Snodde denna "Gravidlista" från en blogg jag läser!
Halsbränna: Nej
Ryggbesvär: Ryggbesvär och revbensbesvär!
Bäckenbesvär: Nej och förhoppningsvis så slipper jag!
Muskel och vadkramp: Nej och tacka för det!
Åderbrock: Nej
Hemorrojder: Vill man ens svara ärligt på den frågan? Låt oss säga inte just nu men gud ska veta att jag haft!
Nästäppa: Nej
Urinvägsinfektion: Nej
Känsligt tandkött: Kommer och går, ibland är det illa och då blöder jag när jag borstar tänderna.
Bättre hy och hår: Sämre hy men bättre hår. Allt hår på kroppen växer fortare än vanligt.
Illamående: Ja från vecka 6 till vecka 12. Kan må illa om jag väntar för länge med att äta.
Ömma bröst: Dom var sjukt ömma tills jag var i vecka 23-25 då gick det över.
Viktökning: Började på 55, gick ner till 53 och nu väger jag 65 !
Trötthet: Jag vet inte ens hur det känns att inte vara trött!
Upp och ner i humöret: Var värst i början men visst kan hormornerna jävlas ibland
Strimmor på magen: Strimmor? Jag har fått en svag brun rand men inga bristningar.
Putande navel: Jajemän! Justin tycker det är jätte äckligt!
Svullnader: Nej inte än och jag hoppas att jag slipper.
Yrsel: Ja, när bebisen trycker emot lugerna så jag inte får tillräckligt med luft. Går oftast över efter ca 2-5 min.
Förhöjd kroppstemperatur/svettningar: Jajemän! Brukade frysa jämt förr men nu är jag alltid för varm.
Blodbrist/ järnbrist: Dom trodde jag hade järnbrist men nu tror dom det är diabetes istället eller en gammal infektion.
Sammandragningar: Kommer och går, vissa värre än andra.
Sömnproblem: Sjukt svårt att kunna ligga bekvämt! Sen vaknar jag av varje gång jag vänder på mig.
Nytt konstigt matbehov: Nej, jag ville ha nå konstiga cravings att skratta åt efteråt men nej inget.


Bulan i vecka 23-25, osäker! Hade en navel där!

 

/stina

Det är 1 Oktober imorgon och vi har ca 26 grader varmt ute! Snälla ge mig snö och kyla för jag avlider i denna hemska värme. Behöver jag ens säga att jag ligger inomhus i underkläder med gardinerna fördragna för att hålla värmen ute?


Idag så var jag iväg och gjorde diabetesprov som vi får svar på nästa vecka. Dom skulle ringa om det var nå men om dom inte ringer så betyder det att jag inte har diabetes. Får hålla tummarna för att dom inte ringer! Igårkväll hade vi roligt iallafall, vi spenderade 3 timmar på sjukhuset. Jag läckte lite fostervatten och med tanke på att jag har för mycket så ville dom kolla upp det. Dom gjorde en gynundersökning och allt där inne var stängt så det var bra. Bebisen är fixerad och ligger långt ner så kunde vara därför jag läckt lite. Men som sagt allt var stängt där inne så allt såg bra ut så vi behövde inte oroa oss. Dom frågade vad jag gjorde när jag läckte och jag svarade arr jag städade och så frågade hon varför. För att det var stökigt svarade jag och så hon att jag skulle ta det lite lugnare nu. Vi ska göra ultraljud 18 Oktober och om inte vattnet har minskat då så kommer dom nog sätta igång mig innan beräknad förlossning, vi får helt enkelt vänta och se. Inte mig emot att bli igångsatt innan bf, lill monstret är mer än välkommen att komma ut innan!


Så vecka 34+0 idag, inte långt kvar nu! Kan inte vänta föräns vårat lilla monster äntligen kommer ut.

