Tisdag 3 Januari

0kommentarer

Vet att det varit dåligt med skrivande men har njutit av Justins ledighet samt våran första jul och nyår som en familj. Men nu har han börjat jobba igen så då blir det lite mer skrivande. Bjuder på en liten bild från nyår, dock gick vi hem tidigt (23.30) för att fira in det nya året i sängen framför tvn.

 

Nu på morgonen så har jag varit iväg till doktorn med Leon får han har fått eksem i ansiktet, är ganska grinig och hans bajs är lösare än normalt och doktorn sa att han håller på att få en förkylning. Och eksemen i ansiktet fick vi salva för och han sa åt oss att vara försiktiga med parfym runt honom. Jag använder inte parfym nå ofta så är väl mer Justin som får tänka på det. Han har haft pyttelite feber nu till och från i några dagar så om det blev värre så skulle vi komma tillbaka men doktorn tyckte att Leons andning osv var väldigt bra så vi behövde inte oroa oss. Han har normalt 36.6 och nu har han legat på runt 37.2 så inte mycket alls men man märker att han känner av det vilket är tråkigt. Han är hemskt trött och när han är vaken så vill han inte ligga själv så man får helt enkelt låta han ligga på ens bröst tills han blir frisk igen.

 

Läste på en babysida att vissa bebisar i Leons ålder kan vara vaken upp till 10 timmar utan sömn det gäller då verkligen inte Leon! Han är lik sin mor och tycker om att sova. Om han är vaken mer än två och en halvtimme så blir han grinig. Men får han sova en timme (djup sömn) så är han glad när han vaknar. Dock sover han längre än en timme ibland (ofta). Han sover i vårat rum nu i liggdelen av hans vagn för hans säng är för stor att ha i vårat rum plus att vi måste skruva i sär den om vi ska få ut den ur hans rum. Är en stor spjälsäng som blir en barnsäng sen när han blir större. Men vi har börjat lägga honom i sin säng när han sover under dagarna så han börjar förstå att det är hans rum/säng så kanske han kan börja sova där inne om någon månad. Hans rum är alldeles utanför vårat. Han sover ju nästan hela natten nu så när han börjar sova utan att vakna så får han sova i sitt rum. Han får en flaska ersättning vid nio så somnar han om strax efter att han ätit den för att vakna vid fyra men då lyfter jag över honom till våran säng utan att mata honom och då somnar han om för att vakna runt halv sju för mat. Sen somnar han dock om igen för att vakna 3-4 timmar senare för att äta och vara vaken en stund.

 

 

/stina

Kommentera

Publiceras ej