2011

0kommentarer

Tänkte skriva lite om vad som hände 2011.

Januari
Fyllde 21 i Januari och var lycklig. Jag jobbade mycket och tjänade mycket skattefria pengar i dricks. Tänkte att 2011 skulle blir ett himla bra år. Dock började året inte så himla bra då min barndomsvän Joakim Trygg dog. Saknaden kommer aldrig att gå bort. Älskade Jocke. Vi skaffade också Abby som vi adopterade från ett djurhem. Hon gav mig mycket kärlek när jag var ledsen.

 


Februari

Hade en jobbigt tid i Februari. (sorgen över Jockes död var hemsk) Det var ostabilt i mitt och Justins förhållande och jag trodde jag skulle förlora honom. Vi rörde knappt varandra men efter tre veckor blev vi "sams" igen och den 11 Februari flyttade Leon in i min mage utan att vi visste om det. God mat, en drink samt för mycker kärlek slutade med en "oönskad" graviditet. Gjorde även en tatuering för Jocke.

 

 


Mars

Fick reda på att jag var gravid som kom som en smäll över käften. Ringde Justin och berättade som utbrast "Oh great, is it mine?" dock var vi båda väldigt glad över det och det var en självklarhet för oss båda att behålla barnet. Några dagar innan vi fick reda på att jag var med barn så hade vi pratat om att försöka bli gravid i slutet av året men tji fick vi för vi var redan med barn.

 April

Mådde illa som ett jävla as pga graviditeten. Var tvungen att sy ut klänningen som jag köpt till Justins vänners bröllop. Köpte den i Januari och vid det här laget var både brösten och magen större än normalt. Vi planerade en resa till furteventura med Glyn.

Maj


Vi gick på Emmas och Chets bröllop som var otroligt fint. Mitt illamående började lugna ner sig och vi hade vårat första ultraljud. Man har ultraljud i vecka 12 och vecka 20 i England. Vi åkte till Furteventura med Glyn och njöt av värmen. Dock låg jag mest i skuggan med en läsk/glass.

 


Juni

Vi hade vårat andra ultraljud och jag började känna mig stensäker på att det var en liten pojk där inne. Försökte jobba så mycket som möjligt för att få in lite mer pengar innan det var dags att bli mammaledig. Satte även i hårförlänging.

 

Nu ska Leon ha mat så skriver andra hälften senare!

/stina

 

 

Kommentera

Publiceras ej