 

/stina


Angående min medicin som jag äter. Azatriopin.
Om man äter den när man är gravid så kan bebisen bli underviktig samt förtidigt född, det är även större chans för missfall innan vecka 12. Dom rekomenderar att man slutar äta medicinen innan man försöker bli gravid men vårat lilla monster var ju långt ifrån planerat så vi hade inte så mycket val. Det är farligare om man påbörjar medicinen när man är gravid och om man är över 30, men med tanke på att jag ätit den i fyra år och är 21 så är inte riskerna lika stora. Men man kan sluta äta medicinen under graviditeten om man vill men då är chansen att man bli riktigt dålig stor vilket då leder till missfall eller att man måste ta ut bebisen tidigare vilket inte ger den en sån stor chans att överleva. Men när man äter medicinen i graviditeten så har dom ett extra öga på en och jag har fyra ultraljud under graviditeten för att se att bebisen växer som den ska. Så dom avråder att amma eftersom att dom vet att medicinen går över i mjölken men dom vet inte hur mycket och när bebisen haft det i blodet när den legat i magen så vill dom väl att medicinen ska få gå ut ur blodet och om man ammar så tillför man ju mer utav medicinen. Men det kan vara så att fördelar med ammning överväger nackdelarna med min medicin, vi får helt enkelt vänta och se vad specialist barnmorskan säger när vi ser henne nästa gång. Jag vill amma men jag vill också göra vad som är bäst för min bebis och om flaskmata är det så är det bara så. Men håller tummarna för att barnmorskan tycker att jag ska amma.


Så vad hände igår? Var in till stan och träffade Emily som jag inte har träffat sens i slutet av Juli. Och nu hade hon fått en liten bula men den är långt ifrån lika stor som min. Hon ser ut som mig när jag var i vecka 25-26, och hon ska ha sin bebis en vecka efter mig. Hennes kille blev chockad när han såg mig för att jag är så stor och Emily är så liten och fin. Han undrade om vi var säker på att det bara är en där inne. Jodå, bara en liten skitunge. Sen på kvällen så var jag och Justin ut och åt med hans föräldrar för hans mamma fyllde år. Bebisen sparkade och höll på hela kvällen så h'n ville väl vara med och fira h'n också.


Vecka 34+0 imorgon, två veckor till sen tycker jag att bebisen kan få komma ut. Men man får väl vänta längre antar jag. H'n kommer väl när h'n är redo antar jag. Justin sa igår att bebisen inte får komma föräns om fem veckor för att han har saker att göra innan bebisen kommer, tyvärr så väntar nog inte bebisen på att pappa ska bli klar med saker. Börjar bli hemskt nyfiken på vem som gömmer sig därinne, är det en liten pojk som vi tror eller är det en liten tjej? Kommer han/hon har mycket hår eller vara flint?  Bruna,gröna eller blå ögon? Stor eller liten? Så många frågor och kan inte vänta tills jag får hålla i vårat lilla knytet och få svar på alla frågor!


/stina
Som min lillasyster så fint märkte i förra inlägget så råkade jag skriva han en gång när jag pratade om bebisen. För att göra allt klart så vet vi inte om det är en pojk eller en tjej men jag är stensäker på att det är en pojk så ofta när jag pratar om bebisen/magen så säger jag han. Skulle bli väldigt förvånad om det är en liten tjej där inne!


En sak är säkert och det är att när man är gravid så drömmer man konstiga (Läs sjuka) saker. Inatt så drömde jag att jag vaknade upp hemma i sängen och gravidmagen var borta och Justin var inte hemma. Så i panik så loggade jag in på internet och såg att vi hade fått en bebis, en liten tjej. Och strax därefter kom Justin hem och jag grät och frågade vad som hänt. Han blev då sur och frågade om jag inte mindes att jag hade fått värkar igårkväll och att vi åkte till sjukhuset och att våran dotter föddes. Men att dom hade skjutsat hem mig så jag kunde få vila i lugn och ro eftersom att bebisen var förtidigt född så var hon tvungen att stanna på sjukhuset. Men jag mindes ingenting utav det och fick sen reda på att jag hade fått epidral och allt möjligt så jag var ganska borta men jag tyckte att jag skulle ha kommit ihåg värkarna innan vi kom till sjukhuset. Sen vaknade jag och slog händerna emot magen för att känna att den var kvar. Var sådan sjukt verklig dröm så man funderade ju när man vaknade. Lill tösen var vacker iaf, liten och mycket blont hår. Men jag är säker på att det är en pojk med mörkt hår, vi får helt enkelt vänta och se.


