Lördag 21 Juli

1kommentarer

Jag önskar att jag kunde skriva här oftare men när det inte händer något så finns det inte mycket att skriva tyvärr. Vi spenderar mesta tiden hemma eftersom att jag inte känner så många här, men så är det. Justin tycker jag ska gå på öppna förskolan och lära känna folk med barn. Men precis som i Sverige så ser äldre mammor ner på yngre, eller det känns iallafall så. Sen känns det så stelt. Kanske när Leon börjar leka mer, vi får se.


Pappan i huset är borta på svensexa hela helgen så vi är ensamma men han kommer hem imorgon vid lunch. Leon har fått en framtand i veckan och den andra är på väg så självklart har han varit gnällig nu när Justin varit borta. Dock är han okej just nu iallafall så hoppas det håller i sig. Han var med Justins föräldrar några timmar idag så jag fick städa osv.


Vi tänkte ju åka all inclusive nästa år men när sommaren har varit så dålig så har vi bokat en resa till Portugal med Justins föräldrar. Vill inte åka där det är för varmt eftersom att vi inte vet hur Leon kommer vara i värme. Han har varit lite gnällig när det varit varmt ute men det är runt 25 grader där iallafall så vi lär ju inte frysa. Vi ska hyra en lägenhet istället för att åka all inclusive. Anledningen till att vi åker med Justins föräldrar är eftersom att dom börjar bli äldre så kanske dom inte får många tillfällen att åka utomlands med oss. Sen är det ju bra för oss för då kan dom se efter Leon någon kväll så vi kan få gå och äta ifred eller liknande.Killen som blir hela 9 månader på torsdag!/stina

1 kommentarer

Lillasyster

23 Jul 2012 09:35

Gounge! <3 vad söt han är med dom små tänderna :)

Kommentera

Publiceras ej