkligen ska få låna en vagn med tanke på att mitt barn inte kan gå än. När vi äntligen kommit egenom säkerhetskontrollen så ser vi flera som har sina egna vagnar så kärringen bakom disken ljög för man får vist ha sina egna vagnar på arlanda! Sen fick vi inte sitta brevid varandra på flyget till Amsterdam.


Hade det inte varit för att min lillasyster ska få barn i maj så hade jag inte åkt hem förens i slutet av sommaren, eller så hade jag väntat tills någon från min familj kom och hälsade på för jag tycker det är eran tur nu! Men jag förstår er, är väl inte det roligaste att spendera pengar på att flyga till Birmingham när man kan göra så mycket roligare för pengarna liksom. Aja, blir hemresa i Maj men efter det så dröjer det nog!


/stina