Var ju till min doktor idag angående min tarmsjukdom. Så frågade dom angående mina mediciner om jag kan amma och dom avråder mig ifrån det då det inte finns tillräckligt med forskning. Eftersom att mina "farliga" medicin är imunsänkande så vet dom inte hur mycket som går över till bebisen vid ammning. Men dom sa att jag skulle diskutera det med specialist barnmorskan när vi ska dit 18 Oktober. Jag vill ju amma men jag vill ju göra vad som är bäst för bebisen så vi får se var barnmorskan säger. Bara att hålla tummarna, annars får man bita ihop och gå upp och göra välling mitt i natten. Jippie! Fast å andra sidan kan det vara bra för då kan jag säga "Its your turn darling" till Justin. Man måste försöka se dte possitiva ur det negativa!


Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund innan det är dags för lunch! Kolla lillmagen i vecka 16! Lite skillnad nu när jag är vecka 33. Vart tog den där mysiga lilla kaggen vägen? Och jag tyckte jag var stor där, om jag bara visste vad som skulle komma. Den där bilden är tagen dagen innan jag kände första sparken <3
/stina
Im back! Hade en jätte skön vecka förra veckan tillsammans med Mr lovely, sista gången vi spenderade tre dagar tillsammans ensam. Påvägen hem så stannade vi i London en natt för att hälsa på en kompis till Justin. Sen i söndags när vi åkte hem ifrån London så stannade vi och besökte Silverstone. Där dom har motorcyckel tävlingar samt andra motortävlingar men vi var där för att titta på motorcyckelrace! Var en bra dag även om sammandragningarna smög sig på ganska rejält pga att vi gick omkring mycket.Nu är det bara 7 veckor kvar till beräknad förlossning men förhoppningsvis så vill lill monstret komma ut tidigare, men kan ju alltid hoppas! Hade ju ultraljud förra veckan och tyvärr såg inte allt 100% bra ut, det är för mycket fostervatten runt bebisen vilket tyder på att antingen har jag (och bebisen) en infektion eller så har jag åkt på graviditets-diabetes. Kan vara så att bebisen låg konstigt också eller att jag bara har extra fostervatten men dom vill kolla upp det för att vara på säkra sidan. Ska in och göra diabetesprov på fredag så får vi se om det är det eller inte. Gjorde en del blodprov i tisdags också för dom ville kolla en del värden och grejer. Var jobbigt när dom berättade det för man blev ju rädd men efter att ha läst om det så är det inte så farligt. Var till barnmorskan idag och eftersom att Justin var ledig så följde han med också. Berättade för henne om ultraljudet eftersom att doktorerna inte delar information med varandra så som dom gör i Sverige. Så hon gick in i databasen och kollade på proverna som jag tog i tisdags och såg att jag haft en infektion så just nu ser det ut som att det är därför jag haft för mycket fostervatten men vi får se efter fredag. Lyssnade på bebisens hjärtljud och dom var starka och fina och h'n rör sig mycket så inget verkar vara fel där inne, h'n njuter väl av allt vatten som gör att han kan röra sig mer. Hon mätte magen också och jag är lika stor som man ska vara i vecka 36 och jag är i vecka 33. Men förmodligen så är det pga fostervattnet. Men man vet aldrig, kanske är en stor bebisen som gömmer sig därinne? Eftersom att jag har mycket fostervatten så sa barnmorskan att om mitt vatten skulle gå så måste jag lägga mig på rygg så inte navelsträngen åker ut för då kan bebisen få syrebrist eller inte nå syre alls. Får hoppas att vattnet inte går när jag är ute på stan eller nå, hur dum skulle man inte se ut om man lägger sig på rygg mitt i gatan? Så om inte fostervattnet minskar så kommer dom förmodligen behöva sätta igång mig för att vara säker på att inte navelsträngen åker ut eller så att bebisen inte får en infektion. Men ja tack, sätt igång mig om 3 veckor!


