Fredag 27 Maj

0kommentarer

En kompis till Mr lovely skickade denna bild till honom och jag kan inte hjälpa att tycka att tjejen är skit snygg! Hoppas jag ser sådär snygg ut när jag är 7-8 månader gravid! Sen att hon gör reklam för alkoholfri öl behöver vi inte bry oss om. Alltså kolla in kvinnan, hon ser fantastisk ut! Sen om det är datagjort eller inte behövs inte diskuteras. För första gången så tycker jag att en gravid tjej är sexig. Menar jag skulle inte säga nej till henne!

 

Så hur har era dagar utan mig varit? Mina har varit fulla med jobb och igår kväll var en helvetes kväll. Det var jag, våran chef och 3 deltidsanställda. 2 utav dom är kanon medans den andra inte vet vad hon gör. Hon har jobbat hos oss i 6 månader men vet fortfarande inte hur man gör vissa enkla grejer. Okej, deltidsanställda jobbar bara 6 timmar i veckan men om dom har jobbat i 6 månader så har dom gjort jävligt många timmar och dom skyller på att dom bara jobbar 6 timmat i veckan och det är därför dom inte vet hur allt fungerar. Ett tips : Slå på hjärnan och lyssna på vad folk säger när dom försöker lära er saker! Jag var en bitterfitta som gnällde innan jag var gravid men nu är jag fan värre om det är möjligt. Men det skiter man väl i?

 

Ikväll ska jag och Mr lovely ut och äta middag och sen gå på bio. Vi ska fira att vi varit tillsammans i ett år, eller det är på söndag men jag jobbar hela dagen då så vi firar ikväll. Tänkte att jag skulle sätta på mig lite sexiga underkläder men dom skulle bara täcka halva brösten vilket betyder att halva bröstvårtan skulle synas. Och min bröstvårtor är långt ifrån sexiga just nu. Egentligen kan man nog säga att vi blev tillsammans tidigare men den 29 Maj var första gången vi sa jag älskar dig till varandra så vi har det som våran årsdag. Det blev vi två på riktigt då. Sjukt att vi firar ett år på söndag och jag är 4 månader gravid, det går fort när man har roligt säger dom. Men allt händer utav en anledning och hade Mr lovely varit yngre så hade jag nog funderat på om det var en bra ide men med tanke på att han fyller 31 i december så känner jag att han är redo att ha en familj. Och är jag som är 21 redo att bli mamma? Man kan nog inte förbereda sig för man vet ju inte vad man har att vänta förän ungen är här men jag tror jag kan bli en bra mamma. Och om jag inte är det så har jag världens bästa pojkvän som kommer klara detta galant.

 

Fick brev från sjukhuset idag att jag ska dit den 17 Juni och träffa en "specialist barnmorska" eftersom att jag haft panikattacker samt ångest förr. Men när jag var till sjukhuset sist så sa jag att jag mår bra och inte lider utav det så länge jag äter min medicin emot det (som inte skadar bebisen) Men tydligen så måste jag in ändå. Men det är väl bättre att få för mycket hjälp än för lite, + en ledig dag från jobbet tackar man ju inte direkt nej till! Nej nu ska jag prata med min lillasyster på msn.

 

/stina

Kommentera

Publiceras ej