Vecka 33+3!

 

Imorgon ska jag iväg till sjukhuset och träffa doktorn pga min tarmsjukdom. Är det inte det ena så är det andra!

 

/stinaHår går det undan, redan 19 September! Skulle vara underbart med 19 November så våran bebis kunde vara här! Blogg.se kan trycka upp något där solen aldrig skiner förresten, blir så otroligt jävla less när det aldrig vill funka när jag vill! Eller det funkar ju nu men har försökt komma in hela dan men inte har man lyckats med det inte.


Imorgon är det dags för ultraljud nr 3 så då får vi se om lill monstret växer som h'n ska eller inte. Jag tror h'n växer som h'n ska eftersom att min mage är ganska så stor men vi får helt enkelt se imorgon. Ska bli kul och få se h'n igen, får se om vi ens kan se något eller bara massa "mönster" om ni fattar. Tänkte bebisen lär ju vara stor nu så lär ju bli mest en smet av allt. Får se om vi ser en liten snopp eftersom att jag tror det är en kille, men vi tänker inte fråga. aja, hoppas allt ser bra ut!


Imorgon kväll så åker vi och sover hos Justins föräldrar för vi ska måla lister och lägga klinkers här hemma så det kommer lukta nå hemskt så vi sover där istället. Sen på onsdag åker vi iväg på våran lilla mini semester och kommer hem igen på söndag så blir ingen bloggning dom dagarna med tanke på att vi kommer på i en husvagn. Eller husvagn och husvagn, den har två sovrum, allrum och toa så man ska väl kalla det trailer. Blir nog mys. Men nu ska vi iväg och handla pizza, önskar dom hade "svenska pizzor" här i England för det skulle vara underbart gott nu. Skriver imorgon om hur det gick på ultraljudet!


/stina
Höll på att skriva lördag 17 Maj, vet inte vart jag fick det ifrån! Igår när Justin kom hem så åkte vi och hämtade hans mamma och sen åkte vi och handlade dom sista sakerna till bebisen så nu är allt klart! Eller vi ska bara beställa en balja men sen så. Så nu är ca 30% av BB väskan packad, måste bara tvätta bebis kläderna och packa ner dom samt kläder till mig. Men alla hygien grejer är nerpackade så en sak är iaf klar! Tycker att bebisen kan komma nu snart men får väl vänta ett tag till antar jag. Hoppas två av tre systrar samt mamma kommer hit i December och hälsar på, annars kommer jag nästinpå avlida! Nästa gång vi kommer hem till Sverige blir i början av februari och sist jag var hem var i början av juli! Så Emma och Anna, ta tummarna ur rövarna och fixa pass till mina syskonbarn så ni kan komma och hälsa på i December!

Mosters godingar Nova och Vilmer!

 

Fått in två gissningar om när bebis kommer! Woho! Förväntade mig dock inte mer även fast att det är 23 personer som läser min blogg. Så just nu ser det ut såhär:

Jag
2 November - Pojk - 3600 gr

Syster Emma
8 November - Tjej - 3370gr

Syster Frida
11 November - Tjej - 3560 gr
Justin
12 November - Pojk - 3750 gr


Drömde inatt att jag fick tvillingpojkar och att min storasyster Emma fick en pojk. Så jag tror det är dags för en till unge för dig Emma! Jag tror nog Nova vill ha en liten lillasyster/lillebror!


Idag ska jag tvätta bebiskläder medans Justin ska fixa uppe på vinden. Sen får vi se om vi gör något annat, jag kommer ju garanterat bli klar före honom så jag kommer väl sitta och dö utav uttråkning. Men livet är ju inte alltid roligt som dom brukar säga!

/stina
Vecka 32+0 idag, så bara 8 veckor kvar. (Mer eller mindre) Ska bli så skönt när bebisen äntligen kommer ut så jag slipper ha denna smärta i revbenen och ryggen. Är så hemskt när bebisen fastnar med armen/benet under revbenen, fya! Och att ha ont i ryggen och ens partner inte vill ge en riktig massage är surt, men har ju min spikmatta så bättre än ingenting antar jag. Men skulle hemskt gärna ha min mammas man här så han kunde massera min rygg! Det skulle vara guldvärt! Och jag vill inte bli nå större, nu får det vara nog! Att behöva få hjälp upp ur soffan för att det gör ont när man spänner magmusklerna är jobbigt. Lika när jag ska kliva upp ur sängen, då måste jag rulla över på sidan först, sen upp på alla fyra och sen kliva upp ur sängen. Nu små ler ni va?


Blogg.se ville inte fungera igår därav blev det inget inlägg. Så vad hände igår? Var till specialist barnmorskan och berättade om mina panikattacker samt deprisson som jag hade innan jag började äta antidep medicin. Fick berätta hela min bakgrund och efter att ha berättat allt så sa hon att hon tyckte att jag verkade frisk nu så hon vill försöka få mig att sluta med den medicinen när bebisen är ca 3 månader. So i will give it a try! Sen efter det så höll jag på i barnkammaren lite, packade upp saker och klippte bort lappar från kläders osv. Sorterade ut vad jag vill ha med i BB väskan för mig samt bebisen, lika bra att börja förbereda sig för det är ju inte långt kvar nu och man  vet ju aldrig när lill monstret känner för att komma ut. Måste skriva ett förlossningsbrev också, eller Justin får skriva det så att allt är korrekt. Jag kan sitta brevid och säga hur jag vill ha det.

 

Så, ska vi ta och gissa när detta lilla monster kommer ut och om det är en pojk eller en tjej? Jag äter ju mediciner som ökar "risken" att bebisen kan komma ut förtidigt, inte mig emot om jag ska vara ärlig. Och vi vet ju inte om vi väntar en pojk eller en tjej eftersom vi vill ha en överraskning. Så vem tror nu gömmer sig där inne och när kommer h*n komma ut?

Min gissning:
2 November - Pojk - 3600 g

 

/stina

Var på långpromenad med Justin och Abby igår kväll, vi gick till flygplatsen och kollade när några flygplan lyfte. Sen tog vid en lång väg tillbaka. Var riktigt mysigt men satan vad sammandragningar jag hade! Justin sa åt mig att jag inte fick kalva i någon buske men inte kom det någon bebis inte. Får ju sammandragningar lätt nu när jag rör på mig en långstund, inte så dom gör ont men det känns ju. Har ju 8,5 vecka kvar till beräknad förlossning så behöver nog inte oroa mig än. Fast jag tror vårat monster kommer den 2 November, Justin tror också att bebisen kommer komma tidigare. Vi får väl helt enkelt se, vi går väl över två veckor säkert!


Idag ska jag in till Solihull och äta sen lunch med Helen, sen blir det middag hos Justins föräldrar. Ska handla lite saker till BB väskan också, tänkte börja på att packa den nu så man är redo när det väl händer. Bättre att vara ute i god tid än att packa den när man står där med värkar för då glömmer man väl 75% av allt som man tänkt att ha med sig. Måste köpa parfymfritt tvättmedel så jag kan tvätta bebiskläderna också, eller kan man tvätta dom med vanligt tvättmedel? Tänkte både jag och min lillasyster hade eksem som små så tänkte att parfymfritt kanske är bättre för bebisen. Någon som har erfarenhet som kan tala om för mig vad jag borde göra?


Håret känns bättre idag när jag tvättat det och fått fixat till det som jag vill. Frisören gjorde det platt och blankt igår när hon stylade det vilket inte alls är min stil. Så idag har jag fönat upp det och ruffsat till det lite. Haha! Men kände mig som en slickad katt igår men idag känns det bra även om det är ovant med lugg. Oh well, nu ska jag dona lite här innan jag ska iväg.


/stina
Jag har hår kvar och jag är nöjd, måste vänja mig vid att ha lugg bara. Haha! Känner mig alltid så töntig i början men vänjer mig nog snart. Om inte så får jag väl sätta upp den i ett spänne. Bebisen tyckte det var jätte kul att vara på salongen iaf, h'n sparkade och höll på hur mycket som helst.

 

/stina
Svårt att förstå att det nu är mindre än två månader kvar till beräknad förlossning, skulle vara kul om bebisen ville komma på datumet. 11/11/11! Men bebisar verkar inte vilja komma på beräknat datum så man ska ju inte hoppas för mycket. Så länge han/hon kommer ut och mår bra så spelar det ingen roll vilken dag och vilken tid. Börjar fundera på om jag kommer gå upp nå mer i vikt snart, just nu väger jag 62 kg och har gjort det i ungefär 5 veckor nu. Har gått upp 9 kg hitills och har två månader kvar, hur mycket går man normalt upp dom två sista månaderna? Någon där ute som vet?


Idag ska jag iväg och fixa till kaluffsen! Måste erkänna att jag är nervös med tanke på att min syster Emma är den enda som fått satt en sax och en pensel i mitt hår dom senaste åren. Får se om jag kommer hem med nå hår, så illa kan det väl inte bli? Får slänga upp en bild senare på resultatet.


Imorse vaknade jag av att det kändes som att någon trök en kniv in i högra äggstocken. Eller något nära äggstocken. Kunde inte röra mig och trodde seriöst att bebisen var på G, men smärtan la sig lite och jag fick åla mig ur sängen samtidigt som jag låg i fosterställning. Men fy fan vad ont det gjorde och jag vet inte vad det var men vårat lilla monster sparkar och håller på coh det gör inte ont nu så jag är inte orolig. Var väl bebisen som la sig på någon muskel/nerv eller dylikt.


Nej nu måste jag göra mig klar så jag inte kommer försent. Bara en vecka kvar tills vi får se vårat lilla monster igen! Ultraljud nr 3 om en vecka! Spännande, undrar om vi kommer se vad det är för litet monster där inne? Vi vill ju inte veta men om det är en pojk med en lång snabel så lär vi ju se.


/stina
Veckorna flyger verkligen förbi och det står väl inte på förens jag laddar upp första bilden på vårat monster. Det enda som behövs för bebisen nu är en väska att ha blöjor osv i när man är ute på, annars är allt klart. Så nu kan h'n kommer för vi är redo, men frågan är om h'n någonsin kommer bli redo för oss. Äh, h'n får helt enkelt acceptera mig och Justin för dom vi är. Tyvärr får man ju inte välja familj haha. Nejdå, så farliga är vi inte!


Idag tänker jag inte göra ett skit. Eller jag ska byta sängkläder men annars så tänker jag bara sitta här och njuta av att vara fet. Justins mamma fick känna bebisen röra på sig för första gången igår, eller röra på sig h'n hade hicka. Hon pratade i telefon när bebisen fick hicka men jag gick upp till henne ändå och sa att bebisen hade hicka så kände hon och blev överlycklig. Så gav hon mig telefon och sa "Det är faster Mary!" så jag fick prata med Mary medans Justins mamma Yvonne lyssnade på magen när bebisen hade hicka. Sen i lördags när vi var på kalas så kom hon upp till mig när jag och Justin kom och så la hon huvudet på magen och strök magen och sa "Det här är min bebis" Hon är stolt över att hon ska bli farmor och igår så sa hon att hon hoppas det är en tjej så hon kan få köpa en docka. Hon fick ju aldrig köpa sånt när hon hade barn för hon hade ju bara Justin, men jag sa att hon kan få köpa en docka även om vi får en pojk.


Ska bli sjukt skönt att få gå till frisören imorgon och fixa till denna äckliga hårfärg! Och klippa igenom det lite, klipper mig nog kort efter att jag ha ammat färdigt. Håret kan ju bli så tunt och slitet när man ammar så klipper det hellre kort när jag är klar med det. Aja, nog strunt pratat nu.


/stina
Vecka 31+0 idag! 9 Veckor kvar till beräknad förlossning, får se om dessa 9 veckor går fort eller långsamt. Bara att börja äta starkmat och hoppa små grodorna när bebisen har fixerat sig för nu är jag färdig med att vara gravid. Fast Justin säger att jag inte får göra det men det skiter väl jag i. Bring on vecka 37, då ska bebisen komma! Punkt slut!


Så vad händer idag? Ska åka in till Solihull och handla lite, vi ska på kalas imorgon så måste köpa två presenter. Justins kusins barn fyller år så vi ska fira dom imorgon. Dom bor i Australien men dom har varit här i England nu i ca 3 veckor. Lilla Jasmine 1år och lille Xavier 2år, Xavier fyllde år för en månad sen tror jag och Jasmine fyller imorgon men dom firar det tillsammans imorgon. Så ska iväg och köpa något litet till dom eftersom dom flyger hem till Australien snart så kan inte köpa något stort. Blir väl en liten tröja eller nå.


Justin ska ut med grabbarna ikväll så jag köper nog en badbomp åt mig själv så jag kan ha ett skönt bad. Sen blir det väl säkert något till vårat lilla monster också <3 Måste köpa större trosor också för just nu är det bara Justins kalsonger som passar. Sen måste jag köpa en topp/bh som jag kan sova i för igår såg jag en fläck på lakanet så nu är friden över. Kanske tittar in på resturangen för lite lunch också, får se. Nej nu ska jag göra mig iordning!


Bjuder på två bild på mig och mina syskonbarn.
Vilmer

Nova

 

/Stina

Jag lever, jag är tjock och jag är tillbaka!

Ska försöka att hålla uppe bloggandet den här gången, vi får helt enkelt se hur det går. Är vecka 31+0 imorgon så nu är det bara 9 veckor kvar, om bebisen vill komma ut på dan vill säga. Slutade jobba igår vilket känns underbart och konstigt på samma gång. Känns konstigt att man inte kommer jobba på ett år eller två. Dagis här i England är så sjukt dyrt så vi får helt enkelt se hur länge jag blir hemma med bebisen. Det kostar runt 900 kr veckan för 25 timmar, och då ingår inte ens mat. Vi får se hur det blir med det, just nu planerar jag på att sova så mycket som möjligt innan bebisen kommer.

 

Så vad händer den här månaden?

  • Specialist Barnmorskan nästa vecka
  • Ultraljud nr 3  20 September
  • Minisemester 21-25 September
  • Barnmorskan 26 September
  • Clinic 5 27 September (Träffa doktorn för min tarmsjukdom)
  • Gravidfoto 1 Oktober
Som ni ser så har jag en del att göra den här månaden iallafall. Och mellan alla datum så planerar jag att gå och simma och träffa Emily. Min gravida svenska vän som ska ha sin bebis en vecka efter mig. Så September kommer nog gå fort sen kommer väl Oktober gå långsamt, men ska kolla upp föräldra grupper och grejer så hittar nog något att göra. Men känner mig färdig med att vara gravid nu så bebisen får gärna komma efter 1 Oktober!

/stina